Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#102524) edgR válasza cikasz (#102523) üzenetére


edgR
őstag

Én mindig a saját accountomhoz adom a megvett bundle játékokat, és csakis kulcsként, nem giftként. A fel nem használt kulcsokat egészen a giveaway kezdetéig nem nézem meg, így tudom, hogy melyiket aktiváltam be én, vagy ajánlottam már fel korábban (azok a kulcsok már látszódnak).

Giveaway indításakor megnézem az adott játék kulcsát, és meg is adom SteamGifts-en, mert így a GA végén automatikusan már küldik is a kulcsot a nyertesnek. Ez különösen előnyös akkor, ha pl. több napig nem tudod, vagy elfelejted nézni az adott GA-t, de a nyertes meg már reklamálna, hogy még mindig nem kapott semmit. Így nem tud reklamálni. Az adott kulcsot persze manuálisan is elküldheted (többször is), miután megvan a nyertes.

Én a helyedben a kulccs screenshotjával, a GA linkkel megkeresném a Steam supportot; viszont mivel itt gift-ről van szó, ahol a kulcsot még csak nem is látod, nem hiszem, hogy bármit tenni tudnál.

Szóval én azt javaslom, hogy mindig kulcsokat, és ne gifteket használj, és akkor több a mozgástered ilyen vitás esetben. Jelenleg szerintem maximum annyit tudsz tenni, hogy valahogy megpróbálsz megegyezni a nyertessel (pl. adsz neki egy másik kulcsot, cserébe a pozitív értékelésért), esetleg írsz a HB-nak, hogy írják meg, ki és mikor aktiválta a giftet. Azzal kiderülhetne, hogy igazad van-e, és a következő körben ezzel az állásfoglalással mehetnél a SG-hez, hogy vegyék le a negatív értékelést.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.