- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Balupapa #9190 üzenetére
- Senki nem tudja bele fog e esni, még a jövő zenéje, de megbízhatóbbak mint a régiek.
- Flashnél elvileg nem bukik ha a gari matrica sértetlen, ha sérült, akkor értelemszerűen nem csinálják meg.
- Tudja a HD Readyt és a Full HD-t is, de valódi Full HD-t csak kevés game tud, többit csak felskálázza.
- Arcadehoz nincs HDMI, csak kompozit + Scart átalakító -
Balupapa
senior tag
Hali!
Szeretnék Venni egy Xbox360at ( GTA 4 miatt ).
Ha ujonnan veszem meg boltban akkor az ugye nem fog beleesni ebbe a piros ledes balhéba, tehát kijavitották már? Ha ki flashelem bukik a garancia? Milyen felbontast tud? Van itthon 2 hdtv, a konzol tudja a full hd (1920x1080)-s felbontast? vagy csak hd ready 1366x768?szerk: az Arcade verzióhoz jár HDMI kábel?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok vettem egy monitort 19" rákötöttem ax-et,és amikor 1920x1080 ba rakom az x-et akkor nincs középen a kép el van csúszva,de 1360x 768 tökéletes . Ez így rendben van?
-
ellington
tag
válasz
spammer #9186 üzenetére
igen, most odaadtam a golemkonzolnak, hogy ha tudják javítani, akkor beszámíthatnák egy új arcade-be. nem akarom javíttatni, olcsóbban kijönnék kb, ha vennék újat.
mindennel együtt számítanák be a console cornerbe, bár a vinyót azt kispórolnám szívem szerint, még jól jöhet. ha eladnám a kontrollert mondjuk 7ezerért, a vinyót meg 12ért, még akkoris csak 19 lenne, a többi részét meg nem hinném, hogy megvenné valaki. legalábbis olyanról, hoyg valaki alkatrészként vesz boxot, nem hallottam. holnap elvileg kiderül a golemkonzolnál hogy mit mondanak, azután tudok okosat mondani énis.(1.0:ja és pluszba tenném hozzá, hogy mikor múlt héten bevittem a console cornerbe, azt mondták, hogy ha nem volt még javítva, akkor adnak garanciát, ha már volt, akkor nem adnak.)
(2.0: és mégegyszer szerkesztem, de muszáj megkérdeznem, hogy üzletelt e már valaki a golemkonzollal? azt mondta a telefonba a srác, hogy két hét garanciát adnának a 3led-re, annyi idő alatt ha akar úgyis elromlik. de már annyifélét hallottam erről a témáról, hogy ódzkodok a kijelentésétől..)
-
spammer
veterán
válasz
ellington #9185 üzenetére
Valószínűleg még javítható, csak ők már nem vállalják. Ugyanis kiírták az oldalukra, hogy ha előtte már más javította a gépet, akkor ők nem hajlandók vele foglalkozni. Mert sok kontár nekiállt javítgatni, így ha most ők már hiába takarítják mások után a sz*rt, nem tudják garantálni, hogy jó lesz az eredmény. Ennek megelőzése érdekében nem vállalnak már mások által javított gépeket. Valahol érthető.
Ha mégis javíttatni akarod, kérdezz meg más konzolboltot. Bár a golemkonzol nem bolt, és ők nem wadarr, de azt írják h vállalnak 3 ledes hibajavítást is. Vagy esetleg kérdezz körbe más konzolboltot.
Amúgy ha 20-ba beszámolják, magát a gépet akkor szerintem cseréld be, az legalább zsír új Arcade. Mondjuk azt nem írtad h csak magát a hibás gépet vagy az összes tartozékkal együtt mondták a 20-at... Mert ha utóbbi, akkor inkább add el külön a cuccokat, aztán 50 körül vagy jó esetben alatt már vehetsz Arcade-ot.
-
ellington
tag
az volt a válasz, ohgy már volt javítva. nemtom, ez mit jelent, hogy ők nem mernek már hozzányúlni. de azt mondta, hogy negyvenet ha fizetek, akkor 20ért beveszik a rosszat, és kapok egy módosított, flashelt arcadeot. kicsit soknak tűnik nekem az a 60ezer, egy arcade packért.
-
Def26
félisten
válasz
woodbear #9162 üzenetére
Dehogynem, ezt ABU85 írta... ott van a 30-as hozzászólás.
-
ellington
tag
prémium, és tudtommal eddig nem volt baja. múlt pénteken tuti az tett be neki, hogy kevés játék után is felmelegedett, pedig nem szokott, de lekapcsoltam, és pár perc múlva újra be. ha el tudnám adni a tartozékokat, akkor közel lennék egy új arcadehez, ha még van 45ért a saturnban.
-
late
tag
válasz
ellington #9166 üzenetére
R.I.P.
Nekem is kb. 1 hónapja halt be a Core gépem, de Waderr fajta javítás már nem tudta orvosni, alkatrészként adtam el itt a forumon.
Most egy új Arcade gép boldog tulajdonosa vagyok + régi gépből megmaradt HDD, no flash, viszont van live, sok demo, meg eredeti gamék. -
mad1
veterán
válasz
CosmoBacsika #9165 üzenetére
es sokat nem is jatszol mell ette.
illetve konzolon nem. -
Ticsike
tag
válasz
Neharagudj de csak ennyit tudok hozzáfűzni
-
Prof01
veterán
válasz
"na hat igen, draga meg rövid"
mint az élet
-
ellington
tag
szuper, javíthatatlan a boxom. ezennel felszabadult egy 12 gigás vinyó és egy vezetéknélküli kontroller, plusz a kábelek, meg maga a box is, ha kell valakinek alkatrészbe. vagy tudtok valami helyet, ahol bevesznek némi pénzért döglött dobozt?
-
mad1
veterán
2x sorry
-
mad1
veterán
hali,miert van hogy kiirja,clean disc?
ees kiirja hogy unreadable...ilyen hibauzenetekkel jon nekem,most fw frissitsek?vagy eleg 1 tisztitas a fejnek?a lemezek nem karcossaK.... -
spammer
veterán
válasz
Ticsike #9153 üzenetére
Ha szereted az autós játékokat, akkor Forza 2 ! Sok verseny, nagyon hosszú és egyre nehezebb karriermód, sok verseny, több mint 300 kocsi. Lehet benne festeni, tuningolni, szöszmötölni, pepecselni.
Ha könnyed autózásra vágysz, akkor PGR 4.
Ha szereted az FPS-eket is és liveozol is, akkor COD4. (Multi miatt, single is nagyon jó, de rövid.)
Ha hangulatos hentelés, akkor Devil May Cry 4, ez közepesen hosszú, néhol nehéz, de nekem nagyon bejött.
Mivel tetszett a GOW, ajánlanám még az Army of Two-t, de nem ajánlom, mert nagyon de nagyon rövid. Kb 7-8 óra szerintem, max 10.
-
Ticsike
tag
Srácok én ezt nem hiszem el, alig 1 hét leforgása alatt végigvittem könnyű fogozaton a GOW-t, de úgy, hogy esténként kb 2-3 órát játszottam vele és nem is mindegyik nap
ez elszomorító de komolyan. Megvettem 9ért a játékot, és akkor 1 hét alatt végigvittem, pedig nem is játszottam vele olyan nagyon sokat szerintem. De azért teljesen levoltam nyűgözve az egész játéktól nagyon eltalálták, a vége is nagyon nagyon bejött, párszor próbálkoztam vele, de aztán sikerült megölnöm a gonoszt. Már nagyon várom a folytatást. Igaz, hogy újból elkezdjem nehezebb fokozaton nincsen kedvem, mert még most frissek az élmények bennem, és így nem lenne már olyan izgis szerintem. Majd lehet, hogy valamikor bepróbálkozok. Tegnap vártam a folytatást, aztán rájöttem, hogy vége
Ezeket a gameket direkt csinálják ilyen rövidre? A pc-s játékok sokkal hosszabbak általában. Ha ilyen minden játék akkor havonta vehetnék 2-3 játékot? Na azt már én sem bírom ki anyagilag. Van egyáltalán olyan játék amivel sokáig lehet játszani??? Ajánljatok nekem légyszíves. Az assassins creed is csak azért volt ilyen hosszú, mert ugyanazokat a feladatokat kellett ismételni, azzal játszottam kb 1 hónapot, vagy picit tovább. Szóval várok olyan játék címeket amik kur.a jók, és nem lehet 1 hét alatt végigvinni.Köszike
-
spammer
veterán
A kép nem teljesen adja vissza a színt (képen erőteljesebb a zöld szín), a valóságban azért picit világosabb, de látható h akkor sem xbox lime. (Maga a push gomb sem olyan középen)
Ez egy zöld amaray tok.Ennek ellenére szerintem jobb mint a fekete tok. Gyári lime tok sehol nem kapható, se üzletekben se neten nem láttam, még csak ilyen zöldet sem, csak a már fentebb linkelt oldalon. És mivel én se hamisítani, se üzletelni nem akarok vele, így nekem tökéletesen megfelel itthoni használatra
-
-
woodbear
addikt
Egy okos ember írta:"A Box360 GPU-jának semmi köze az x1800-hoz. Sokkal közelebb áll az R600-hoz, de olyan dolgokat is tud amit PC-n, majd a DX11 megjelenésével lehet használni. A programozható tesszalátor lényegében a DX11 legfőbb újdonsága, tulajdonképpen primitívként kezeli a Displacement Mapping-al létrehozott felületet. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az objektumok alacsony polygonszámú modellekből épülnek fel amit a GPU magas polygonszámúra javít, ezzel a rendszer rendkívül kis mértékben lesz terhelve, utat engedve más feladatoknak.
A Cell erősen párhuzamos feladatokra erősebb, de egy játék nem ilyen. Nagyon nem, alig van bennük 2-3 komplexszebb Thread, és ezek futtatása teljes képességű CPU magot igényel, ezt jelenleg csak a Box Xenon CPU-ja tudja.
Mindenkinek lehet véleménye, de azt ne feled, hogy Gabe Newell és John Carmack is kifejezetten a PS3 felépítése ellen van. Tim Sweeney sem nyilatkozott az UT3 fejlesztése idején pozitívan (pedig ő aztán igazán szereit a kihívásokat). Lényegében a PS3 miatt csúszik az xBox360 verzió, mert a legtöbb ember a Sony gépére volt állítva. Ezért ők hárman pokoli nagy nevek, nem Abu85 a fórumról kategória." -
hocika
tag
válasz
Mr.Grincs #9141 üzenetére
Veszel egy Arkad gépet 50 körül 7 körül megfless live nemtul drága ki lehet birni ha lebanolnak 15 veszteséggel eladod és veszel másikat és eggy játék árából honapokig játszottál.Eredetibe meg sok jó játékot olcson használtan meg lehet venni rengeteg ismerősöm van akinek mindkettő gépe van de inkább a boxal nyomja livén mert az egyenlőre mérföldekkel jobb és több a játék is.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #9133 üzenetére
ez valami fenomenálisan elbaszott számítás, gratulálok.
az alapgép (ha már így kihangsúlyoztad) 50'000 Ft alatt beszerezhető.
Még a drágább helyeken is megáll 55-ben.
Kiszámolod a Live költségeit, de nem sokkal utána már flashről beszélsz,
ami ugye elég ellentmondásos.de még mindig azt mondom: mindenki vegye azt,
ami neki szimpatikusabb. Senki nem kényszerít arra,
hogy boxot vegyél, legalábbis nem tudok róla,
hogy egy pisztoly lenne a homlokodhoz szorítva ösztönzés gyanánt.Válaszd a PS3-at, ha szerinted a 7 mag miatt jobban megéri.
de néhány dologra figyeljünk már oda:
- a két gép max akkor alternatívája egymásnak,
ha valaki kizárólag a multiplatform címekkel akar játszani.
de ha Halora, Gears of Warra, Lost Odyssey-re vágysz,
akkor nem lesz jó választás a PS3,
ha meg God of warra, Gran Turismora, Resistance-re van szükséged,
akkor hiába veszel boxot. Akinek mindegy, hogy mivel játszik,
az szokott olyanokat mondani,
hogy "hát akkor már jobban megéri ez meg az a gép".- azzal nagyon jó példálózni, hogy a box bekrepál,
ilyenkor jótékonyan kell hallgatni arról,
hogy ez a korai szériákra volt igazán jellemző,
meg hogy 3 év garancia fedi.- én nem tudom, mennyire ismered a box játékfelhozatalát,
de az, hogy Wii ár alatt (és PS2 ár felett 20 rugóval) már kapsz egy nextgen gépet,
kiváló játékkínálattal, az nem tudom, miféle logika szerint jelenti azt,
hogy rövid távra sem érdemes megvenni. -
Prof01
veterán
válasz
Mr.Grincs #9133 üzenetére
Elite 90k-ért van. Nem szebb egyáltalán a PS3 (bár ez szubjektív vélemény). Nem biztos, hogy ugrik a live és a gari. (Sokan több mint 1 éve használják a flashelt box-ukat live-on.)
PS3 akkor jobb választás ha az X360-at nem akarod flashelni, de ha igen akkor igaz, hogy 15k(10-ből is be lehet szerezni) a live, de PS3-hoz pedig az eredeti játék 15-17k és ha veszel 5db-ot/év akkor az már 75-85k. -
Mr.Grincs
veterán
Ez az xbox dolog eléggé költségesnek tűnik így első fejszámolásra. maga az alapgép, 75K kb, vagy ha már xbox akkor az elite 120as feketét de az csak színben meg vinyóban különbözik az már 110 fölött van és annyiért akkor már PS3... Live egy évre 16K, PS3 nál ingyenes, ez idáig 91K, Játék az egységesen drága. De viszont, a box bekrepálhat, még az elite is.....modolni kéne a hűtést nah meg ugye a flash ha kell. De ha flash alapból live ugrik meg a gari is. Ha bekrepál az megint húzós. 3 magos xbox helyett 7 magos a ps3.Még rövid távon sem éri meg xboxot venn így..... Ezek így sacc kiadnak egy ps3at.
Minőségben a ps3 a jobb és szebb. -
Def26
félisten
Aki tud esetleg üres Xbox 360 zöld dvd tokot az szóljon, kéne vagy 10db.
-
nsrking
senior tag
köszi! Akkor mind1. Egy kicsit azért bíztam benne...
-
nsrking
senior tag
Ha winyót tennék az x360-ba a játékok töltései rövidebbek lennének vmivel?Mert úgy halottam h azért 1-2 fájlt felpakol h gyorsabban futassa őket.
-
woodbear
addikt
válasz
Buldozer99 #9123 üzenetére
Például igen!
-
Spidee
senior tag
Tudtok nekem ajánlani olcsóbb féle LCD monitort 360-hoz, méretre 20-22-s kb.?
-
woodbear
addikt
válasz
Buldozer99 #9119 üzenetére
a szélesvásznún! 16:9 és 16:10 es képarányúaknál!
-
Buldozer99
senior tag
Lehet hülye kérdés,de melyik LCD monitoron nem húzza szétt a képet az X360?
-
nsrking
senior tag
valaki tud már valamit a Crysis X360-as verziójáról?
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi a választ.....A joy kérdésre van valami orvosság? XBOX ra sokkal több játék van legalábbis első ránézésre..Elvileg minden játék egyformán kijön a két nagy konzolra, szóval elvileg mindegy melyiket veszem.
-
Mr.Grincs
veterán
Valaki próbált már játszani az xbox 360 joy padjával windows xp-n? Ugyértem játszott már a joyt játékon, mondjuk ut3, crysis, carbon stb. Vagy egyáltalán lehetséges e hogy működjön? Előre is köszi. Tv-t már vettem a konzolnak de konzolból még nem tuom milyet vegyek....Ilyen szinten tartok...
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #9110 üzenetére
Akkor olvasd el újra amit írt... boxon keresztül nem fog lejönni olyan vírus, ami szétcseszi a hálókártyát. Fizikai sérülést vírus egyébként sem tud okozni hálókártyában. Tud(hat) prociban(végtelenített utasítással pörgeti 100%-on, és ha nem klappol minden, akkor megfő(het), de hálókártyában nem.
-
->Raizen<-
veterán
Hy all! Komolyan elakadtam a dark sectorban ahol sok katona jön és van egy telefontorony is a lezárt rácsos ajtó mögötti épületen és ott jönnek elsőnek a páncélt maguk előtt cipelő ruszkik mit kell csinálni? Nem találom a megoldást sehogy sem.
-
Ticsike
tag
-
CosmoBacsika
tag
tegnap volt április elseje
-
Prof01
veterán
Fontos figyelmeztetél a mai szerverleállással kapcsolatban, mindenki olvassa el, ha jót akartok a gépeteknek!
Úgy tűnik a redmondiak valamit elcsesztek a szerverkarbantartás alatt. Az újraindítás óta eltelt pár óra leforgása alatt ugyanis égnek az amerikai fórumok, minden gépnek, ami azóta visszament Livera, leégett a belső hálókártyája. Úgy tűnik, valami vírus került a rendszerbe, ami túlterheli a hálózati kártyát, ami ennek hatására meghibásodik. Sajnos én is így jártam, szóval úgy néz ki, kezd átterjedni az európai szerverekre is... Mindenkit megkérek, aki még nem csatlakozott az Xbox Live rendszerére, az ne tegye most néhány napig. Ha netán most is Live-on vagy, és még müködik a géped, azonnal disconnecátlj! Felhívtam a 80-as ügyfélszolgálatot, ahol azt az információt kaptam, hogy próbálják kiszűrni mi lehet a hiba, de úgy vélem, hogy már most több tízezer gép mehetett tönkre. Szóval várunk...Forrás: XboxHQ.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Honda topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Xbox One X 1Tb
- Playstation fiók eladó kihasználatlanság miatt!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest