Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Úú ez a BURNOUT PARADISE autós cucc nagyon tetszik. Igazi móka-játék

ToBeY :A mentési rendszere a LEGO BATMAN-nek is egy kalap szar. GYerekkel toljuk, de ha épp már ki szeretnénk lépni, ott szerencsétlenkedünk, hogy ne bukjuk a pályán már eltöltött időt és valami mentést produkáljon.
-
Djuree
félisten
azt hol tudom beállítani hogy a profilomba automatikusan bejelentkezzen a box?
sehol nem találom.
-
spammer
veterán
Nem bugos, ez ilyen. Minden pálya végén van mission összegzés, pontozás stb. és olyankor ment. Játék közben csak checkpoint van, tehát ha meghalsz, akkor onnan folytatod, de ez NEM save point, azaz ha kilépsz, akkor kezdheted előről.
Ritka fos az egész mentési rendszer, de ne aggódj, a játék sem jobb egy közepesnél..

-
30z.Samu
titán
válasz
,,no name"
üzenetére
Bratyóm tolta PC-n, hát nem voltam tőle elájulva megmondom őszintén. Bár nem láttam belőle sokat.
-
Peat;)
veterán
Gondolkodtam hogy hol tegyem fel a kérdést, bocs az offért:
Ha van egy notebookom amin csak vga csati van akkor azt rá lehet kötni hd ready lcd tv-re úgy hogy szép éles képet kapjak, tehát 1366*768 (asszem) natív felbontás legyen? A tv-n hdmi van meg talán dvi.
Tudom jó lenne egy hdmi-s noti, de brutális árak vannak noti piacon, a mostani notim 130-ért vettem 2007 végén...13.3-as méretű..meg sok 14-es volt még 140-150 körül anno..most ilyen 200-ak. Köszönjük netbookoknak, meg kisebb részt árfolyamnak. -
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Többek között én is árulok orange boxot, gamer365-on ott fityeg a hirdetés, meg még sokan mások is árulnak. Bár bevallom nekem a call of juarez játék sokkal jobban bejött mint az orange bármely része...rég játszottam ilyen jót fps-el, nagyon benne van az a vadnyugati feeling..de az sem kell senkinek. Valahogy nincs érdeklődő.
-
ToBeY
nagyúr
Az miért van hogy a ninja blade játék nem menti el az aktuális állást,hanem előről kezdi mindig?
-
-
Mr.Grincs
veterán
Így nehéz elképzelni milyen az a recsegő hang. Eltört volna benne valami vajon? Ha be van regelve akkor nem a te neveden van de ha nincs akkor még lehet a neveden. Ha garis akkor hívd föl az MS ügyfélszolgálatot és akkor ingyen kicserélik a meghajtót. Ha meg nincs a te neveden akkor meg kamuzni kell.
-
-
p_milan
aktív tag
Gamer365ön hirdetés :
"OLCSÓ karcmentes X360 játékok eladók:
MOH: Airborne, Timeshift, Too Human, Conflict Denied Ops, SOF: Payback, Turok, Overlord, Dark Sector, HALO 3 fémtokos de német - ezek a játékok CSAK EGYÜTT ELADÓK 9 000 ft-ért. "
9játék 9ezerért. Egyből elkelt.

Tegnap este a nagy örömbe rossz gamerTagot írtam. Szóval a helyes : pintermi. Vasárnap leszek box előtt, valaki vegyen majd fel, hogy tudjunk tesztelni. Köszi!

-
Mr.Grincs
veterán
Lehet hogy tényleg defektes lesz a meghajtód. De itt írnak is okosságot róla: [link]
"Ha rosszul olvas a driveod, nem tudod felmásolni a játékokat a HDD-re mert kifagy közben, kattog vagy cicereg a fej, clean the disk, dirty disk és egyéb hibaüzeneteket kapsz, vagy csak nehezen jár a tálca, itt a megoldás. Amennyiben igényled, a beszerelés ingyenes és a régi meghajtódat is visszakapod. Minden meghajtóraúj 6 hónap teljeskörü garancia van. "
Ha nem garis a vasad akkor érdemes megnézni. -
ToBeY
nagyúr
Az mitől van ha beteszek egy lemezt mind1 milyet,és játék után dasboard-ba, de ha bekapcsolom és állok dasboardba, akkor is ilyen hülye recsegő hangot ad.
De mikor játszom és gyorsabb fordulaton pörög, akkor nem csinálja.Befog hallni a drive benne?

-
_ak_
addikt
Magát a játékot valszeg élvezni fogod, de a sztoriból egy hajszálnyit nem fog érteni kb. Legalábbis a 3ik részben már igen csak csavarodik a történet, szerintem valahova biztos le van írva az előző 2 rész dióhéjban, legalább arra próbálj meg rákeresni.
bevallom őszintén, h szinte semmit nem tudnék visszamondani az 1-2-ből, de legalább a karaktereket ismerem
@576: bár nagyon nagyon ritkán megyek be, de akkor sem szívesen. én is baromira drágállom az áraikat. az eladók meg inkább azért vannak ott, h a készletre vigyázzanak, nem azért, h eladják. ok, ez egy picit tulzó, de eddig egyszer sem sikerült megkérdezniük tőlem, amikor beléptem, h segíthetnek-e vagy keresek-e vmit, leállni beszélgetni már meg sem próbálok velük

btw. half-life über alles
Mr.Grincs, mielőtt nekiesel a 2nek és az epizódoknak vidd végig az egyet, ha jól tudom van remake változat source motorral, majd utána talán elkezded érteni, h miért zabálják egyesek 2 kanállal minden cseppjét.
A világa és a grafikája egyszerűen gyönyörű, számomra(!) oda vissza lenyomja az unreal engine-t, nem mert részletesebb, csak egyszerűen nagyon a játékhoz illő. Na meg h is mondjam az egyik legrealisztikusabb játék, persze ebbe én is bele tudnék kötni, de azt azért sokszor éreztetik (legalábbis tették az első részben, a 2ik hardban is könnyű),h főhősünk Gordon Freeman (a két lábon járó legenda), akkor is csak egy egyszerű halandó.
Nah mindegy inkább abba hagyom, ez nem az a topik, csak nehéz nem beszélni az egyik nagy kedvencről.
-
sch_a
addikt
Lenne egy játékos kérdésem
Ha az előző részekkel nem játszottam, mennyire éri meg bevállalni a Halo3-at?
-
maniac
senior tag
Meglehet valahogy változtatni az országot Magyarországról?

-
Mr.Grincs
veterán
De akkor miért visekledett úgy mint akit az anyjától vasvillával vettek el? Van normális módja a kommunikációnak is ha egyszer normálisan szóltam hozzá az a minimum hogy normálisan szóljon vissza.
30z.Samu: Én is csodálkozom, hogy mennyire drágán adják a cuccokat. Foggalmam sincs miből tartják fent ezt a hálózatot. Az ilyen akciók jók lennének ha lenne mögötte elég készlet.
p_milan: Akkor lehet majd ott nézek szét. Valaki biztos felsváráolta a rengeteg játékot és majd nagyot fog vele kaszálni, ahogy ő ezt elgondolja
Remélem rárohad a sok játék. Mert hogy nem egyesével vitték el őket az is biztos. -
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
tényleg egyszerűbb azt képzelni,
hogy a gonosz eladó ismeretlenül is át akar baszni téged,
mint arra gondolni, hogy mondjuk az elmúlt 3 napban
kb 100-an kérdezték meg tőle ugyanezt,
így nincs sok értelme minden egyes alkalommal látványosan
leellenőrizni a gépen?
a mass effect CE 5 rugóért akció is olyan volt,
hogy kb országos szinten volt nekik egyetlen egy darab. -
30z.Samu
titán
-
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Egy halom hírdetés van gameren 3k-ért. Én se tudom minek vettem meg újonan, bár az az 500Ft nem ver haza.
Xirtam : Online profilom van, mert amikor megvettem netre dugam egyből frissítettem, és profilt csináltam, csak az acsik miatt.
(hogy örülj Djuree
), de akkor nem kaptam tudtommal meg a 1havi goldom. Vagy mégis? 
A GS változik, de acsikat akkor sem akar megjeleníteni. Valaki regisztrált már erre az oldalra?
-
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Ez sajnos így szokott lenni. A múltkori akciókor mi 7boltba voltunk és nam kaptunk lofa@szt se, mindent kipucoltak. Gondolom nem te voltál az első aki megkérdezte, ezért vágta annyira.

_________________________________________________________________________www.xbox360achievements.org oldalon regeltem, most hogy Liveon van a gép, mutatja is a gamescorokat, viszont azt már nem tudja, hogy melyik acsit csináltam meg, meg a részleteket. Boxon valami frissítést kell nyomni, vagy, hogy fog szinkronizálni?
-
Djuree
félisten
válasz
karakpecze21
üzenetére
van új superbike, talán jobb mint a motogp. az új motogp-k nagyon szarok. persze a tourist trophyt nem űbereli semmi

-
Mr.Grincs
veterán
El is felejtettem írni, hogy ma elmentem megvenni a THE ORANGE BOX című játékgyűjteményt a féláras eksönbe az 576 Arena Plázába. Mondom a hapsinak, hogy ez kell, válasz erre nincs elfogyott és semelyik üzletünkben sincsen már. Mondom neki megnézted? Azt mondja megnézte, direkt. Akkor csá.
Pedig csak a Portal pc re 4K Boxra meg szerintem nincs is külön.
Igazából annyira felszívtam magam, hogy ilyen lekezelően válaszolt, hogy otthagytam, aztán azon gondolkoztam hogy direkt mondta e hogy nincs sehol, csakhogy vegyek mást, mert mondtam hogy más is kéne. Hülye egy banda. -
Xirtam
veterán
Hát én ezt nem értem! Úgy hagytam a boxot lementem visszajöttem isteni sugallatra újra megpróbáltam bekapcsolni és megy!

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Nah igen kb én is erre használom a gépem. Netelés töltögetés és filmezés úgy hogy az LCD tv-m össze van kötve a géppel és akkor a dvd lejűátszó szerepét tölti be a gép. Azt is le tudom vele játszani amit a z asztali nem visz mert háklis az írott cuccuokra. Így jóformán a játék az az xbox 360ra korlátozódik, ami nem baj hanem csak jó mert arra van kitalálva és arra használom. A közeljövőben nem tervezem új gép vásárlását mert már több mint egy éve megvan ez a vas és egészen meg vagyok elégedve vele és meg is leszek még egy darabig. Ami filléres dolog azt lehet, hogy veszek bele egy új dvd meghajtó mert ennek lassan kihajtom a lelkét teljesen, de azt könnyen tudom házilag cserélni olcsón.
Max új boxot fogok venni, ha másiknak kihajtottam a belét is
-
karakpecze21
senior tag
Sziasztok!
Nem tud valaki mondani nekem x360-ra valami jó motoros játékot a Moto Gp-n kívül?
Ps2-n nagyon tetszett a Tourist Trophy, de ha jól tudom ezt nem adták ki boxra.
Valami ehhez hasonlót szeretnék. -
p_milan
aktív tag
- Az időzónát nem lehet beállítani valahogy? Mindig a profilnak megfelelőt szinkronizálja?
- A játékokhoz letöltető patcheket hol találom? Az Adds-On-ba csak egy pár játékhoz van, vagy ennyi az összes?
- A géphez járó 1hóapos Goldot buktam már, amikor beregeltem, és nem használtam fel, vagy azt külön kell érvényesíteni?Köffi.

-
tiv83us
veterán
válasz
Djuree
üzenetére

En is gondolkoztam mar, hogy atnevezem magam, mert minden jenki kerdezi, hogy mi a f@sz az a "BreathingTiv", hat semmi, meg a regi xbox-om generalta valahogy a "tiv"-bol, mert az foglalt volt. Ez kb 2003-ban volt, mikor meg valami uj urallomast akartam a regi boxra letolteni a KOTOR-hoz es Live acc kellett hozza. En meg szartam ra, ha mokamikinek hivnak is, csak legyen akkom meg urallomasom, szoval a gep generalt nekem egyet, oszt ezt kaptam, lehet mar ez is marad...

-
-
Xirtam
veterán
Srácok valami 5lett?
Nem kapcsol be a boxom, tápot kihúztam visszadugtam világít rendesen!Előlapot leszedtem úgy is próbáltam semmi! Joy-ról is próbáltam de semmi!

-
p_milan
aktív tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Ilyet még nem basztma!

T-Szutyok, Web 'n' volk...
- Xbox : akarsz updétet
- Én : jaÉs megy.
El sem akarom hinni. Ezek szerint a laptopom volt a szar, és amiatt nem ment a megosztás rendesen. De most már végre lájv vagyok.
Szép nap ez a mai. Valaki vegyen fel légyszi, hogy tudjam tesztelni milyen is ez a lájv.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi! GT : p_milan

-
30z.Samu
titán
válasz
Djuree
üzenetére
Mondjuk az előző 2-nél nem lesz jobb, annyi szent!
Én a Civilization-nél az elsővel játszottam sokat a jó öreg 486-on!
A 2-t csak próba szerűen és most ennek a demoját próbáltam, de szinte biztosra veszem, hogy ezt be fogom szerezni. 1 órát hagyott a demo, de még toltam volna, ha nem "szól", hogy lejárt az idő. 
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08
üzenetére
HOPPÁ! tényleg
erre nem is gondoltam
bakker
akko nemtom30z.Samu: hát a civ az sokkal komolyabb az biztos.
nekem a ra3-al a bajom volt:
-könnyű. normalon olyan könnyű volt mint más rts easy-n. köszönhető ez annak hogy mindig volt egy haveri bázis, ugye koop-ban ide tenné be a havert, de akkor meg még könnyebb lenne. szar hogy nem lehet kikapcsolni a másik bázist ha csak egyedül játszok.
-béna, elnagyolt graf. nem illik a red-alert univerzumhoz.kb. ennyi ami említésre méltó, de nekem ennyi elég is volt ahhoz hogy megölje a játékélményt

-
Djuree
félisten
válasz
alibaba78
üzenetére
red alert3 szar lett nagyon. ne vedd meg semmiképp. inkább nyomjad pc-n a 2-őt, az sokkal jobb

killzone meg nincs is boxra
ps3-at meg vigyed innen a francba

Kasza08: miért kéne azt nekik beadni
cseréltem házat és kész. semmi közük hozzá. ha akarom akkor akár szarral is bekenhetem, miután az enyém azt csinálok vele amit akarok, ez a garit nem befolyásolja 
-
alibaba78
őstag
-
Def26
félisten
Ismét hardverhiba miatt kárpótolja az Xbox-tulajokat a Microsoft - HWSW hír. Már beszéltünk róla, de most hivatalos.
-
Djuree
félisten
szivesen cserélnék valakivel házat, akinek piros boxa van, nekem fehér van, de nagyon tetszik a piros box. vagy csak az egyik felét a háznak (meg a joy-nak is esetleg), piros-fehér lenne akkor, az sem nézne ki rosszul

matricát segítek leszedni, ha csak ez lenne az akadály

ui.: fekete is jöhet, a lényeg hogy különleges legyen a kinézet
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Sajat tapasztalat ill okfejtés.
96ban lett meg az elso pc-m. Ami jatetk igazan komolyan lekotott az a Counter-strike volt, azt egy ideig versenyszeruen is toltam. Most 25 vagyok, es mar egyszeruen meguntam azt, hogy ha egy bizonyos minosegben akarok jatszani jatekokkal, akkor egy-ket evente horribilis összegeket rá kell költenem a masinára.
Arrol nem is beszelve, hogy a legtöbb jatek mar egyszeruen nem tud lekotni.
Tavaly vettem egy boxot, ahhoz van keves jatekom, de annyi idohoz, mint amennyi nekem van, boven eleg.(konkretan honapok ota csak NBA2K9 és Guitar Hero megy)Gépem egyszeru irodai feladatoknak megfelelo gép (DualC Intel procko, 2 giga ram, onboard VGA) gyonyoruen szalad rajta a Vista, szovegszerkesztes, net, letolteshez, mindenhez tökéletes, és ami a röhej, hogy més nagyon sok évig az is lesz. Nemtudom mennyire ismerkedtetek az új Windows7-el, de gyorsabb lesz mint az XP ergo aki alapdolgokra akarja használni a szgepet, annak még nagyon sokaig nem kell majd beruhaznia semmibe.
Meg mielott valaki bedobna a 720 és 1080p-s filmek nézését, akkor mondom is h kozeljovoben beszerzek egy WD TV-t (FullHD LCD megvan), és ezzel is minden gondom meg lesz oldva.Sztem ez igy sokkal jobb befektetes, raadasul mindenre celszerszamot hasznalsz...
-
Def26
félisten
Vannak qrva jó skinek box -ra. És ez legalább késöbb, ha megunod leszedhető...

-
Mr.Grincs
veterán
Vannak nagyon jó airbrush festők akik nagyon jól tudnak fújni esetleg azt is megpróbálhatnád majd ha ott tartasz. Vagy nem feltétlenül kell az egészet átfesteni elég csak valami egyedit ráfújatni. De én inkább vagy feketét vennék ha ennyire nem jön be a piros. Vagy elfogadnám, hogy ilyen színe van
Szerintem nem annyira rosz szín a piros, de azért van még mit tanulni az MS nek a színek terén
Már régebben is mondtam, hogy nagyon kár hogy nincsen mindenféle színben az xbox 360 úgy talán egyszerűbb lenne eladni. Vagy elég lenne ha adnának a színeknek egy fényes lakk felületet mint a ps3 nál és máris szebben nézne ki a dolog. -
p_milan
aktív tag
Jobb, ha megbarátkozol ezzel a színnel, vagy alapból feketét veszel, mert nem igazán lehet kicserélni a házat csak úgy, mint egy PCnél. Nem tudom, hogy MS vállal e ilyet, vagy hogy a garit hogy lehetne megmenteni, szerintem sehogy.
De az is biztos, hogy az Elite színe nem ez fog maradni, régen is volt már egy más színű Bundle ház, de ez "limitált" változat.
-
At4
tag
sziasztok,
ha minden jól megy akkor jövő kedden már én is X360 tulaj leszek, mégpedig egy piros Elite é
És rögtön lenne is egy kérdésem, hol juthatok sima fekete házhoz occsóé? ez a piros valami rettenetes sztem (bár lehet megbarátkozok vele ...), sima feketét pedig már nem gyártanak Ms-ék, mostantól csak ilyen bundle csomagok lesznek mint ez a RE5ös.
-
hdman
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Látom a CSI-t Te is kitoltad
Nekem még 4 ügy van hátra.Mostanában itt-ott többször belefutottam a Bioshock c. játékba, eddig valahogy kimaradt nekem. Annyit hallottam róla, hogy nagyon jó stb-stb, utánaolvastam egy kicsit, mindenhol dicshimnuszok voltak róla. Tegnap adtam neki egy próbát, hát eddig nagyon élvezetes
Legnehezebb fokozaton kezdtem, hát így lesz pár óra. Főleg úgy,hogy minden zegzugot bejárok a pályán.Little sister és Big Daddy

/Mirror's Edge & Godfather 2 jegelve
/ -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Peat;)
üzenetére
Lehet hogy már régen lenyomják a pc-k a konzolokat de árban tuttira nem és sokaknak ez a is a dontő dolog. Nincs telepítés órákig, nem kell javítást leszedni hozzá neked pöcsölni vele, nem kell videókarit venni mert a régi nem jó már egy játéknak, nem kell ramot venni bele stb. Ha most vennék egy nagyon erős asztali gépet szerintem olyan 200 250 között jönne ki a dolog. És abból veszek egy PS3at meg egy boxot is. Addig simán fognak menni a játékok amíg nem lesz konzolgeneráció váltás és még azután is ki fognak jönni játékok és akkor is menni fognak. PS2 re a mai napig kianak játékokat pedig nem egy mai bútordarab.
És igan néha van olyan hogy lassú volt a gta 4, de nem fagy le nem indul újra nincs ilyen probléma ami pc vel előfordulhat. Nekem ez nem jelentett olyan nagy érvágó problémát, telejesn játszható volt..(Ez lehet, hogy pont a témábaba vág)
Haveromat most bírtam rá, hogy vegye meg 2K ért PCre a MOH Airborne-t. Igen nem mai játék ez sem, de élvezetes. Rakatott össze egy erős játékgépet valami okos kereskedővel. A vga kari 8800, 4 giga ram, szóval nem lehetne ratyi gép jah és xpvel használja ami csak 3 gigáig látja a ramot 4et csak a 64biters tudja vagy a vista.... És nem indul el rajta a MOHA. Szóval ennyit a görcsölésről. Az én gépemen amit én raktam össze azon meg simán megy. Az más kérdés már, hogy a kersekedő lesz@rja mit rak bele, csak a lóvéja legyen meg. Én meg nem szarok rá nagyívbe. -
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
GTA4 konzolon is lassú (nem értem hogy lehet hosszan játszani
engem kiakaszt a 30 alatti fps), már alapból egy elcseszett kódot fordítottak pc-re. A pc már lehagyta a mostani next gen konzolokat és nem a legdrágább pc-ről van szó közel sem, csak nem feltűnő a dolog, mert az a grafika amit még bír az x360 az még bőven jó 1-2 évig, főleg ha a játékokat tartalommal töltik meg mert már könnyen megy a programírás. Pl. Call of Juarez 2, Maffia2...ezeket várom nagyon. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én meg pont fordítva tudom, hogy ott szinte semmi nem volt, a vga kártyák nem úgy kezelték le a dolgokat, ahogy ők kigondolták. Volt egy kép is hogy a hidat darabokba adta be.... Ha játszottál már a gta 4 el boxon és repülsz a helikopterrel akkor ottlátod igazán milyen gyönyőrű a látóhatár a víz és akármerre is mész hiba nélkül tölti be élesíti ki a tájat az épületeket az úttestet az autókat. És ez volt az a pont amikor ledöbbentem mégjobban.
Nagyon erős pc kell a gta 4 nek, ami sokaknak nincsen sajnos. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hát igen. A grafika ég és föld a pc és a box között. Én is lestem amikor fullon játszom a gépemen a MOH Airbonet- és betetettm az xbox 360 ba van különbség full éfull full között. Simán megy a gépemen mert "korszerű" de a boxom többet ad vissza. A fényeket tök máshogy jeleníti meg a boxom, mint a pc. Persze nem azt mondtam hogy ott nem szép csak van a dolgoknak ilyen oldala is. A GTA 4 dettó ilyen. PC-n nem erölködtem vele, mert ez konzolra van kitalálva.
-
-kdM-
senior tag
válasz
alibaba78
üzenetére
a profil helyszin nem ugyanaz mint az account "helyszin"...a profil inkabb a tobbi jatekosnak szol, az account pedig a reszletesebb konkret cimmel tel szammal meg stb.
egyebkent mindkettot lehet gond nelkul allitgatni (az elobb kiprobaltam)
asszem a nick nevet is lehet valtoztatni de ahoz kell ms pontnem biztos hogy minden megfelel a valosagnak amit leirtam, mertekkel csesszetek le ha valamit rosszul irtam

Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De írtam már eleget a NB-ről anno...

Az én boxom is a nevemenrekerült, amikor kicserélték benne a meghajtót meg az alaplapot.

Az igazán motorbuzik meg (pl. én) nem rettent el a motorozástól egy kis eső, vagy egy kis hó

Szép nap ez a mai. Valaki vegyen fel légyszi, hogy tudjam tesztelni milyen is ez a lájv.
cseréltem házat és kész. semmi közük hozzá. ha akarom akkor akár szarral is bekenhetem, miután az enyém azt csinálok vele amit akarok, ez a garit nem befolyásolja
A demot probaltam, de nem volt meggyozo.
engem kiakaszt a 30 alatti fps), már alapból egy elcseszett kódot fordítottak pc-re. A pc már lehagyta a mostani next gen konzolokat és nem a legdrágább pc-ről van szó közel sem, csak nem feltűnő a dolog, mert az a grafika amit még bír az x360 az még bőven jó 1-2 évig, főleg ha a játékokat tartalommal töltik meg mert már könnyen megy a programírás. Pl. Call of Juarez 2, Maffia2...ezeket várom nagyon.