- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, mert valami nagyon nem klappol nálam.
Adott egy Supermicro x7DVL-e gép (2db 4magos Xeob, 16GB memória), nvidia FX5200 videokártyával.
Egy korábbi javaslat alapján teljesen letiltottam az alaplapi kártyát, de még mindig olyan az egész mint amikor pl az ember videót konvertál és 100%-on megy a CPU.
Szóval "röcög" az egész, egy-egy alkalmazás betöltése elég sokáig tart, úgy "ámblokk" lassú az egész.
Próbaképp felraktam az előző tulaj által is használt 64 bites XP-t és maga a gép tudna jól működni.Azért kérek segítséget és írok ide, mert nem hiszem, hogy az természetes, hogy az Arch linux meg olyan mint a 286-osra telepített Win7...
Korábban egy Lenovo laptopot használtam, ugyancsak Arch linux-szal, ráadásul KDE-vel és soha nem volt semmi panaszom rá. Csak sajnos tönkrement, de ez most nem vág ide.
Nem gond, ha valamit mélyebben kell megdolgozni, az Arch sem magától ment fel, szerencsére egész jól megértek dolgokat, de őszintén itt egy picit megállt a tudomány.
Segítő jellegű hozzászólásokért örök hála
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest