Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
Volna 1 gondom. Wireless netem van Suse 9.1-en. Felismeri a karit ahogy kell, belövök mindent mint winben de nem akar menni... Azt írja bootolásnál hogy interface not found. Miért? Ha beállítom yaston az ESSID-t + a titkosító kulcsot, akkor mennie kéne nem??
Vagy kell még vmi extra progi is hozzá? (Nekem az 1 cd-s változatról van fent.)
Már próbálkoztam vele 1 csomót de egész egyszerűen kezdek taccsra menni az idegtől hogy mé nem lehet linuxon wireless netezni??!!
A beállítások jók mert a winből puskáztam és ott ugye megy. Vkinek vmi ötlet? Fontos lenne.
[Szerkesztve] -
Mr Bond 007
őstag
Volna néhány kérdésem: Ha telepítéskor a Suse 9.1-ben nem lőttem be hogy mountolja a wines partícióimat(ntfs) olvasásra, akkor hogyan tehetem meg később??
A hda1 és hda2 partícióim a winesek. Beírtam hogy mount de a listán nem voltak rajta, csak a hda 3 meg a cd/dvd stb. Mit kell beírni hogy mountolja őket?
Ja és még mindíg nem jó a wireless netem..
Hiába ismeri fel a yast a kari chipsetjét (D-Link DWL-520+), beállítom amit kell(ene): SSID +dhcp(nem fix ip)+ titkosító kulcs mégis bootkor azt írja: ''No interface found'' De előtte visszaszámol és mikor eléri a nullát akkor jön ez az üzi.
Most akkor mit lehet/kell még állítani(és hol?)? Nekem ez lenne a lényeg. Nem vagyok annyira jó ebben a linuxban ha van vmi doksi ami ezt leírja(eddig csak pcmcia-ra találtam de ez pci-os) akkor adjatok már légyszi 1 linket vagy ha vki tudja a megoldást az írja már le mi a teendő. Így net nélkül használhatatlan az egész számomra és csak a helyemet foglalja.
De sztem csak van vmi megoldás a gondjaimra.
[Szerkesztve] -
Mr Bond 007
őstag
Be lehet üzemelni W-lan karit UHU Linux alá??(D-link DWL-520+)
Mert ha nem akkor semmit sem ér az egész ( mert azon jön a netem)
De ha igen akkor hogy?
Amit be kéne állítani (hol?):
SSID
Titkosítás: 128bites
Fontos lenne.
Esetleg olyan disztribet ajánlanátok ami támogatja a W-LAN-t? Kezdőnek
Szivesen áttérnék linuxra de valahogy mikor kedvet kapnék vmi mindíg eltántorít..(hardver támogatás)
[Szerkesztve] -
Mr Bond 007
őstag
-
Mr Bond 007
őstag
Próbálkozom a linux-al Red Hat 9 van de nem tudom hogyan osszam meg rajta a wireless netemet? Wireless karin jön a net és azt kéne osztani a rendes gépenek gépnek amin win xp van. Hogy kell? Melyik csomagot kell felrakni? És mit állítsak be?
-
Mr Bond 007
őstag
Ok de a kollégának meg nekem sem indul el az INSTALL minden megáll. Még ha a kernel lenne rosszul fordítva.. Amúgy télleg nem akartalak megbántani. Nem vagyok az a kötözködős típus. Tehát bejön a kép hogy nyomj enter az intallhoz és utánna meghal az egész.
-
Mr Bond 007
őstag
Nem akarlak fikázni sem kötözködni de akkor sem rossz a hardverem. Főleg azért nem mert a linux azt mondja vagy nem indul el az installja. 1 kicsit ki kéne már jönni a 'linux a tökéletes a hibátlan az isten'' mentalitásból. Nagyon jó oprendszer ezt leírom de akkor sem annyira. Vannak hibái hiányosságai annak is .Érdekes eddig minden más ment rajta csak ez a disztrib nem.. Biztos hogy hardver ki is dobom holnap

-
Mr Bond 007
őstag
Nehogymá a memtest kelljen
Semmi baja a memóriának. A hiba nem a készülékben van hanem (bármílyen hihetetlen
) az oprendszerben. -
Mr Bond 007
őstag
Ne izgulj nekem is ugyanezt csinálja..

Aktív témák
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A beállítások jók mert a winből puskáztam és ott ugye megy. Vkinek vmi ötlet? Fontos lenne.

Hiába ismeri fel a yast a kari chipsetjét (D-Link DWL-520+), beállítom amit kell(ene): SSID +dhcp(nem fix ip)+ titkosító kulcs mégis bootkor azt írja: ''No interface found'' De előtte visszaszámol és mikor eléri a nullát akkor jön ez az üzi.

Semmi baja a memóriának. A hiba nem a készülékben van hanem (bármílyen hihetetlen
) az oprendszerben.