- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBpeter
tag
válasz
gulasoft #64037 üzenetére
Köszönöm! Igen valami olyasmi játékban gondolkodnék amivel kevésbé lesz hányingerem. Kezdésnek a Car Mechanic Simulatorral kezdtem, de azért 1-2 óránál már ott is akadtak gondok.
A Moss-ok mindenképpen szimpatikusak, úgyhogy szerintem azt elkezdem a héten. Nehéz visszafogni magam, mert nagyon szeretném már kipróbálni az RE címeket, illetve a Horizont, de az még odébb van.
-
BBpeter
tag
Sziasztok!
Megfogadva a korábban kapott tanácsot, kezdésnek sikerült vennem egy PSVR2-t. (Amit majd később cserélek Meta 3-ra.)
Mivel ez az első szemüvegem (már próbáltam korábban), még most ismerkedek a dologgal.Van valami tippetek, tanácsotok, trükkötök ehhez a szemüveghez, ami hasznos lehet? Esetleg kiegészítők, amikre érdemes beruházni, vagy úgy bármilyen témában.
Szívesen fogadok tanácsokat a játékokkal kapcsoltban is, amikkel jó élményeket lehet szerezni. (RE-k tetszenek nagyon, de első blikkre kicsit erősnek érzem.
)
-
BBpeter
tag
Sziasztok!
Eddig csak egyszer próbáltam még VR szemüveget, akkor nagyon tetszett és most eljött az idő, hogy itthonra is beújítsak egyet. Ezzel kapcsolatban szeretnék tőletek tanácsot kérni.
Ahogyan néztem a piacot, most elég nagy árkülönbségek vannak az egyes szemüvegek között és mivel kezdő vagyok a témában, nem igazán tudom eldönteni melyik lehet az igazi.
Amik között variálok (nem meglepő módon): Meta2, Meta3, PSVr2. Elsősorban természetesen használt piacról.
PC-m és PS5-m egyaránt van.
Ha jól sejtem, jelenleg a legkiforrottabb élményt ezek közül a Meta3 adja, viszont a játékok úgy tudom hogy jobbak a Ps-en, a Meta2 pedig már nagyon kedvező áron elérhető.
Mivel kezdő vagyok, játék preferenciám nagyon nincs, szeretnék minél több stílust kipróbálni.
Megéri esetleg 2-3x annyit rááldozni egy Meta3-ra, vagy első szemüvegnek egy Meta2 is alkalmas lehet? Esetleg a PS2 lenne a legalkalmasabb? Persze más típusok is szóba jöhetnek.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia