Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
hocika
tag
Az igaz hülye aki eredetit vesz.De a biztonság hogy nem banolnak és gari is van rá megér egy pár ezret.
-
spammer
veterán
Forza 2-ben lehet valahogy ablakokat matricázni? Mert festésnél nem lehet, de az R osztályos autóknál amiket nyerhetünk, azokon szokott lenni a szélvédőn.. De más autókra lehet rakni valamilyen módon?
szerk.:
dewfah: keress rá a golemkonzol szóra, volt a topicban róla szó sokszor...
-
dewfah
tag
egyre jobban megzavarodok, h hol kéne megvenni

-
dewfah
tag
Találtam egy premiumot nem is rossz áron, csak ez nyugtalanít picit:
"Viszi a backup lemezeket (írott lemezeket)
A legújabb BenQ Xtreme Non Stealth FW!
Olvasófej kimélő, de nem lehet vele Live-ozni." -
feka007
veterán
Biztos így van, de elhiheted hogy ezért nem fogok eredeti játékokat venni...
Mindegy, még a Bad companyt megvárom ha már ez volt az egyik ok amiért megvettem a gépet, aztán sztem eladom, nem sokat játszok rajta így hogy a PC is LCD TV-n van... Majd év vége körül veszek inkább PS3-at a GT5 miatt, meg addigra már talán azt is feltörik. -
sakeee82
aktív tag
-
woodbear
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
hányszor linkeljem még be azt a 2 rohadt kábelt??!!!

-
spammer
veterán
válasz
Buldozer99
üzenetére
Ilyen cucc jár alapból logitechekhez: [link]
Ahogy látom a leírás szerint az X-540-hez is jár, "játékkonzol-átalakító" néven.
-
feka007
veterán
Hát nem tudom. Nálam a R6: Vegas 2 úgy szaggatott mint a rosseb, és mostanában jópár játék jobban fut PC-n mint X360-on (pl Assassin's Creed, meg CoD4 is), ha ez így megy tovább, akkor júniusban még kijátszom a BF: Bad Companyt rajta, aztán sztem eladom...
-
Buldozer99
senior tag
-
bwoay
nagyúr
válasz
Devastator
üzenetére
persze, van titkos gamepad combo

-
Devastator
tag
Ha flesselve van a gép, akkor van valami mód arra, hogy visszaflesseljem úgy, hogy nem bontom meg. Mondjuk valami Reset gomb.

-
dewfah
tag
valaki megdobhatna privátban megbízható flash-elt premium lelőhellyel! thx
ezek már 65nm-esek?
-
hocika
tag
A boxot viszalehet álitani eredeti állapotba és akkor mehet a szervizbe.Bannolás meg nem volt már 4 honapja ( éppen ezért várható nemsokára.) Amugy én is eredetibe nyomom.A live azért jó mert nem a buta gépnek lövöm le a fejét könyedén.
-
dewfah
tag
kicsit elbizonytalanodtam, h honnan szerezzem be! apronetről 60 körül flash-elve a premiumot, vagy rendes boltból szüzen 65, de biztosabb forrásból.
-
sakeee82
aktív tag
Én inkább a garanciát sajnálom, az live lehetősége nekem nem számít. Valahogy sohasem értettem miért jó fejbelőni a másikat...Igaz én is megteszem a COD4 sinlgijében de az nem emberi ellenfél. Lehet túl humanista vok

Ha lenne Trackmania Nations xboxra tuti vennék egy új gépet miatta!!! Ez az egy game az amit szeretek online tolni! -
dewfah
tag
na meglássuk mi lesz, felhívom az überkonzolt

-
sakeee82
aktív tag
1.A tv megfelel
2. Ha flashelt a box előbb-utóbb megkapod a bant ha használod a live-otHa flasheled és a matrica épp marad 1x megjavítják de utánna bannolják a gépet a flash miatt, hacsak nem visszaflasheled a gépet.
A hűtésmod szvsz vagy használ vagy nem, ha meg akar halni a géped meg is fog! És ugye a garit így is elbukod! -
dewfah
tag
Sziasztok!
Átpörgettem az utolsó 10-15 oldalt, de lenne egy pár villám kérdésem, remélem nem haragszotok meg rám

3 helyet néztem ki elsőre, melyiket ajánlanátok vásárlás / korrektség szempontjából:
-konzol stúdió
-überkonzol
-konzol kuckóPrémiumban gondolkodom, és egy samu le32r81-re akarom rákötni, gondolom ez megfelel neki.
Ha flesselt a box, akkor a live letilt? Vagy ez hogyan működik? És ha letilt a live, akkor annyi a multiplayer-nek neten / haverokkal? Esetleg valami más hátrányom származik belőle?
Valamint ha flesselt (valahol hűtés mod-ot is ajánlottak rá), akkor garancia totálisan off?
Bocsi a láma kérdésekért, de még sosem volt konzolom, nem vagyok jártas a témában!
THX előre is!
-
desolator
senior tag
-
Spidee
senior tag
Most játszottam épp Vegas 2-t, és volt egy rész ahol egy teremben voltunk ahol szólt a zene.
Nekem is RCA-val van rákötve a box a házimozira, de ahogy forogtam az emberrel ugy ment körbe körbe a zene a hangszórókon, ha háttal álltam a játékban a hangszórónak akkor hátsó hangszórókon jött a hang, ha szembe akkor meg előlről, stb. Akkor ez is csak DP? -
Scotty
tag
válasz
desolator
üzenetére
Akkor folytassuk a technika órát:
Az RCA-n analóg jel megy, még pedig összesen két csatorna. Egy jobb és egy bal. Tehát ha RCA-n kötöd be a hangot, akkor az xbox eleve két csatornára keveri az 5.1-t, tehát kapsz egy sima sztereó hangot. A haverodnál amit hallottatok, az sima kétcsatornás sztereó volt
Ha SPDIF (optika) vagy HDMI-n keresztül kötöd be, akkor digitális DD5.1 (vagy nevezzük AC3-nak) jel megy az erösítőig. Ezt természetesen dekódolni kell, majd analóggá alakítani. Ezt az erősítő megteszi. A dekódolás során a 6 csatornát szétbontja és minden csatorna egymástól függetlenül fog megszólalni (persze ha a játékban minden csatornára kevertek hangot. lásd COD3, ott nincs center).
Órának vége
-
Scotty
tag
válasz
desolator
üzenetére
Ami a kábelen van az SPDIF kimenet, nem pedig bemenet
Összegezve, ami neked kell: egy olyan házimozi receiver, amiben van beépített DD dekóder (ez már alap minden ilyen erősítőben). A komponens kábeleden lévő SPDIF kimenetbe bedugsz egy optikai kábelt, a másik végét egy a fenti elvárásnak megfelelő erősítőbe, ami majd dekódolja neked a DD hangot és megkapod a várt 5.1-t
-
desolator
senior tag
Na akkor folytatom amit elkezdtem. Szóval végre sikerült becserélnem az LG 5.1-es házimozi rendszeremet egy olyanra amin van audio bemenet. Rá is kötöttem a box componens kábeléből a pirosat meg a fehéret. Viszont a játékok csak stereo-ban szólnak. Pedig a boxon belül is be van állítva 5.1-es dolby digital-ra. Továbbá a dvd filmek is 5.1-ben szólnak csak a játékok nem. Segítsetek légyszi, mit kéne tennem?? itt egy kép is:

-
sakeee82
aktív tag
Vki nem tudja, hol lehetne Szegeden értelmes áron vga kábelt kapni a boxhoz?
-
sakeee82
aktív tag
válasz
nsrking
üzenetére
A box képes ugyan full hd jel kiiizzadására de egyrészt felesleges, másrészt kb 2 játék támogatja jelenleg!!! És nem is teljes értékű 1080p-s képet kapsz.
Nem lesz szebb fullhdban hogy megérje a többletkiadást!
Ha már láttál egymás mellett 720p és 1080p-s adást akkor lehet, de amúgy nem nagyon fogod őket megkülönböztetni egymástól! -
nsrking
senior tag
Nyomja vki 32"-os HD Ready Tv-vel a boxot?Azért kérdem mert kiv vok h mennyire "pixeles" a kép mert ugye nem full HD.
-
spammer
veterán
válasz
Buldozer99
üzenetére
RCA - Jack, erről beszéltem én is

-
Scotty
tag
Mindenkinek ajánlom házimozi erősítő beszerzését és optikai (vagy HDMI) kábelen keresztül átvinni az AC3-as hangot. Fantasztikus élmény lényegesen jobb, mint a sima sztereó

-
spammer
veterán
válasz
Buldozer99
üzenetére
VGA kábelen van RCA a hangnak, arra teszel egy RCA jack átalakítót, illetve a Logitech-ekhez elvileg jár gyárilag RCA-Jack átalakító.
Vagy a gyári boxos kompozit kábelre (piros,fehér,sárga) raksz jack átalakítót. (Piros-fehér a hang)
xbox360.lap.hu , ott találsz boltcímeket, ha VGA kábel kellene, ha nincs jack átalakító, azt bármelyik üzletben kapsz (EW, MM, bármilyen egyéb műszaki bolt)
-
Buldozer99
senior tag
Hi!
Olyan kérdésem lenne,milyen kábellel köthetek rá a Box-ra egy Logitech X-540 hangfalszettet?
Illetve valami boltot is mondhatnátok ahol meg tudom venni vagy rendelni.

Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mesterséges intelligencia topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- LEGO klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mert most csak a prolog jön ki ami, szinte demo 

nagyon is jó fejbelőni a másikat, főleg mikor a főnökömet képzelem oda

Abszolút semmi gond sincs a képpel, tökéletesen szép. Box miatt nem érdemes full-hd-t venni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)