Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93189) KubanitoS válasza sto1911 (#93187) üzenetére


KubanitoS
veterán

Detto. Azt hiszem valamelyik Need for Speedben volt anno hasonló dolog. Én csak azért indítottam el a gémet, mert volt 15 percem egy gyors játékra. Gondoltam belépek, választok egy pályát meg egy kocsit és csapatom neki. De nem. Bejött valami nagyon menőnek beállított videó, ahol rendőrök elöl menekülés volt, kinyomni nem lehetett. Aztán be kellett konfigurálni mindent, ha akartam, ha nem. Utána automatikusan elindult valami verseny, amelyet nem lehetett átugrani és mint kiderült a "történet" része. Megint jöttek gagyi videók, hogy milyen kemény csávó is vagyok ám, mennyi jó csaj "csapattársam" van, ment a kerékcsikorgatás ezerrel (de minek :F). Gondolom mondanom sem kell, hogy a fenti akciózást nem lehetett átugrani, így jó 10 perc után, mikor már mennem kellett volna meg is jelent a menü és mint kiderült első alkalommal indítottam a játékot ezért hozzak létre profilt, hogy "megosszam az eredményeimet a barátaimmal", illetve folytassam a "történetet". De annyi előnye volt a dolognak, hogy ekkor már ki lehetett lépni és lehetett törölnöm a gépemről ezt a szemetet. :((( :D

Amúgy ha jól emlékszem a Dirt 3-ban is van efféle cukiság, amikor a csapatodat tudod körüljárni, e-mailezni, meg a többi baromság. Ezek nagyon nem hiányoznak.

Azt hiszem legközelebb egy gyors kikapcsolódásra inkább az NFS 3-at fogom elővenni, ha egyáltalán elindul. Az legalább normális autós játék volt.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.