Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
akkor vajon miért nem jön ki a 2 év...

-
bwoay
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
akkor vajon miért nem jön ki a 2 év...

-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Azon mi is tűnődtünk, h vaj' mér nincs benne egy katana?

Bár el tudok képzelni jobb grafot is, de ha jobban belegondolok boxon nem láttam még sokkal szebbet, sőt, talán itt a legszebbek a robbanások.Azon ritka játékok közé tartozik aminek még rendes HANGULATA van, amibe bele tudod élni magad és szinte kiabálva állsz fel a fotelből, h TÖLTS MÁÁÁR, amikor 4-5 zombi a sarokba szorít, vagy amikor jön a bagman és szinte pánik szerűen menekülsz előle, miközben imádkozol, h nehogy véletlen egy zsákutcába fuss.
Csak ehhez min veteranba vagy profba kell menni, persze könnyebb fokozaton is élvezetes, csak később, amikor már tápos fegyvereid inkább rambonak érzed magad, mint egy egyszerű halandónak. Az igazi resident evil mivoltát profba adja meg a játék. Pl. eltűnnek a fix töltények (tehát csak randomra lehet találni), gyógyító cucc helyett, csak pénz van, és míg te csak 85%-ot sebzel az enemyken, addig ők 10szeresét a normális támadásnak, tehát egy mezei zombi ütése is szinte nullára üti a a teljes hp-dat, ami annál nagyobb az egyből lecsap, és ha ez bekövetkezik, akkor szinte azonnal meghalsz, ha nincs közvetlen melletted a társad.
Sose voltam RE fan, de be kell, h lássam jobban élvezem itt coopba a gyilkolást mint a gowokba, pedig eddig azok voltak a standardok. Én tuti ezt venném meg a Te helyedben, persze nagyon sokat dob rajta, ha coopa tudsz vele játszani. Az ai, komolyabb fokozaton inkább csak hátráltat.
-
spammer
veterán
válasz
szaba19
üzenetére
Golemkonzolt nem ajánlom (igaz, nem személyes tapasztalat, de nem olvastam sok jót), a hűstésmodot sem, ha csak nem vagy félsüket

Jasperek az Arcade-ek többnyire, úgy hallottam. De lehet hogy már a 60GB Pro is, és Resi5 féle piros box is. Szerintem simán kérheted, hogy neked kifejezetten csak jaspert küldjenek, ha azt akarsz. Meg tudják állapítani a matricán lévő infokról.
-
ithomas
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Tévedsz

Az enyém 2008 09-es...mégis Falconos.
De az elmondható ha Arcade-ot vesz,akkor nagy valószínűséggel már Jasper lesz,ha meg bármi mást akkor Falcon.
Ez alól kivétel az RE5 elite bundle...ami szintén Jasper! -
szaba19
tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Köszike a gyors választ
remélem tényleg az van benne
-
kisninja
őstag
Megjött a kicserélt xboxom hát újat kaptam benq olvasóval 2009.01.xx a dátuma viszont 16,5A zabál... xen vagy zeph. Az új fajta pecsét is van rajta.
-
Sanya
nagyúr
az eredeti 20 fontos, és a 100 dolláros logitech távirányítón kívül milyen távlövők jók ehhez a masinához? van egy univerzális távirányítóm, de nincs kedvem végiginézni a sok-sok kódot
szaba: kérdezd meg őket a fórumban.
-
bexinho23
őstag
-
Sziasztok!
ADSl internetet, rotuer nélkül rátudok kötni X-box-ra?
-
bwoay
nagyúr
és úgy szerinted kijön az, hogy 2008 szeptembere és 2009 decembere között
két év telt el?
laragirl:
azt is mondták, hogy ha irreális időpontot ad ki a rendszer,
akkor kell a blokk, hogy bizonyítani tudd a vásárlás időpontját,
és onnantól kezdve természetesen "rekalkulálják". -
tiv83us
veterán
Jah, kiprobaltam egyszer... jo gagyi. Igazsag szerint egyik GH-val sem allok joviszonyban, nem jon be tulzottan.
hdman: Max a demot nezhettem meg /meg is neztem/, mert a jatek 29.-en kerul a polcokra. Egyebkent meg kell mondjam, tetszett. De nem fogom megvenni, mert kene hozza GH-s dob, az meg nem kell.
-
spammer
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Szerintem jó controllerrel is, coopban meg pláne
De azt tudd, hogy a GH3-ig játszható csak controllerrel, onnantól már csak gitár. Ha még tart az akció MM-ban 10k-ért érdemes venni egy gitár+GH3-at. Egyébként feelingesebb nyilván a gityó 
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Hát ha már gitár híró akkor gitárral vennék játékot újba.
Leszedtem a RE5 demót..., hát érdekes az irányítás. Olyan lassú minden...Hát nem ez lesz a TOP 1. nálam amit meg kell feltétlenül venni az is biztos.
-
tiv83us
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Buta kerdes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Djuree
félisten
válasz
laragirl83
üzenetére
háááát nem rossz kontrollerrel sem, de sztem gitár az elengedhetetlen, teljesen más élmény
(én pc-n tolom, a bill.-t használva gitárként, nem is olyan rossz ahogy az hangzik
)most keresgélek valami jó példát a való életben erre, de nem jut eszembe semmi

-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Nah a kérdés az hogy 13 ért vegyek Resident Evil 5 öt, vagy Gitárrrr hirrrrróótt 15 be a saturnba. Aki tud olcsóbban szóljon

-
hdman
őstag
Ha van róla adásvételid, akkor nincs gáz.
-
ToBeY
nagyúr
Vettem itt a PH-n egy Xboxot annó, és az előző tulaj nevére van berisztrálva (akir nem érek el január óta)Szóval hogyan lehetne az én nevemre íratni, hogy ha van valami gubanc akkor tudjak intézkedni pl gariztatás!
-
-
syl5
őstag
Üdv!
Komponens kábel esetén, amikor HD-re van állítva; akkor csak az optikán keresztül jön hang jel, vagy a sztereó rca-n keresztül is?
-
syl5
őstag
válasz
laragirl83
üzenetére
a vásárlás időpontjától számítják a garanciát...
-
laragirl83
őstag
Az én gépemet 2008.09.20-án gyártották.
M$ xbox honlapon, miután regeltem a gépet, ott a garancia lejárata: 12/19/2009 6:59:59 PMEz se nem 1 év se nem 2,és főleg nem 3

-
_ak_
addikt
2 év teljes körü + 1 év rrod = ? rrod gari összesenamúgy mi történt, h megült a topik. csak nem mindenki re5özik?
nekem már majdnem 30 órám benne van. bsaa emlémákat gyűjtsétek sheva tribal rucia kick ass
Btw, ha linkelnék egy módszert, h h lehet a boxal neten keresztül syslinkbe játszani (úgy mint a hamachival) az ugye nem számítana wareznak?

-
-
bexinho23
őstag
Nekem cod 4ben 960 accsim van, veteránon a csernobilos báján meggyűlt a bajom. Szerintem az volt a legnehezebb. Bár youtube-on láttam egy jó fedezéket, úgy már gyerekjáték volt. De magamtól aligha jöttem volna rá
.
A hátralévő 40G az a bonus pálya... Én azt már próbáltam vagy 1000x, de mikor a túszhoz érnék meghalok, vagy lejár az idő. Sajnos elég feledős az az accsi. Pedig youtube videohoz méltón viszem,de valahogy a lépcsőn felmegyek és utána a sok ember... Na ott mindig vesztek 1-2 msp-t
-
-
Mr.Grincs
veterán
Most itt járok
Ez már lassan a vége.. [link] -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08
üzenetére
Már túljutottam ott ahol elakadtam de már szétb@asz az ideg néha.Átlőnek a falon a németek és úgy halok meg és annyi gránátot dobálnak hogy azt vissza sem bírom hajigálni.... Amúgy 30G-t kapok/ ha egy küldetést megcsinálok veteránba, amikor nem veteránba nyomtam végig akkor csak néha kaptam G-ket. ÉS a legjobb ha megynerem a háborút akkor az 100G üti a profilomat

-
syl5
őstag
sziasztok!
Egy LIVE kártyáról hogyan lehet így ránézésre megállapítani, hogy még nem volt-e felhasználva?
Van rajta valami kaparós rész, és akkor az alatt van egy kód, amivel érvényesíteni tudjuk a hozzáférést? -
karakpecze21
senior tag
Tényleg, de ez nem tudom hogy sikrült.
Hát nekem bejött a házi javítás, eddig úgy látszik jobb munkát végeztem mint ahol elötte járt szervízben.
Ez eddigi házi javításoknál az volt a baj hogy sokan csak leszorították a hűtőbordával a gpu-t.
De ha csak megtépjük a csavartakkor csak a gpu közepét tudja leszorítani a borda, mivel a gpu maggal érintkezik.Így a gpu szélein ugyanúgy rossz marad a kontaktus, sőt talán rosszabb.
Az a légeny hogy én úgy oldottam meg ezt a leszorítást hogy a borda mindenhol leszorítja a gpu-t a nyákra, a szélein is.
Be is vállt. -
hdman
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
hehe, egy 2006-os bejegyzésre válaszoltál

Hát ez a házi javitás eddig nem volt túl sikeres, de remélhetőleg megtörik az átok

-
Mr.Grincs
veterán
Van aki veteránba végigtolta a COD 5-t? Én kb a háromnegyedénél járok és már kifogott rajtam

-
Mr.Grincs
veterán
Call of Duty World at War eladó XBOX 360 ra
8K az ára 8500 ft postával együtt.. -
spammer
veterán
válasz
karcsii
üzenetére
Egyedi fejlesztésű rendszer megy alatta.
"20. What OS does the Xbox 360 use?
The Xbox 360 uses a custom operating system. In an exclusive interview with TeamXbox.com, Todd Holmdahl, Corporate Vice President of the Xbox Product Group at Microsoft, explained, “The best way to think about the Xbox 360 OS is that it is an extension of the Xbox 1.0 OS.” To read the complete interview, click here."
forrás: [link] -
-
karakpecze21
senior tag
Szerintem nem csak a samsung optikát lehet flesselni, csak úgy tudom hogy a hitachi optikákat bajosabb megcsinálni.
De biztos hogy meglehet, mert az enyémben is hitachi van és flash-elt.Csabcy:Sajnos nem olyan régén én is így jártam.Használtan vettem itt egy boxot és durván 1 hét múlva 3 ledes lett.
Mikor megvettem mondta a gazdája hogy már javították ezzel a hibával egy szervízben.Ő nem is használta azóta, amint megcsinálták eladta.
Én nem küldhettem vissza az MS nek mivel már máshol javították.Annak meg nem láttam értelmét hogy újra szervízbe küldjem, mert amint látom nem sokat ér.
Hiába golyóznak újra egy boxot, mert mikor az a túlmelegedéstől 3 ledes lesz az alaplap minimálisan elvetemedik.Egy idő után újra fel fog szakadni.
Nekem sikerült megjavítanom és ezt már biztosan merem mondani, mert azóta nincs vele baj.
A gpu-t sikerült olyan módon lerögzítenem(leszorítani) hogy rugalmassan lekövesse az alaplap minimális mozgását is.De biztos ami biztos alapon kiszereltem az optikát a házból, mert raktam egy 8cm-es halk ventillátort a gpu bordára.
Azóta rengeteget ment a gép és egyszersem hibázott.Ennek már kb 2 hónapja. -
karcsii
csendes tag
Helló
Nem tudna nekem valki megmondani hogy mien operácios rendszer fut xbox 360-on ? Úgy értem hogy PL:. Lunix Vista Xp . -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabcy
üzenetére
Hali,
Vonatkozik rá az MS 3 év garija. Hívd fel az MS-t hogy ez lett vele és akkor ott kövesd az utasításokat. Add meg a címedet, a box sorozatszámát ilyesmiket.
Majd jön az UPS futár aki elviszi ingyé majd hozza vissza 1 hónapon belül.
Természetesen akkor érvényes mindez amit leírtam,ha nincs flashelve a boxod. Ha van akkor gari nincs. -
Csabcy
tag
Helló!
Ma 3 ledes lett a gépem. Február 28.-án múlt 1 éves,az EW-ben vettem, a garjegyen 1 év teljeskörű garancia van, vajon vonatkozik rá az ms 3 éves garija?
A neten az MS-nél nincs regisztrálva, a LIVE-ot azt használtam vele, szétszedve nem volt.
Mit tehetek ebben a helyzetben?
Aki járt már hasonló cipőben kérjem írja le mi történt.Üdv:
Cs
-
Def26
félisten
Srácok, a Guitar Hero Metallica -t lehet kontrolleren játszani? Valaki letöltötte már a demot?
(Mobil netem miatt nem tudok letölteni semmit...) -
Mr.Grincs
veterán
Így nézne ki majd a slim xbox 360 vagy ez csak kamu? [link]
-
30z.Samu
titán
Skacok!
Lenne egy keresztkérdésem: Hogy kell leszedni a vinyót a boxról? Lehet, hogy én vagyok a béna, de nem tudtam lekapni róla.

Aktív témák
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Meg amiket gyűjteni kellett.