Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
Sajnos meg kell, hogy cáfoljam

''Ha nem akarsz mindig mindent a megjelenés pillanatában megvenni, akkor kibírható árakon lehet is lehet játszani eredeti lemezekkel.''
Az a baj, hogy új és tényleg ''jó'' játékok árai nagyon nehezen mennek le... Crackdown még mindig 12k körül forog használtan... Halo3, Fable2, Assassins Creednek sem 3 hónapba fog tellni, hogy 10 alá kerüljön.
Csere berés boltokban pedig ritkán fordulnak meg ''Best of játékok'' 6 hétig vártam GearsofWar-ra, majd találtam valakit akitől használtan megvehettem.
''A legtöbb jó játék semmit nem ér a Live nélkül.''
A legtöbb FPS-t éppen kontroller miatt, nagyon nehéz élvezetesen Multiban emberek ellen játszani (pedig szeretem a controllert), ezek közé tartoznak: az összes MedalofHonor, összes CallofDuty, videók alapján BlacksiteArea51..., erős kivételek: Halo2, Halo3 Auto-Aim de Deathmatch miatt unalmassá válik, szinte csak az van. Gears of War hatalamas kivétel, lenne idézőjelben: célzás jó, de mivel a Live Location szerint oszt be, ezért Angolokkal kell játszanod ahol a távolság miatt, esélytelen vagy, volt mikor nyertem, vagy majdnem
de akkor közelharc, lövés 2:1 arányban volt :S. Magyarokkal jókat lehet játszani, de sajna 70%-uk (összesen kb 30-an vagyunk) 22-23h-kor jön fel, de hajnal 2-3-kor még játszanak
... (384kbyte feltöltésem van), és PC-s FPS játékosnak nagyon laggol... így pedig kiesik az utóbbi két játék közé tartotó Lost Planet is (noha ezt még nem próbltam)
Itt lépnek be a stratégiák, amik viszont meglepően jól játszhatóak, campaignben és Multiban egyaránt!!! viszont, csak 2 van belőlük, a C&C3 pedig stlusából adódóan nem egy főnyeremény. Ennek ellenére viszont sokat játszom vele
- szintén nagy negatívum pedig a játékosok hozzáállása: nem lehet Mute-zni a őket, ha gagyi vagy, azért anyáznak angolul, ha első vagy, akkor pedig azért (tipikus) Illetve lehet, bedugod a Headset-et azt lehalkítod, és eldobod a szoba tuló sarkába.
- FPS kilőve, RTS szegényes, szerepjátékok pedig nem rendelkeznek Multival: Fable, Fable2 (online coop talán lesz) Hack and Slash-ek: Ninja Gaiden részei stb...
Szívem összeszorul, miköben ezeket írom, hiszen eleinte még én is azt mondtam, hogy milyen jó lesz, meg a videók szerint király lesz stb (visszalehet olvasgatni, nem is kell olyan messzire
)
Végső szó: Ha nagy ritkán összejövünk magyarok 8-an 90%-ban 22h után akkor kárpótol a dolog, főleg GoW-ban... de ezért nem éri meg havi 1-2 jtékkal szenvedni, főleg, hogy sok jó játék van és minden FPS-t kipörgethetsz 3-4 nap alatt. GoW elsőre Hardcoreon 2*2.5h + 1*5h (szombat) és vége...
Mindenki próbálja ki, majd felejtse el............
Viszont, még nem vagyok flashelve így ha valaki szeretne GoW-ozni az vegyen fel
Fenixroe a Gamertag-om 
Aktív témák
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de akkor közelharc, lövés 2:1 arányban volt :S. Magyarokkal jókat lehet játszani, de sajna 70%-uk (összesen kb 30-an vagyunk) 22-23h-kor jön fel, de hajnal 2-3-kor még játszanak 
Fenixroe a Gamertag-om