Hirdetés

Aktív témák

• Mr Bond 007

őstag

Volna néhány kérdésem: Ha telepítéskor a Suse 9.1-ben nem lőttem be hogy mountolja a wines partícióimat(ntfs) olvasásra, akkor hogyan tehetem meg később??
    A hda1 és hda2 partícióim a winesek. Beírtam hogy mount de a listán nem voltak rajta, csak a hda 3 meg a cd/dvd stb. Mit kell beírni hogy mountolja őket?
    Ja és még mindíg nem jó a wireless netem..:O Hiába ismeri fel a yast a kari chipsetjét (D-Link DWL-520+), beállítom amit kell(ene): SSID +dhcp(nem fix ip)+ titkosító kulcs mégis bootkor azt írja: ''No interface found'' De előtte visszaszámol és mikor eléri a nullát akkor jön ez az üzi.
    Most akkor mit lehet/kell még állítani(és hol?)? Nekem ez lenne a lényeg. Nem vagyok annyira jó ebben a linuxban ha van vmi doksi ami ezt leírja(eddig csak pcmcia-ra találtam de ez pci-os) akkor adjatok már légyszi 1 linket vagy ha vki tudja a megoldást az írja már le mi a teendő. Így net nélkül használhatatlan az egész számomra és csak a helyemet foglalja. :( De sztem csak van vmi megoldás a gondjaimra.

[Szerkesztve]

Aktív témák