Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Nóta állj!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
snowflake
tag
válasz
_Petya_ #4377 üzenetére
netbios-ns 137/tcp # NETBIOS Name Service
netbios-ns 137/udp
netbios-dgm 138/tcp # NETBIOS Datagram Service
netbios-dgm 138/udp
netbios-ssn 139/tcp # NETBIOS session service
netbios-ssn 139/udp
microsoft-ds 445/tcp
microsoft-ds 445/udp
Bővebben: link
java:
linkeld be a home könyvtáradban lévő .mozilla plugins könyvtárába a java plugin-jat.
Nálam jelenleg pl: /usr/local/j2re1.4.2_02/plugin/i386/ns610-gcc32/libjavaplugin_oji.so -
gege71.hu
addikt
1xű ubuntuban
van neki egy synaptik csomakezelője. Ott brahiból beírtam a kersőjébe:''radeon''
Erre kiadta az ati fglrx drivert é a panelt mint letöltheiő/update opciót.
Kijelöltem aztán ''alkalmaz''
Ez még nem elég
eztán root terminálban:
sudo apt-get install xfree86-driver-fglrx
azt megcsinálja...done
aztán echo fglrx | sudo tee -a /etc/modules
depmod -a (hogy beépüljön bár ez nem működött így reboot..)
aztán sudo dpkg-reconfigure xserver-xfree86
ott ''ati'' helyett ''fglrx'' kiválasztva... a többi lépeés az egyéb perifériákra vonatkozólag elég egyértelmű.
ma viszont gyakorlásként újraraktam az egész ubuntut(szadomazo rulz)
De ez a lilo és gnub bejegyzés sehogysem akar sikerülni neki
1x szétbaszta a winxp-s vinyóm MBR-ét(a köcsög) úgy, hogy akkor szépen indult UBUNTU, de WinXP nem.(fixMBR-rel wines cd-vel helyreraktam(próbáltam volna mg nem így tenni..nejem haza is vág..összes levlezése, bookmarkjai stb..hajjajj)
Ha saját vinyójára irányítom error 15 vagy error 17-telk kiáll a grub töltésekot lilo-hoz el sem jut vagy fel se rakja..
Na mind1 még próbálkozok.
Hogy a frászba állítsak BIOST vagy mire irányítsam az installert? minden telepítésnél látja, hogy van fenn egy xp, de hiába..
HDD és dvd kiosztásom:
Ide1 master - dvd író
ide2 cable select(mastercsatin) 120-as IDE WD
sata1(winxp vinyó)80 gigz
sata2(na ezt kapja a linux)80 gigz
egyéb hw elemek adataimnál
gutenacht
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Kerdes: Miert nem allitja be bootolaskor az alsamixer beallitasait? kezzel mukodik a dolog, tehat en alsactl -restore-al betudom tolteni az elmentett beallitast, es a modprobe.conf-ban bennevan hogy alsactl -restore, de megsem muxik, mi lehet a gond? Van valakinek otlete?
-
Grunya
aktív tag
Azt olvastam, hogy nem is annyira ingyenes ez a nerolinux...
Állítólag meg kell venni valami Windowsos programot hozzá, hogy használhasd.
Linux.hu:
Megjegyzés: Ami furcsává teszi a fenti (sokakat, így engem is lázba hozó) hírt, az az hogy rendelkeznünk kell, azaz meg kell vásárolnunk egy közel 60$ -ba kerülő Windows programot ahhoz, hogy az ''ingyenes'' NeroLINUX -hoz hozzáférhessünk. Nincs időkorlátos kipróbálható verzió, bár DEMO -ként elindítható a regisztrálás után letölthető linuxos csomag. Már a regisztráláshoz is rendelkeznünk kell egy érvényes NERO licenccel.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Tegnap befordítottam a legutóbbi AfterStep-et. Tetszik.
Hogy kell viszont azt megcsinálni, hogy bejelentkezésnél a választható grafikus környezetek közt fel legyen tüntetve?
UHU és KDM. -
Zoltán
őstag
Egy Canon ir1210 -es fénymásoló -digitálisnyomtatóhoz kellene Linux driver. A canon.hu-n nincs. A linuxprinting.org-on sincs. Van valakinek ötlete hol lelhetek?
Köszi.
[Szerkesztve] -
mkbla
senior tag
nerolinux... nem igazán, de ha csak ezeket a platformokat támogatja akkor nem is lesz....:
Supported platforms (32-bit):
* Red Hat Linux 7.2
* Red Hat Linux 7.3
* Red Hat Linux 8.0
* Red Hat Linux 9
* Red Hat Enterprise Linux 3
* Fedora Core 1
* Fedora Core 2
* Fedora Core 3
* SuSE Linux 8.0
* SuSE Linux 8.1
* SuSE Linux 8.2
* SuSE Linux 9.0
* SuSE Linux 9.1
* SuSE Linux 9.2
* Debian GNU/Linux 3.0 (with kernel 2.4 or higher)
le akartam tölteni egy helyről ,de kicsit furcsa h 1K az egész....?
mondjuk van otthon vmi debianom, de még fel se tudtam rakni normálisan...
a k3b nekem is fagyott néha, meg 1szer b@szottel egy princo dvd-t miközben filmet néztem.... -
Out
addikt
En is a k3b-t favorizalom ezert is bossszantott az a dolog amit leirtam sok hozzaszolassal ezelott, miszerint allandoan lefagyott, az xcdroast meg nem fagyott sose... Viszont most hogy FC3-t hasznalok mar minden rendben van, nem fagy a k3b se.. Jah a nerolinux-ot ismered? Nekem van egy demoverziom, de megcsak arra hasznaltam hogy cd copy-t csinaltam es az ment rendesen, de kivancsi lennek hogy mi az amit ez a verzio nem tud.... Eddie303 esetleg?
-
mkbla
senior tag
fúúúú, ha én már azt tudnám.... régebben a régebbi eldzsí cd íróval is ugyanezt csinálta, vagyis nem teljesen, ott az volt a baja h a cd íróban lévő üres cd-t nem ismerte fel (sztem a mount-tal lehetett vmi baja)
asszem egyébként egyszerűen csak annyit h sikertelen és kiadja a cd-t/dvd-t, legalábbis most az uccsó 2 dvd-t szívás volt megírni össe vissza állígattam mindent h sikerüljön (egyébként k3b-vel írok) amikor pl megmondom neki h hányszorosan irja akkor lehet választani : 2X , 1X, Automatikus, Figyelmenkívül hagyás. (egyébként 4X -es író, és ha minden ok akkor írja is 4X-esen automatikusan) ha az írási sebességet 2v 1X-esre veszam akkor leáll h nem tudja beállítani az írás sebességet, a másik két lehetőségnél meg csak hiba történt és kész... volt h amikor root-ként indítottam (gondolotam h a mountolással van baja), akkor is volt h csak 5-ötdjére indult el az írás.
egyébként a figyelmen kívül hagyás az mit takar? -
Out
addikt
Nekem az volt a gondom hogy a Pio107D-vel cd-t akartam tulirni es az istennek se csinalta meg es a cdrecord nem is tamogatja ezt az irot... de beraktam egy lg cd irot a gepembe es azzal megtudom mar irni a cd-t
Meg persze elotte volt rendszerfrissites is...
Milyen hibauzenetet kapsz amikor nem ir? -
_Petya_
őstag
válasz
snowflake #4375 üzenetére
Rájöttem! Végigment az up2date, frissítette a tűzfalat is, és az megfogta.. Kikapcsoltam, és rögtön működött.. Azért nem akarom így hagyni a tűzfalat, már csak be kell állítanom, hogy melyik portot nyissa ki a sambának. Tudja valaki, hogy melyik porton kommunikál a samba? Talán 901-en, mint a SWAT?
Az előbbi JAVA-s kérdésemre tudna valaki válaszolni? (#4359)
Petya
[Szerkesztve] -
ysoltee85
aktív tag
SuSE Linux-nál most melyik a legujjabb verzió?
Ti melyiket ajánljátok: SuSE vagy UHU? -
_Petya_
őstag
Üdv!
Egyszer már működött a samba, de valamiért megint meghalt. Újrakezdtem nulláról, szerintetek mi a baj ezzel az smb.conf-al?
A gnome-ban a network neigborhood vagy ilyesmi egy gépet sem lát, még magát sem. Másik gépekről az egyémet lehet látni, benne van a munkacsoportban, de ha rákattintok, nem enged be, viszont a log-ba semmit nem ír, tehát nem is tudom, miért nem enged be.
[global]
workgroup = MSHOME
server string = Albi
security = SHARE
auth methods = guest
guest only = yes
log file = /var/log/samba/%m.log
max log size = 50
hosts allow = 192.168.1. EXCEPT 192.168.1.1
[rack]
browseable = yes
writeable = yes
public = yes
path = /mnt/rack
read only = No
guest ok = Yes
Petya -
gege71.hu
addikt
15214 frames in 5.0 seconds = 3042.800 FPS
13959 frames in 5.0 seconds = 2791.800 FPS
13980 frames in 5.0 seconds = 2796.000 FPS
13222 frames in 5.0 seconds = 2644.400 FPS
15840 frames in 5.0 seconds = 3168.000 FPS
16139 frames in 5.0 seconds = 3227.800 FPS
17012 frames in 5.0 seconds = 3402.400 FPS
17030 frames in 5.0 seconds = 3406.000 FPS
Ilyesmiket megy
Közben az ablakméretet is mozgattam.
A fontméretre itt lőttem egy képet:
ha van ötleted vagy vkinek ötlete, ho cseszhettem el akkor kérm okosítson.
Erre mondjuk már csak holnap kerül sor
thnx mindenkinek.
..csak nem tántorodtam el a LINUXTÓL végül, pedig rezgett a léc -
escie
őstag
válasz
gege71.hu #4365 üzenetére
na, akkor így még jobb is.
olvastam én is az ubuntu lapján, hogy van csomag, de valami kavarás volt vele, amit nem értettem, így nem is ajánlottam neked.
de akkor így a káposzta is jóllakott.
a betűösszemenésről nem tudok mit mondani, szvsz valami fontokkal kapcsolatos beállítást a x konfigfilejában eltúrhattál, vagy nemtom.
az ati panelt szvsz jobb ha elfeleded, nem jó semmire, csak bosszúságot okoz. de komolyan, ne várj egy olyan kényelmes felületet, mint a catalystnál, ez egy rakat trágya(már elnézést).
mindent a x configfilejában tudsz beállítani, vagy pedig az fglrxconfig paranccsal. persze fglrxconfig előtt mentsd el a konfigfájlt.
az fgl_glxgears mennyi fps-t pörög? -
gege71.hu
addikt
Nem fogod elhinni,
ubuntuban a Synaptic csomagkezelőben h beállítottam ,hog a webről az ubuntu egy nagyobb arhívumából is szedjen frissítéseket megtalálta a radeonhoz is a cuccot.
Feltelepítette, utána volt hozzá egy pár tanács fenn az ubuntu oldalon, hog parancssorból hogyn fordítsam be a xconfig860vagy vmi hasonló nevű konfigfileba. Na ez pát lépésben és viszonylag érthetően leírva tök sikerélmény volt...és most megy a 3d-s támogatás.
elvben vhova feltolta az atipanelt is de azt nem találom sehol.
Egy furcsaság most keresem az okát: néhény progi menüfejlécében és ablkaiban olyan pirinyók lettek a betűk, hogy alig lehet elolvasni.(xmms és gnome commander lett pl ilyen)
Mi a frászt állíthattam el? -
escie
őstag
válasz
gege71.hu #4360 üzenetére
aliennel át kéne konvertálni .deb -be. de ha van rpm csomikezelő az ubuntuban, akkor azzal is fel lehet rakni.
nem próbáltam még ubuntu alatt, de uhu alatt elég egyszerű, ha visszalapozol/keresel ebben a topikban, meg a linuxos topikokban, akkor megtalálhatod a leírásom, hogyan is kell uhu alatt. nem sokban -talán semmiben- nem különbözik ubuntu alatt sem.
ha jól rémlik, rpm --force --nodeps fglrx###########.rpm paranccsal kell, aztán fglrxconfig -gal értelemszerűen beállítani(ezzel lehet, hogy meg fogsz szenvedni.). -
_Petya_
őstag
Üdv!
Fedora 3-ban alapból van Java SDK, vagy telepítéskor feltettem, már nem emlékszem, de konzolból működin a java és a javac parancs. Hogyan tudom firefox alatt beállítani, hogy működjenek a java appletek?
Petya -
Nimrod
addikt
-
gege71.hu
addikt
xmms-t közben sikerült előzőleg telepítenem az ubuntu ''Synaptic Package Manager''-ében beizmítano, csak nem tudtam, hogy ujrindítás után lesz csak elérhető, de már szól a zene...
végre már nem csak a szívás van
Operát mindjárt megnézem
Jahh és 85 Hz-en megy a moncsi jól
Amúgy
pl az ATI ezen driverét: ''fglrx_4_3_0-8.10.19-1.i386.rpm'' hgy kell telepítésre bírni?
Hogy kezdjek neki?
És honam tudom, hogy a 9800pro-hoz az ATI oldalon fenn levő 4 driver közül melyik a jó?
[Szerkesztve] -
sziasztok! nézegettem a slax honlapját van az a popcorn slax. az mit tud mert nekem egy gyk egy slax kéne xmms -el + mpalyerral + firefoxal + thunderbirdel. na mit tud. és ,hogy béta az mit jelen itt most. szétfaggya az agyát gépeken?
-
gege71.hu
addikt
válasz
gege71.hu #4329 üzenetére
Na az ubuntu mükszik.
A fura, hogy akkor indul el ha bIOS-bn beállítom az IDE vinyót a boot prioritás első helyére.
Az UBUNTU amúgy egész jó kis disztrib.
Az fstab-ban bírtam az ntfs vinyókat aoutomount-ra és faxán olvassa is őket.
Amit nem tudtam még belőni:
mp3 lejátszás
avi, mpeg film lejátszás
opera böngésző telepítés.
Az mp3 az ubuntu-ban alapértelmezésben vmiért nincs fenn.
ja a KDE sem. Bár a gnome-mal is elboldogulok, de a KDE sokkal jobban tetszett -
mkbla
senior tag
na, senkinek semmi ötlet mit kezdjek azzal a qt-vel?
mind1 letöltök néhány külömböző verziójú krusadert... hátha sikerül az egyiket felrakni...
egyébként ti milyen fájlkezelőt használtok? -
mkbla
senior tag
fenn, (asszem) amikor először kiirta akkor 1 rakás qt nyavaját felraktam, valami qt-odbc, qt-mysql, meg még vmi qt-t nem raktam fel (talán prostgresql, mind1), nem tartottam ezeket annyira fontosnak, vagy mégis fontosak?
meg amúgy is vmi fordított qt nyavaja baja van. qt-t meg nem fordítottam
[Szerkesztve] -
mkbla
senior tag
sztem is, csak nem tom i az a Qt, és nem tom holvan , és igy nem tom lefordítani,
nem csomagból, forrásból, elindítom, h ./configure, aztán darálja a dolgokat, ahogy szokás, aztán megáll ezzel a hibaüzenettel.
Mandrake 10.0, gyári kernel, nem fordítottam kernelt, akkor elvileg mindennek benne kell lennie, nem?
próbáltam régebbi krusadert is , de az meg akadt a kde vmelyik fájljával -
mkbla
senior tag
Hi!
Krusader-t szerettem volna telepíteni, de nem igazán sikerült. vmi Qt-t hiányol, pedig mindenféle qt csomagot felnyomtam... mi aza qt? hol találom, és hogy fordítsam le? ezt a hibaüzenetet kapom:
checking for Qt... configure: error: Qt (>= Qt 3.1 (20021021)) (library qt-mt) not found. Please check your installation!
For more details about this problem, look at the end of config.log.
Make sure that you have compiled Qt with thread support!
a config.log-ot még majd átnézem, egyenlőre nem volt időm -
escie
őstag
-
Nimrod
addikt
A float-ot akartam telepíteni. Wine-al elindítottam a telepítőjét, nagyjából mindent rendben meg is csinált. A végén több regisztry hibát adott, a kezelőprogram kiült a tálcára, de magát a főprogramot nem tudtam elindítani. Ezért kérdeztem, hogy milyen más emulátor van még.
-
Nimrod
addikt
Én wine alatt most telepítettem a Float Mobile Agent-et de nem lett tökéletes. Van más win emulátor is linux alá?
-
Out
addikt
Nah, mindent beallitottam az FC3-ban amire szuksegem van, es felraktam a legujabb Nvidia drivert is(7167) es piszok gyors....
-
gege71.hu
addikt
áhh..
Most Ubuntu-t raktam fel.
feltelepült a rendszer szépen(külön SATA vinyó), de mikor inditanám a rendszert csak egy Dos-os jellegű felületen jelenik meg a következő:
gnu grub version 0.94
[Minimal Bash-like line editing...blablabla...]
grub>
és akkor most mi?
baszik elindulni a grafikus rendszer. Pedig direkt kijelölve erre a külön vinyóra állíttattam telepítéskor.
BIOS-ban ez a vinyó van boot prioritás 1. helyen Mit csesztem el?
eszközöm van:
1. IDE 1 master : dvd iró
2. IDE 2 cable select 120-as IDE tárvinyó
3. SATA1 Winxp rendszervinyó
4. SATA2 Linux vinyó -
_Petya_
őstag
válasz
_Petya_ #4321 üzenetére
Üdv!
Kipróbáltam Compatible módban, úgy működik, nem dobál hibaüzeneteket, tehát látja a sata merevlemezt, és vagy a primary, vagy a secondary ide eszközöket... Viszont nekem mindneképpen kellene a primary, és a secondary IDE is, persze a SATA mellett. Ja, és sda-nak látja a SATA winyót... Ez azt jelenti, hogy libata-t használ? Egyszerűen nem találok emgoldást, hogy Enhanced mide-ban is menjen...
Petya -
Out
addikt
-
WN31RD
addikt
107D-m nincs, de volt 106D, most pedig 108D van. Mindkettőre rögtön felraktam a vásárláskor elérhető legújabb RPC-1-es firmware-t (a DVD ''világfelosztásért'' megérdemelnék néhányan a karóba húzást). A 106D-t először 2.4-es kernel alatt SCSI emulációval használtam a Gentoo és Debian alap cdrecord és growisofs csomagjaival, majd 2.6-os kernellel IDE módban, a 108D-t csak 2.6-os kernellel Debian alatt. Tökéletesen működött mindkettő, illetve a 108D még működik.
-
Out
addikt
Van olyan kozuletek akinek Pioneer 107D iroja van? Nekem nem sikerul se DAO se TAO modban cd-t irnom...
-
_Petya_
őstag
válasz
steveetm #4299 üzenetére
Ebből a hsz-ből kb annyit értek, hogy forgassak új kernelt... már próbáltam többször korábban, de mindig túl nagy lett. A neten is van egy rakás leírás ezzel kapcsolatban, tudnál esetleg ajánlani valamilyet, ami rendesen leírja, mit kell csinálni? Mit fordítsak bele, mit kell modulba tenni, hogyan telepítsem a kész kernelt, stb...
Mi az a libata? Kell az nekem? És mi az, hogy állítsam át a root-ot?
Amúgy feltettem a Fedora-t egy notebookra, ott is megy gond nélkül... Nincs erre valami egyszerűbb megoldás, patch, vagy valami?
Petya -
gege71.hu
addikt
Épp Most csuszik le a slackware.Leszedtem még a Gentoo-t ma meg a BlackPanthert( kábeles szélessáv rulz átlag 400kbyte/sec-cel
)
Ma még rászánok egy kis időt A pingvinezésre.
ja még vmi: a múltkor első blikkre a kanotix-ot(live cd-s) próbálgattam direkt a hardwerfelismerés miatt. AZ felismerte és rendesen 3d-sen kezelte a 9800pro-t amennyire emlékszem
Ma este szerintetek melyikkel próbálkozzak elsőre???:
genttoo
BlackPanther
Shlackware
Továbbra is amik a prioritások:
1. NTFS vinyókat kezelje (ahogy pl az UHU: automatikusan).
2.A Radeon 9800pro drivert úgy lehessen élesíteni, hogy legalább a 3d-s dolgok egy részét konfigolni lehessen majd. Mindezt vmi olyasmi formán, hogy NE kelljen kernelfordítással vagy valami (NEKEM MÉG) túl bonyolult parancssoros kálváriával szórakozni. A parancssor nem rettent el csak az amikor már ALT-TAb-ozástól elzsibbadt kézzel a lépkedek különféle how-to és a parancsor közt aminek a vége az, hogy vhol elvesztem a fonalat, vagy nem úgy reagál a rendszer, ahogy az a segédletben írva vagyon és olyankor már jön nekem a szájszél és szemrángás-ökölbeszorulás stb idggörcs tünetsor
Tehát ATI Radeon konfigolásnál olyasmire gondolok, hogy pl ATI driver letöltve:
xyz csomagkezelő/telepítő-hidralika mittomén progit indítok aminek megmutatom, hogy na atidriver itt van ni..EGEDEVETTKE... az kérdez ezt azt, esetleg kombinálva néhány nem túl körülményes parancssori beírkálással, majd kilépés újrabelépés és pábámmm Ati radeon 9800pro fícsöröket lehet buzgerálni. -
reefeer
tag
#4287-re tudtok valamit mondani? vagy túl láma volt a kérdésem?
-
Bazsesz
őstag
az egér PS/2-n van, mikor tölt tudom is mozgatni általa az egérkurzort. De ezzel leáll.
Próbáltam felrakni az UHU-t meg a Mandrake-et, de a telepítő sem. Van még itthon pár linux, nem tudom, melyikkel kéne próbálkozni.
A gép: VIA 550, 32MB RAM, 7,5HDD, integrált i810-es VGA.
Ami van itthon:
-UHU Linux 1.0, 1.1 RC3, 1.2 BETA 2, 1.2 RC1, 1.2 RC2, 1.2 RC3, 2.2 LIVE
-Debian Linux 3.0 RC3
-SuSE Linux 6.4, 7.3+, 8.0 LIVE, 8.2, 9 PRO CD, 9 PRO DVD
-Mandrake Linux 10.1 CD, 10.1 DVD
-Gentoo Linux 2004.3
-PClinuxOS LIVE
-Slackware 10.0
-Knoppix 3.7
Asszem ennyi így hirtelen, mind CD-n, illetve 1-2 DVD-n. -
Bazsesz
őstag
Most ezt kapom.
Üdv: b. -
escie
őstag
válasz
Bazsesz #4301 üzenetére
szóval, írd be: mc
ez egy filekezelő. menj az /etc/X11 kvt-ba. itt keresd meg XF86-config(vagy ilyesmi) nevű filet, f4-gyel szerkeszd, keresd meg f7-ttel a /dev/input/mice sort. ezt írd át, /dev/gpmdata -ra, f2-vel ments. próbáld indítani az x-et. ha nem jó, gyere vissza.nincs nagy probléma, csak nem jó helyen keresi az egeret...
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Na vagyok. eléggé nehéz volt megérteni a dolgokat, mivel nagyon grafikus felülethez vagyok szokva
Szal az egeret tötlés közben tudom mozgatni, a képernyőn a kurzor mozog is.
Mégis leáll.
Van valami egyszerű módja, hogy használatra tudjam bírni? Tudom, nem épp debiannal kéne szórakozni, de csak ez tud a hardverrel boldogulni.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fűnyíró topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vicces képek
- Kuponkunyeráló
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest