Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
uzsz
senior tag
válasz
steveetm
üzenetére
Kösz a segítséget, a net-et be is lőtem, annyi bajom van, hogy pár perc után bontja megszünik a kapcsolat és csak akkor működik újra, ha a hálókártya tulajdonsáfaiba belépek és elfogadom a nem megváltoztatott tulajdonságokat. Utánna megint működik pár percig. Ha indítok egy böngészőt és megszűnt a kapcsolat egy idő után ezt írja ki:
ERROR KLNTERNET
refused Maybe smpppd is not running
or you are not member of the group ''dialout''
also chechk the server settings in the dialog ''various settings''
Na most mi van? Nem értem, hogy ha valamit szarul állítottam be akkor mért működik egy ideig, ha meg jól állítottam be akkor mi ez?
Én már nem tudom mi van.
Más: ATI kártyával hogy lehet a 3dtámogatást belni? Elvileg van fent egy driver a kártyához, de a 3dtámogatás nem műköik, mert nincs hardveres opengl támogatása a kártának üzenetet kapok.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Logitech z5500 5.1
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest