Hirdetés
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Aktív témák
-
-
Cathfaern
nagyúr
Ez egy mplayer package Suse-hez: Bővebben: link Nem tudom hogy működik a Suse csomagkezelője, de gondolom ha kétszer ráklikkelsz a fájlra, akkor csak simán fel fogja rakni. Egy próbát megér.
-
MUŁĐER
addikt
pl.: van a linuxod.Gondolsz egyet,és szőröstül bőröstül kiírod dvd-re.Ha
letörlöd a vinyót,és visszamásolod a fájlokat,+ a rendszertöltőt
telepíted,menni is fog.Szóval csak egyszer kell telepíteni,és utána többet
nem
ugyan kiírhatod mint egy akámit.Vannak mappák,meg fájlok.A feltelepített
progikkal együtt kiírható,és visszamásolod,beállítod a bootmanagert,és már
megy is.Tök jó -
steveetm
őstag
egy ifconfig kimenetnek nagyon tudnék örüllni.
voda gprsel van egy hack mert az is bontja a kapcsot állandóan, /etc/ppp/kapcsolatfileneve belépsz és van vmi lcp. izé. elfelejtettem a nevét, faxa.
Na mind1 nézzél bele aztán irogass át pár dolgotlcp_echo_timeout vagy iesmi,. nem tom hogy van irva benne.
Üdv.: steveetm -
eddie303
őstag
Ha kezdõ vagy, szerintem Mandrake Linux 10.1-et töltsd le a Bővebben: link -rõl, és próbáld ki, 3 CD, ingyenes, egyszerũ adminisztrálni, s nagyon jó kezdetnek, van olyan, mint a SuSE. Én ezt javaslom, én is ezzel kezdtem. Magyar nyelv VAN benne, telepítõben nem tudom, asszem ott is, de a rendszerben egész biztos, hogy van. Ráadásul hamar felismer mindent, akár tv-tunert is.
-
MUŁĐER
addikt
amúgy szvsz az UHU-Linux sokkal jobb kezdésnek,nem olyan csicsás,viszont kisebb-sokkal gyorsabb (az egyik leggyorsabb linux amit valaha láttam!),én nekem az volt az első linuxom,és nagyon meg voltam elégedve vele,nagyon jól összerakott egy rendszer.Minden kezdő linuxosnak bátran ajánlom.
-
Sianis
addikt
www.suse.com! Az 1 CD-s változat leszedhető ISO verzióban....
Bővebben: link
Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest