Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Partizan182
senior tag
Eddigi legnagyobb élményem a PGR3-mal kapcs azt volt, hogy miután kedvesemmel hazajöttünk londoni kiruccanásról bevillant, hogy hohó, van itt londoni pálya.
Gyorsan csináltam egy útvonalat ami kb mindent érint, és ketten ''végigkocsikáztunk'' rajta. Hatalmas élmény volt, felismerük az üzleteket, az utcákat, a lépcsőket amelyeken pihentünk, minden pontosan olyan és ott van mint a valóságban.
K*rva jó volt. -
Zolko001
tag
Nem azé mondtam
............mert eddig nekem sem volt vele semmi gondom. Csakhát én nem is vagyok egy hardcore gamer...én sem játszok vele egyhuzamban 2-3 óránál többet. Meg aztán nem is akarom a garanciamentes gépemet ''kockáztatni''. nincs kedvem a kukába dobni...talán egy ventillátor fesz emelés még befigyel. -
jimessor666
aktív tag
-
GyuZa
tag
Ezt úgy mondod mintha zavarna a szélesvásznú kép... X360-hoz határozottan szélesvásznú megjelenítőt kell venni. Nekem is 16:10-es a 19''-os monitorom csak a boxra van rákötve, csak ahhoz használom. Az x360-as játékok egyáltalán nem szeretik a normális (4:3 körüli) képarányt.
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

............mert eddig nekem sem volt vele semmi gondom. Csakhát én nem is vagyok egy hardcore gamer...én sem játszok vele egyhuzamban 2-3 óránál többet. Meg aztán nem is akarom a garanciamentes gépemet ''kockáztatni''. nincs kedvem a kukába dobni...talán egy ventillátor fesz emelés még befigyel.