Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-07 20:29:43

LOGOUT.hu

Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60990) arty


arty
veterán

#60568 GalaHU
"Amúgy PS3-al próbált már valaki új Fanát?"

január 17. után valamikor majd jövök a grn turismo dd pro infóval :D nekem jól jönne, ha menne, de b tervként már keresek g27 base-t .... (az legalább ps2-re is jó :D )

#60956 zsozsa74
"Igaziból az se lenne baj, ha nem a megrendelésekről és a kiszállításokról vagy azok elmaradásáról szólna folyamatosan topik, mert egyébként meg pl. nekem, akit nem érint, qrvára unalmas. "

szerintem akit érint, már annak is unalmas ;) de nyilván mindenki nagyon izgatott, hogy végre jöjjön már az új cucca... azért csak átgörgetem, most pl 430 hsz-t futottam végig.

.... szóval kis színesítésnek gondoltam az alábbiakat ;)

---

Felszámolom a TH kormányaim, keresve alkatrészeket felforgattam mindent, kipakoltam minden szekrényt, ahol csak kormány és alkatrész lehetett (4 helyszínen voltak .... :( ). Visszapakolás előtt pécén mindent végigteszteltem, hátha van ami kukába való - nos, minden tökéletesen működött (a legrégebbi logi kormány ugrált kicsit és egy fékpedál is tisztításra szorulna, de egyébként ezek is használhatóak voltak a PC-s GRID 2019 teszt során).

Nyilván GalaHU-hoz képest sehol sem vagyok, pl egy g27 "nagyon" kellene, az EX-et kvázi el kéne adnom/ajándékoznom családban, a Wingman is mehetne, de ugye ilyen volt az első FFB-s kormányom anno és érzelmileg kötődünk :D Amit nagyon bánok: volt egy második CSR-em, amit elkótyavetyéltem anno, jó lett volna tartaléknak :D (a CSR elvileg ps3 módban G25-öt emulál, illetve működik x360-on is és pécén is, ha jól tudom a ma kapható Fana váltó is még rádugható eme 10+ éves Fana tech-re, stb :) )

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.