Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
gege71.hu
üzenetére
na, akkor így még jobb is.
olvastam én is az ubuntu lapján, hogy van csomag, de valami kavarás volt vele, amit nem értettem, így nem is ajánlottam neked.
de akkor így a káposzta is jóllakott.
a betűösszemenésről nem tudok mit mondani, szvsz valami fontokkal kapcsolatos beállítást a x konfigfilejában eltúrhattál, vagy nemtom.
az ati panelt szvsz jobb ha elfeleded, nem jó semmire, csak bosszúságot okoz. de komolyan, ne várj egy olyan kényelmes felületet, mint a catalystnál, ez egy rakat trágya(már elnézést
).
mindent a x configfilejában tudsz beállítani, vagy pedig az fglrxconfig paranccsal. persze fglrxconfig előtt mentsd el a konfigfájlt.
az fgl_glxgears mennyi fps-t pörög?
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
olvastam én is az ubuntu lapján, hogy van csomag, de valami kavarás volt vele, amit nem értettem, így nem is ajánlottam neked.

).