- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
19870820
senior tag
valaki megtudná mondani mi a pontos dashboard verzió jelenleg? és honnan tudnám leszedni ezt?
-
19870820
senior tag
lenne még egy lehet hülye kérdésem
Ehhez az xbox live-hoz mindenképp csatlakozni kell? vagy csak akkor ha neten is akarok lenni a boxal?
-
-
19870820
senior tag
válasz
spammer #26172 üzenetére
elmondanád pontosan hogy kell ezt csinálni?Ugye ez a frissités egy winrar fájlba van benne.Abba meg van egy mappa és ott egy csomó fájl.Csak a fájlokat tegyem fel?Vagy ugy mappástól az egészet? Meg a pendrive-ot felismeri azonnal vagy kell valamit állitani?
Neked melyik verzió van fenn most? -
19870820
senior tag
hali lenne egy gyors kérdésem.Pendrive-ról lehet telepiteni az uj dashboard-ot?CD-röl nekem nem akar elindulni sehogy,elméletbe magától mennie kellene. Köszi a segitséget.
-
atesss
addikt
Üdv !
Kicsit OFF topic leszek, mert a régi XBOX-ról szeretnék kérdezni, de annak nem igazán van topicja itt.
Épp ezt a cikket olvastam: XBMC: HTPC olcsón
Így felmerült, hogy mennyit is fogyaszt egy ilyen régi XBOX, vinyóval ?
És ehhez képest mennyit ehet egy Compaq D500 SFF gép (idle-ben): P4 1,5GHz, Intel 845 + ICH2, 512SD, egy 3,5"-s mondjuk 320-as 5400rpm-es mai vinyó (pl. WD green), meg egy ATI 7500 VGA ? Esetleg utóbbi helyett egy AGP-s HD 3450 low profile-al ? -
p_milan
aktív tag
c:\del *.*
Köszi.
-
p_milan
aktív tag
Hali!
Múlt7 végén majdnem szétvertem a boxot. A GTA4gyel játszok, és mindig autosavet használok. Kb 35%ig voltak meg a küldetések. Egyszer 19,8%nál nyomtam egy manuális mentést, csak megnézni, hogy az mégis milyen
. Pénteken kapcsolom be a boxot, onnan folytatja... Hiába próbáltam bármit betölteni, csak azt a régi mentést látta, az auto save elszállt.
Ez mi a franctól lehetett? (Azóta mindig mentem kézzel, de azért csak érdekelne...)
-
hdman
őstag
Hétvégén elkezdtem a RE5-öt egyedül, most a 2-1 nél vagyok. Van rá esély, hogy a továbbiakban coop-ban toljunk, vagy ahhoz újra kell kezdeni a játékot?
-
HagaNRG
őstag
válasz
runner 125 #26125 üzenetére
Annyi köze van ennek a Pioneer 5.1-es tejfelesdobozrendszernek az Xboxhoz, mint a sok-sok méregdrága JBL, meg hasonló fellengzős, túlárazott hangfalaknak, füleseknek az Ipodokhoz.
Divatból megveszik az emberek, mert arra rá van írva, hogy direkt hozzá készült, sokkal jobb lesz, mint más gagyi cucca, amit simán csak optikai kábellel köt rá. (ezt is azzal kell). -
tiv83us
veterán
Noh, letoltam vagy 5 ora hosszat a Resident Evil-lel. Hat kellett 1-2 ora meg megszoktam az iranyitast, de utana egyszeruen alig birtam abbahagyni. Vegre egy ujabb klasszikus, nagyon bejovos. Normalon kezdtem csak el, mert AI iranyitja a sunat, de majd nekiugrok veteranon is, ha lesz egy intelligensebb partnerem.
Nincs osszehasonlitasi alapom eloben a PS3-as verzioval, de nekem teljesen rendben tunik grafikailag, v-sync ugyileg es gyorsasagilag is.
Most viszont megyek aludni, mert hajnal fel 5... -
tiv83us
veterán
-
Kidus
őstag
Az a baj, hogy ha futsz, nem tudsz normalisan fordulni, en mindig 2 gombossal oldom meg, kicsit rasegitek, egyszeruen zavar, hogy ez hianyzik itt.
Meg a celzas kozben mozgas is, igen.
Az, hogy ugralni sem lehet, vegkepp nem tetszik, legalabb a Gears-ben azt lehet
Nem sokat jatszogattam vele egyebkent, vagy 1 orat, de eleg is volt egyelore.
Majd meglatjuk, hogy ha tiv lesz a partner, jobb lesz-e valamivel. -
_ak_
addikt
válasz
runner 125 #26141 üzenetére
Több mint valószínű, h az egy első generációs box. Xenon vagy Zephir
tiv83us: Bár szerintem könnyen megszokható (azt leszámítva, h célzás közben nem lehet mozogni), de egy pár fórumon írták, h az old (joy) configgal könnyebb. Az ai meg valóban nem túl remek, proffessionalba egyedül végig sem lehet tolni a játékot.
De mind ezek ellenére is magával ragadó tud lenni.
-
Kidus
őstag
Hat ez a Resident Evil igy elsore eleg kiabrandito volt nekem.
Szepen kidolgozott, latvanyos, a kezelhetoseg meg fosgagyiszarInkabb egy kis Left4Dead. Ha valaki esetleg jonne ilyen keson is, irja meg az akkjat
( Vagy vegyen fel: KisKida ) -
(jan)
őstag
Vigyázzatok! veszélyes jószág ez az xbox360.. nekem ma úgy elvágta a kezem hogy észre se vettem, csak azt láttam már h minden csupa vér
-
laragirl83
őstag
Forza Motorsport 2 cserére nem kell valakinek?
Ami érdekelne az DBZ Burst Limit, R6 Vegas, PGR4, NFS Undercover -
Kasza08
őstag
Hát nem hiszem, hogy 7-ért sem kell senkinek a GoW2-m
-
bwoay
nagyúr
válasz
laragirl83 #26136 üzenetére
sőt, én aszittem, hogy 7 GB-ot foglal le magának,
és a 20-ból így csak 13 áll rendelkezésre. Bár valszeg nálam azért volt csak ennyi hely,
mert valami videot még tartogattam. -
taylorp
senior tag
válasz
laragirl83 #26136 üzenetére
Nem hibás a vinyód, így jó.
-
laragirl83
őstag
20GB-os vinyóra üresen is teljes kapacitásra ~15GB-ot ír.
Neten olvastam olyat, hogy XBOX rendszernek alapból lefoglal 5GB-ot.
Ez tényleg így van, vagy nekem hibás a hdd?
Mert ugye 20GB-os a legkisebb box hdd. -
tiv83us
veterán
Persze hogy nem. Kivancsi is vagyok a v-sync-es dologra, de annyit olvastam es hallottam, hogy az AI egy gagyi fos lett es idegbeteg leszel tole ahogy a szajdkikked kezeli az inventorit, ugyhogy meg kell vennem meg egy peldanyban es a nejemmel vegigtolom, most hogy mar tele vagyunk boxokkal...(
), addig inkabb neki sem allok egyedul.
/Osztott kepernyo kizarva, ki nem allhatom/,Prof01: A kovetkezo szabimon elokotrom a maradek dobozok egyikebol a kabelt es toltok fel nehany kepet, /igazabol semmi nagy szam/
-
Apone33
őstag
HELP!
Annyi a gondom hogy egyik nap rákötöttem a box-ot a netre és egy 256-os kártya van csak hozzá még. Befrissítettem a live-ot ami kb 128 mega körül van és így csak 60 mega szabad helyem van, na most annyit szeretnék tudni hogy ezt a frissítést le lehet valahogy törölni? Mert néztem a beállításoknál a mem kártyánál és ott nincs ekkora méretű fájl benne nem találtam, tudja valaki hogy ha egyáltalán el lehet távolítani akkor azt hogyan kell?
Előre is köszönöm
-
bwoay
nagyúr
válasz
tiv83us #26106 üzenetére
nem is rád értettem, te...
mondom megint: én kimondottan bírom az ilyen összehasonlító videokat nézni,
de ezek alapján (értsd: felbontás) még az égvilágon nem dőlt el semmilyen vita,
ellenben flame mindig lesz belőle. de ez nem neked szólt. vagy te csináltad?Peat:
lassúság nekem sem tűnt fel, sőt, nem is világos, mit értesz alatta -
ezozo
tag
Sziasztok olyan problémám van átvittem haverhoz a boxot és hdmin rákötve nincs hang probáltuk állitgatni semmi azt mondta hogy ps3 volt rajta és azon volt hang mi lehet a gond ötlet
nállam sincs hang de én a normál xbox csatirol erősitöröl nyomom de tuttommal hdmin is kikéne menni hangnak
-
Prof01
veterán
válasz
runner 125 #26125 üzenetére
Biztos van vmi köze hozzá, mert nem csak a nevében van benne, de kinézetre is hasonló.
-
Mr.Grincs
veterán
Mikor lesz Magyaroszágon elérhető normálisan a LIVE? Vagy ilyet nem illik megkérdezni?
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Még egy kérdés; A Pioneer S-X360-nak, illetve a Pioneer SX-X360 -nak mi közve van az Xbox-360 hoz?
SX-X360-ra ezt találtam. Talán egy stílusban legyártott házimozi?
Üdv.M -
tomas15
csendes tag
Mobilinternetet rá lehet dugni az usb portjára az XBOXnak?
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Egy kérdés; 1 éves Arcade pakk már az új alaplapos?
Miből tudom megállapítani a pontos korát?
Köszönöm.
Üdv.MRunner: valoszinuleg nem, egy eve meg nem gyartottak oket. Egyebkent a box videocsatlakozojanal a szeriaszam kozeleben ott van a gyartas datuma. Vagy megnezed hany Wattos a tap. Ha 175, vagy afelett, akkor Falconos, vagy regebbi.
ps: Egyebkent megnyugtatok mindenkit, hogy a Jaszperes elitem ugyanolyan "hangos", mint a Falconos gepem.
ps2: aaa elbasztam, a sajat hsz-embe akartam beleszerkeszteni, nem a tiedbe
és akkor miért nem moderáltad ki magad a jóember HSZ-éből? he? he? he? he?
[ Módosította: bwoay ]
-
taylorp
senior tag
Írjon nekem valaki egy angol helységet, utcával, irányítószámmal, amit elfogad az MS a Live profilhoz.
-
_ak_
addikt
válasz
Lotusomega #26115 üzenetére
Pedig van topikja: [link]
Mi is majdnem feladtuk ott, mert iszonyat sokat lőttük, de egyszer csak darabjaira hullt.
persze lehet, h van egy okosabb trükk is.
-
Lotusomega
senior tag
nem találtam itt hivatalos re5 topicot, nem tudja valaki hogy chapter 5 ben , amikor jön az a nagy gedva sok kukacos szörny , ahol van lángszóró, ott hogykell kinyírni? Mert mindig mikor lángszóróval lövöm , és utána kilövöldözöm a keléseit, utána mindig regenerálódik és nem tudok vele mit csinálni.
Előre is köszi.
-
Def26
félisten
Vannak még olyan FPS játékok ahol működik az automata célzás (auto aim) mint pl. a COD 4 -ben? COD: WAW -ban létezik ilyen?
-
tomas15
csendes tag
Hali.Lenne egy kérdésem venni szeretnék xbox360-at és az xbox live pontokkal meddig lehet netezni. Kb:4200ponttal?
-
Peat;)
veterán
-
-
(jan)
őstag
Ha egy 4:3 arányu régi 19 colos crt monitorra kötöm a boxot az fog vele boldogulni ?
probálta már valaki ?
-
kisninja
őstag
Hi all olcsón szereztem egy xbox 360 elitet 20gb vinyoval. Csak le kell gariztassam 3 ledes hiba. (Kb 1,5 évet állt) Ez még a régi xenon vagy zep. Jövőhéten viszi az ups Frankfurtba szerintetek javítják vagy komplett gép csere ?
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest