Hirdetés

Aktív témák

• ->Raizen<-

veterán

válasz amol #1966 üzenetére

X360 eléggé melegszik muszály megcsinálni a hűtés vmoddolást de ezt minden valamire való konzolokkal foglalkozó boltban meg tudnák csinálni. Az új verziós xboxban amit falconnak becéznek abba már 65 nanós cpu van de 2008-ban jön a 65 nanós gpuval ellátott gép amivel nem lehetnek gondok. Ha most veszed az elitet akkor ha az jövőre pl behal akkor sincs para mert a szervizesek már az újfajta alaplapot tennék bele amiben mind2 chip 65 nanós és annak is át lesz dolgozva a hűtés elvileg majd halkabb lesz. Én játszottam elég sokat a tvmen egész nyáron nem volt olyan gázos. Aztán egy 17"-es crtn játszogattam de a látható képméret csökkent amiatt hogy minden x360-as játék 16/9-es képarányra készült és nem tudtam úgy belőni a képet (widescreenbe) hogy a kerek dololgok csak enyén legyenek eltorzulva a játékokban. Most egy 22"-es crtn tolom de ezt sikerült belőnöm tök jó 56 cm-en tolni a gémeket! Ahhoz hogy teljesen látható legyen a kép alul felül fekete csík nélkül ahhoz crtn azt kell csinálni hogy 640-480ba teszed a felbontást xboxnak és akkor jó lesz az már más kérdés hogy pixelhegyeket fogsz látni. A jobb módszer ha veszel egy újabbfajta mondjuk acer widescreen tft lcd monitort 19"-be de 50kba van ... A gugli a barátod keress konzolos boltokat vagy nézegesd az apró újságot okosítás ügyben. (xbox360.lap.hu)

Aktív témák