Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
mergal
üzenetére
Az azt jelenti, hogy a d-pad irányaira rakhatod őket, így gyorsan eléred, nem kell turkálni a pip boyban. Fegyvereket is lehet oda rakni, sőt érdemes, gyorsan lehet váltani közöttük. De a d-pad ugye elég szar, átlós irányokba lehet hogy bajosan érzékeli, meg amúgy is. Amúgy van topicja itt a ph-n is.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok,
Elkezdtem a Fallout3-at. Ismerkedek még vele, elég jó. Viszont van 1-2 dolog amit nem értek... pl van az aid menü ahol ugye a különféle egészség cumok vannak és az RB megnyomásával megjelenik egy 8db négyzet,itt mi a lényeg? Meg ugyan ez a misc nél is ugye minden kacatot össze lehet szedni ezekből mit lehet kezdeni?
Vagy ha van valami útmutatás az is jó... Tesztekből nem derült ki. -
No.01
addikt
Lehet hulye kerdes, de a Halo 3 volt magyar valtozatban? Talaltam egyet ujonan a neten 3500-ert, de oda van irva, h angol verzio...
Koszi!
-
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Tud valaki arra valami jó megoldást, hogy hogyan tudnám rákötni a PC-s hangfalamat az Xbox-ra, úgy hogy HDMI-n viszem ki a jelet (van hozzá az a kábel, de sajna a kettő nem fér meg egymás mellett fizikailag)?
-
spammer
veterán
válasz
eddie17
üzenetére
Én most fejeztem be. Leírom véleményem.
A Ninja Gaiden 2-t és a DMC 4-et nagyon szerettem, jó kis változatos hentelés volt, jó grafikával, jó zenével (DMC4), élvezet volt játszani, ezért kiváncsian vártam a Ninja Blade-et.
Most fejeztem be, és hát, ez sajnos nem jött be annyira.
A játék 9 küldetésből áll és kb. 6 mission alatt ugyanazt a zöldes Tokiót látod, ami nekem már rohadt unalmas volt (szeretem a változatos pályákat). A végére lett más fajta pálya is, de az sem volt az igazi, na meg a végére kevés...
A 9 küldetés nem túl hosszú, normál fokozaton végigjátszható 7-10 óra alatt kb. És ezt az időt is azzal érjük el, hogy kitapasztaljuk a pálya közbeni bossok gyenge pontjait és ennyi.
Merthogy itt pályánként 2-3 boss harc is van, ezzel nyújtották a játékidőt. Ezzel csak a következő gondok vannak: A sok boss harc miatt értelmét veszti a "boss harc". Ez még nem lenne nagy gond, de nem túl változatosak, sőt, itt-ott vissza is térnek ugyanazok a fajta bossok. Míg "kisebb" hentelhető ellenségből több kellene szerintem.
A másik gond a mentési rendszer. Pálya közben vannak checkpointok, azzal minden oké. De ha a missiont elkezded, nem hagyhatod abba semelyik checkpointnál, mert ha kilépsz, előről indul a mission. Tehát SAVE csak a mission végén van mindig. Ez bizony tré..

Van itt még sok Qucik Time Event, nekem személy szerint sok, van akinek ez tetszik, ez ízlés kérdése.
Az igazi probléma, hogy a játék rövid és nagyon nem változatos. Aki hentelésre vágyik, annak a NG2-t vagy a DMC4-et ajánlom. Ha ezek megvoltak, és hentelésre vágyunk, akkor vállalható a Blade is, de az említett 2 "alapmű" után kicsit csalódás lehet. Nekem az volt sajnos.
7/10
( ui.: helyesírási hibákért, elgépelésekért bocs, siettem
) -
zsocy
őstag
válasz
eddie17
üzenetére
Nekem sikerült kipróbálni a teljes Ninja Blade-et, és tényleg nagyon hangulatos. Van olyan pálya ahol az elejétől a végéig egy bazinagy főszörnyet apritasz. Viszont szerintem kegyetlen nehéz a játék, vagy csak én vagyok béna, de ennyit még nem szenvedtem játékkal. Különösen frusztráló amikor már leszedted szépen a gonosz életerejét, és belelépsz egy támadásába, kezdheted újra teljesen sértetlen ellenféllel.
Ázért tuti játék, én csak ajánlani tudom. -
HagaNRG
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Zsír!Persze ilyenkor szokott beütni a baj, mikor az ember nagyképűen elkezd örülni,h. az övével semmi baj, legyen szó autóról, boxról, bármiről!
2005-ös gép, HDMi nélküli prémium. Azt hiszem 3. tulaj vagyok. Tavaly nyáron teljesen új állapotban vettem meg a gépet fórumos ismerőstől- nem erről a fórumról.
Az árát sajnos nem merem elárulni, mert még valamikor hátha megunom, de szerintem az országban amai napig a legolcsóbb hibátlan box áron kaptam meg, az tuti! (két akkori premierjátékkal ráadásul)

-
taylorp
senior tag
Vegyetek bontatlan Guitar Hero 3 Legends of Rock game-et!
Csere is érdekel. -
eddie17
addikt
Ninja Blade demo kipróbálva. Eszméletlen hangulatos szerintem. Darabolok ezerrel, csillió hit, aztán jön a hatalmas pók
Meg felhőkarcoló falán futni lefelé, és repülő démonokat passzírozni az üvegbe, király
Nekem nagyon tetszik eddig. Remélem sikerül beszerezni a teljest 
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintetek mennyire érdemes megtartani a boxom a gari lejárta után? Mert a terv az hogy őjat veszek decemberben amikor lejár a gari 15.én Elitet néztem ki és költeni már nem nagyon akarok a mostani ra behal...Mitgondoltok?
-
_ak_
addikt
Egy újabb leírás, h hogyan konvertálhatjuk át az mkv-t mp4be a GOTSent progival. [link] Lényegesen gyorsabb és egyszerűbb, mint az előző verziók. Elvileg a feliratot is bele tudja ágyazni az mp4be. (bár ez utóbbi nem tudom, h h megy. hozzáteszi csak vagy rá is égeti-e)
-
(jan)
őstag
válasz
tikadanee
üzenetére
ha nem áll tőled a barkácsolgatás magad is elvégezheted

-
p_milan
aktív tag
-
p_milan
aktív tag
válasz
tikadanee
üzenetére
Ez sajnos egy ilyen világ.
Ingyen nem fogja neked senki megjavítani. A neten találsz hozzá tutorialt esetleg, hogy otthon hogyan tudod javítani, de az sem lesz ingyen.Vannak akik keresnek 3ledes gépeket, add el az egészet, és vegyél egy új arcadot chip nélkül, azzal nem lesz gond 3évig. Szerintem jobb ötlet nincs.

-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
A házasság után amikor kiválasztod a házat, h melyikbe lakjon elvileg utána lehet hemperegni a leányzóval, DE ha jól emlékszem akkor a a town square-i könyvesboltban lehet megvásárolni a 'come hither, dear' könyvet, amit elolvasva kapod a szobára hívős expressiont.
Más. Mennyire vannak cheaterek liveon? Ill gta 4et tolta valaki multiba?
-
hdman
őstag
-
tikadanee
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy xbox 360 am és 2 szer is elromlott már (2 szer lett szervizelve)
Most bedöglött harmadjára és 3 piros led-del rendelkezem....
Az lenne a kérdésem (ugyanis nem szeretnék megint 10 ezer forintot elkölteni egy alaplap javításra) hogy ilyenkor mit tegyek?
Lecserélik nekem egy másikra valahol ha ilyen gáz a helyzet vagy mi?
És ha igen akkor hogyan tehetném ezt meg ?!
Elöre is köszi,Dani! -
hdman
őstag
30z.Samu: Nagyon adja neki

Scotty: Én eddig öcsémmel toltam, asszonyt még nem sikerült rávenni

(sztem nem is fogom tudni,mert tegnap amikor hazaért, kérdezte,hogy mi ez a szar
)Lego Batmann-el ugyanez a helyzet, bát az annyira nem tetszik.
tiv83us: Mindenképpen próbáld ki!

Igazából azért vettem elő újra,mert nem volt kedvem "tétre" játszani, ezzel meg jó volt ellötyögni kicsit. Csak most újra elkapott a feeling

-
Kasza08
őstag
Gears of War 2 @ Bonus map pack, egyszer kipörgetett (telepítve volt), karcmentes (hajszálkarc sincs!). Képek kérésre priviben! 8k!
-
hdman
őstag
Gyerekek,új kedvenc játékom van: Lego Indián János kalandjai

Nagyon addiktív játék, tegnap vagy 3órát játszottam vele egyhuzamban

(Pedig már PSP-n is végigjátszottam 2x
)Hétvégén végre meglesz a Resi5, meg a HAWX, végre

-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Már mint mi nem megy?
What you have to do is get married and sacrifice your spouse. The easiest way
of doing this is to go to Bower Lake, The Gypsy Camp and get somebody to fall
in love with you with Gifts/Expressions. When the heart above their head turns
red you can give them a ring to get engaged (you can get a ring from Bowerstone
Market). Then go to your Gypsy Caravan and press A on the paper on it to Use
it, then select "Set as Marital Home" and you will be fully married. Then get
your wife to follow you with the "Follow" expression and fast travel to
Rookridge, The Temple of Shadows and sacrifice your spouse from 12am-01am.Ugye a Defender of the Light questet még nem csináltad meg? Tehát nem ölted meg Cornelius Grim-et. ( bár elvileg akkor be sem tudnál menni a templomba, de azért menjünk biztosra.)
-
Mr.Grincs
veterán
Megcsináltam! Elv ettem egy cigánylányt a cigánytáborból. Azt feláldoztam de előtte még volt egy szerelmeskedés és abból lett egy gyerek és amikor meghalt a feleségem akkor elvitte az ÁVÓ a gyerekem
Most van egy másik cigánylány feleségem de az nem akarja az igazságot
Sajna. Lehet az a baj hogy ugyanabba a házba vittem vissza ahol az előzővel laktam. -
_ak_
addikt
Ezt az re5-öt többszörösen benéztem, tiv esetében nem láttam a fától az erdőt, play asian meg pont azokat néztem ki, amelyeket nem küldik europába. Most megnézni és egyből megtaláltam. [link]
szerk.: most látom, h Skynet is belinkelte már, asszem mára már el is teszem magam.
szerk.2: feleségedet/férjedet kell feláldozni. amúgy meg ajánlom a www.gamefaqs.com oldalt, szinte mindenhez minden mennyiségben található faq. már ha nincs problémád az angollal.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Siffredi
üzenetére
Most lesz a születésnapom 15.én akkor lehet kapok némi pénzmagot és akkor lehet jut pár havi livera is....
MÁS: Összeszedtem a 2000pontot hogy gonosz legyek de most azt mondja a forma aki a keréknél áll hogy szerezzek egy igazán gonosz áldozattot. Azt honnan szerezzek és honnan tudom hogy igazán gonosz? Ez számomra érthetetlen. (Fable 2)
-
Skynet258
veterán
Nem kell itt semmilyen kapcsolat a "kintiekkel", playasia-ról bárki rendelhet - gondolkoztam rajta én is, csak kissé drága az alacsony forint miatt

-
_ak_
addikt
válasz
Siffredi
üzenetére
Hmm, nem tudom, h honnan szedtem a 9-ét, de végül is mindegy. Az 5-en megjelent ntsc-j region free, tehát ha van kapcsolatod a "kintiek" közül, akkor már oda vissza játszhattad volna játékot. Plusz tiv is linkelt egy best buy-os x360at re5-el, ott sem találtam semmi olyasmit, h még nem lenne elérhető.
-
_ak_
addikt
Live-on mennyire jellemzőek a cheaterek? Főként a gta4 miatt érdekelne, azért is vettem meg eredetibe PC-re, h multizni tudjak vele, de szó szerint ellehetetlenítik ezt a cheaterek.

Btw most már hivatalosan is lehet beszélni a RE5-ről. Nem ismerem annyira az előző részeket, de ezt alig bírtam abba hagyni.
Local coopba küldtem haverral és bár még nem vittük végig (utsó chapter maradt), de már tuti, h veteranba is neki fogunk állni. Legutoljára halo 3-at vittük végig legendarybe, helyenként az sem volt piskóta. Sztem egyszerűen rá lehet szokni erre, sokszor már hiányzik a kihívás a játékokból. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
p_milan
aktív tag
Nem lenne csúnya, csak nagyon megterheli a GPUt, és szerintem ha ezen néznéd a filmet akkor hamarabb lenne 3ledes. Illetve nem csak ez a baj. Amit leszedsz torrentről HD filmeket, azt alapból nem viszi a Box. Át kell convertálni őket, ami nem kis idő és fáradságos munka.
Ezért adtam fel én is a médiacenterfunkciós elképzelést.

-
p_milan
aktív tag
Ha jót akarsz HD miatt nem veszel Boxot. Na arra nagyon szar szerintem.
Akkor már keresnék valami erre a célra kitalált dolgot.Csak azért mondom, mert én is használni akartam erre, de aztán lemondtam róla. Nem éri meg a sok szarakodást, és nem is tesz jót nagyon a BOXnak a 1080ps film. A médiacenterek "mindent" visznek, könnyebben kommunikálnak a PCvel, jobban bírják a terhelést stb. Erre lettek kitalálva.
szvsz. -
Mankó
veterán
válasz
ithomas
üzenetére
Még nem tudom, hogy mi lesz az egészből, most még csak elméleti szinten boncolgatom a dolgot. Végülis esetemben elsődlegesen a HD miatt lenne fontos az Xbox. Utána meg a játékok miatt.
Azt olvastam, hogy az MS kivonja az Elite-ket a forgalomból. Lehet megkellene várni a vékony kiszerelésű boxokat, meglesni a kiszerelésüket és úgy választani.p_milan köszi szépen a választ!

-
p_milan
aktív tag
válasz
ithomas
üzenetére
Rendben! 
Más :
Játszottam az NFS UCrel (szerencsére végeztem vele, már csak az on-line acsik vannak) és elég sokszor előfordult, hogy egy verseny előtt lehalt. Bejött, hogy Töltés és kész, nem lépett tovább. A box ment rendesen, az animáció is futott, de csak nem töltötte be... Fel is van másolva a HDDre.

-
p_milan
aktív tag
Hello!
1. élvezhető képet fogsz kapni, nem lesz nagy az eltérés eg FullHDhez képest.
2. BOX HDMI --> Erősítő HDMIbe, az leveszi neked a hangot, mejd az erősítő out HDMIjéből a TVbe tovább a képet. A probléma ezzel csak az, hogy a BOX a HDMIn 2.1es hangot továbbít csak. Ezért én azt javasolnám, hogy BOX HDMI direktbe a TVre, és egy Optikai kábellel kösd össze a boxot az erősítővel.
Mivel nem tudod majd bedugni a HDMI kábelt és az audio csatlakozó egyszerre a box hátuljába ezért meg kell bontani a csatlakozó burkolatát ÍGY.
Kb ennyi.
-
Mankó
veterán
válasz
ithomas
üzenetére
Pedig úgy gondoltam, hogy venni egy Arcade-ot, ami tudja a hdmi-t, s mellé hdmi + optikai kábelt.
Egy plusz kérdés, lehet külön olyan előlapot kapni, amivel olyan fekete kinézetet kapna a box, mint az elite esetében? Drágállom az elitet, bár ahogy nézegetem a plusz dolgokat, lehet az lenne a kézreálló megoldás. -
ithomas
őstag
-
Mankó
veterán
Gondolkozok most egy Xbox360 beszerzésén, és felmerült néhány gond a hanggal kapcsolatban. Ezügyben szeretném kikérni a tanácsotokat.
Van egy Samsung 32"lcd tvm, melynek felbontása 1360*768, HDMI-s, az 1. kérdés, hogy élvezhető képet kapnék-e ha ezen játszanék?
A 2, fontos kérdés, hogy az 5.1es hangot hogy tudnám lejátszani? A tv-hez van egy szintén Samsung 5.1es házimozi erősítő és a megfelelő hangfalak. Az erősítő szintén hdmi-s. Elképzelhető, hogy az xbox hangját és képét együtt áttudnám lőni az erősítőre, amely a képet tovább lőné a tv-re, a hangot meg elosztaná az erősítő hangfalaira? Egy kicsit hitetlen vagyok, hogy ezt meg lehet-e oldani. Mert ha nem, akkor a tv hangszóri által közvetített hang nagyban rontaná a játékélményt.
Ha valakinek hasonló megoldása van, ossza meg már velem is a tapasztalatokat!
Előre is köszi a segítséget és a válaszokat! -
Mr.Grincs
veterán
Azokat meg honnan szerezzek? Amúgy megcsináltam a 2000 pontot és most valamai nagyon sötét embert kell vinnem éjfélre hogy akkor végezzem ki. Mert csak akkor leszek igazán tökös varázsló.. De kit és honnan vigyek oda?? Elég egyszer mezei ember is a piacról?
Siffredi: Sajan nincsen live előfizetésem...De nagyon szeretnék mert nekem is sok acsim van amit ki kéne prögetnem még. (azért nincsen még live előfizum mert nem jutott rá még keret sajna)
-
Mr.Grincs
veterán
Megbolodnulok mire összegyűlik a 2000 pontom a nyársalásokból....
-
tiv83us
veterán
Egyszeruen nincsen sima Elite ujonnan, csak faken bundle...
Tegnap egesz este bujtam a netet es nincs. Ez lehet szoci, de legalabb nem Djuree Pinataval, meg Lego Kisjanossal adjak, hanem valami olyannal, amit amugy is meg akartam vasarolni.A Gaming Centerembe meg amugyis csak egy lazy boy lesz /nem en, hanem a masszirozos, sortartos, cooleres fotel/, egy allvany tv-vel, meg boxxal, meg Karcsi, a cserepes viragom.
/Macskat ide nem engedem be, mert megragja Karcsit.../
-
bwoay
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
de nem értem, miért nem jó akkor már neked egy közönséges fekete elite,
vagy fehér pro. miért kell bundle-nek lennie?
nem néztem utána, hogy ez mennyire jó ár,
azt tudom, hogy felénk simán nem éri meg, mert drágább a pakk,
mint egy elite + a RE5. És akkor normális színű géped lesz,
ami megy mindenféle TV-hez, bútorhoz, kutyához, macskához.
egyébként ez valóban inkább vörös, de nem érzem, hogy javítana a helyzetén
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Megoldodott, ma bejelentettek, penteken megjelenik, en meg megveszem es Resident Evil 5 jar hozza /amit amugy is meg akartam venni, ugyhogy jol jott/

-
Mr.Grincs
veterán
Hogyan tudom a Fable 2 ben odacsalni az embereket a templomba ahol van a balszerencsekerék? (ahol jól meg kell őket szivatni) Kint vagyok a faluban a kovácsműhelynél de nem eneged senkit, vagyis nemtudom hogyan kell őket odacsalni...Előre is köszi a segítséget.

-
(jan)
őstag
valakinek nincs ötlete miért csak az tárul a szemem elé hogy pc not listed ???
kezdek megőrülni

-
bwoay
nagyúr
akkor leírom inkább, bár a játékból végülis rá lehet jönni:
minden egyes terem végén van középen egy rész a falon,
ahol el van gyengülve a fal (erre fel is hívják a figyelmed).
annyi a dolgod, hogy odaállsz elé, és mikor a berserker nekiiramodik,
az utolós pillanatban elvetődsz. ahogy nekifut a falnak, betöri, és máris továbbjutottál
a következő terembe. emlékeim szerint ezt 3x kell megcsinálni, és már kint is vagy a szabadban, hammer of dawnnal jól oda lehet pörkölni neki. 2x. -
Def26
félisten
Ma nekiestem életemben másodszor a Gears of War -nak. Érdekes, mert most tetszett.
Viszont nem tudom, hogy kell megölni egy nagyobb szörnyet vagy mit. Szvsz még eléggé az elején járok, de azért megpróbálom leírni a sztorit. Egy video bejátszás van, hogy egy csarnokban láncon visznek egy szörnyet ami kiszabadul, majd egy folyosón összetalálkozok a döggel de nekem fut, azt meg is halok. Mit kell itt csinálni? 
Aktív témák
Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hyundai, Kia topik
- Fujifilm X
- OpenWRT topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Én is jó áron vettem az enyém egy itteni kedves fórumtárstól! 

Akkor úgygondolom megint megkéne javíttatni...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)