- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Lacces
üzenetére
"Mert én úgy hallottam, hogy egy webszerver-t nem érdemes több adatbázist és http szervert felrakni, bár én ebben erősen kételkedem.": ebben a kérdésben nem csak az számít, hogy tudnak-e futni egymás mellett, hanem az is, hogy van-e ember, aki 8 féle webszervert, 3 féle adatbázismotort képes biztonságosra bekonfigurálni és képes átlátni egy kosár alkalmazásszerver összes hasfájását.
ellenpélda: nagy légitársaságok igyekeznek egy gyártó néhányféle repülőjét repülni, hogy a szakértelem igény a lehetséges minimumon maradjon.
saját privát véleményem: azért sem tudsz túl sokféle adatbáziskezelőt felrakni, mert nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest