Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kerti008

aktív tag

válasz s:zozo #31730 üzenetére

Az ev jateka. :DD
    Elkovettem azt a hibat hogy mevettem a vorx-ot aztan hamar rajottem hogy a nyakammal kell celozni. :W (meg a fegyverek tul nagyok voltak) A vorpx fejlesztoje csak a drivert kesziti el de az iranyitast nem irja at meg az open source koddal rendelkezo jatekoknal sem.
    Az altald linkel nativ Quest portnak at lett irva az iranyitasa a Quest controllerjeire sot meg a lezeriranyzekot is be lehet kapcsoni. :D
    Tegnap kezdtem el az Alien Isolation-t ( es beruhaztam egy xbox kontrollerbe is) de ugy nez ki felre kell tennem mert a RTCW- t kell jatszom elsonek. :C
    Valahol igaz hogy a tartalom adja el a headset-et es nem a muszaki parameterek mert a 3dfx is a kompatibilitasaval volt piacvezeto persze aztan megbukott amikor elhanyagolta a fejleszteseket es a versenytarsak elkeszitettek a megfelelo drivereket meg patch-eket a jatekokhoz. De akkor is evekbe telt.
    Szarencsere mostanaban a Half Life Alix-on kivul nem jott ki jo story alapu FPS es igy a versenytarsaknak nem kell felnie a Quest elore toresetol.

Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés