Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kagzer
aktív tag
válasz
spammer
üzenetére
Szia
Lett próbálva KDE
ami persze még lassabb, kernelből egy korábbit próbáltam a xorg azon verziójához, ami még támogatta ezt a kártyát. Jobb azzal sem volt.
Más disztró, na az nem. Lehet teszek egy próbát valami live-el.Vladi:
Köszönöm, este megnézem emit írtál.
Valami ilyesmire gondoltam én is, hogy mindent szoftveresen csinál, de ez inkább egy fekete ködből előtörő szürke gyanú volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ami persze még lassabb, kernelből egy korábbit próbáltam a xorg azon verziójához, ami még támogatta ezt a kártyát. Jobb azzal sem volt.