Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Épp Most csuszik le a slackware.Leszedtem még a Gentoo-t ma meg a BlackPanthert( kábeles szélessáv rulz átlag 400kbyte/sec-cel
)
Ma még rászánok egy kis időt A pingvinezésre.
ja még vmi: a múltkor első blikkre a kanotix-ot(live cd-s) próbálgattam direkt a hardwerfelismerés miatt. AZ felismerte és rendesen 3d-sen kezelte a 9800pro-t amennyire emlékszem
Ma este szerintetek melyikkel próbálkozzak elsőre???:
genttoo
BlackPanther
Shlackware
Továbbra is amik a prioritások:
1. NTFS vinyókat kezelje (ahogy pl az UHU: automatikusan).
2.A Radeon 9800pro drivert úgy lehessen élesíteni, hogy legalább a 3d-s dolgok egy részét konfigolni lehessen majd. Mindezt vmi olyasmi formán, hogy NE kelljen kernelfordítással vagy valami (NEKEM MÉG) túl bonyolult parancssoros kálváriával szórakozni. A parancssor nem rettent el csak az amikor már ALT-TAb-ozástól elzsibbadt kézzel a lépkedek különféle how-to és a parancsor közt aminek a vége az, hogy vhol elvesztem a fonalat, vagy nem úgy reagál a rendszer, ahogy az a segédletben írva vagyon és olyankor már jön nekem a szájszél és szemrángás-ökölbeszorulás stb idggörcs tünetsor
Tehát ATI Radeon konfigolásnál olyasmire gondolok, hogy pl ATI driver letöltve:
xyz csomagkezelő/telepítő-hidralika mittomén progit indítok aminek megmutatom, hogy na atidriver itt van ni..EGEDEVETTKE... az kérdez ezt azt, esetleg kombinálva néhány nem túl körülményes parancssori beírkálással, majd kilépés újrabelépés és pábámmm Ati radeon 9800pro fícsöröket lehet buzgerálni.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest