Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Inkább a lemez pörögjön a boxodban

Más. Most tolom a Forza 2-t, és tényleg rohadt jó, de van benne pár iszonyat idegesítő dolog:
1. Pályán kívüli terület néhol iszonyat megfogja a kocsit. Az oké, hogy a homokágy megfogja, de a pálya meletti szintén beton felületű terület, ha ráhajtok, lefogja a kocsit 1mp alatt 180-ról 30-ra, az már több mint vicc. Ez szintén előfordul a széleken lévő egyszerű kis füves területeken is, megyek mint az állat, ráhajtok, hopp már 30-cal gurulok...
2. A Másik az oldalsó falak. Ha nekimegyek, elég ha csak a kocsi orra eléri picit, erre teljesen visszafordítja a kocsit hátrafele, mintha a kocsi orra odaragadna. Röhejes.
Ezt leszámítva rohadt jó, PGR4-gyel frankón kiegészítik egymást.

-
spammer
veterán
válasz
golya87
üzenetére
1. igen
2. igen, és elvileg a rosszat nem kérik el, első esetben, másodszor már ha jól tudom, igen
3. játéktól is függ, mit támogat. Nekem 1280x1024-ben megy TFT monitoron, Forza 2, Bioshock, GOW pl. szélesvásznú (alul, felül fekete csík), de COD4, HALO3, PGR4 stb megy full screenben. -
golya87
őstag
Pár dolog érdekelne:
1. Ha én most bármelyik Mo.-i boltban megveszem az X360at, majd beregelem a microsoftnál (az is érdekelne konkrétan hol), akkor három évig garancia van rá, amíg nem bannolnak, vagy meg nem sérül a garimatrica?
2. Ha tegyük fel elromlik a kontroller, akkor ők (microsoft), miután jelentettem telón, hogy rossz a kontroller, ingyen és bérmentve küldenek másikat helyette? És a rosszat nekem el kell juttatni hozzájuk?
3. Ha VGA kábellel sima CRT monitorra kötöm az X360at, akkor a monitoron a kép alul felül le lesz vágva, vagy fog teljes képernyőn menni a játék? Jah és esetleg nem tudja vki, hogy az 1024*768as felbontást támogatja a box? A 640*480at azt tudja, mert az egyik MM-ben úgy van rákötve LCD monitorra, ezt tudom.A válaszokat előre is köszönöm.
-
30z.Samu
titán
Gyerekek!
A Golemkonzolon csak weben keresztül lehet vásárolni, vagy van egyéb elérhetőségük is? Nem nagyon találtam az oldalukon ilyen információt (lehet hogy én vagyok a láma
) -
antikarts
csendes tag
Hali. Ma jártam a miskolci media marktban és láttam, hogy a half-life orange box csak 2990ft
Hátha érdekel még valakit rajtam kívül 
-
nsrking
senior tag
Vki tud vmit a Dark Sector nevű játékról? Állítólag 25-én jelent meg de még nem találtam meg sehol a neten...

-
valaki ocson tud nekem vga kábelt? eddig egyboltba láttam utángyártottat 4200ft ért eredetibe annyiért nincs valahun BP-n
-
Ticsike
tag
Lehet hozzátok egy őszinte kérdésem? Vegyek vga kábelt, vagy inkább hdmi-dvi átalakítot és úgy kössem rá a moncsira? Melyikkel érhetek el szebb képet? Mert nekem most jelenleg komposit kábellel van rácsatizva a box.
Köszönöm előre is!
-
Ticsike
tag
Tegnap végre megvettem a GOW-t
El sem tudom mondani, hogy mennyire jó ez a játék, már rögtön az elején kinyírtak ahogy szabadultam ki a börtönből, mert hát rá kellett jönnöm, hogy ez nem az a típusú játék amiben csak kiállunk és szétlövünk mindenkit
Most éppen ott tartok, hogy az alpha csapat tagjait keresem, de éppen most találkoztam először olyan valamikkel amik a falon másznak
Kur.a jó ez a játék, marha jó graffal, hangeffektekkel, játékélménnyel. Tökre tetszik, hogy különböző fedezékekbe el tudok bújni, szétlőni a bu.ikat
Annyit kérdeznék, hogy az átvezető videók mindenkinél olyan mintha egy picit be lenne lassúlva? Szóval mintha cseppet szaggatna, de közbe mégis. Nem folyamatos a kép, hanem értitek
Már alig várom, hogy újra játszhassak vele.... Na elég volt belőlem, úgy örülök neki mint egy hülyegyerek.... -
dunc
nagyúr
Sziasztok Boxtársak.
Nállam a X hálózati elosztóra van kötve,és úgy csatlakozik a netre a pc-n vista van,és amikor akarok X el pc hez csatlakozni akkor kiírja ,hogy media center és egy kodot ami pc n állitok be media centrbe mint extender eszköz ,ezt követöen simán csatlakozik az X a pc média centeréhez és a beállitot mappák tartalmát simán hasznáhatom (kép,hang,video) és pl a pc merevlemezéről halgathatok játék közbe zenét.szerintem ez nagyon király ,aki nem probálta volna az feltétlenűl probálja ki. -
nesh20
aktív tag
UK vagy USA legyen.
Gondolom azt az email címet akarod használni amit az MSN-nél is használsz?!
Próbáld meg így - Megnyitod az msn-t nem jelentkezel be, legalul van egy olyan opció h Regisztrácio a windows live ID rendszerbe. ( Csinálj egy új email címet csak a boxnak ). Értelem szerüen kitöltöd az adatokat ennél a résznél Ország/terület már alapból UK v USA-t adj meg ( USA-hoz olcsóbb a gold kártya
). Utánna a Xboxban akadály nélkül megtudod adni a telszámot, meg minden apróságot. Nem tudom számít e nekem nem hotmail-es a címem hanem windowslive.com.
Ha kell szólj és segítek. Rem érthető voltam.
-
hát eddig magyar volt most már átálítottam a win ID ben UK ra ezek szerint USA ra kell?
fura mert a magyar weboldalon nemtom modosítani se az országot se a születési napomat pedig ahoz hogy tább engedjen a regbe az kell aztán a boxon keresztül probálom akkor meg az msn cimem nem jó neki

-
nesh20
aktív tag
válasz
Devastator
üzenetére
Szia.
Én tegnap adtam le hozzájuk egy rendelést. Ha megjön acsomag majd szólok hogy minden rendben van e?! Első benyomásra korrekt bolt. Kérdéseimre mindig válaszoltak, szinte azonnal. Talán a magas szállítási költség, de nem vészes.
Nah ha megjön szólok.By - Nesh.
MOD
Steven..
Az email címed Egyesült Királyság vagy USA területére szól??
-
nah meg van a cuccos emberek már csak egy pár kérdésem van miért nemtom a sima original msn cimemet használni? vagy hogyan kell belőni a masinát?
valaki tud trüköket hogy mit hogyan csináljak állítsak be rajta? aztán ha updateli magát azzal tudnak bannolni vagy csak ha játszom? és egyéb hasonló láma kérdésem is lenne
aztán a fő szopás hogy van hdmi dvi átalakítom igy a moncsi müxik faszán csak épp hang 0

valamiért a headset sem akar müködni .... tényleg azt hogyan kell beállítani hogy szoljon én simán rádugtam de egy deka hangot nem akar megszolaltani .. fasza

aztán hogy mit hogyan lehet telepíteni vagy érdemes másolni a winyora az szoljon nyugodtan halmozatok tippekel
aztán más... valszeg vista val össze lessz kötve arra tip hogy mit hogyan kössek be?
-
Djuree
félisten
válasz
woodbear
üzenetére
ez kamu. még ki sem adták. most fog lejönni az aranylemez

hány ilyen képet láttam a halo3 előtt is. megcsinálták a borítót meg a dvd elejét, meg beraktak egy gta-s képet. ilyen én is csinálok 1 óra alatt. sok a hiszékeny ember, az ilyeneknek készülnek ezek a kamu cuccok

-
woodbear
addikt
Na feldobtam én akkor! IDE
-
Ceko
senior tag
Ott is csak logo van!
-
Devastator
tag
Megbízható bolt ez a Multiformat? Vásárolt már valaki tőlük? Tapasztalat? Érdekelne, mert nemrosszak az ajánlataik.
-
woodbear
addikt
figyeljetek emberek! link
-
-
palika90
tag
nagyon egyszerűen meg tudod nézni h újat kaptál vagy nem... ha a gép benne van még a gyári fóliájáben akkor zsír új! ha arra gondolsz hogy hogy lehet megnézni h újszériás-e, azt úgy tudod megnézni hogy megnézed hogy hány wattos a tápja. a 175wattos az már FALCON-os. De ha még rá is kérdezel tuti nem vernek,át. legalábbis nem hinném hogy egy épeszű konzolboltosnak érdekében állna, hogy átverjen valakit, mert az rossz hírét keltheti...stb.
egyébként ha nem tudsz konkrét boltot, akkor ajánlom figyelmedbe Budapesten, illetve Nyíregyházán , a KONZOLOKSZERVIZÉ-t.[link] Én tőlük rendeltem már nem 1x!!! és tuti hogy azok a gépek már mind FALCONOSAK! az új szériából. remélem segítettem.
-
valakinek még tipje hol a legolcsobb honnan érdemes evnni ahol nem basznak át és tényleg újat kapok?
-
spammer
veterán
Ha leszedem és kiírom lemezre a Battlefield Bad Company beta demot, akkor azért el tudom indítani és meg tudom nézni egyedül offline a pályá(ka)t? Az oké hogy játszani multiban liveon keresztül lehet csak, de szerverként tudok indítani pályát és mászkálni?

-
spammer
veterán
-
eljutottam odáig hogy a héten veszek egy xboxot melyiket érdemes venni milyen optikával stb szoval ha veszek melyiket vegyem odáig eljutottam hogy preniumot veszek az már 100...?
thnx a helpet
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Játszik itt v.ki a Devil May Cry 4-el?
Szeretném megvenni csak előtte egy olyan kérdésem lenne hogy nagyon összekapcsolódnak a részek? Ha én most elkezdek játszani a 4. résszel fogok belőle érteni v.mit? Az előző részek sajnos kimaradtak.
-
Hopsz
tag
Hello.
Lehet 1szerre vezetékes és vezetéknélküli irányítot használni?
Nem "gabalyodnak össze"? -
gerpap
csendes tag
Warez miatt egy nap piheno - legalabb a cimet olvasd el kerlek.
[ Módosította: tiv83us ]
-
Bazsika22
tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Ja valami ilyet mondtak kollegámnak is!
Hát bárhogy is nézem az egész annyiba kerül mint egy videókari amit 1év múlva 10ért tudok majd eladni,mert nem lehet vele emberien játtszani már semmivel.
Ezért ha csak 2évet kihúz már nagyon megéri! -
CooLM@$TeR
tag
válasz
spammer
üzenetére
Gólemkonzolosok leszedik az MS matricát, de nem rakják vissza. 12 volt modot és overcoolt pedig ajánlják mindenkinek, mert hozzájuk még nem vittek vissza módosított gépet hibával. Ettől függetlenül meg tudják azt oldani, hogy a módosított gép helyett kapsz egy teljesen újat (legariztatják helyetted), vagy vmi ilyesmit mondtak telefonba. Amúgy pedig megbízhatóak.
-
Spidee
senior tag
válasz
woodbear
üzenetére
Köszi azért.
Néztem a csatlakozóját annak amit adtak hozzá, és egy cross kábelnek, hát nem nagyon hasonlítanak bennük a kábel szin sorrendek, sőt a szinek sem. Szeintem lehet kapni gyári kábelt két gép össze kötéséhez, azért official. Na majd holnap kiderül, de ha tud valaki még valami infot, az ossza meg velem. -
woodbear
addikt
-
Spidee
senior tag
Ha két box-ot össze szeretnék kötni switch-el, akkor ugye nem kell hozzá cross kábel, elég hozzá az a patch kábel amit adtak a premium box-hoz?
-
misirulez
senior tag
hello!
kérdésem ahhoz szolna aki már végigtolta az army of two-t.
SPOILER:
annál a résznél amikor lezuhanunk a repülővel és egy reptér féleségnél vagyunk, a GPS egy olyan részhez vezet ahova a reptéren a táskákat szokták rakni ilyen félkör alakú futószalag szerűség. Nah a lényeg, hogy ott az ajtót nem lehet kinyitni, de a küldetés nevében is benne van, hogy "fin and rescue murray". Namostakkormiafenétcsináljakénottan-e?
-
antikarts
csendes tag
-
spammer
veterán
válasz
Bazsika22
üzenetére
Bal felső sarkokban rákeresel a golemkonzol szóra, és találsz róla infot, az utóbbi 2 hétben is volt róla szó.
xbox360.lap.hu -n találsz boltokat.
Ha csak flashelik és sértetlen az MS gari matrica, akkor elvileg (tapasztalatok alapján gyakorlatilag is) megmarad a gari. Annyi hogy flashelt géppel ne liveozz, mert ha bant kapsz, végleg ugrott a gari. Egyéb hűtésmodot meg gányolást ne kérj bele, mert akkor ugrott a gari.
-
Bazsika22
tag
válasz
spammer
üzenetére
Sziasztok!!!
Xbox 360 vásárlás előtt állok hiszen az az ára már kevesebb mint egy komolyabb videókártyáé.
A kérdés az,hogy a Golemkonzol nevű oldalról tudtok tanácsot adni szabad onnan rendelni?
Alapjában kiflashelve szeretném megrendelni,mert Pécsen nem ismerek senkit ilyen körökben.
A garanciális dolgok miatt kérdezem,mert emiatt aggódom picit.
Azt tudom,hogy nekik kell visszajutattni ha valami gondom van,de meg is szokták javítani?Esetleg tudtok jó megoldást ajánlani?
Vegyek itt Pécsen akcióban 1-2játékkal azt használjam 2hónapig és ha nincs baja akkor flasheltessem ki valahol?
Tényleg ha ez megtörténik bukom a microsoft garit?Köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv -
Djuree
félisten
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Diablo IV
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Citizen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Bár, ha valaki szereti felesleges dolgokkal múlatni az idejét... 

vagyis GTA
kár hogy nemtom majd kiélvezni egyelőre nyente game..