- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Az lehetséges (ez több mint valószínű, inkább arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan), hogy az apache-om előtt
(x port) van egy nginx (80-as port, proxyként beállítva). Ha az nginx-et hívom meg, rendben átpass-olja az apachenak, viszont nekem az kéne, hogy az apache-ot kívülről ne lehessen elérni, csak bentről / az nginx-en át. Egy (két) iptables szabályra gondoltam.
iptables -I INPUT -p tcp --dport 19600 -j DROP
iptables -I INPUT -p tcp --dport -s localhost 19600 -j DROPviszont így nginx-en át sem elérhető az apache. Segítsetek pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest