Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Royalkrisz
csendes tag
Lehet h 10 es.Nincs nagy tapasztalatom linuxba 3 hete vagyok a cégnél.Linuxot is most tanulom

Csak terminál ablak van nincs grafikus felület.Úgy mondanám most szerzek tapasztalatot
Azért kérdeztem h így meg csinálhatom e .De ha kaphatok valami egyszerű de nagyszerű segítséget amit én kezdőkén is eltudok végezni azt meg köszönném 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Path of Exile 2
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Projektor topic
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért kérdeztem h így meg csinálhatom e .De ha kaphatok valami egyszerű de nagyszerű segítséget amit én kezdőkén is eltudok végezni azt meg köszönném