Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:38

LOGOUT.hu

Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt! :K

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5049) kelly416 válasza zodo (#4972) üzenetére


kelly416
veterán

Kb. igen. Én is így tettem. Igaz, droidos múlttal, tehát nem tudom, Neked mi okozna gondot wp-ről költözéskor.

Csápájev:
Mindjárt bele is szerkesztem.

regener:
Az összefoglalóban megtalálhattad volna, miért nem illeszkedik. Mert nem erre a telefonra való az a tok. Ott van a szemléltető ábra is a 6 meg az 5 lyukról és társairól. Fel sem tűnt, hogy az infra sem lát ki a tokból?

zodo:
Ha van egy kis türelmed, rendelj egy ilyen tokot. A fórumtárs is én én is nagy megelégedéssel használjuk a mindennapokban. Nekem is pont ilyen van, nagyon jó. Fogása is jó, nem növeli drasztikusan a készülék méreteit mégis véd.

Oldman2:
Ezt az állítást meg kell cáfoljam. Pedig logikus állítás, mégis az a tapasztalatom, hogy Párom több SOT-ot hoz ki a 3/32-esből két SIM-el, mint én a 4/64-esből 1SIM-el. Mindketten játszunk valami gagyi játékkal, én biliárdozgatok néha (napi talán 20 perc) Ő meg tologatja a csillogó kövecskéket, hogy három egymás mellé kerüljön és eltűnjön (napi 2x 20perc kb.), tehát nem egy eget verő hardverigényű game egyik sem. Ezen túl chrome, messenger, viber, email, telefon. Legalább 10%-al jobban jön ki nap végén mint én mindig.

rejtő:
Ilyen ez, amikor már annyi majdnem ugyanolyan telefon van, hogy a tartozékgyártó sem tudja, mit mivel kell kombinálni. :DDD

holozis_HUN:
Nem nyugtat meg, de legalább nem csak én szívok a droid éhsége miatt, így már hátha lesz rá megoldás... én a google alkalmazást letiltottam, azóta talán mintha kicsit jobb lenne, de gyanítom, nem függ össze szorosan a két dolog.

geleati:
Van valami olyan beállítási lehetőség, hogy tudsz ékezetest írni, minden ékezet jó és a helyén van, leírhatod a 160 karaktert, egy sms-t is számol. Csak az a baj, hogy aki megkapja, az ékezetek nélkül kapja ugyanúgy. Szokj át messengerre, viberre, akármire, vagy szokj le az ékezetekről ha olyan hosszú üzeneteket akarsz írni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.