Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
mkbla
senior tag
fúúúú, ha én már azt tudnám.... régebben a régebbi eldzsí cd íróval is ugyanezt csinálta, vagyis nem teljesen, ott az volt a baja h a cd íróban lévő üres cd-t nem ismerte fel (sztem a mount-tal lehetett vmi baja)
asszem egyébként egyszerűen csak annyit h sikertelen és kiadja a cd-t/dvd-t, legalábbis most az uccsó 2 dvd-t szívás volt megírni össe vissza állígattam mindent h sikerüljön (egyébként k3b-vel írok) amikor pl megmondom neki h hányszorosan irja akkor lehet választani : 2X , 1X, Automatikus, Figyelmenkívül hagyás. (egyébként 4X -es író, és ha minden ok akkor írja is 4X-esen automatikusan) ha az írási sebességet 2v 1X-esre veszam akkor leáll h nem tudja beállítani az írás sebességet, a másik két lehetőségnél meg csak hiba történt és kész... volt h amikor root-ként indítottam (gondolotam h a mountolással van baja), akkor is volt h csak 5-ötdjére indult el az írás.
egyébként a figyelmen kívül hagyás az mit takar?
Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi