Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100481) Dilikutya válasza cyberkind (#100474) üzenetére


Dilikutya
félisten

Igen, elvileg csak a csomagban van benne. Aki megvette a Complete-et korábban, az nem kapja meg? Engem mondjuk nem érint, amikor én vettem, még benne volt.

Most nézem, nincs Complete Pack, de a GTA IV és a GTA IV: Complete Edition sem megvehető. Nem tudom, hogy értik akkor, hogy visszatért.

Meg azt se értem, a jogtulajdonosnak miért nem éri meg értékesíteni egy játékot. A Marvel-t sem értem, ahogy leszedették mindenhonnan a játékaikat - igaz, a többségért nem kár.

Mennyivel egyszerűbb dolga van annak, aki nem akar fizetni valamiért, az mindent beszerezhet bármikor. :) Filmekkel vagyok még így, hogy egész egyszerűen nincs legális forrás nagyon sokhoz, nem hogy szinkronosan, de sehogy se. A szinkron mondjuk régi videós szemeteknél azért lenne lényeges, mert a jó öreg VHS szinkronjaink néha egészen ótvar filmből is remek mókát csináltak. :) Csak hát egy Kék lidérceket senki sem fog kiadni itthon a Csonka Pici legendás szinkronjával, főleg úgy, hogy a világ minden táján a 25 éves VHS kiadás az utolsó belőle. :)

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.