Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
X360 eléggé melegszik muszály megcsinálni a hűtés vmoddolást de ezt minden valamire való konzolokkal foglalkozó boltban meg tudnák csinálni. Az új verziós xboxban amit falconnak becéznek abba már 65 nanós cpu van de 2008-ban jön a 65 nanós gpuval ellátott gép amivel nem lehetnek gondok. Ha most veszed az elitet akkor ha az jövőre pl behal akkor sincs para mert a szervizesek már az újfajta alaplapot tennék bele amiben mind2 chip 65 nanós és annak is át lesz dolgozva a hűtés elvileg majd halkabb lesz. Én játszottam elég sokat a tvmen egész nyáron nem volt olyan gázos. Aztán egy 17"-es crtn játszogattam de a látható képméret csökkent amiatt hogy minden x360-as játék 16/9-es képarányra készült és nem tudtam úgy belőni a képet (widescreenbe) hogy a kerek dololgok csak enyén legyenek eltorzulva a játékokban. Most egy 22"-es crtn tolom de ezt sikerült belőnöm tök jó 56 cm-en tolni a gémeket! Ahhoz hogy teljesen látható legyen a kép alul felül fekete csík nélkül ahhoz crtn azt kell csinálni hogy 640-480ba teszed a felbontást xboxnak és akkor jó lesz az már más kérdés hogy pixelhegyeket fogsz látni. A jobb módszer ha veszel egy újabbfajta mondjuk acer widescreen tft lcd monitort 19"-be de 50kba van ... A gugli a barátod keress konzolos boltokat vagy nézegesd az apró újságot okosítás ügyben. (xbox360.lap.hu)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest