Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10008) King Unique válasza Bandib0y (#10006) üzenetére


King Unique
titán

Ha az adott adatmentő szoftver kezeli az Ext4 fájlrendszert, akkor nyilván működni kellene vele a mentésnek, valamint ha csak sima, fájlszintű törlés történt felülírás nélkül. Viszont az már az adott esettől, a mentéshez használt programról, annak beállításaitól is függhet, hogy mennyi fájlt talál meg és azokat hogyan listázza ki.
A GetDataBack Simple egyébként már rég megszűnt, helyette a GetDataBack Pro van, azt kellene használni. Illetve annak is a fizetős változatát, ha az adatmentés a cél, mert az ingyenes max. keresni és lemezképet készíteni enged. Ahol elég érdekes, ha esetedben a teljes, level 4-es vizsgálat állítólag nem talált semmit, amikor eleve a teljes lemezt vizsgálja és eleve adott többek között az Ext2/3/4 fájlrendszerek támogatása is a programban.

Ha Windowson, az ottani adatmentő programokkal nem megy, akkor másik opció Linuxon megpróbálni az eleve Linux specifikus fájlrendszerről való mentést, ahol az ArchWiki szemlélteti a lehetőségeket. Ott is opció az ismert és Windowsra is elérhető TestDisk/PhotoRec páros, aztán az Extundelete, Ext4Magic, stb. Viszont ha GUI adatmentő szoftver kell, akkor azokból eleve Windowsra nagyobb a választék, sőt jóval nagyobb, valamint desktop OS szinten eleve a Windowsnak a legjobb a szoftveres támogatottsága.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.