- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz
szpal17 #50035 üzenetére
Igen sajnos az új game-hez nem nagyon találtam se trialt se demot.Na mind1
Amúgy én szerintem jövő héten letöltöm Limbot megér nekem annyit nagyon bejön.Másik kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom letölteni
Veszek egy 1600ms-es USA kártyát majd rámegyek az Arcade game/Limbo/Unlock full game/Redeem code beírom és had szóljon?
-
Morden24
nagyúr
válasz
szpal17 #49976 üzenetére
És mi van, ha beregelsz, és dob neked egy olyat, hogy sorry, a szám már használatban van?
Egyébként amondó vagyok, az ilyen esetekben vagy sumák van - ebben az esetben nem szeretnék pár szaros ezresért ráfaragni -, vagy másik esetben a tisztelt üzletkötő olyan hülye, hogy a nevét is az édesanyja írja le neki a szerződésekre - ebben az esetben megér nekem +2-3 ezrest, hogy kiessen a bizniszből.
-
heihachi
addikt
-
lvnt
őstag
válasz
szpal17 #49474 üzenetére
Volt valaki a topikban, aki azt mondta, hogy az ügyfélszolgálatos azt mondta, megoldható lesz az ország változtatása.
Egyébként háromszor egy hónap ingyen goldot kapsz, ha újraregelsz. Kipróbálhatod most egy hónapra a liveot egy UK reggel, aztán meg ha lesz magyar live, és nem oldható meg az átvitel, akkor regelsz egy újat magyarra, és megint kapsz egy hónapot. -
csdm
senior tag
válasz
szpal17 #48800 üzenetére
Erre akár megoldás is lehet egy konzol áremelés, és máris olcsóbb lesz a kicent
Mondjuk 30k tényleg húzós első körben, de nem hiszem, hogy pont az amerikaiaknak lenne húzós. Főleg hogy "válság" idején 72 óra alatt 1,7 millió iphone-t adtak el. Nem az ára miatt lehet bukás a Kinect. -
Morden24
nagyúr
válasz
szpal17 #48654 üzenetére
Igen, ki van írva, amivel semmi gond nincsen, mert a listaárat változtathatják.
Ellenben egy megrendelés az egy szerződés, amitől mindkét fél csak megadott határok között állhat el (pl. ameddig nem igazolják vissza stb.).
Tehát pl. jelen esetben én egy rendelést adtam le 64990 forintos értékben. Nem sokat számít, hogy a rendelés és a kifizetés között két perc, egy nap vagy 3 hét telik el.Egyébként meg az ő bajuk, ha nagyot változtatnak rajta, mert akkor azt mondom, hogy nem fizetek, és viheti vissza a futár. Ha rossz kedvemben vagyok, még egy fogyvédes bejelentést is megér a dolog.
-
Morden24
nagyúr
válasz
szpal17 #48651 üzenetére
Hát ha már megrendelted, akkor sok árváltozást nem csinálhatnak.
A rendelés is szerződés.
A listaár természetesen változhat, de ezért jó dolog az előrendelés.(#48652) Mr.Grincs: Apple cuccokkal sosem az áruk volt a bajom, mert kategórián belül a konkurencia is hasonló pozíciót foglal el (itt nem valami fusimisi játéklaptopra vagy valami neonos desktopra gondolok, hanem minőségi brand-ekre), viszont van egy bazi nagy különbség: a konkurencia minimum 2, de inkább 3+ év garanciát vállal ilyen árak mellett, míg az Apple csak 1-et, és ez maxigáz, főleg fél milkás cuccoknál.
-
Xirtam
veterán
-
-
oddsmaker
tag
válasz
szpal17 #38521 üzenetére
Köszönjük szépen! Minden cégnél előfordul ilyen hiba, nem terelünk, mi is hibázunk. De próbáljuk a kommunikációt minél magasabb szintre juttatni, mert ha rosszul kommunikál egy cég akkor úgy is rossz vélemény, pletyka alakulhat ki róla, hogy nem is ő hibázik
Szerintem válthatunk is témát, annak ellenére hogy sokak szerint a negatív reklám a legjobb. Valahogy én nem szeretem ezt
Amúgy Super Elite-el kapcsolatos, hogy itt nem marketing duma sehol a készlet erejéig akció. Tényleg limitált darabszám érkezik
Holnap pedig próbáljátok ki este az éjjelátót, ma teszteltük, brutál jó lett.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szpal17 #36570 üzenetére
Abból sosem volt baj hogyha járatja az ember a dashboardban a gépet 5-10 percig. Ha jasperes géped van akkor nem kell félned annyira hogy 3 ledes lesz, mert ritka, hogy az 3 ledes legyen. Lényeg az, hogy olyan helyen a gép ahol jól szellőzik. Akkor nem lesz vele gond.
-
eddie17
addikt
válasz
szpal17 #36145 üzenetére
Van erre egy trükk
Kiválasztod az autót, utána a pályát kell. Na már most, ott ne A-t nyomj, hanem Y-ont. Kiadja a ranglistát, és itt nyomj A-t. Máris full egyedül vagy, és csak az idő ellen kell nyomnod, végtelen körökön keresztül
Igazából nem is trükk, ez a hivatalos time trial -
Gebriel
veterán
-
eddie17
addikt
válasz
szpal17 #36053 üzenetére
Ott talán nem vesztettem, de az utolsó kanyarban tényleg blokkoltak a kerekek. Hirtelen nyomtam a féket
Ennél az autónál talán az ABS ami lényeges, mivel összkerekes, így kipörgésgátló tényleg felesleges. Látszik is két kanyarban a videón amikor üvölt a gép, kicsi fék vissza egyet és tövig nyomom a gázt. Szépen kihúzza a kanyarból. Na ezt próbálja ki valaki a hátsókerekes Porsche-val
Kicsit elkalandoztam. Kíváncsi leszek az idődre. Volt már egy ilyen kezdeményezésem, csak senkit nem érdekelt
-
szaszlaci
addikt
válasz
szpal17 #35881 üzenetére
Örülök hogy minden rendben, köszi az üzletet!
Gombinyó: hogyha az erősítődön van HDMI, gondolom 'PL2 Movie' hangzást is tud.
Miért nem kötöd rá a sztereó kimenetét a box-nak, ez a program képes szétszedni 5 irányra a hangot, mert tartalmaz ehhez szükséges információkat!
Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Óra topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Háztartási gépek
- Fűnyíró topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak