- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
alien_
őstag
-
szpal17
őstag
válasz
Morden24 #49979 üzenetére
Vagy egy ilyen nevetős fejet, hogy ez most nem jött össze:
Csak azt birom ezekben a boltokban, hogy néha ők sem tudják a jogszabályokat, a garanciára vonatkozó dolgokat és simán megtévesztik a vásárlót. Pl. itt a fórumon kell rájönni, hogy hány év garancia is van a slim boxunkra mert senki nem tudott normális információt mondani...
Nekem a platinumshopban is 1 éves garanciapapírt adtak (persze náluk egy év de azon kívül én mehetek a microhoz a két évemmel)Egyébként én is szeretem a megbízható helyeket és inkább rádobok egy pár ezrest de akkor tudom, hogy vadiúj...
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Morden24 #49959 üzenetére
Aham elég jóóó
Olyan átlagos melegségű.Nem tűz forró, de a szoba is dob rajta nálam elég meleg van.Viszont ha főmenübe megnyomom xbox gombot olyan van nekem, hogy sign in valami profilt csináltam hogy tudom törölni?Ez nem az avataros, csak próbálkoztam a live-al, de nem jött össze.Úgy állítottam be, hogy találta a jelet itthon.
Ja és valaki leírja majd nekem lépésenként, hogy hogyan tudok live-ra bereggelni?Nagyon megköszönném!
-
-
-
h-yle
addikt
válasz
Morden24 #49245 üzenetére
Abban bíztam én is, hogy nem lesz vaskalapos az MS és felismeri, hogy a potenciális magyar LIVE felhasználók nagy százaléka már használja a szolgáltatást külföldi címmel.
Bár csak magukkal b@sztak volna ki, ha nem engedik a címváltást. Igy első héten kapnak pár ezer felhasználót aki hirtelen hazaköltözik. Jobban mutat a meetingen, és kaphatják a kül. VP-k a prémiumot a sikeres indulásért.más: Utánanéztem, és konzolt banol az MS, meg HDD-t. Szóval használom ezt a boxot amíg müxik, pendrive-ra mentek, aztán ha lecsap a kalapács ezt eladom gombokért és veszek egy véknyat. Legalább meg tudom itthon magyarázni, miért volt rá szükség
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Morden24 #49168 üzenetére
Amúgy rengeteg kérdésem lesz majd már most elnézést kérek
Friss tulajdonos leszek.Lenne is egy kérdés.Beteszek majd egy játékot és azt hogy kell elképzelni, hogy felmásolom winyora?Megjelenik egy fájl kijelölöm és bemásolom a winyora?Amúgy winyon mentést képeket videókat demokat játékokat lehet tárolni?
Sniper ghost warrior videót néztem egész jó játék lesz..
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Morden24 #49120 üzenetére
Ilyenkor szokták azt a szart írni....LOL
Te kis bio, ha kell priviben leírom. De nem fogok megint egy 8 napos bant a nyakamba venni.
De az előtte lévő dolgokat értetted, ugye? (RROD)Jaja, igazad van. Nem 70 lenne nekem sem ha eladnám a kb. 3 hónapja vásárolt friss tiszta gépem. Ettól függetlenül még a 42-ezres árkádnál is húztam a szám.
Az Éli könyve c.filme már készülök egy hete megnézni.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Morden24 #49113 üzenetére
Amit te linkeltél az jobban tetszik, sokkal részletesebb. Eddig hol rejtegetted?
Várjál azzal a másolgatással, csak nehogy kitaláljanak valami kis turpisságot erre is.
Mondjuk neked annál hamarabb lesz meg a géped.Augusztusban a Kinecttel egyidőben jön az új dash. Már 3 napja megjelent a béta változata.
Néhány szóban összefoglalva az újdonságok:
- új betöltőképet kapott KLIKK
- a dashboard jelentős ráncfelvarráson esett át, továbbá a hangeffektek is változtak
- Kinect (lánykori nevén Natal) teljes körű támogatás
- verziószám: 2.0.12209
- a Lite-touch flash többé senkit sem véd meg! A két hónapja kint lévő alfa (2.0.11510) verziót a hacker társadalom már elemezte és arra jutottak, hogy egy olyan opcióval bővült a dashboard mely képessé teszi a meghajtó tartalmát kiolvasni és ellenőrzésre elküldeni (Live-ról jövő utasításra). Az XDK konzolok (fejlesztői gépek) már a megjelenésük óta képesek írni, olvasni a meghajtókat, így hardveresen minden gép képes rá viszont most jött el az idő, hogy a Microsoft szoftveresen is beépítette ezt az opciót. -
Rebell
senior tag
válasz
Morden24 #49096 üzenetére
" miért jó, ha a router a gépre van kötve? "
" Akkor csak akkor van wifin net, ha megy a gép is, nem igaz?" ezt a kérdést most 1 picin furán tetted fel!Net az van folyamatosan, csak a Pc a szobámban van, ami ugye fix, és van 1 laptopom is ami miatt meg van a Router, hogy tudjak kint ülni a terszon vagy a konyhában. (nem mindenhol jön be Radión a Roxy,
)
A Router folyamatosan adja jelet akkor is ha nem megy a gép.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Morden24 #49063 üzenetére
hát igen, az egyik egy időtálló, funkcionalitásra kihegyezett munkaeszköz, mindennapi aktív használatra akár terepen is, a másik pedig egy mérsékelt (belső) használatra szánt konzumer gép, ami nyilván sem tartósságban, sem használhatóságan nem veszi fel a versenyt előbbivel, de legalább árban ugyanott vannak
-
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Morden24 #48916 üzenetére
"Egy warezos majom sem fog új gépet venni a Live miatt, vagy legalábbis annyira marginális lesz a számuk, hogy egy kerekítésben is eltűnnének"
Héhéhéh, öcsipók!
Figyelj már oda miket írsz!
Én is a lájv miatt vettem tiszta gépet, pedig előtte a sötét oldalt képviseltem erősen.
És még tudnék emliteni pár arcot. -
csdm
senior tag
válasz
Morden24 #48802 üzenetére
Hát igen, de azzal a reklámfogással nagyon sok nőt sikerült játszani bírniuk.
Az is érdekes, hogy a videókban, mindig ülnek vagy 4-en az épp játszó emberke mögött, és ha ők belemozognak a játszó gyerek játékába, akkor a gyerek elrontja a játékot?
Jól lehet majd így szivatni az embereket
-
csdm
senior tag
válasz
Morden24 #48646 üzenetére
Most megvan még a géped?
Eladni most még nem szeretném, mindent én csináltam a gépen, a házat én alakítgattam, a hardvereket hónapokon át vadászva vettem, és tettem össze. Nyilván sokat takarítanék meg egy xbox-on, de eladni a gépemet nem szeretném. Aztán ha xbox mellett szükségem nem lesz rá, akkor eladom. Mondjuk lehet hogy akkora már késő lesz, nem kapok érte annyit amenynit szeretnék. Hmm nagy dilemma. -
szpal17
őstag
válasz
Morden24 #48653 üzenetére
Az a baj, hogy mindenhol nagybetűkkel ki van ez írva, hogy az árváltozás jogát fenntartjuk és még változhat... És korábban itt a fórumon is volt már vita ebből :S Nem minősül szerződésnek szerintem és sajnos lehet az több is... Én még várok, bár úgyis megveszem mivel eladtam az előzőt
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Morden24 #48648 üzenetére
Én sokat használtam Apple gépet és nagyon megetetszett az egyszerűsége, de főleg a gyorsasága. Aztán 2009 decemberében megvettem az Iphone 3GS-t és imádom, egyszerű mégis nagyszerű. Igaz ez a 2. példány mert az előző letérdelt de a Tré mobile gariba adott egy zsír újat.
Djuree: Hát játékokra hurka az kétségtelen de nekem nem játékra kell. Nyílván aki játékra akar ilyet az bolond. És igen 310K ért sokkal jobb notit lehet kapni jáékra.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Morden24 #48635 üzenetére
Jó a platinum shop csak drága. 4500 ért adtak el egy 64 es memkarit. S.O.S ban kellett egy, de sehol msáhol nem volt egy darab sem pesten. Mástól venni meg nem volt időm.
4500 ért 256osat kaptam volna pedig.Menteni max csak a mentéseket tudod szerintem, azt is gyári MS memkarira vagy Pendrivera, max 16GB-s re. Meg kell próbálni a többi cuccot is rámásolni. Bár hátha a többiek többet tudnak erről.
-
_ak_
addikt
válasz
Morden24 #47078 üzenetére
Itt vetted valahol nálunk vagy vmi külföldi utángyártott? Csak mert külön nem nagyon szokták nálunk árulni (anno még itt az aprók között is volt, akinek nem kellett az elithez, de mostanság egyáltalán nem látni), viszont nem tudom, h milyen minőségű, az utángyártott.
madflow: igen, nálam is ez kavart akkor be.
-
_ak_
addikt
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Morden24 #47064 üzenetére
Az AvP szerintem nagyon jó lett.
Van benne parázós rész rendesen, én jól bele tudtam élni magam a játékba.
Számomra főleg az eleje volt parázós mikor még csak egy pisztolyom és egy késem volt.
Ugyan úgy nem próbáltam, de este fejhallgatóval biztos beszaratós lehet.
Főleg mikor a műszer elkezd csipogni a füledbe....Nekem 1 nagy negatívum jött le a játékról, az hogy mocskosul rövid.(mondjuk én mindig csak a tengerészgyalogossal és a predátorral tolom végig)
-
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Morden24 #47017 üzenetére
Szerintem a fable2-höz képest gyenge próbálkozás... A 3. részt várom azért még hajlandó lennék fizetni is. Egyébként ha live-ozni is meg low-cost gm-elni is akarsz, akkor a dual flash-es box a megoldás.
Visszatérve az eredeti kérdésshez sztem jobban jársz ha a pc vonalat viszed tovább. hdmi-vel rányomod a tv-re +wireless keyboard+egér. Én úgy tolom az age3-at meg a cs:s-t is.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Morden24 #46995 üzenetére
Jó lett a box-os verzió, talán pörgősebb is, mint a pc-s,mert nem egérrel kell szerencsétlenkedni, ami ennél a játéktipusnál kifejezetten előny. A garfika elég fos, pc-hez képest, (én 106-os plazmán toltam) viszont nem folyik ki a szemed amig végigjátszod.
kb 2..3x lehet végigtolni különböző karakterekkel, de nem éri meg az árát. Mert végigtolod és ott ülsz, hogy még játszanál, de az archdeamon már halott és annyi. A dlc-k emlitésre se méltóak, kivéve az awakening, de az is rövid cc 2..3 óra alatt végigjátszahtó.
Ha lenne online játékmód simán megérné az árát de igy... ugyanez igaz a mass effectre1/2-re is.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest