Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59401) Dyingsoul válasza Bunken (#59398) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Szia!

Szerintem a 2070-nel is el lehet indulni VR vonalon, Reverb G2-höz ha kevés a GPU akkor tudod felezni a felbontását. Ezzel ideiglenesen tudod nagyobb FPS-sel is meghajtani vész esetén és közben tudsz majd upgradelni VGA-t, ha szükségesnek látod. Én még a memória (RAM) bővítésen is elgondolkoznék... Szerintem kb pont annak a határán vagyunk, hogy a 16 GB rendszermemória kezd kevés lenni, legalább is gamingre is elfér lassan a 32 GB a közép - felső-közép kategóriában.
Egyébként konkrétan milyen szimulátorokkal játszanál? Remélem nem MS Flight simulator mert akkor a cél a 4090 :D

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#59402) Bunken válasza v2 (#59399) üzenetére


Bunken
tag

Örülök, hogy szemüveggel is jó! :)
Win 10-et használok és még nem tervezem a 11-re váltást, nagyjából tudom, hogy mi is az a WMR de nem tudom, hogy ez autós szimulátorokban kell-e nekem.
Nem szeretem a low grafikát így most valószínűleg hanyagolom akkor a dolgot, nincs pár száz ezrem új VGA-ra és a headset-re is használtan max egy 100-ast szántam volna. A Q3 nekem már drága.

macy: jelenleg az ETS2, Dirt Rally, GRID 2019 és az F1 22 van telepítve, de szemezek az ACC-vel, iRacing-el és bármi más is érdekel ami autóverseny. :))

Dyingsoul: autóversenyek érdekelnek engem. Gondolkodtam már a RAM bővítésen is, de jelenleg FHD-ban játszom 60 Hz-es TV-n és a fentebb említett játékokat Full grafon még bírja.

[ Szerkesztve ]

(#59403) -Rolika- válasza Bunken (#59402) üzenetére


-Rolika-
senior tag

A jelenlegi játékaidhoz nem tudok hozzászólni, de ACC és iRacinghez a 2070 biztos, hogy kevés lenne. Én azt mondanám, hogy használtan szerezz be egy Q2-t és meglátod, hogy a géped mennyire bírja. Ha pedig nem jön be vagy a géped kevés hozzá, akkor elég kis bukóval tovább is tudod adni a Q2-t.

[ Szerkesztve ]

(#59404) Dyingsoul válasza -Rolika- (#59403) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Igen, ezek újabb címek, a régiek közül a jó öreg AC és Dirt Rally biztosan elmennek 2070-en is.

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#59405) -Rolika- válasza Dyingsoul (#59404) üzenetére


-Rolika-
senior tag

Nem tudom hova tenni sajnos a 2070-et, de az AC a 6700xt-vel is teljesen fluidan futott és tök jól is nézett ki. Viszont az ACC és az iRacing még 4070TI Superral is kompromisszumos.

(#59406) Raymond válasza Bunken (#59398) üzenetére


Raymond
félisten

1. igen, de dioptrias lencse kenyelmesebb (https://vroptician.com/)

2. Semmikepp mert a WMR tamogatas megszunt az MS reszerol es uj hardver se lesz mar, a G2 volt az utolso amit meg kiadtak azt is csak azert mert HP es ott van business/ipari tamogatas

3. Reverb G2-t vagy marmi WMR-t nem a fenti okok miatt, mas PCVR-t pedig a szinten nem vagy nehezen talalhato alkatreszek miatt (Rift S, Rift CV1) vagy egyszeruen az ara es kora miatt (baarminleyn Vive, Rift CV1). Hasznaltan esetleg egy Quest 2-t vagy Quest 1-t de az utobbit tenyleg csak nagyon olcson, en inkabb a Q2-re mennek ott, ami egyebkent ujonnan 299EUR, tehat a hasznalt araknal ehhez igazodj.

4. A kartyad jo kezdesnek, szimeknel az ACC lesz csak gond, de az jobb kartyakkal is gond. A tobbi jo lesz megfelelo beallitas mellett.

Ujonnan a Quest 3 ajanolott, de kiprobalni csak azert eleg draga mulatsag az 550EUR belepo araval.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#59407) fatal`


fatal`
titán

Lehet, hogy frissíteni kellene majd lassan az összefoglalót.

(#59408) VincentVG válasza Bunken (#59402) üzenetére


VincentVG
aktív tag

szia, en AllinVR-ban (Budapest, Mária u. 5, 1085) probaltam Assettot vasarlas elott. par honapja meg Q2 volt, de lehet h mar attertek Q3ra. ajanlom oket!!!

(#59409) v2 válasza VincentVG (#59408) üzenetére


v2
senior tag

Ezt a próbát csak óvatosan, mert ha kipróbálod akkor úgy maradsz és a monitor már nem lesz elég! Ez tapasztalat

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#59410) Enton válasza Bunken (#59398) üzenetére


Enton
addikt

Nálam 1.5 évvel ezelőttig egy 1080ti hajtotta a reverb g2-őt, nem über felbontáson meg full high grafikával(med high mix, AC, Pc2, AMS2).
Élhető a cucc, ha érdekel kipróbálásra egy cv1-et kölcsön tudok adni. De legjobb vétel most apróról egy q2 100e körül. Ha van keret q3-ra akkor inkább azt.
Bestbuy kipróbálási vr wmr pedig egy samu odessy 50e-ért.
Van választék most éppen, nem kell vadászni, max az amazonos q3-at ha valaki olyat akarna. :D

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#59411) prtvlogan válasza PapírVilla (#59383) üzenetére


prtvlogan
aktív tag

Nem emlékszek rá, fel kell újra tenni a régi gépre a játékot, és megnézni.. Sok mindent egyébként nem állítgattok az ilyen jellegű játékokon, mert elég időigényes/kísérletezgetős a dolog.. I racing-et pl hagytam ugyanúgy, ahogy a játék felajánlotta. Távolra nem az igazi, Q3-al viszont nekem elég éles, nem olyan, mint a Q2-vel volt. Ha lesz időm valamikor rábpróbálni, megnézem Neked, de kb még 3-4 nap, szóval ha sürgős, inkább próbálkozz. :)

(#59412) ToMy_


ToMy_
tag

Contractors: Showdown open béta március 1-től március 17-ig.
Steam-en lehet jelentkezni, azonnal adják a hozzáférést.
Battle Royale a Contractors! készítőitől, egész jónak tűnik.

(#59413) pRoject22 válasza VincentVG (#59384) üzenetére


pRoject22
őstag

A Q3-nak még mindig nincs közel sem olyan éles képe mint pl egy Varjo Aero-nak, én jelenleg az OpenXR toolkitben az iRacing-hez vissza vettem a fov-ot 85%-ra, engem nem zavar a kissebb fov viszont cserébe telibe monitor minőség a kép, távolra is éles, esetleg ha nagyon zavar a Q3 felbontása akkor próbálj ki egy Aero-t.

Néha én is agyaltam rajta, hogy akkor vissza mennék 4K triplára de az Aero óta ez eszembe sem jutott

¯\_(ツ)_/¯

(#59414) Raymond válasza pRoject22 (#59413) üzenetére


Raymond
félisten

"...esetleg ha nagyon zavar a Q3 felbontása akkor próbálj ki egy Aero-t."

Difficulty:

"Varjo Aero, the company's first and only consumer-focused headset, is no longer being sold on its website as production has ended.

Varjo says "limited quantities" remain available from selected resellers, and it will continue to support the headset with bug fixes and security updates until the end of 2025."

Forras: [link]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#59415) zsozsa74 válasza Raymond (#59414) üzenetére


zsozsa74
senior tag

És ha jól rémlik, az ára is problémás volt a nagy átlag számára...

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#59416) Bunken válasza Raymond (#59406) üzenetére


Bunken
tag

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! :R
Feladtátok a leckét, lesz mit keresnem és lesz olvasni valóm. :)

Raymond köszönöm az okfejtésed, mindenképpen fontolóra veszem.

VincentVG köszönöm a tippet, de nekem Bp. 200+ km így nem valószínű, hogy lesz rá mód felkeresni őket. Ha lenne a közelemben ilyenre lehetőség élnék vele.

v2 #59409 ettől tartok is egy kicsit. :) ha bejön akkor lehet upgrade-elni a gépet.

Enton első körben amíg kipróbálom én is beérném kisebb felbontással és egy medium graffal, de ha bejön akkor úgyis fejlesztés lesz a vége mert szeretem full grafot vagy ahhoz nagyon közeli beállításokat. De az bíztató, hogy neked 1080TI-n medium high mix-ben elmentek a játékok. Bár a 2070 benchmark adatbázis szerint kicsit gyengébben teljesít.

(#59417) Jinxb1rd válasza Enton (#59397) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Kipróbáltam, háromból 2x kidobott a "menübe".

Egyébként nem tűnik rossznak, bár kicsit half life 1 egyszerűségű a terep. Lehetne több a loot. Meg nem lenne rossz, ha 4-5 perc várás után el is indulna a meccs akkor már. :U

Jobb lenne magyarokkal, szal ha valahonnan hiányzik egy ember vagy összeállnátok, szóljatok. :D

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#59418) kiskuplung válasza Jinxb1rd (#59417) üzenetére


kiskuplung
őstag

Kipróbáltam, háromból 2x kidobott a "menübe".

A sima Contractors-szal azért nem tudok most már évek óta játszani csak úgy, mert indítás után 1-3 perccel ez történik. Annak idején rájöttem hogy mind a PC, mind a Quest verzió ezt csinálja, és a kettő közt csak egyetlen közös pont van : a T-home-os router illetve hát a mögötte lévő internetkapcsolat :D

Csak emiatt felmentem a Discordjukra és az elején még egész segítőkészek voltak, még a fejlesztőkkel is leveleztem, mert korábban ez nem így működött , és kiderült, hogy másnak is van ilyen baja. Amikor mondtam, hogy mobil hotspottal teljesen jó, akkor felajánlottam, hogy szívesen segítek, portokat, forgalmat stb analizálni, adjanak esetleg debug buildet, ezt megköszönték, de változás nem történt.

Amúgy kb 1-1,5 éve már a Demeo is ezt csinálja, szóval tuti valami közös netkódon osztoznak, ezt is jeleztem nekik, mondták, hogy tudnak róla, és beszéltek is a Demeosokkal már, ezt is köszönik, de maradt minden ugyanúgy :D

(#59419) mmdms válasza kiskuplung (#59418) üzenetére


mmdms
addikt

Legkozelebb csatold a szamlaszamod, lehet csak azert nem csinaltak veluk semmit se mer eloszor teged akartak kifizetni. ;)

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#59420) VincentVG válasza pRoject22 (#59413) üzenetére


VincentVG
aktív tag

szia, koszi igen az Aero-n is nagyon gondolkodtam, foleg az "uj arral". Mivel elso VR-om, ezert gondoltam Q3al kezdek - konnyebb is esetleg megvalni tole ha ugy alakul.

nem csak sim-ezek a geppel, es a DLSS/4090 kombo olyan minosegu mozgast (120fps) es latvanyt (4k-full setupok) hoz minden massal, h VR-ban sztem ezt majd 1-2 ( vagy tobb) gen mulva erjuk el, kb 2x es felbontassal (versus Q3/Aero) .

(persze ez egy nagyon szuk piac, es nem is lehet kihozni 500-600USD kornyeken.)

DE

lecci azonnal irjon ide aki vett egy Varjo XR-4et.!!! :)

(#59421) Raymond válasza VincentVG (#59420) üzenetére


Raymond
félisten

Az Automobilista 2 nala megy 120FPS-el VR-ban is egy 4090-el. Nagyon eszreveheto a javulas a 90FPS-hez kepest.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#59422) pRoject22 válasza VincentVG (#59420) üzenetére


pRoject22
őstag

Nekem is ez a problémám, hogy mivel nonVR-t 4K-ban játszom ezért nem valami jó beülni 4K után pixelhalmaz VR-ba, ezért jelenleg az Aero vagy a Pimax Crystal az elérhető megoldás.

Még esetleg ez lehet egy opció, kérdés a szoftver milyen lesz és milyen gyermekbetegségekkel jön ki

Itt-ott kapható még Aero is, az biztos, hogy minőségi ugrás van látványban Q3-hoz képest, főleg szimek alatt.

XR4-ről meg az iRacing fórumon vagy a Varjo hivatalos DC szerveren tudsz informálódni

¯\_(ツ)_/¯

(#59423) VicKing


VicKing
tag

Sziasztok!
Barátom Meta Quest 3-at szeretne első körben, és PC-t is állítana össze hozzá.
Milyen összeállítást esetleg kész gépet ajánlanátok kb. 1 millióig, ami elég időtálló, ha később komolyabb szemüvegre váltana?

(#59424) VincentVG válasza pRoject22 (#59422) üzenetére


VincentVG
aktív tag

koszi a tippeket. kovetem majd itt is a temat.

@Raymond nalam meg boven teszteles alatt, de pl a Q3 hiaba tartja fixen a 90fps-t meres szerint, gyorsabb mozgasoknal a hatterben ( ez most iracing - pl egy erosebb kanyarban ) van ilyen micro stuttering ami eleg zavaro. ez elofordult nalam regebben monitorral is szval ez lehet h iracing specifikus. akkor altalaban vsync segitett, itt most nem talaltam meg megoldast, mondjuk en eleg erzekeny vagyok ezekre, lehet h valaki eszre sem veszi.

ekozben a fejmozgas gyonyoru smooth, az auto belso reszeinel. ( nyilvan ezt mashogy "szamolja", mert ez a masik problemakorhoz tartozik amit mar vitattunk itt regebben.)
de a lenyeg h 90fps es 90fps kozott is screenenkent boven lehet erzetben elteres.

nade. kozben vegre lett egy ilyen es nagyon sokat hozott kenyelemben:


el is kezdtem szorakozni "facecover" kiszedes ugyben, de nem talaltam meg a tuti beallitast ( orromat nyomta igy is, de ez nyilvan fejforma fuggo is ) most atmenetileg visszatettem, mert igy sem rossz. plusz megideologizaltam magamnak, h ez is hozza immerzioban a bukosisak bezartsagat :)

(#59425) PapírVilla


PapírVilla
tag

AM2-t próbáltam Q3-on 3070-es kártyán. Jól is fut, kivéve hogy kicsit homályosabbak a távoli dolgok, mint a monitoron (Oculusnak amúgy is olyan furcsa a képe), de nem látom kiírva az Fps-t, mint a monitoron (a Steam írja ki). Ezt, hogy tudom nézni játék közben?

(#59426) Raymond válasza VincentVG (#59424) üzenetére


Raymond
félisten

Ez melyik fejpant? Azokkal a fekete izekkel lehet allitani hogy milyen kozel legyen a HMD az arcodhoz amikor leveszed a faceplate-et?

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#59427) Raymond válasza PapírVilla (#59425) üzenetére


Raymond
félisten

Az FPS-t attol fuggoen tudod megnezni hogy melyik modszerrel streamelsz a Quest-re, de ezt a multkor se valaszoltad meg. Visszajelzes hianyaban pedig nehez segiteni.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#59428) PapírVilla válasza Raymond (#59427) üzenetére


PapírVilla
tag

AMS2-ben az Oculus lehetőséget választom.

(#59429) VincentVG válasza Raymond (#59426) üzenetére


VincentVG
aktív tag

ez egy noname cucc, itt vettem az egyik hirdetotol, elvileg csusztatgatni kell/lehet csak a feher reszt ott elol - ahol a tolto is talalhato, de megmondom oszinten igy mar nem zavar annyira mert jol tartja igy egyben az egesz - szval elegedett vagyok vele.

(persze ettol fugggetlenul majd meg probalkozok, de most kicsit elvezem h nem akarom fel ora utan levenni a fejemrol az egeszet ugy ahogy van:) )

(#59430) fatal` válasza PapírVilla (#59428) üzenetére


fatal`
titán

Oculus Debug Toollal lehet kiíratni metrikát a HUD-nál.

(#59431) Raymond válasza PapírVilla (#59428) üzenetére


Raymond
félisten

Akkor igy [link] A HUD Mode-ot hagyhatod alapon, ott latod az FPS-t es a GPU Headroom-ot is, vagy atallitod Link-re es akkor latod a tobbi erdekes adatot is, pl. hogy menyi az encode es a transfer latency stb.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#59432) nimfas válasza VicKing (#59423) üzenetére


nimfas
addikt

PL: 14 generációs Intel 14900KF
32 GB RAM
Nvidia 4090+
SSD

Aztán majd jönnek és kiegészítik.
Nekem egyelőre
Z-s alaplap, 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13600KF 3.50 GHz, 32GB, 4070 Ti van, vízhűtéssel, Alxy elfut rajta, nem csutkára húzva, de a többi PC-s VR cím simán megy rajta. Ez került 830eFt-ba tavaly októberben.

De lehet jobban járnál, ha a milyen gépet vegyek topicban érdeklődnél. [link]

(#59433) PapírVilla válasza Raymond (#59431) üzenetére


PapírVilla
tag

Köszi!

(#59434) Raymond válasza VincentVG (#59429) üzenetére


Raymond
félisten

Tehat csak addig megy elore ameddig az USB-C port engedi? Azert kerdem mert tetszik a cucc, csak nem tudom milyen lenne ha levennem a parnat. Mondjuk ha nyomja az orrodat ugy is akkor talan eleg kozel van az archoz :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#59435) Aki21 válasza nimfas (#59432) üzenetére


Aki21
aktív tag

Hali. Nekem i5 13400f 32Giga ram 4070 van és a hl alyx magas beállításon is fut 90fps-el. Csak azért írom hogy legyen viszonyítási alap:))

(#59436) Aki21 válasza Aki21 (#59435) üzenetére


Aki21
aktív tag

Hali. Nekem i5 13400f 32Giga ram 4070 van és a hl alyx magas beállításon is fut 90fps-el. Csak azért írom hogy legyen viszonyítási alap

Ja és ezt a konfigot 2 hete raktam össze 600ezerből

(#59437) nimfas válasza Aki21 (#59436) üzenetére


nimfas
addikt

A Ti alapból drágább egy 100-assal. :W

(#59438) VincentVG válasza Raymond (#59434) üzenetére


VincentVG
aktív tag

igen en ugy latom kb eddig lehet elore tolni. erzesre jo a tavolsag, csak lehet h meg jatszanam kellett volna a "pantokkal"/feszitessel( hatul tekeros megoldas). de bevallom kb 15 percet foglalkoztam csak vele. minosegre teljesen jo, en is tartottam tole h noname, de sztem ennyiert teljesen oke. (23k)

(#59439) gulasoft


gulasoft
őstag

A hl alyx egy krumplin is elfut. Annyira agyon van optimizálva, mint semmi más. Az nem mérvadó ha az hl alyx alfut a gépen!
Tegyétek fel az új arkot, és az uvr-al futtassátok meg. Utána lehet írni. A 4070ti low felbontáson nem szaggatott.
Én ma már 4090 alá nem adnám, és már 780.000-ért meg is lehet kapni :-)
A 4080super meg 440.000 lehet abba kéne beruházni 25%-al erősebb csak a 4090, árban meg majdnem 2*-es.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#59440) fatal` válasza gulasoft (#59439) üzenetére


fatal`
titán

Sok esetben inkább 50% az a 25.

(#59441) Raymond válasza PapírVilla (#59433) üzenetére


Raymond
félisten

Amit meg megcsinalhatsz:

Az Oculus Home-ban a PC-n nyisd ki a Devices-t, kattints a Quest 3-ra es nyisd ki hogy Graphics Preferences. Ott huzd el teljesen jobbra hogy 5708-as beallitas legyen ott. Ha gondolod az frissitest leveheted 80-ra a default 90-rol.

Az ODT-ben pedig:

- a FOV-Tangent Multipliert-nel legyen 0.9 Hor es 0.9 Ver (ezzel nyersz olyan 20% sebesseget) es jo eselyel nem latod a szelen lavegott dolgokat mert a fizikai, a szemeddel lathato FOV-d kisebb mint a max lehetseges.
- az Oculus Link alatt a Distortion Curvature legyen Low

Igy nezd meg milyen FPS-t kapsz a jatekban, hogy birja-e a 80-at es hogy milyen eles a kep. Ha nem birja akkor vehetsz lejjebb a felbontasbol de inkabb eloszor a jatekban vegyel le a beallitasokbol.

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#59442) Aki21 válasza nimfas (#59437) üzenetére


Aki21
aktív tag

Vágom. Csak írtam hogy simán megy a 4070-el is fainul. Am épp most próbálgatom a contractors showdown-n is. Ultra beállításon 85-90fps megvan

(#59443) Enton válasza Aki21 (#59442) üzenetére


Enton
addikt

Megy open xr-al is úgy végképp jó a fps, majd megnézem felbontásban meddig tudok elmenni vele, gyanítom 30xy x 30xy környéke lesz a vége a 3090-nek kb. Most 22xy x22xy körül futott meseszépen, minden maxon, egyedül a lag a rossz az sok van sajnos még.

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#59444) Aki21 válasza Enton (#59443) üzenetére


Aki21
aktív tag

Én laggot nem vettem észre benne. Viszont a matchmacking elég lassú. Azt hittem azért többen lesznek a játékba hogy elöbb összerak playerekkel. Am én simán steamen toltam ott semmi gond nem volt vele. Wifiről nyomatom nem kábellel. De egy gunstock nem ártana mert a messzebb levő ellenséget elég nehéz eltaláli gunstock nélkül. Meg jó lenne lenne single player mod is nem csak trio.

(#59445) Jinxb1rd válasza kiskuplung (#59418) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Az elég szomorú, akkor nem is lehet várni semmi javulást? Ha 10-ből 1x csinálná azt mondanám oké, de ez eddig 66%-os drop out.

Nem azért, de ez az egyetlen játék, ami ezt csinálja, tehát nekik kellene akkor megoldani. Ha másnak megy, akkor nekik is. Akkor is ha T-fos van, amit egyébként évek óta gyűlölök, de itt nincs más.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#59446) VicKing válasza nimfas (#59432) üzenetére


VicKing
tag

Köszönöm, de ha ez szerinted így 1 millió környéke, akkor sürgösen szükségem lenne a beszerzési forrásra :)

(#59447) kiskuplung válasza Jinxb1rd (#59445) üzenetére


kiskuplung
őstag

Nem tudom, évek óta gond ez, ha rákeresel arra hogy Contractors VR + hotspot már olyan mintha ez lenne a hivatalos megoldásuk is :D

(#59448) -Rolika- válasza VicKing (#59446) üzenetére


-Rolika-
senior tag

Ha Q3-al együtt gondoltad az 1 milliót, akkor nézz rá a profilomra. Én ezt a gépet raktam össze 780-ból nemrég. Ez+Q3 kb ott van az 1milla környékén.
Ha viszont csak a gépre szán 1-et, akkor vga-ból inkább a 4080 Super és valami izmosabb proci.

[ Szerkesztve ]

(#59449) Necc válasza VicKing (#59446) üzenetére


Necc
addikt

VR nagyon erősen GPU limites, azaz menj a legdrágább VGA-ra ami belefér a költségvetésbe, CPU-nak egy középkategóriás is elég.

Viccen kívül, egy 4090 + i5 14600K kombó VR-ra teljesen reális kombináció (függetlenül attól hogy nem fér bele a költségvetésbe).

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#59450) KRoy19 válasza Necc (#59449) üzenetére


KRoy19
őstag

Nem VR-ra is teljesen reális kombó. (Persze ha 720p, 500 FPS a cél, akkor kell a 14900KS mellé)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.