Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
p_milan
üzenetére
dash update nem volt, játékfrissítések meg nyilván,
hogy aztán azokhoz volt-e valami érdemleges, amikkel te játszol, azt nem tudhatom
illetve sorry, most látom, zsocy mit írt,
ezek szerint nekem elkerülte a figyelmem a legutolsó update,
vagy csak egyszerűen elfelejtettem, hogy volt ilyen.Djuree:
így is van, nem kell erőltetni, ami nem megy. Ott a jól bevált Pinata,
aztán hadd szóljon, kell a fenének FPS. -
gyuromoj
veterán
Köszi a segitséget!

-
gyuromoj
veterán
Hali all!
Most olvastam hogy kötelező lesz az uj NXE boxokon hogy lehessen játszani!
Éppen ezért tervezem a frissitést!
Tudnátok ajánlani egy routert amivel ezt megtehetem, ne legyen drága és kábeles kell csak!
Max. keret 5k!
Köszi a helpet!Üdv Gyuri
-
No.01
addikt
Azt olvastam, h csak a nov 19.-e utani gepeknel lehet feltolteni a jatekokat a HDD-re. Ez valoban igy van? Ill ezt a dashboard-ot lehet frissiteni? Akarom mondani kell frissiteni? (ahol a box lesz ott nincs net igy ez felvet reszemre par kerdest...
Bocs, ha nagyon lama kerdesekkel farasztom itt a tarsasagot...
-
bwoay
nagyúr
nekem 120-as van, de még jóval az NXE előtt vettem, szóval nem is volt szempont,
mennyi játék fér fel rá, ilyesmiről álmodni sem mertünk akkoriban.
szvsz bőven elég a 60-as is, ami korábban meg ugye nem volt, csak 20-ast vagy 120-ast tudott venni az ember. mondjuk én a 20 GB-ossal is sokáig elvoltam,
pedig az csak 13-at hagy szabadon felhasználni, és azt tele is pakoltam demokkal
az új dashboard óta viszont nem véletlen, hogy a 20 GB-os gépek már kifutó típusok -
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Az jó rész. Én is mindjárt ott vagyok Hard szinten. Újrakezdtem vagy 10x de aztán sikerült, nem volt vészes annyira.

Tegnap az NFS UC baszta ki a biztosítékot. Az offline acsikból már csak 3hiányzott, és meg akartam csinálni a 100.000$ károkozás, majd menekülés dolgot. Csupán 4órám ment el rá, mire rájöttem, hogy hogy kis kellene összehozni.
Azt hittem agyvérzést kapok.
Ráadásul ugye egy csomószor elkaptak, úgyhogy kilép dashba, járék újraindít, hogy ne vegyék el a kocsim.
Rémálom.(A következő game nekem is a Fabel2 lesz, amit megveszek.
Remélhetőleg az már neked is jobban fog tetszeni.) -
bwoay
nagyúr
a mentések minimális helyet foglalnak, arra ugye elég egy 256-os memóriakártya is,
de számoljunk mondjuk fél GB-ot. Na mondjuk azt nem tudom, hogy a mentések az általad felhasználható tárhelyből foglalnak helyet, vagy a gép a saját magának elszeparált,
emlékeim szerint 7GB-nyi területre menti.
A lényeg, hogy nyilván a játék méretétől függ a dolog, de ha 53 GB-al számolsz,
akkor olyan 6-8 játékkal lehet kalkulálni. ennek fényében nem egy sarkalatos kérdés ez,
ritka, hogy valaki ilyen sok játékkal nyomja egyszerre
-
No.01
addikt
válasz
Kasza08
üzenetére
Epp van egy elado Husaberg 650-em 2007-es. Nem erdekel?
Most veszek Xboxot a heten. Akit erdekel egy gyari Xbox headset ill egy 3 honapos Gold live az jelentkezzen pu-ben biztosab megegyezunk!

Addig kis segitseget had kerjek: ezzel a feltelepitosdivel ill olvasofej kimelessel kapcsolatban hol talalok bovebb leirast? Vagy esetleg osszefoglalna nekem vki par mondatban egy kezdo szamara?

-
_ak_
addikt
Majdnem meggondolatlan voltam és azt írtam, h a Shell Schock 2 eddigi legrosszabb x360as játékom, de eszembe jutott a force unleashed. Igaz, utóbbi ha nem bugzott volna így, akkor fényévekkel verné az SS 2. Holnap megpróbálom még folytatni, de ha továbbra is ilyen sivár unalmas idegesítő cucc marad, akkor végig sem fogom vinni.
De az is lehet, h a FEAR 2 tette magasra a lécet, csak kár h a mostani játékok többsége ilyen rövid.
Halo Wars meg...alapjáraton nem lenne rossz, egyszerű jópofa kis stratégia, csak egyszerűen idegesít, h ha vmi felvillan térképen, akkor nem tudok oda kattintani egyből. Nyilván lehet konzolon is jól játszani RTS-t, de pc-n sokkal egyszerűbb. Meg zavart, h "kis felbontású", amit arra értek, h egyszerre szerintem nem látok át elegendő területet. olyan feelingem van mintha 800x600ba játszanám. Ettől függetlenül itt több havernak is bejött a cucc. -
(jan)
őstag
Ezzel játszott már valaki ?
érdekes kis játék

-
Don47
tag
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Ebayen mindig van (még utángyártott is). Az Elite-hez alapból adnak.
-
do3om
addikt
válasz
Kasza08
üzenetére
Én most vettem a gépet, van sok játék is de ahogy elkezdtem a GOW2-t nem kel más. Nagyon király az videók is nagyon jók mert brutálisak a szörnyek. Most a hernyó szívét gyepálom, remélem még igen az elején vagyok.
A célzás még elég szar, 10 éve számitógépen nyomom, nehéz megszokni. -
Zjunior
veterán
Akinek megvan a PES 2009 vagy a FIFA09 az segítene?
Hogyan tudok Pesbenf(Fifaban) egymás ellen jáccani ha létrehozok egy kupás bajnokságot?
Mert csak egymással enged lenni!!!!
Ezt nem akarom elhinni, hogy nem lehet egymás ellen jáccani csak ketten egy csapatban!
Köszi a helpet előre is!
ÜDV!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17
üzenetére
Az biztos. Azért azt gondoltam le fogok ragadni a gownál de nem nagyon tudtam értékelni. Szép a grafika me a játékélményis elmegy de nagyon szopatósak a küldetések. Azért beleövök 500golyót a hülye fejébe a RAAM szörnynek amikor nincsenek körülötte a denevérek és meg sem kottyan neki az azért idegtépő...
-
eisento
addikt
hali. KONZOLSTUDIOBOL vett valaki mostanában xbox360 premiumot (60gb) ha igen mikori gyártású? előre is köszi ^^
-
-
bwoay
nagyúr
hát van jópár dolog, amire nekem is nagyon bevált, de zenehallgatásra a mai napig mást használok. eleve horror, hogy számok léptetéséhez vagy csupán elindításhoz/megállításhoz a képernyőt kell taperálni, ez marha körülményes séta/bringázás közben ahhoz képest,
hogy számtalan lejátszót még zseben keresztül is boldogan lehet nyomogatni. -
sch_a
addikt
Azért hasznos, mert ha lemerül az aksi, akkor játék közben is tudod tölteni. (csak ugye vezetékes lesz a kontrollered..) De amúgy semmi értelme. Az árából veszel 2 pár minőségi akksit töltővel, tovább is bírják, és ha az egyik lemerül, beteszed a másik párat.
Scart csatlakozóval nem tudsz olyan felbontást megjeleníteni, szóval nem tudsz HD-ben játszani. VGA-kábellel elvileg tudsz, de a legjobb a HDMi. Ha nincs HDMi-d, akkor inkább VGA.
-
do3om
addikt
Play And Charge Kit
Erről valaki leírná miért is hasznos ha az egyátalán?
Nem vágom ezeket a konzolos dolgokat.Mivel nem meg a gépem hdmi-vel a tv-n, így megmondaná valaki van-e különbség, hogy scart csatlakozóval van összekötve.
A tv-n van vga csatlakozóm is az esetleg jobb, mint ahogy most van? -
Kasza08
őstag
Régóta szeretnék egy jó MP3/MP4 lejátszót is, telefonon hallgattam eddig zenét, de 3-4 óráig bírja csak, ezért az nem a legjobb választás. Touch amúgy is bejön, így meg...
De a fő indok akkor is a motor, a motor, a motor, a motor
Még a iTacskót is eladom, ha nem lesz elég pénzem motorvásárlás előtt...zsocy:

HagaNRG: Nincs már meg régóta

tiv: Még 2009-ben fogok visszatérni
DLC-k am. sem érintenek (nekem drága, és még eladni sem lehet
RRoD-s Jasperekről pedig tudni fogok. Mondom. Maradok
Djuree:

-
OddMan
őstag
Tudtok olyan külföldi oldalakat, ahonnét lehet rendelni PAL-os játékokat és dollárban lehet, kell fizetni?

Sajnos az euró és a font igen csak borsos áron vásárolható mostanság a válság és a leértékelődött forint miatt. A dollár is feljebb ment, de azért kevésbé, mint a fentebb említett valuták. -
Mr.Grincs
veterán
Gears of War eladó 3500 Ft ért. Hibátlan, karcmentes állapotban. Classic verzió.
Érdeklődni itt vagy, az elérhetőségeimnél teheted meg.eddie17 PÜ ment...
-
eddie17
addikt
Esetleg ha valakit érdekel, lenne egy eladó Fable 2-őm, pöpec állapotban. Vagyis inkább cserébe érdekelne másik játék

-
HagaNRG
őstag
Esetleg van eladó Soul Calibur 4-em és Pure exkluzív angol króm HMV csomagolással, art füzettel. 6 ezer darabja.
Teljes új, szagos állapotú mindkettő.
Gyakorlatilag 3 hónapja semmi mással nem játszom, csak a Fifával, az árukból veszek Live Goldot.

-
tiv83us
veterán
Igen valoszinuleg megtorogetett egy-ket helyen, gondolhatod mekkora ko esett le a szivemrol, mikor az uj kabellel a box bekapcsolasanal 5.1-ben meghallottam a jellegzetes suhano-bugo-zugo boot hangot

Igy is 16 dolcsim banja, dehat inkabb 16, mint 300
Kasza08: Sajnalom, azert visszavarunk

-
Kasza08
őstag
Na emberek, én is eltávozom.
-
zsocy
őstag
válasz
HagaNRG
üzenetére
Antihero, Iceakos és a többiek elég olcsón adják a LIVE előfizut, hirdetnek itt a PH-n is, vagy nézd meg a gamer365-ön.
tiv83us : szerencsére akkor tévedtem, a kábel mégiscsak olcsóbb mint az erősítő javítása. Biztos megtört a költözésnél, azt kicsúsztak a hangok róla a törésnél

-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Holnap lejár a LIVE Goldom amit még Angliában vettem jó pénzért. Félek, Fifa live függővé váltam és hiányozni fog nem kicsit.
Mik a lehetőségek tuti LIVE Gold kód beszerzésére?
3 hónapos elég lenne, legolcsóbban akarok kijönni belőle. -
Newlocal
aktív tag
Név: Peti
Kor: 25
Lakhely: Kecskemét. Szeged
Konzol: Xbox 360
Gamertag: newlocal83
Favorizálja: GTA 4, Gears of WarElőzetes megbeszélés után szivesen játszanék PH-sokkal.
-
Prof01
veterán
Van egy eladó King Kong-om (nem classic kiadás) 2500FT-ért! kép
Könnyű achievement szerzési lehetőség! Nem érdekel vkit?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(jan)
őstag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Üres xbox vinyót lehet venni? (amiben nincsen vinyó)
na ezt jolmegaszondtam
valamint mi ka vélemények virtua fighter-röl ?
-
Coyote2000
őstag
en ertem mire gondol.
Koltseghatekonysag miatt flashelt xbox kellene neki, de ha ez igy megbizhatatlan, akkor inkabb nem flashelteti. Ha viszont mar amugy is eredeti jatekokat kell vennie, akkor inkabb PS3.Valahol egyetertek a gondolattal, no nem a flashelos temaval, hanem azzal, hogy ha eredeti, akkor inkabb PS3. Blueray, HD, hibamentes mukodes (tudtommal), ez a harom talan megeri a kulonbozetet.
Mielott elkezdetek anyazni, nem neztem utana, de mindjart beleolvasok a PS3 topikba, hogy valoban hibatlan-e a cucc. -
tiv83us
veterán
válasz
p_milan
üzenetére
Jah, nem nyultam hozza, minden beallitas a regi.
Mindegy, elblattyogok a boootba, veszek meg egy optikai kabelt, ha ugy is szar, meg megprobalok egy fultisztitoval korbejarni az erosi optikai bemeneten, ha ugy sem muxik, akkor ismet elblattyogok a boootba es veszek kotelet. -
p_milan
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Attól még, hogy pirosan világít, nem biztos, hogy jel is megy ki rajta. Lehet, hogy megkapja az alap jelet, az világít pirosan, aztán ennyi. Nem 100%, hogy az erősítőben keresném a hibát, de a kábel jónak tűnik.

Illetve nincs kétségem, hogy be tudod állítani az erősítőt, de ugyan így volt eddig is minden opció rajta?

-
tiv83us
veterán
Hat, tegnap este kb 2 oran keresztul igazgatt, mozgattam, huztam ki-be /optikai kabelt
/ es egy nagy kuss az eredmeny.
De most megmozgatom megegyszer. Ha az erositom optikai inputja bedoglott, akkor meg felkotom magam, most vettem 4 honapja es ma mar soroztem is, nem tudom visszavinni
Viszont azt meg mindig nem ertem, hogy a gyari dugasszal ugye nincs hang optikan, de hogy mar kep sincs??

-
eeXaa
addikt
válasz
Kasza08
üzenetére
...sztem egyszerű... böngészd át milyen játékok jönnek ki csak boxra, meg milyenek ps3-ra.... amelyiknél jobban tettszik a felhozatal.... és természetesen megér-e neked annyival többet fizetni a ps3-ért... de én azt is megkockáztatnám, akinek nincsen számítógépe, annak jobban megéri a ps....

-
zsocy
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
tiv83us, ha az optikai kábel "pirosan világít" akkor ott van kimenő jel, szóval a boxból kimegy a hang a kábel végéig. Esetleg az erősítőben kezdeném keresni a bajt.
Viszont volt már nekem olyan hogy alig mozdult meg a kábel takarításnál, szemre be voit dugva, de nem szólt a hang. Elkezdtem piszkálni óvatosan, és megjavult. Szóval esetleg mozgasd meg, de óvatosan.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Városi fák ápolása és öntözése (lakossági összefogás)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rémálom.
Remélhetőleg az már neked is jobban fog tetszeni.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/ es egy nagy kuss az eredmeny.