Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
-
spammer
veterán
Elite-ek még nem jasper laposak ha jól tudom (kivéve RE5 bundle pack), hibalehetőséget felesleges kalkulálni, max gariztatod ha nem warezolsz.
Kontrollert meg kell szokni, de sokkal jobb utána.
Headset az headset, nem fejhallgató. Azon nem hallod a játék hangjait. Azzal csak csetelni lehet, 1 füles, a másik műanyag, az egy műanyag szar ami ott tartja a fejeden

CRT-n elmegy, de ha nincs HDTV-d, akkor ajánlom erősen a TFT monitorokat, ég és föld.
-
30z.Samu
titán
Szia!
Én is úgy vettem boxot, hogy Pc-n nőttem fel. Meglepődtem, amikor minden kézre jött a játékoknál... főleg az autós játékoknál! Ezeknek a gépeknek jóval kevesebb az esélye, hogy feldobják a talpukat (persze ez nem azt jelenti, hogy a 24-ből 26-ot kell hajtani
).
Kezdésnek jó az a TV, én most egy CRT monitoron nyomom.Remélem nagyjából sikerült kimeríteni válaszaimmal minden kérdésed.

-
At4
tag
Sziasztok, mostanság tervezek konzolt venni, és lenne pár kérdésem.
Xbox360 Elite és PS3 80gb közt gondolkozom de ez nem ide tartozik. (amúgy x360 jóval szimpatikusabb, nem tudom miért (talán a GTA IV DLCk miatt?
))Először is, a mostanság gyártott Elite gépekben milyen alaplap van? mennyire hajlamos ez a 3led es hibára?
Kontroller mennyire lehet szokatlan úgy hogy egérrel és billentyűzettel a kezemben nőttem fel?
A gyári headset en csak 1 hangszóró van?
(ahogy nézem az 1iknek a helyén ilyen lapos szar van, az mi?)
És még1, sajnos csak egy régi (6-7 éves, "MARKER" gyártmány
) CRT TV m van, SCART bemenettel. Asszem Xbox hoz adnak alapból 1 SCART átalakítót. Ezen a TV n milyen képminőséget várjak? vagy meg se próbálkozzak vele?Előre is köszi

(kvázi tag lettem, juhééé.)
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name"
üzenetére
Garancia dolgot figyelembe vetted? Az azért nem egy utolsó dolog.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name"
üzenetére
Én a boxra szavaznék mindenképp,legalábbis a részemről. Olcsóbban is jösz ki ha mondjuk veszel egy elite boxot mintha vennél egy ps3at. Ott annyi a különbség hogy van blu ray és a játékokat is arra adják ki. Nagyon sok játék szebb boxon mint ps3on és ezt nem csak vakításként mondom, hanem mert tényleg így van. Anno én is ps3at akartam venni olyannyira hogy volt egy ps3 játékom a call of duty .... És végül vettem egy xbox 360 prémiumot
És nem bántam meg. Sőt év végén is xbox 360 at fogok venni, mert ennek lejár a garanciája. -
Xirtam
veterán
válasz
,,no name"
üzenetére
Eddig amit én láttam ott az Xbox360 elverte a GTA IV-ben a PS3-at! Árban egyértelmű, de mintha sokan PS3 nál kisebb laggokra panaszkodtak volna a GTA IV-nél!
-
Xirtam
veterán
Nem akarok hülyeséget mondani de a PC és az Xbox nak elég sok köze van egymáshoz még a játékok kezelésében is! Egyrészt a textúra úttóbetöltése az engine hiba nem a gépnek a hibája! vagy nem is hiba hanem így van megírva maga a grafikus motor lásd Unreal 3 engine! A GTA IV is azon grafikus enginek egyikét használja ami ezen az elven alapul! Persze van ahol gyorsabban van ahol egyből lassabban! Ez pc-n is így van én azon tolom jelenleg a GTA IV-et péntekig amíg nem veszem meg a boxom újra! Szóval nem kell aggódni szerintem , persze lehet mondani hogy hülyeséget írtam de ez így van!

p_milan - nem egy autós játékot tudok mondani PC-n ami mindegyiken megfigyelhető ez a "probléma" persze ez lehet hogy vezeték csere megoldja de megint csak azt tudom mondani amit az előbb! Pl.: NFS ProStreet is az út szélén egy vonal futott mindig... és ahova az elért onnantól töltődtek a textúrák!
amiről beszéltem ez a puppolás ha minden igaz

-
do3om
addikt
Nekem ez a RE5 nem megy
.
Egyszerűen nem tudok játszani vele mindig kinyírnak.
Célozni nem tudok, az emberke meg hogy mehet ennyire lassan, ha fut az meg gyors és ütközzük. Aztán machete használat is szar, mi az hogy nem mozoghatok közben.Még próbálgatom de ha nem lesz változás feladom
. Pedig imádom a zombis gamékat. -
-
p_milan
aktív tag
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Én csak 1080Pbe játszok. Eddig a géphez kapott két játéknál tapasztaltam csak, úgyhogy azzal meg nem sokat játszok, de egyébként álló helyzetben is előjön, és nem csak középen. Lentről fel teljes szélességében egy szép csík mászik...
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Nekem 720p-ben volt, 1080i-ben még nem próbáltam, majd lehet megnézem, igazándiból fura is, mert egész máshogy jön ki, mint a gépen. Ott csikos sokasága volt eltérő helyen a monitoron, itt viszont fixen mindíg középen látható és nyilván a gyors kameramozgások alatt.
-
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Érdekes, nekem nincs ilyen problémám a GTAval, pedig már játszok vele egy ideje.
Vagy lehet, hogy csak szar a szemem, és nem veszem észre. 
Viszont más játéknál tapasztalok olyat, hogy egy vízszintes csík mászik végig a képen néha. Mintha valami frissítési baja lenne. Ez micsoda?

-
Mr.Grincs
veterán
Az mitől bvan hogy nyomatom ezrrrel a GTA4 et és helyenként annyira szar a garfaika, vagyis nem tölti be teljesen hibáa állok meg a kocsival vagy motorral. De utánna meg minden fain. Pedig vinyóról játszok.
Volt olyan is hogy fullra be volt töltve az utca megyek ezrrel a járdán és koppanok egy nagyot valmibe és egyszercsak megjelenik egy asztal.... -
slmq3
csendes tag
Hali!
Származik valami hátrányom, ha a boxot plazma tv-n használom? Gondolok itt a beégésre.
-
30z.Samu
titán
válasz
karakpecze21
üzenetére
Igazat megvallva eddig egyik Resivel sem játszottam, ha játszottam is volna akkor még PC-n, mert kb 1,5 éve még csak PC-n játszottam. Tehát az irányítást ugyanúgy szoknom kéne controller-en.

-
Djuree
félisten
válasz
karakpecze21
üzenetére
hát az előzőekben sem volt egyszerű
de meg lehet szokni, csak játszani kell vele... -
30z.Samu
titán
válasz
karakpecze21
üzenetére
Annyian dícsértétek itt a Resi 5-öt, hogy leszedem a demoját és kipróbálom!

-
-kdM-
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
amikor boxon ramesz a media centerre kidob egy kodot amivel ossze lehet loni, de amikor megprobal csatlakozni akkor a pc-n elvileg feldob egy ablakot hogy csatlakozni akarnak
(ehez persze kell media center)nekem ezzel kapcsolatban olyan gondom lenne hogy gepen wmc-ben latok mkv fajlokat, a box-szal meg nem, mintha lattam volna mar itt megoldast, de nem talalom
-
Sziasztok!
Segítséget kérnék ha lehet!
Hogyan lehet megoldani, hogy az X-Box lássa a PC-t?
Routeren keresztül vannak összekötve, de nem látja vmiért.
Előre is köszönöm!
-
Xirtam
veterán
Srácok egy jó boltot ahol igazi eladók vannak és szeretik is csinálni a dolgokat, mondjatok nekem!
Legutoljára a Media Markt-ban vettem az Elitet de most valami konzol boltba szeretném! Lehet online is! Ty

-
tiv83us
veterán
Nah, tegnap adtam egy eselyt a GH: Metallica-nak, osszebuheraltam a dobom.
Termeszetesen a kedves Neverszoft az Options-be sem engedett belepni, ugyhogy kicsit out of sync volt a dolog, ami mar kapasbol lehutotte izzo lelkesedesemet.
Nem tudom, hogy elsosorban azert mert RB-compatible dobom van, vagy mert csak demo, az uj "Expert+" nehezsegi fokozatot nem engedte aktivalni. /Mivel a bundle csomag dobjahoz ket pedal jar a double bass kick-ek miatt, nekem meg olyan nincsen.../.
Szoval az extra nehezsegi fokozat kilove, felraktam sima expertre, kivalasztottam a "Sad but true"-t, a sync hiba miatt a note-okat kicsit hamarabb kellett utogetni, igy osszehoztam egy 4 csillagos 93%-ot. Termeszetesen a "Star Power"-t RB-kompatibilis dobon ismet szinte lehetetlen aktivalni ugy, hogy utana ne ess ki a ritmusbol nehezebb fokozaton es kapkodj ugy a padok utan az utoiddel mint egy idiota duracell majom.Szoval kar erte, mert a track list igen utos, de kosz nem, ilyen aron nem /nem a penzre gondolok/. Ugyhogy ez most kimarad az eletembol.
ps: Legyen azert egy pozitivum is, vegre a juke box hangzast hatra hagytak, ugyhogy jol szol nagyon.
-
eddie17
addikt
Ha valakit érdekelne egy Mortal Kombat vs. DC Universe az keressen meg priviben. Karcmentes, felmásolva volt használva pár hétig.
-
Def26
félisten
Srácok, hülye kérdésem van.
Fable 2 -ben jön az üzenet, hogy az asszony szexre vágyik. Gyorsan "haza" megyek de az ágynál csak az "alvás" lehetőség van. Korábban már sikerült szexelni vele de hübelebalázs módjára egyből teherbe is esett.
Most már van gimum " minőségi bélből" de nem tudom mit kezdjek vele. Nem találok olyan lehetőséget, hogy szex vagy mittudomén.
Gondolom, ha nem sikerül szexelni akkor annak valami következménye lesz, nem? Valamiért csak jön az az üzenet... -
(jan)
őstag
annyit áradoztok itt a re5 röl hogy bepróbálom lehet énis ...
pedig nagyon odszkodok tőle ...
-
Skynet258
veterán
válasz
Xirtam
üzenetére
Olvasd el az ott lévő tapasztalatokat, ha halkan (is) szeretnéd használni, akkor valószínűleg zúgást fogsz tapasztalni, mint az ott írók egy része... Másrészről jó áron van, Full HD. Az, hogy LG, az ne riasszon el, egy másik topikban anno nekem is ezt ajánlotta az egyik (egyébként láthatóan elég komoly tudással rendelkező) kolléga.
Végül LG-t vettem, semmi gondom nincs vele. Samsungot már csak azért se fogok venni, mert mindenki azt vesz, én meg nem szeretem a tömegcuccokat
-
tiv83us
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Egyebkent kezdenek elegge lecsusszanni az arak, foleg hogy az uj 120Hz-es FullHD-ket kezdik mostaban nyomatni csillagaszati aron. 3 hete voltunk tv-t venni, ugyanaz a meret/tipus/marka 400 dollarral volt dragabb, mint amit vettunk, csak mert nem 60-as, hanem 120-as volt. Amugy $850-ert vettunk afaval egy nagyon jo kis Samsungot, eztet.
Csak azert irom, mert eddig ha jol kovettem le a tv-k ara kb ugyanannyi Magyarorszagon is, mint itt.
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
Sziasztok!
Fúú régen jártam már nálatok amióta eladtam a Boxokat!
Lényeg a lényegben elkapott a hév ez a folytonos PC fejlesztés és hogy a GTA IV-et nem tudom normális körülmények között tolni!
Így hát újra beszeretnék lépni a clubba csak most nem Elite géppel!!!! A kérdésem a következő egy Full HD-s LCD TV ajánlatot szeretnék kérni a lényeg olcsó legyen!
Előre köszönöm a válaszotokat!

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Többet ér de sajna így sem kell a kutyának sem ennyiért. Nem keresni akarok rajta hanem megszabadulni tőle. Nemértem a logikát hogy külön a forza 2 kb 4 guriga a két játék együtt 3at sem ér....Pedig ugyanaz,...
-
Scotty
tag
Nincs valakinek eladó Lego Star Wars: The Complete Saga-ja? Újonnan nekem drága, de használtan sehol nem találok. Asszonnyal teljesen kiveséztük cooba a Lego Indy-t (1000/1000) és annyira bejött, hogy muszáj még ilyen legos gamét venni

-
tiv83us
veterán
Abszolut osztom a velemenyedet.
Az elso chapternel azt mondtam, hogy broaf.
Aztan a masodiknal mar, hmmm.
Aztan azt vettem eszre, hogy hajnal 5 van es izzad a tenyeremben a gamepad, ahogy egy foszladozo zombi zsakkal a fejen a lancfureszt lobalja a nyakam fele, en meg probalok szaladni valamerre ahol nehezen erhet el, betarazhatom a shotgun-t es oszthatom a fejebe a soretet.
A "fura" iranyitast ugy-ahogy megszoktam, a hangulat magaval ragado, a grafika gyonyoru. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Neked is 20as vinyód van?
2 in 1 Forza 2 , Viva Pinata BUNDLE COPY eladó, Karcmentes állapotban. Mind a kettő magyar felíratos illetve a pinata az szinkronos is. Aki szereti a Dr. House ból a Cameron magyar hangját az hallgathatja istenuntig és annak kötelező vétel!!!
Az ára: 2,5K -
30z.Samu
titán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Én a japán R3 és az R4 versenyeken vérzek el mindig, 6. vagy 7. vagyok. Ha pedig kicsivel agresszívabban vezetek, akkor pedig többségben én húzom a rövidebbet. De majd ha lesz elég türelmem megpróbálom megint!
Ha játszom vele, akkor a megbízhatósági versenyeken megyek. Most Fifázom keményen
(08) és most már nem kell fo*ni a tárhely miatt! 
-
30z.Samu
titán
Skacok!
Sikerült szerválnom egy 60GB-s vinyót! Most már van tárhelyem rendesen!

-
_ak_
addikt
válasz
Djuree
üzenetére
cod1et csak haverokkal funból, pavlov only sniper, 2vel kezdtem és nagyon sokáig meg is maradtam annál, és bár a hun cod scene-el csak érintőlegesen találkoztam, a noobokat bőven kinőttem így már nem volt fun, csak úgy felmenni egy szerverre és lövöldözni. a 3 szerintem egy az egyben fail, igaz amikor azzal játszottam még pcvel toltam és hát ahhoz képest ugye lényegesen más élmény volt. a 4et talán még a 2nél is jobban szerettem, egyszerűen közelebb áll hozzám a modern warefare, csak sajnos egy olyan teambe kerültem bele, akikkel nem igazán tudtunk feljebb lépni és szép lassan bele untam az egészbe, és ezen az 5 sem tudott semmit változtatni. egyszerűen szerintem nem tettek bele semmi olyat ami feljebb emelné a 2 szintjétől. az én szemembe egy rókabőr pár új fegyverrel és pályával.
az mw2öt én is várom, de ahhoz már szinte csodának kell történnie, h érdekeljen a multi is.arra mondjuk még kíváncsi vagyok, h a liveon is annyi cheater van-e mint mondjuk pc-n, de akkor is zavarna, h egy controllernek egyszerűen megvannak a maga határai és azt akkor sem lehet átlépni, ha napi 12órát gyakorolnék.
-
(jan)
őstag
válasz
bexinho23
üzenetére
ezzel én is így vagyok...
mondom csak nem véletlen lett az olyan népszerű játék... de nekem nem jött be, értelmetlen öldöklés, az első fél-1óra izgi volt hogy hufedezék meg gránát meg jönnek velem a haverok és nem egyedül vagyok de anyi
gta4 viszont teljesen lenyűgöz meg persze a mirrors edge 
-
bexinho23
őstag
Nem tudom h mi a különbség a 2 között. De azt igen, h csak felmegyek livera, kiválasztom milyen módban akarok játszani, és tolom. Még csak 14es szinten vagyok, de ma próbálgattam ki igazán a multi részét.
A cod 4-gyel viszont 54es szintig vittem azthiszem. Rengeteg játszottam vele haverokkal/egyedül. Picit már meguntam, mert nagyon rutinná váltak a pályák. -
Djuree
félisten
"de waw-ot még véletlenül sem jutott eszembe megvenni."
öreg hiba, nagyon öreg

((én cod1-ezek a mai napig, a 2 is jó de már nem ugyanaz, a többi meg már csak szimplán egy jó játék de semmi több. még a cod4-el multiztam nagyon sokat box-on, a modern és újdonságként ható környezettel, ami nagyon tetszett is, vagy 300 óra multit beletettem, a modern warfare2-őt várom még nagyon
)) -
_ak_
addikt
válasz
bexinho23
üzenetére
A fun meccsekre gondolsz vagy a hc gamingre?
Én úgy hallottam,h a nagy csapatok inkább vissza mennek a 2-re. Amikor "játszottam" vele még pam sem volt, ill a pro modot is akkor tájt mondta vissza a készítője, márpedig egy rendes mod nélkül nincs hivatalos meccs.-kdM-: én speciel meg sem próbáltam összehozni a multi részét, pedig a 2vel és a 4el sokat játszottam, mindkettő itt figyel eredetiben egy karnyújtásnyira tőlem, de waw-ot még véletlenül sem jutott eszembe megvenni.
-
bexinho23
őstag
1 kérdésem lenne.
Ha veszek egy xbox 360 kormányszettet, akkor azt csak vezetéknélküliként tudom beszerezni, vagy talán van vezetékes típusú is?
A vezetéknélkülibe hány aksi/elem kell? -
bexinho23
őstag
Személy szerint nekem se jött be a gow. Pedig én is úgy voltam, hogy annyi ember nem tévedhet. De sajnos nekem se jelentett többet, mint 1x végigjátszható. A CoD 5 multi viszont pörög rendesen! Jó nagy pályák, egy kis időnek elkell telnie mire "átérzi" a pályát, meg megtaláljak a jó helyeket az ember.
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Szerintem alapvetően az a baj, h nem nagyon játszottál ezekkel coopba, ill lehet h gyökeresen mások a szokásaid. én pl kedveltem a cod sorozatot, de az 5el akkor sem játszanék, ha fizetnének érte, szerintem erősen közelít a nulla felé. 2 dolog tetszett benne a zombie mód (amit szintén nagyon hamar meg lehet unni, mert egyszerűen nincs vége), meg az h a nehéz gépfegyverrel lehet csonkítani.
(amúgy az 5 vagyis a waw még pc-n is elbukott, már ha a multi részét nézzük, akkor nagyon pofára esett.)Persze nem akarom megmondani neked, h mi a frankó, csak érdekes, h épp az xbox krémjét szelektálod ki. ha érdekel elmondom neked is, h hogy lehet neten keresztül system linken játszani, nem kell hozzá piszkálni a boxot, csak routeren kell ezt azt állítgatni és feltenni egy progit a gépedre.
-
Mr.Grincs
veterán
AZ a baj hogy én úgy állapítom meg hogy jó vagy sem egy játék ha eslőre megfog akkor oké de ha nem és szendevnem kell vele akkor az már régen nem jó. Így voltam a RE5 tel is.
Nem fogott meg.....Sebaj jön másik játék is.
Ott a COD 5, nagyon szupi játék. Veteránba nem tudtam végigjátszani de később lehet megint meg fogom próbálni. A mentések megvannak szóval nincs mitől aggódnom. Az hangulatos igazi háborús játék.
GTA 4 is elég jó játék és még a mai napig játszok vele. GOW volt az amikor szenvednem kellett hogy játszak vele, nemszívesen játszottam vele, pedig úgy voltam vele hogy ez alap játék, de akkor sem. Így a 2. rész sem érdekel nagyon.
Ízlések és pofonok. Mindenkinek más játék jön be igazán.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Eredeti játékok OFF topik
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
))
(ahogy nézem az 1iknek a helyén ilyen lapos szar van, az mi?)
És nem bántam meg. Sőt év végén is xbox 360 at fogok venni, mert ennek lejár a garanciája.

.
. Pedig imádom a zombis gamékat.