Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Vekiboy
tag
Valaki az én problémámra nem tud megoldást?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Buldozer99
üzenetére
Jó játékot mondjak? Dark Sector az kihagyhatatlan! Na és a frontlines fuel of war is nagyon jó.
-
Buldozer99
senior tag
Mondjatok vmi jó játékokat. Jöhet akció,autós,sport,minden féle

-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ezt viszont erdekes lenne gamepad-en eljatszani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
desolator
senior tag
Lenne egy egy kérdésem, lehet hülyeség de fogalmam sincs: Szóval most az lcd tv-re komponens kábellal van rákötve az x, a két audio dugó meg bele megy az erősítőbe, így van hang. Na most úgy működne a dolog, ha a boxot egy hdmi kábellal rákötöm a tv-re, viszont a komponens kábel audio része meg továbbra is az erősítőbe megy be? Mert ugye a hdmi-n is megy a hang, de akkor a tv-t lenémítanám és a házimozin menne továbbra is a hang..
-
Vekiboy
tag
Egy 22-es Samsung 223Bw monitoron nyomom. Beállításoknál meg van a felbontás, a képformátum (wide vagy sima 4:3), meg még egy beállítási lehetőség. Két napja van meg, még nem olvastam a leírását, lehet most előveszem.
Skynet258:
Sikerült elolvasnom. Nem gond, te is meg én is rosszul vettük le a dolgokat. Ezennel bocsánatot kérek, de most sem én voltam az aki az iq-dat kritizálta. Üdv -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Gitarral az igazi, ott mar kemenyen ellehet verezni a kemenyebb szamoknal.
Nekem mar ketto is van, egy Rock Band-es /ami kevesbe jo gitar, mint a GH-s...nem birja annyira a strapat/, meg egy GH3-as Gibson. Azon felul egy dobszett figyel a nappaliban, szinten Rock Band-hez. Plusz egy igen jo dinamikus mikrofon....
-
Vekiboy
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Az arcadeos lemezen lévő feeding frenzy nevű játék nem indul el, kiírja, hogy állítsam pal 60-ra mert nem támogatja a pal 50-et... Na most ezt ugye a beállítások, display beállítások alatt kéne megtennem, de sehogy sem sikerül... Béna vagyok, ez van.

-
Vekiboy
tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Nos: amikor válaszolok valakinek tudtommal csak az az üzenet jelenik meg amire válaszolok. Így a nevedet nem láttam, amikor írtam. Sebaj. Nem is akarok ezen vitázni, felesleges. Csak te meg minden hozzászólásodban kritizálsz valamit. Ha szerkesztés alatt lenne törlés, nem lett volna két hozzászólás 3 másodpercen belül.
Na mindegy béke, kritizálj nyugodtan.
Egyébként router.....
(tudod van az a kis gomb amivel lehet szerkeszteni) 
-
-
sittes79
addikt
sziasztok!
Tudnátok adni egy linket ahol frankón le van írva, hogy kell
megosztanom a netet ami megy xbox felé? wifi-n jön a net és
a gépek között háló kábel ennyit tudok!Köszi
-
30z.Samu
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

-
30z.Samu
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
De maga a hangulata szerintem jó a játéknak.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
üzenetére
Én is azt hittem, hogy majd a sötétben osonok szépen, lecsapok, majd nyom nélkül eltűnök módon is lehet majd játszani, méghozzá eredményesen.
Ehhez képest tényleg le lehet darálni bárkit, egyszerre úgyis csak 1-2 ember jön rád, hiába állnak körülötted ötvenen, a problémát max a templomosok jelenthetik.
Kicsit olyasmire számítottam, mint a Thief sorozat volt PC-n, csalódnom kellett.
Talán a második rész izgalmasabb lesz. -
törölt tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
De még így is jó játék hogy a küldik gyengék.Nagy hibája a játéknak hogy lopakodás felesleges benne egyedül le lehet mészárolni kényelmesen az egész helyőrséget.
A mai játékok többségében a csili vili-re gyúrnak a játékmenet meg sz@rtse ér.
-
mad1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
kivancsi leszek a masodik reszben a kuldetesekre...
ubiek kaptak par negativ kritikat ezzel kapcsolatban. -
(Kolombusz)
veterán
AZ Assassin's Creedet majd befejezem valamelyik elborult pillanatomban.
Már rég megöltem a 9 csávóból 7-et (január környékén, de lehet, hogy már december végén
), aztán eltettem a lemezt. Tegnap elővettem, de egyszerűen nem hajt a játék. A sztori szerintem unalmas, a játékmenet méginkább. Hatalmas lehetőségek lettek volna ebben a játékban, szerintem elbaltázták. -
tobias40
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Fiam is qrvára vágja(5 húron is),de kíváncsi lennék rá hogy gitárral milyen!

-
Skynet258
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Születtél volna polipnak, mindjárt könnyebb dolgod lenne

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
nsrking
üzenetére
Nincs.
Csak a kontrollerrel szórakozok.
4 húrral játszok, így már mondhatni prő vagyok, de az ötödik húrra nem áll rá a kezem.4-el azért jó játszani, mert kézreáll. Az ötödik már nem a ravasz és nem a felette lévő gomb jobb és bal oldalon, hanem az A betű,az én kezem nem áll rá. Sebességben tudnám követni még a Hard fokozatot is lazán, de emiatt nem megy.
-
Vekiboy
tag
Az első hozzászólásomat kétszer küldte el. Mivel törölni nem tudom így lett belőle mosoly jel..... Azt hittem az eddigi hozzászólásaimból kiderült, hogy nem csak tölteléket írok....
Ezt már nem neked írom, csak nem jegyeztem meg a kedves user nevét:
A valahogy előre kell lépni rangban szöveggel meg el lehet távozni messzi vidékre mert nem 5 éves vagyok, ne magadból indulj ki......
-
Vekiboy
tag
Nem csak elméleti alapon, de egyelőre csak az árnak kérdeztem utána. Nagy mennyiségben nem tudom ide tudja e adni ennyiért, mert ha nekem kell akkor okés. Szerintem azért pár darabot biztos tud adni ha kell. Nekem még ráér. De ha gondolod szívesen megkérdezem amint beszélek vele.
-
spammer
veterán
Forza 2 nagyon jól irányítható némi gyakorlás után. Csak el kell felejteni a tökig nyomom a gázt stílust, de ha megtanulja az ember nagyon jó

Most nyomtam le a 25 körös megbízhatósági versenyt Mugelloban, laza 49 perc volt

5-6 ezer körül már lehet venni, jatekaim.hu
-
Vekiboy
tag
-
-
dunc
nagyúr
A halo3 már csak 8 k ,én azt veszem meg.
Honnan tudjátok,hogy a GTA4-hez kell winyo?
-
dewfah
tag
neked milyen a vas és mennyibe fájt?
-
dewfah
tag
nekem adták a premiumhoz egy másik játékkal együtt!
kb motornál 10-15 fajta szart lehet fejleszteni, fékeknél, felfüggesztésnél is.
meg persze minden féle csicsákat, szárnyakat, festéseket, matricákat is lehet.
-
dewfah
tag
válasz
Vekiboy
üzenetére
Nekem bejön az irányítás, elég élethű! Meg nem az van (eddigi tapasztalataim szerint) mint az NFS szarokban, h van 30mp előnyöd (írja menet közben néha), csinálsz egy lófasznyi hibát, megcsúszol, és már el is ment melletted a mezőny.
Lehet tuningolni mindent, a legkülönböző tipusú és korú autók, nagyon adja eddig!
-
Vekiboy
tag
Tiszta poén, hogy vannak benne olyan gépek is mint a 2es golf, meg a corrado vr6. (nem volkswagen fan vagyok de akkor is). Én is tegnap vettem a boxot, és a fn3-al nyomultam 4 óra hosszát.
A forza 2 irányítása milyen?Szerk: Martin gyerek az valami hatalmas p*cs.... Eléggé el van telve magától... Én nem olvastam a konzolt, de most megvettem a 2006-os évfolyamot 990-ért, és néha szó szerint felidegesít ahogy és amiket ír. Flegma, nagy az arca, pedig szerintem anyuka/apuka pénzeli/pénzelte és azt hiszi magáról, hogy ő a király.....
Szerintem már nem éri meg pc-re költeni ha játszani akarsz rajta: egyrészt a fejlesztők is inkább a konzolokat tekintik elsődlegesnek, és amilyen ütemben fejlődik a számítástechnika azt egyszerűen a magyar pénztárcákkal nem lehet bírni. (max ha sokat összelopkodsz belőlük
) -
-
Vekiboy
tag
válasz
spammer
üzenetére
Pro street-ben alapból king fokozatra kell állítani a dolgokat, mert akkor nincs bekapcsolva a sok segítség és jobb a dolog. A füst túlzó, aki már volt gyorsulási versenyen az tudja. Még bmw-s gumifüstöltetés közben sincs annyi füst mint pro streetben.... Kicsit rajolni akartak vele a srácok de átestek a ló túlolalára..... Pedig nem nézne ki rosszul, meg végre volt benne bmw...

-
ellington
tag
aranylemezen a GTA4.
-
Vekiboy
tag
-
medvegy
aktív tag
amindenit de rég jártam erre
sebaj... gondolom ti is kaptatok ma egy update-et, tud valaki róla valamit, hogy még is mit érintett azaz ápdét? -
dunc
nagyúr
Szerintem az 576 konzol íztelen lett csilli-villi és nulla tartalom,amikor amigás leírások voltak benne élvezetes volt olvasni,de ettől függetlenül a boltba 600 ft be megveszem mert annyit megér,hogy munkahelyen legyen néhány jó percem miközbe végiolvasom a szép lakpapírra írt üres tartalamat,és megnézem a high felbontású képeket...

-
hocika
tag
válasz
nsrking
üzenetére
Szerintem is egész türhető a NFS PS de a filingj sehol nincs az undergrundéhoz az autokat feltuningolt álapotban segitség nélkül egész élvezetesen lehet dobálni és nemis ojan nehéz falnak vágni, a hangok nagyon jok benne szépen szolnak, de azért árkádosra sikerült a gama,livén meg élvezhetetlenül lagol.
-
bwoay
nagyúr
Nem tudom, mit kell érteni az alatt, hogy tinik közt királykodik,
de az tény, hogy amikor én 15 voltam (tehát 16 éve),
Martin már akkor az 576-nál volt, cikkeket írt, később műsort vezetett,
szóval oszlopos tagja volt a szcénának.Az 576 Konzolban szerintem elvétve találkozni általa tesztelt játékkal,
legalábbis azok a számok, amikhez volt szerencsém,
nem bővelkedtek az írásaiban. A tesztek végén vannak tömör megjegyzései,
azokat kimondottan jónak tartom, de nyilván nem felelhet meg állandóan
mások ízlésének.Lehet szeretne, vagy utálni, de nemigen vonhatjuk kétségbe
a kellő rálátását a konzolok világára. -
nsrking
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
van gitárod is a GH3-hoz?
-
(Kolombusz)
veterán
Az elmúlt 3 hónapban nem jött ki olyan játék, ami igazán érdekelt volna, most a GTA megtöri majd a jeget. A Forza2-vel, a GH3-al és a FN3-al szórakoztattam magam.
Meg van vagy 5 játék, amit csak LCD TV-n akarok majd játszani. Idegesítenek az apró betűk.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
spammer
üzenetére
NFS széria nállam a Most Wantednél befejeződött. Tudom az sem tökéletes de nekem bejött. A ProStreet az vmi bughalmaz, shareware gamnek se lenne jó...
Én is nagyon remélem hogy lesz vmi GT5 szintű próbálkozás xen, mert még arra vetemedek, hogy jövő év végén ha autózni akarok, vennem kell egy PS3-at!
-
spammer
veterán
válasz
nsrking
üzenetére
Én beraktam a NFS: PS demot PGR4 meg Forza 2 után.. Khmm... hát izé, szerintem a grafika kifejezetten ronda volt. De ami borzasztó, hogy rajtnál annyi füstöt nyomott a pofámba a játék, hogy a fél képernyőt beterítette. Verseny közben az autó úgy ragad az úthoz, mintha a teljes felületét palmatex-szel kenték volna be
Aztán jön a kanyar, szépen befordul, aztán megint.. mondom, dehát én nem is nyomtam szinte, kiderült, h alapbol be volt kapcsolva a segítség, gyakorlatilag helyettem irányította a kocsit
Kikapcsoltam, de akkor is olyan volt a tapadás, hogy egy 3 éves is el tudta volna vezetni..Nem vagyok Arcade ellenes, de szerintem a PGR4 volt az, ami pont el volt találva.. De ez az NFS tényleg minden résszel egyre szarabb lesz.
Persze tiszteletben tartom a véleményed, nyilván nem mindenkinek egyforma, csak gondoltam leírom én is az NFS PS "élményemet".

-
Def26
félisten
-
nsrking
senior tag
válasz
sakeee82
üzenetére
sztem nem rossz a ProStreet.Sőt nekem nagyon is bejön.Pc-n végigtoltam.Alapból nem azt kell várni tőle mint egy szimulátortól.+ elég jól néz ki a hangok is iszonyít jók.Szvsz jobbak mint a PGR4-ben pl.A Füstről meg ne is beszéljünk.AZ eddigi legszebb amit autós játékban látni lehetett....
-
bwoay
nagyúr
válasz
sakeee82
üzenetére
fogalmam nincs, mert én letölteni nem fogom az ázsiai korlátozott prologue-ot,
megvenni meg max 5-6 rugóért lennék hajlandó az európait
(70-nél is több autó meg asszem 6 pálya)szóval annyit tudok, amennyit te, illetve az 576 konzol tesztjét olvastam legutóbb,
az egész objektív írás, érdemes megnézni -
wilddog
tag
Igazad lehet, találtam 1-2 a Conan - nal kapcsolatos hanghibát:
i bought this game on a sale (first hand) and its great.
but is anyone experiencing missing sounds and .dialogue.
example when i was fighting the giant squid the last form when it head pops onto the ship it screams, but there was no sound i could only hear men screaming, the ocean, and BGM.
the other time when fighting the lizard queen thing conan had a missing dialogue, his mouth move but nothing was said.
the disc is in great condition so i dont really know what wrong?
anyone having the same problems or could help out? (select an action below) or could help out?GuyverKo Jan 28, 2008 9:44 pm PT
I had sound glitches like you describe in the demo version, and in the full version I had a couple areas late in the game where the music got all slow and distorted... I think it was Argos just after you get into the city harbor, where you need to crank the ballista and destroy the statues and cargo to reveal the blue rune triumvirate - the music was really cutting in and out like crazy.
Human Bypass, someone call the hospital, we've got an angry testi had a sound problem durring the snake lady fight. couldn't hear any audio and the music was static. but after the fight it fixed itself. and after going thru the game again no sound issue ever came up again.
Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)