Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
Volna néhány kérdésem: Ha telepítéskor a Suse 9.1-ben nem lőttem be hogy mountolja a wines partícióimat(ntfs) olvasásra, akkor hogyan tehetem meg később??
A hda1 és hda2 partícióim a winesek. Beírtam hogy mount de a listán nem voltak rajta, csak a hda 3 meg a cd/dvd stb. Mit kell beírni hogy mountolja őket?
Ja és még mindíg nem jó a wireless netem..Hiába ismeri fel a yast a kari chipsetjét (D-Link DWL-520+), beállítom amit kell(ene): SSID +dhcp(nem fix ip)+ titkosító kulcs mégis bootkor azt írja: ''No interface found'' De előtte visszaszámol és mikor eléri a nullát akkor jön ez az üzi.
Most akkor mit lehet/kell még állítani(és hol?)? Nekem ez lenne a lényeg. Nem vagyok annyira jó ebben a linuxban ha van vmi doksi ami ezt leírja(eddig csak pcmcia-ra találtam de ez pci-os) akkor adjatok már légyszi 1 linket vagy ha vki tudja a megoldást az írja már le mi a teendő. Így net nélkül használhatatlan az egész számomra és csak a helyemet foglalja.De sztem csak van vmi megoldás a gondjaimra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest