Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz holozis_HUN #4850 üzenetére
Köszi, egy md5sum jó lenne a letöltés mellé...
Ha feltetted, légyszi a tapasztalataidat megosztani!
-
Graphics
Jómunkásember
-
trebrona
nagyúr
válasz holozis_HUN #4852 üzenetére
Ezek szerint mindig szerencséd volt letöltéseknél.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Graphics
Jómunkásember
-
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
holozis_HUN
veterán
Hmmm.... Beállításaimmal nem akart működni, most tölt le egy rom másik beállításokkal, remélem azzal jó lesz...
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már. Nekem 3/64GB Note 4x van (azt hiszem ez az MTK verzió) és egy olyan gonddal szembesültem, hogy folyamatosan elrejti egy idő után a hivószámot, hiába kapcsolom be. Ez egyedi hiba, user error, vagy van megoldás?
A választ-segítséget köszönöm.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
tsabeekaa
aktív tag
Már feltettem onnan 7.7.6-ot. Jól működik, semmi gondom 4 napja vele. Én kiválasztottam, hogy supersuval rootolt legyen, és az is jó. Nincs a csatlakozási anomália a pc-hez, nem kell a buildpropban turizni.
-
holozis_HUN
veterán
válasz tsabeekaa #4862 üzenetére
Miket állítgattál még?
Nekem olyat írt ki, hogy tegyen vissza a gyári beállításokat, ilyenek... Mondom hirtelen mi a franc. Rámentenem és visszarakott TWRP-be.
Lehet kipróbálom majd SuperSU roottal.
Mi5-re felment, viszont az animáció nagyon nem jön be, szerintem leszedek egy animáció nélküli verziót.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Ilyen fóliát ne vegyetek rá, nem jó (a szélére sem ér ki és takarja a szenzorokat felül).
B.Cs.
-
m_dawe
senior tag
[link]
Tökéletesen passzol, nincs semmi buborék, se folt. Az egyetlen szépséghibája, hogy nekem a bal oldalon van az előlapi kamera kivágása, de ezen kívül minden okés. -
tsabeekaa
aktív tag
válasz holozis_HUN #4863 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
válasz tsabeekaa #4866 üzenetére
Én ezt a beállítást akarom kipróbálni. Utólag rootolom majd Magisk V13.2-vel. Kell a safetynet, hogy átmenjen.
Most nagyon sokat töltök le egyszerre:
Mi5: globe rom állítva, globe rom default, xiaomi.eu 7.6
Note 4: globe rom állítva, globe rom default, xiaomi.eu 7.6El errar es humano y el perdonar, divino.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz holozis_HUN #4867 üzenetére
Egy kérdés. Mi az a Xiaomi sync service pontosan, amit kihagytál?
-
holozis_HUN
veterán
válasz tsabeekaa #4868 üzenetére
Nem fog szinkronizálni a XIaomi szervereivel.
Felraktam egy Default beállításost, amiben elvileg ez a sync benne van. Itt is ugyan az volt a hibaüzenet... Lehet inkább biztosra megyek, hogy Sync-es verziót szedjek le, annyit töltöttem le azt sem tudom melyik mi
-
-
trebrona
nagyúr
Rossz az elérési útvonal. Arra a mappába, ahol a fastboot.exe, twrp van, oda add ki, hacsak nem a D: gyökerében van simán.
Vagy eleve oda nyitod a parancssort intézővel. (shift+jobb klikk)
[ Szerkesztve ]
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz holozis_HUN #4871 üzenetére
Feltöltsem valahová az enyémet, és linkeljem neked?
-
holozis_HUN
veterán
válasz tsabeekaa #4878 üzenetére
Nem kell, de köszi! Felteszem szerintem a Xiaomi.eu 7.7.13-at... Bár jó lenne ez a cucc... De szerintem Velvet kernel + legfrisebb miui jó lesz aksiban.... Remélem. Nem tudom mi a baj, akármit állítok az jön, hogy gyári beállítások visszaállítása, így kezdi, el ssem kezdődik az, hogy lépjek be Google stb....
-
Dyrg
aktív tag
Mégegy kérdés, a sima SR3-SuperSU-v2.79-SR3-20170114223742.zip is lehet erre telepíteni recoveryvel?
Megvenni és megszerelni...
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz holozis_HUN #4879 üzenetére
Már mindegy, közben felraktam. Nem tudom, mi lehet a baj, nekem semmi ilyen nem volt, de az is igaz, hogy a sd kártyán kívül mindent legyalultam( wipe) róla, és twrp-ből raktam fel. Ill, volt egy hasonló problémám egy már nem tudom melyik rommal, ami twrp-ből felment, de nem indult el az istennek sem, azt a mui hu-s appal sikeresen felraktam saját rom telepítéssel.
-
m_dawe
senior tag
válasz holozis_HUN #4881 üzenetére
Miben jobb, mint a SuperSU?
-
holozis_HUN
veterán
Van pár modul, hasonlóan az Xposedhez, ami Magiskel megy például. Egyre többen használják. Nem tudom. Ja és van benne Safetynet check, ha azon átmegy 90% hogy működnek az olyan appok, amik nem szeretik a rootot (bank appok, snapchat, egyéb)
tsabeekaa: Nem tudom mi lehet, ilyennel sosem találkoztam. Gondolod küld el, valamikor megpróbálom.
Utóbbi napokban 6x húztam újra a telót, mert akármit csináltam nem tért vissza a nagyon durva aksiidőm (kellett nekem babrálni...) remélem ezzel meglesz már. Már eléggé unalmas, napi 5 órákat ezzel szórakozok...
[ Szerkesztve ]
-
m_dawe
senior tag
válasz holozis_HUN #4884 üzenetére
Na ezt jó tudni. Köszi
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz holozis_HUN #4884 üzenetére
Írtam privátot.
-
holozis_HUN
veterán
hmm.... Rendes MIUI-nál is ugyan ez az üzenet vár, hogy rakjam vissza gyári beállításokba... Kíváncsi vagyok másik rom felmegy-e...
AAAA lehet megvan! F2FS-re van belőve kb minden! Tesztelem is...
NA IGEN, EZ VOLT A BAJ
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz bollokcs80 #4864 üzenetére
Ugye azt látod ez az MTK procisra a sima RN4-re való, ergo nem is lehet jó.
Realme GT Master Edition
-
kelly416
veterán
Tegnap 7,5 órát hoztam ki 30%ra merülve reggel 6tól hajnal 2ig. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy 35%hardver 65%szoftver fogyasztás, amiből még mindig az android eszik a legtöbbet. Eddigi telefonjaimon csak akkor volt a droid fő fogyasztó, ha valami beragadt. Itt normális ez?
-
Mano66
senior tag
Járt már valaki úgy mint én az új Magiskel. Recoveryből feltelepítettem és az istennek sem indul el a teló kiakad a "MI" logónál.A SuperSU-val rendesen működik. Globál Stabil rom van fen.Eddig a Magiskből a 12 volt fenn cseréltem volna 13.2-re,de a 13.1-el is ezt csinálja..
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
válasz kelly416 #4890 üzenetére
Igen, nagy akku plusz keveset fogyasztó hardvernél az android fogja a legtöbbet fogyasztani.
droti25: ezt gondold át még egyszer. Mégis mi merítené, ha legalább 1 óra SoT-ja van 10% akkuval?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fudi2002
veterán
Srácok, nem lenne egyszerűbb egy wakelock detectorral meglesni, mint találgatni és saccolni?
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
kelly416
veterán
válasz fudi2002 #4894 üzenetére
Itt van kontrollnak Párom Note 4-e, majd 20%-al legalább jobban produkál minden nap. Nem rossz ez, meg lennék elégedve, csak zavar a droid hihetetlen éhsége. De az is csökkent már, volt, amikor 3,5 óra sot volt reggeltől estig és 20% körül a telefon (6tól este 9ig nagyjából). Ahhoz képest ez már nagyon jó. És nem is csináltam semmit még vele, nem volt rá időm.
Mindegy, ha jön új rendszer, majd egy gyári visszaállítást tuti kap.
-
veterán
Tegnapi MA hír?Redmi 5?
Snapi 625 a legkisebben QC3.0-val...
A Note-ban is ez az SoC ketyeg,de QC az semmi!Ezért most jár egy morcos tekintet a Xiaominak!
Amúgy ez most szoftveresen kernel szinten van tiltva,vagy valami hardverkomponens is hiányzik a QC-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest