Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
Siffredi
üzenetére
És ez miért gáz? Leírtam a véleményem egy játékról. Nem kérkedni jöttem ide,hogy nekem már megvan,milyen faszagyerek vagyok. Ez esetleg segíthet/eltántoríthat fórumtársakat a vásárlástól.
Azt,hogy moddolt gépem van, itt már mindenki tudja. Vagy igy ki vagyok tiltva? Ha igen,remélem arra kapok engedélyt, hogy továbbolvassam a fórumot.

Amugy: Release Date: March 24, 2009 Az jó lesz ha előrendeltem, és hamarabb megkaptam egy nappal?

-
zsocy
őstag
Nehéz az irányítás, de pár óra alatt megszokható. Viszont az hogy menet közben nem lehet lőni, az nem túl realisztikus szerintem. Ez főleg a közelharcnál nehezíti meg a dolgokat, megálsz a zombi előtt, de egy picit távolabb és csak a levegőt csapkodod...
De attól még állat jó a játék, utóbbi idők egyik legjobbja szerintem.
-
hdman
őstag
válasz
spammer
üzenetére
Nem HD a cucc. Alapból 4:3 fut, egy keretben, de át lehet állítani 16:9-re ilyenkor kitölti a teljes képet. A grafika elég gyér,mondhatjuk ugy is hogy a régi kort idézi. ( Megadriveon is volt ilyen grafika
) Holnap lefényképezem,ha érdekel.A RE5 kezdetekben elég furcsa volt nekem is, de hamar hozzászoktam. Igy pont jó,hogy nem lehet menet közben lőni, picit realisztikusabbá teszi a játékot. Az is pirospont, hogy amig az invertoryban matatsz, addig sem pauzálja le a játékot,hanem addig is gyaknak a szörnyek

-
-
hdman
őstag
Tegnap -közel egy hét után- volt egy kis időm játszani, ki is próbáltam pár új játékot.
Wheelman: Tiszta cobra 11. Nagyon nem jött be, még egy verbát sem ér meg.
Pár észrevétel:
- van benne Opel Astra
- egy sima városi robogó 10 sebességes (LOL)
- egy teherautó lenyom egy sportkocsit
- van benne smart klón
- akkora turbólyuk van az autóknál, mint egy 40 éves Kamaz-nál
- az autók nagyon lassan reagálnak
- teljesen zárt terek vannak, kis utcák nincsenek,csak főutcák, igy szinte sehol nem lehet rövidíteniSega Mega Drive Ultimate Collection: Korábban volt Megadrive II-m Soniccal, igy eléggé vártam ezt a játékot. A hangulat nagyon odatesz, teljesen visszahozta a régi feelinget. Istenem, milyen gáz volt akkoriban,hogy nem lehetett menteni. Hányszor volt olyan, hogy a gép egész nap ment, mert nem akartam előről kezdeni a játékot... Reggel bekapcs, játék, aztán este folytattam
Szegény fagyott is párszor 
Most végre van mentés (jeee
), kooperáció, 16:9 képarány, és mostanában az egyik legstílusosabb főmenü.Wanted: Ezt sajna nem tudtam kipróbálni ( ha valakinek mond valamit: Wave3
)Pár régebbi játék:
Race Pro: még mindig nagyon bejön, de pár dologgal nem tudok dűlőre jutni:
- professional-on is elég könnyű
- az ellenfelek túlságosan erőszakosak, és 2 cm résen elférnek mellettem
- miért nincs k..... kézifék????!!!Resident Evil 5: Atom játék, eddigi Xboxos pályafutásom talán legjobb játéka. A grafika és a hangulat nagyon odatesz. Most vagyok a 4-2 nél , ilyen tempóban kb. 2 hét és végzek vele.
-
-kdM-
senior tag
válasz
scooby02
üzenetére
ha megvan az a kapcsolo ami gondolom eredetileg a box lapjara ra van forrsztva, akkor az elvileg 2 ponton csatlakozik/csatlakozott a lapra nem?
szerk: talaltam kepet, szerintem az a te gondod hogy azzal a kapcsoloval egybe van epitve a 4 led, tudsz kepet csinalni rola?
-
scooby02
csendes tag
-
-kdM-
senior tag
válasz
scooby02
üzenetére
ha ez nem egyertelmu, akkor inkabb ne probalkozz
egyebkent az alaplap konyveben benne van hogy melyik 2 tu felel a bekapcsolasert, ha nincs konyv akkor a lapon is rajta van...bal also sarokban keresgeljalaplapra pedig te ne forrasz, szerezz egy normalis jumpert es arra jatszd ra a kabeleket
-
scooby02
csendes tag
Üdv!
hát nem tudom h ezt szabad-e írni remélem nem gond de már nem tudok hova fordulni.Szal van egy boxom de sajnos 3ledes lett.így fogtam szátvágtam h beletegyem a pc-met
jól ishaladnék vele de egyszerűen nemtom h hogylehetne megcsinálni azt h a box bekapcsolópaneljával kapcsoljam be a gépet.tehát valahogy össze kellene kötnöm a bekapcsoló panelt az alaplappal.de akárhova illesztgetem a vezetéket nem működik.valaki nem tudna valami megoldást h hova kellene forrasztanom?bocsi ha nem ide kelleneírnom demár télleg nem tok hova fordulni.előre is köszi a válaszokat 
-
heihachi
addikt
Nekem van transzfer kábelem is meg memó kártyám is. Sajnos most hétvégén nem, de utána való hétvégén megyek haza Miskolcra, ha az égiek is úgy akarják. Ha addig nem tudod megoldani, akkor viszem a cuccost. Esetleg hazavitetem haverral a cuccot most hétvégén, ha megy haza.
-
(jan)
őstag
próbálta már valaki házilag javítani a 3ledes hibát ?

-
syl5
őstag
Sziasztok!
Nem lenne itt egy miskolci segítőkész tag, aki kölcsön adná nekem a memóriakártyáját míg átmásolom a régi vinyómról az újra a mentéseket?
Adnék valamit letétbe, ha szükséges

esetleg nem tudtok valami más járható utat?
-
CosmoBacsika
tag
Kiválló állapotú Bad Companyt cserélnék.
Érdekel:
Gow2, Mass Effect, GTA4, stbstb -
-
zsocy
őstag
válasz
HagaNRG
üzenetére
Tuti elbírja, én majdnem 100 kiló vagyok, és ráültem az enyémre
Ha nem mocorog rajta a teher, csak stabilan, elosztva van rátéve, el kell bírnia.Én amúgy sokkal többet szoktam játszani minden játékommal, 6 óra alatt még soha semmit nem tudtam befejezni. Most a Resi 5-el nyomom, és már van benne 7 óra, de még végis sem vittem. Szeretek lassan játszani, felfedezni mindent.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
HagaNRG
üzenetére
Hát arra én is gondoltam, hogy újra belefogok a haltartásba és alányomok két db ilyet. Elsőnek le kéne tesztelni, hogy nem e szakad össze. Mondjuk széttörni kár lenne 2500 ft-t, de szerintem 70 kilót csak elbír, főleg hogy kettő felé oszlik a súly az 35 kg/asztal, szerintem bírnia kéne. Az a helyzet hogy önmagában nagyon könnyű az asztal és kitudja milyen a belső szerkezete., meg ha víz éri fölázik és akkor kitudja hogy viselkedik a farost amiből készült. Megnézted az ikea linket is? Ott talán többet leírnak róla.
Amikor megláttam ezt a kis asztalt azt mondtam ilyen kell, ennyiért. És nem tud érdekeleni ki mit mondd, "hogy de ez nem is tv állvány". Hát nekem az
Már a hugom is erre csorgatja a nyálát, hogy neki ilyen kell 2 db. Ha belegondolunk 5 ezer ft ért 15mmteres OSB lapot kapok csak, meg ha még van pesten 4,5K ért 3 db ot akkor totál megéri. -
HagaNRG
őstag
-
Mr.Grincs
veterán
A GTA 4 et kb egy hónap alatt játszottam végig nah, de úgy hogy nem minden nap, a Fable 2-t még hamarabb. De a GTA 4 el még mindig játszok, meg hülyülök, habár a fő történet szerint végigjátszottam. A 200 galamobot még le akarom vadászni. Meg a MOH Airbornenal nyomtam több időt mire azt mind a 3 fokozaton végignyaltm+ az acsik.
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Melyik volt az az utolsó játék amivel többet játszottál? Mármint amit nem vittél végig ennyi idő alatt?
Na jó, a gta 4-et nem tudtam hamar végig vinni, igaz egyáltalán nem is akartam hamar befejezni, de amúgy a játékok többsége ált. kb 6 órás.
Többnyire az achievementek megszerzésével többet lehet bíbelődni, mint magával a játék sztorijának a végig vitelével. -
Mr.Grincs
veterán
A 2500 önmagában nem sok, de 1500 ft az örs vezér terén lévő ikeában, az már szinte eladja önmagát.. Annyit sztem simán megér. Biztos hogy nem panaszkodnak a tengerimalacok sem az asztal miatt
Jó az és meglepően stabil.Djuree: Hát hamarabb nyomtam volna végig ha több időm lett volna rá. Egyébként sokkal de sokkal töbet vártam a játéktól.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Nekem hála az égnek van 22" os lcd moncsim a gépnek, direkt játékhoz vettem, dehát amióta megvan a boxom azóta csak a tv elött játszom jóformán, gépen már szinte nem is. Meg a boxhoz van 82 centis hd lcd tv amin szintén van monitor bemente de még nem próbáltam ki. Filmezni mondjuk csak tv-n szoktam, úgy hogy a vga kártya tv kimenetére van dugva a kábel úgy be a tv be. Olcsó dvd lejátszó de tuttira mindent visz gond nélkül. Nem koptatom a boxnak az olvasófejét

-
spammer
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Tényleg kicsi
De ennyit megért
Nekem az asztalom lett kibővítve hogy minden szar elférjen, de így se férek el
Mondjuk ha TV állványon használnám akkor már elég lenne, csak nekem kell egy TV, meg egy box is (monitoron) egyszerre, szal nálam nem opció, hogy ha megy a box, akkor nincs TV. Pláne hogy CRT a TV, box meg 22"-os TFT-n van. -
30z.Samu
titán
Skacok!
Ha ne adj Isten bexarik a gép, akkor a vinyót oda kell adni a futárnak, vagy elég magát a gépet?

-
do3om
addikt
A Fry Cry 2 -ben a második ptérképen mát nem kell bogyókat szedni? Mert beszerezni nem tudom hól kel.
-
bendeguz 76
tag
használja valaki z-5500-el az xbox-360-át.véleményt,tapasztalatokat megoszthatná.

-
gyuromoj
veterán
üdv mindenki!
olyan dolog történt ma velem, ami kicsit megijesztett!
történt ugyan is hogy éppen FIFA09eztem és amikor abbahagytam, kiléptem a dashba mennék nyomnám ki a játékot az olvasóból és erre a gép olyan hangot adott mintha kikapcsolt volna és a 3 piros LED világitott csak!!!
Utána rögtön kikapcsoltam, majd be és ment rendesen, habár játékot nem raktam bele!
Ez most akkor azt jelenti hogy haldoklik a boxom?
Mit csináljak most ebben a helyzetben?
Várom a válaszokat!Üdv Gyuri
-
Mr.Grincs
veterán
COD WAW kipörgetve, elég rövid a játék
Csütörtökön kaptam meg és mára ki is lett pörgetve. -
ToBeY
nagyúr
Xbox 360 moding [link]
Mobilos a kép,így sajnos nem túl szép.
-
K3NZO
senior tag
Nem voltam túl óvatos és véletlenül lemez olvasás közben a fej beleért a dvd-be. Egyáltalán nem olvassa (GOW 2
), de még szerencse, hogy hdd-n van és onnan még tud futni. Hallottam valamiféle polírozásról vagy valami hasonló eljárás létezik, amivel megmenthető lenne a lemez? -
Mr.Grincs
veterán
Gyerekek!!!
Akinek tv állvány problémája van, esetleg házilag akar készíteni egy állványt vagy netán venni eggyet akkor adok egy tippet, hogy hol miet vegyen, amennyiben megfelel neki.Szülanpomra kaptam ezt a kis asztalt ami dohányzóasztal néven fut az IKEA-ban.
Ami alaphangon 2490 Ft, de a Budapesti Ikeaban ami az örsön van ott 1490 Ft ért osztopgaják. Ami a lényeg hogy 55*55 cmteres és bőven elfér rajta a boxom és az lcd tv-m. A link az asztalról: [link] Szerintem ennyit megér. És nagyon stabil, 4 db 10 centis csavarral vannak felfogatva a lábak, aki akar nyomhat bele még faragasztót is de nemhiszem hogy kell. Ketőt egymás mellé rakva fejedelmi a helykínálat 3 ezer Ft ért. És sokféle színben kapható. Még ma feltöltök képet hogy nálam hogy mutat a dolog
Remélem azért segítettem valamit. -
Peat;)
veterán
Az e74-es hibakód miatt már nemtom bekapcsolni a gépet. (ha nagy néha elindul akkor viszont soha semmi baj, még egyszer nem fagyott...ki érti ezt)
Aki már megismerkedett a garanciaintézkedéssel elmondaná, hogy a futár milyen időpontokban tudja elvinni a gépet? Mert dolgozom és szabit nem fogok/tudok kivenni ezért. A gépet már beregisztráltam, megvan a blokk is, így remélem a telefonos bejelentés része is gyorsan fog menni, mivel munkaidőben van ügyfélszolgálat.
-
sch_a
addikt
Ezzel a hűtéses dologgal kapcsolatban jutott eszembe, h amikor bekapcsolom a gépet, de nincs megjelenítőre kapcsolva, akkor a ventik mennek, de sztem a vga nem, mert mikor rádugod, akkor nem a dash jön be, hanem akkor kezdi az indító animációt. Szóval ha játék után kinyomod a gépet, lehúzod a tv/monitorrol, és úgy indítod el járatni kicsit, az sem segít a hűtésben?

-
gyuromoj
veterán
üdv!
olyan kérdésem lenne, hogy lehet megtudni hogy milyen márkájú az olvasó a boxban?
ugye nem kell szétszedni hozzá?!
ugye ez nem warez?!
köszi a helpet!Üdv Gyuri
-
Djuree
félisten
-
Def26
félisten
Tett már valaki a boxára skineket? Van valami amire oda kell fogyelni, vagy csak nyaljam rá és annyi?

-
tiv83us
veterán
Most en leszek a koszivu, meg a gonosz mostoha, de attol meg, hogy a haver nem tudott rola, hogy flashelt meg bannolt a gepe /eddig is gondolom csak eredeti jatekokkal jatszott/, attol ez meg ugyanugy warez tema itt a forumon, ami meg mindig tiltott.
Sajnos itt is suket fulekre fognak talalni szavaid, legalabbis amig en moderator vagyok.
Sorry. -
ToBeY
nagyúr
Ha mdolom az xbox házat ugrik a gari?És ha csak szétszedem lefestem?
Bár jó lenne a tetjébe egy nagy venti
-
_ak_
addikt
ott más lesz a probléma.xlitee: Lehet olvasófej gond van, sajnos az is előszokott fordulni. Mióta van meg a box? MInden más játékot visz vagy csak azokat nem?
(jan): [link] elviekben ezen az oldalon megtalálható, középen keresd. az overcool így hirtelen nem vágom, h hol van. videok mennek már?
-
(jan)
őstag
Tudna adni valaki hűtésmodhoz+overcool hoz adni kapcsolási rajzot ?
köszi

-
xlitee
csendes tag
szevasztok!
van egy nagy bajom:
haver gépére rádobtam az uj dash-t(nekem fennt van,minden szuperül megy) és az uj játékokat nem akarja beolvasni(RE5,SF4) cd hibát ir ki,hogy tisztsd meg bla.bla.bla....
na most ez mitöl lehet?valami lejátszo firmware nem stimmel neki?Amugy a régi játékok viszont gond nélkül mennek...
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

), de még szerencse, hogy hdd-n van és onnan még tud futni. Hallottam valamiféle polírozásról vagy valami hasonló eljárás létezik, amivel megmenthető lenne a lemez?

ott más lesz a probléma.