Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Hátha tud valaki irányt mutatni (legalább azt, melyik hídról ugorjak...):
Samsunc SCX3200 multi nyomtató, scanner behülyült. Ha először kiadom a scanimage -L parancsot, felismeri a scannert. 2 másodperc múlva már nem találja.
Kínomban már kipróbáltam w7-tel virtualboxban, simán megy. Splix és samsung unified driverrel is ugyanez a helyzet.Log, ha kell: https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=197887
Jelenleg úgy vélem, itt lehet a négylábú elásva, legalábbis másra nem tudom fogni:
arch kernel: usb 3-12: usbfs: interface 1 claimed by usblp while 'scanimage' sets config #1Köszönöm, ha valaki tud valami okosságot mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kínomban már kipróbáltam w7-tel virtualboxban, simán megy. Splix és samsung unified driverrel is ugyanez a helyzet.