Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10094) King Unique válasza kerobi (#10093) üzenetére


King Unique
titán

Igen, képzeld használom az OS-ben a szoftveres leválasztást és utána távolítom el az eszközt, kapcsolom ki a gazda hardvert, meg pl. az ilyen esetek miatt is. Az USB-s tárolóeszközöket alapesetben meg amúgy is futó OS alatt szokás csatlakoztatni és leválasztani. Ha adott a tévénél a megfelelő szoftveres leválasztás lehetősége, ellenben nem használtad, akkor ott bizony a user error is fennállhat. Bár ha ilyen random, összevissza kapcsol be/ki a tévé, meg ki tudja milyen hibája van még, akkor végül is rá lehet fogni arra... :D
Hát ez az, hogy bár lehet kivétel, de nem minden esetben futtatható RAW-nál a CHKDSK, sőt alapesetben az a hibaüzenet lesz, ami linkelve volt. Meg ha már az adatmentés topikban vagyunk, akkor szép és jó a CHKDSK emlegetése, csak éppen nem minden esetben javasolt a használata, hanem helyette elsődlegesen az adatmentés, ami az linkelt korábbi válaszban is le van írva, + ott említve saját felelősségre a javítás lehetősége, az utóbbi sem újdonság. :))
A topik, meg úgy általában a fórum nem 0-24-es helpdesk, mindenki akkor válaszol, amikor éppen ideje, elfoglaltsága engedi, azért nem jött a kérdésre rögtön válasz. + Mivel utólag le lett írva, hogy már sikerült megoldani, akkor meg azért, ilyen egyszerű.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.