Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
gege71.hu #4365 üzenetére
na, akkor így még jobb is.
olvastam én is az ubuntu lapján, hogy van csomag, de valami kavarás volt vele, amit nem értettem, így nem is ajánlottam neked.
de akkor így a káposzta is jóllakott.
a betűösszemenésről nem tudok mit mondani, szvsz valami fontokkal kapcsolatos beállítást a x konfigfilejában eltúrhattál, vagy nemtom.
az ati panelt szvsz jobb ha elfeleded, nem jó semmire, csak bosszúságot okoz. de komolyan, ne várj egy olyan kényelmes felületet, mint a catalystnál, ez egy rakat trágya(már elnézést).
mindent a x configfilejában tudsz beállítani, vagy pedig az fglrxconfig paranccsal. persze fglrxconfig előtt mentsd el a konfigfájlt.
az fgl_glxgears mennyi fps-t pörög?
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- NiMH akkumulátor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest