Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Sziasztok!
Csak jöttem elköszönni...
Úgy döntöttem, hogy elhagyom a Prohardver! fórumát. Nem vagyok már kocka, nem igazán van itt mit keresnem. Köszönöm az itt eltöltött éveket. Ég veletek!
Üdv., Kasza08 -
riov
tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, és nyugodalmas éjszakát!
Kezeket a paplan fölé ..(és éljen a RE5).., ahogy az öreg Fábri mondaná
-
Kidus
őstag
válasz
rocket
üzenetére
Egyezzunk ki dontetlenben

riov: kuldenek en, ha megtalalnam vegre azt a rohadt kabelt a tenykepezohoz, de a koltozes utan 3 hettel meg mindig dobozok aljan turkalas a jellemzo, majd holnap talan sikerul, miutan osszeszerelgettem a fiokos szekrenyt es elkezdek pakolaszni.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem jobb lenne ha boxot is olyan fekete színbe lehetne kapni mint a ps3 mat. Lakkfekte, igaz hogy karcolódna meg minden de szép lenne, akár ugyanez a mutatvány fehérbe xbox 360 zöldbe is megfelelő lenne.
-
Kidus
őstag
-
tiv83us
veterán
válasz
rocket
üzenetére
Azt, hogy elenk piros, azert cafolnam...

ps: Kb en voltam az elso szerintem a forumon, aki eszrevette /"bejelentette"/, hogy ezek mar tuti Csapszeresek, pedig abszolut fingom nem volt rola, hogy milyen lapos, mikor vettem, tulajdonkeppen nem is a szine, szaga miatt lett ez a masodik box itthonra, hanem mert ez jott RE5-tel. Itt meg csak bundle konzolok vannak, ugyhogy az erosen mellette szolt, hogy ne legyen meg egy peldany Lego Jancsim, meg Kungfu Pandam.
-
riov
tag
Pedig lenne elképzelésem, nekem megmozgatja a játék a fantáziám...
Mondjuk fekete alapon arany és fehér betűvel krix-krax betűk.... -
rocket
nagyúr
Az Xbox360 Halo3 Limited Premiumhoz kepest gagyi nagyon a Red Elite, nem egyedi az elolap, a vinyo kerete, es a gepen talalhato gombok se, csak kapott az Elite egy sima piros hazat, ami raadasul a PR kepekkel ellentetben, nem is voros, hanem elenk piros.
-
riov
tag
Igen ki lett emelve, hogy Jasper , mert ha fekete elit is lenne senki nem venné csak a fanatikusok, így viszont akár milyen is a színe teret tud nyerni!
A Microsoft vajon csinált közvélemény kutatást, legalább házon belűl....
Engem nem a nagyon tuti RE5 -re emlékeztet , hanem a csajom havibajára!!!
Sokkal jobban adta volna, ha a borítóról visszaköszönő motívumokkal vértezik fel!!! -
riov
tag
Hali!
Szívesen csinálnék egy közvélemény kutatást, hogy az új Red Elit kinek is tetszik???
Nektek mi a véleményetek, csakis a kinézet! -
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name"
üzenetére
3 év az nem kevés idő. Ha lesz valami baja akkor úgyis megfogják csinálni vagy ki is cserélik, ha szükséges. Nekem is sokat lökött a dologn ez az érv hogy 3 év garancia.
És még mindig azt mondom, hogy nem fogsz csalódni.
Amúgy ha még meg akarsz fogni pár ezer forintot akkor nem az MM ben venném meg hanem valamelyik konzolboltból budapesten. Elitet vagy prémiumot azt már rádbízom, d még mindig olcsóbban jösz ki ha konzolboltból veszed meg mintha nagyáruházból vennéd meg. Független attól melyiket veszed meg. Én 99K ért láttam elite gépet a saturnban a múlthéten. 80 altt be tudod szerzni egy konzolboltból, ha nem tévedek. A különbség nem elhanyagolható összeg szerintem.Playstation 3 HDD 80 GB Dual Shock 3-al
89000.- Ft. (überkonzol)Microsoft Xbox 360 Elite + Lego Indiana és KungFU Panda
73900.- FtMicrosoft Xbox 360 Elite
71900.- Ft.XBOX 360 Pro 60GB
59000.- Ft.Xbox 360 Elite(Jasper) 120GB piros + Resident Evil 5 82900.- Ft
XBOX 360 Pro Pack Lego Indiana és KungFU Panda játékokkal
62900.- Ft. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
,,no name"
üzenetére
Én esküszöm ezután kussolok, de ha nem tudod leírni ama bonyolult szót, hogy Csütörtök, akkor írd azt, hogy Pénteken veszed, mi azt is elhisszük és legalább, nem fogom itthon a falat kaparni.
-
30z.Samu
titán
válasz
,,no name"
üzenetére
Ha a garanciát és az árat nézed, akkor bölcs választás!

-
Xirtam
veterán
Pénteken jön,lát,a megint csak Fekete Boxom!

Erőteljesen készülök a Mass Effect 2-re, ezért gondoltam megajándékozom magam egy Mass Effect 1-el!
A nagy kérdésem, Xbox-ra megjelent ez a remek teazsú magyar felirattal? 
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name"
üzenetére
Neked mi az elképzelésed és az elvárásod egy konzoltól? Nagyjából ugyanazok a címek jönnek ki. 3 év vs 1 év gari azért az elég húzó érv tud lenni ilyen esetben.
-
sch_a
addikt
válasz
,,no name"
üzenetére
mármint a milyen j-sre gondoltam

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name"
üzenetére
Oly sokszor leírta már mindenki, hogy boxxal jobban jársz. Ha meg nem jött be neked akkor add el és vegyél egy ps3 at
De szerintem nem fogsz csalódni és a kontrollerje is jobb. -
Kasza08
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Én nem akarok belekötni, de ez 2 kérdés

Egyébként minden kérdésedre választ ad a FAQ, de még az #1 hsz. is.
De, hogy ne fáradj: Vezetéknélkülit. Elemmel és akkumulátorral is megy. Elemmel kb. 1-2 hétig. -
Djuree
félisten
válasz
,,no name"
üzenetére
ahhoz vezetékeset adnak.
a vezetéknélküli 2db ceruzaelemmel műxik. adnak hozzá 2-őt, de érdemes venni tölthetős akksikat. kb. 4k-ba kerül 4 db akksi + töltő. -
tiv83us
veterán
válasz
,,no name"
üzenetére
Teged tuti valami konkurens forum berelt fel, hogy ide gyere es kikeszits minket teljesen

-
sch_a
addikt
válasz
,,no name"
üzenetére
Remélem csak poénból kérdezted ezt meg

-
tiv83us
veterán
válasz
CarajoEsp
üzenetére
Ugy, hogy olyan mintha nagyanyam radioja szolna, "tompak" a hangok, sokszor halk, mely hangokra ugy kell vadaszni. Ha meg aktivalod a starpower-t, akkor a kozonseg elkezd visitozni meg tapsolni, aztan mikor vege a starpower-nek, hirtelen kuss lesz megint, mintha egy kapcsoloval kikapcsoltak volna a oket.
Ps: GH: Metallica istenien szol egyebkent, legalabbis a Metallica szamok.
-
efegyke
tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is Xbox360 tulaj vagyok.Van egy Premium 60GB-om.Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni!Főleg azok után hogy eladtam pár cuccot a gépemből drágábban mint ahogy vettem(euróingadozás...)uh nem a taljes összeget kellett előteremteni hirtelen.Monitoron játszok 1280*1024ben de bőven elég nekem.Azért hétvégén rákötöm HD TVre

-
CarajoEsp
senior tag
Hmm...nekem ez annyira nem jött ki, csak a Legends of Rockos számoknál, amiket nem a Master alapján tettek fel a lemezre. De pl. rock band kettőben is van egy két szám, ami szerintem elég rosszul van keverve és kell játszani a hanggal, hogy élvezhető legyen.
Gondolok itt főleg arra, hogy a gitárok nagyon elnyomják az éneket, még akkor is, ha nyilván az a legjobb, ha hangos, mert akkor tudod mi után játszol. -
hdman
őstag
Egy picit reklámozom magam, akit érdekel, olvassa el: [link]
p.s.: annyira nem is off, nem sokkal ezelőtt beszéltünk erről.
-
tiv83us
veterán
válasz
ithomas
üzenetére
Nem tudom, meg nincs, ION Kitem van, nem GH-szettem.
Igy sajnos csak experten tudok jatszani, mert az expert+ fokozaton ellehetetlenit a sok dupla kick. Heel-toe technikaval egy-ket szamot meg megcsinalgattam, de vadliogorcs utan feladtam es visszaraktam sima expertre.Megprobalom majd Y elosztoval hozzakotni a masik pedalom, hatha mukodik.
-
tiv83us
veterán
Nah, valamiert csak rabeszeltem magam a GH: Metallica-ra tegnap...

Tul jo a track list-je, hogy kihagyhassam...
-
30z.Samu
titán
Skacok!
Nálam a Fifa 08 beütött, mint KVAZIMODO-nak a limbó láz!
Manager módban játszom, torony magasan vezetek, minden király. Egy meccs után pedig kiírja nekem, hogy bontva lett a szerződésem, mert gyengén szerepel a csapat.
Lejátszottam megint a meccset, másodjára is ezt írta ki.
Hát meglepődtem, utána pedig kissé felhúztam magam, mert ezt nem tudom hova tenni...
-
CarajoEsp
senior tag
Gyerekek ez az Re5 nagyon komoly, most toltuk végig Co-opban Mediumon, most jön a Veterán, meg csináltuk a Survivor részt, most kezdem azt mondani, hogy igen, megérte a pénzét.
-
kisJack
aktív tag
Hali!
Használ valaki gyári Microsoft kormányt? Úgy hallottam, hogy pc-hez is lehet használni, az lenne a kérdésem hogy hogyan? Ha nekem van Bluetooth a gépemben, akkor azzal menni fog, vagy kell egy usb madzag is? Ha kell, akkor adnak is hozzá? Ha netán valakinek volt szerencséje kipróbálni a Logitech Driving FX-et is és a gyári kormányt is és leírná a tapasztalatait az nagyon jó lenne, mert én eddig Logitech-et használtam (csak a pc-s verziót) így remek összehasonlítási alap lenne. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
,,no name"
üzenetére
Szia. Látom már megválaszolták a kérdésed, szóval ez csak egy javaslat.
Szépen végig kell olvasni a topikot, beírni azokat a szavakat a keresőbe, amire kiváncsi vagy, hidd el, hogy meg lehet találni. Az írásodra meg légyszives figyelj egy kicsit oda, mert nagyjából ötször olvastam el, hogy pontosan mit is szeretnél. -
-
vicces
addikt
sziasztok!
egy kis segitségre lenne szükségem:
adott egy gép amiről nem tudom, hogy melyik verzio.
van hozzá vinyo, de nem találtam rajta, hogy mekkora a tárkapacitása.
a konzol egyébként fehér, van hozzá egy irányitó, egy headset, komponens kábel, wifi egység.
se a gépen se a dobozán nem láttam, hogy ez most elite, premium, arcade vagy mi.
remélem ti tudjátok, illetve a használt árát ha belőné valaki.köszi, Üdv!

-
zsocy
őstag
Az X-mediához

Én kérek elnézést ha félreérthető voltam, valamiért mindig a "garizás" szó ugrik be a "nem microsoft szakszervízben újragolyózzák magas ólomtartalmú forraszanyaggal" helyett

Anno én is bedőltem a Gólemnek, meg a "kell az overcool" marhaságának. Kár volt, GTA4 óta eredetivel játszom, időm sincs másra. A PC-s reflexek, ugye...
-
_ak_
addikt
válasz
karakpecze21
üzenetére
Többen vannak mint hinnéd, ha nem is ezen a fórumon, de máshol épp elég tapasztalt gyűlt össze ahhoz, h tényleg azt lehessen mondani, h falcon v2 eddig a legjobb. -
karakpecze21
senior tag
Hát ezt sajnálattal hallom.
Hihetetlen hogy még manapság is mennyi box-nál lép fel ez a hiba.
Pedig sok embertől azt hallottam hogy az újabb boxoknál már elvileg megoldódott ez a probléma.Az én boxom 2006.07.12 gyártású.Mondanom sem kell az enyém is bevérzett.
De szerencsére megoldódott a bajom.Kop..kop..kop.
De viszont a legújabb alaplapok a Jásper alaplapok már jól szuperálnak, mert ott a cpu és a gpu is 65nm-es és ezáltal kevésbé is melegszik.Ez hallottam, hogy ez igaz vagy sem azt nem tudom.
Van itt valaki olyan akinek a boxában jásper lap van és mégis 3 led-es lett? -
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
PC-n még most is csak a sux van vele. Amúgy én is úgy tudtam h a warezolt gta4el van csak gond, és az is azért, mert a régi fw-knél opcionálisan lehetett 8 vagy 6-szoros olvasási sebességet állítani, így aztán nem csoda, h kocsikázás közbe lemaradt a pálya 3/4ede, de origi stuffnál még nem hallottam ezt. a te helyedben nyomnék egy reinstallt a játékra, szerintem az segítene. btw nálad is lite on drive van ugye?
bwoay: az olyan shoppok amik foglalkoznak szervizeléssel megcsinálhatják, h adnak garit a boxra, teljesen függetlenül az ms garitól. ill a a hűtés mód, ha nem gányolva kerül bele a gépbe, akkor könnyen visszaállítható az eredeti formájába
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
karakpecze21
üzenetére
Én meg úgy voltam vele, hogy akkor csak boxon játszok a GTA4 el. Mert sok hibát hallottam a pc-s verzióról, ez nem megy az nem megy ilyen driver olyan driver....Jobban jártam az biztos. Boxon tutti megy, és ment is hibátlanul. A frissítésre rá szoktam nyomni amikor felugrik néha. De igazából olyan nagy hibát én sem találtam benne, hogy megfagyna vagy kilépne vagy valami. Csak a textúra töltés néha de csak tényleg néha késik, de attól a játék nem élvezhetetlen.

-
zsocy
őstag
Na, annyit beszéltek itt a 3LED-ről, hogy engem is utolért pénteken
A GH Metallica demoja nyirta ki a vasat, ma vitték el gariztatni.Még nem volt 1 éves, oldalán feküdt, jól szellőzött, overcool is volt benne...
2 hét és kiderül hogyan sikerült a javítás.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Ez elvileg nem a gép hibája, hanem a játéké.
Nekem pc-n is csinált hasonlókat.Volt hogy nem töltődtek be rendesen a textúrák és volt hogy ha valaminek pl.egy padnak kocsival finoman neki koccantam akkor elröpült az autó-m a francba.
Mondjuk boxon még nem találkoztam egetverő hibával, eddig.Hozzá kell tegyem nem is játszottam még vele sokat. -
-
At4
tag
válasz
spammer
üzenetére
30z.Samu, köszi
, ugyanmááá, csak 32t a 24ből
amúgy napi 4-5 óra sztem, nemtudom mennyire bírná, jó szellős helyen lenne.spammer: tehát még fejhallgatót is vehetek jó pénzért ha nem akarom a TV mono hangszóróján hallgatni a játékok hangjait, remek

Még annyi hogy sima XP Prof al lehet netet megosztani úgy h x360 bácsi is használja? olvastam hogy csak Media Center Edition al kompatibilis, ez vonatkozik a net megosztására is?
nem akarom reklámozni, de konzolstudio.hu ról mi a véleményetek? -
spammer
veterán
válasz
,,no name"
üzenetére
2év teljeskörű elvileg
Ha beszarik, teló az MS-nek, a vásárlás helyére csak 3 napon belül vidd
Böngésző nincs, arra ott a PC
Boltost csak akkor faggasd, ha normális konzolbolt, MM-ban meg hasonló helyeket lehet, hogy csak hülyeségekkel vakítanak majd ("fúú Péeshárom, az menő, mert drágább, akkor jobb, meg szép fekete, és cell procis" .... és stb..
)
Olvasófej passz, de ha HDD-vel veszed, fel is másolhatod a játékokat és kíméled a fejet.Én nem vennek PS3-at, akkor se ha lenne rá pénzem, mert minek, ha a box olcsóbb és van rá minden 95%-ban..
-
Peat;)
veterán
válasz
,,no name"
üzenetére
Boxot vegyél mindenképpen. Magyar nyelvtan könyvcsomagot egy bazi nagy boxban.
Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A nagy kérdésem, Xbox-ra megjelent ez a remek teazsú magyar felirattal? 

De szerencsére megoldódott a bajom.Kop..kop..kop.