Hirdetés

Aktív témák

• Eugene Roe

őstag

válasz PPeter #1175 üzenetére

Sajnos meg kell, hogy cáfoljam :(

''Ha nem akarsz mindig mindent a megjelenés pillanatában megvenni, akkor kibírható árakon lehet is lehet játszani eredeti lemezekkel.''

Az a baj, hogy új és tényleg ''jó'' játékok árai nagyon nehezen mennek le... Crackdown még mindig 12k körül forog használtan... Halo3, Fable2, Assassins Creednek sem 3 hónapba fog tellni, hogy 10 alá kerüljön.

Csere berés boltokban pedig ritkán fordulnak meg ''Best of játékok'' 6 hétig vártam GearsofWar-ra, majd találtam valakit akitől használtan megvehettem.

''A legtöbb jó játék semmit nem ér a Live nélkül.''

A legtöbb FPS-t éppen kontroller miatt, nagyon nehéz élvezetesen Multiban emberek ellen játszani (pedig szeretem a controllert), ezek közé tartoznak: az összes MedalofHonor, összes CallofDuty, videók alapján BlacksiteArea51..., erős kivételek: Halo2, Halo3 Auto-Aim de Deathmatch miatt unalmassá válik, szinte csak az van. Gears of War hatalamas kivétel, lenne idézőjelben: célzás jó, de mivel a Live Location szerint oszt be, ezért Angolokkal kell játszanod ahol a távolság miatt, esélytelen vagy, volt mikor nyertem, vagy majdnem ;] de akkor közelharc, lövés 2:1 arányban volt :S. Magyarokkal jókat lehet játszani, de sajna 70%-uk (összesen kb 30-an vagyunk) 22-23h-kor jön fel, de hajnal 2-3-kor még játszanak ;] ... (384kbyte feltöltésem van), és PC-s FPS játékosnak nagyon laggol... így pedig kiesik az utóbbi két játék közé tartotó Lost Planet is (noha ezt még nem próbltam)

Itt lépnek be a stratégiák, amik viszont meglepően jól játszhatóak, campaignben és Multiban egyaránt!!! viszont, csak 2 van belőlük, a C&C3 pedig stlusából adódóan nem egy főnyeremény. Ennek ellenére viszont sokat játszom vele :)

- szintén nagy negatívum pedig a játékosok hozzáállása: nem lehet Mute-zni a őket, ha gagyi vagy, azért anyáznak angolul, ha első vagy, akkor pedig azért (tipikus) Illetve lehet, bedugod a Headset-et azt lehalkítod, és eldobod a szoba tuló sarkába.

- FPS kilőve, RTS szegényes, szerepjátékok pedig nem rendelkeznek Multival: Fable, Fable2 (online coop talán lesz) Hack and Slash-ek: Ninja Gaiden részei stb...

Szívem összeszorul, miköben ezeket írom, hiszen eleinte még én is azt mondtam, hogy milyen jó lesz, meg a videók szerint király lesz stb (visszalehet olvasgatni, nem is kell olyan messzire :( )

Végső szó: Ha nagy ritkán összejövünk magyarok 8-an 90%-ban 22h után akkor kárpótol a dolog, főleg GoW-ban... de ezért nem éri meg havi 1-2 jtékkal szenvedni, főleg, hogy sok jó játék van és minden FPS-t kipörgethetsz 3-4 nap alatt. GoW elsőre Hardcoreon 2*2.5h + 1*5h (szombat) és vége...

Mindenki próbálja ki, majd felejtse el............

Viszont, még nem vagyok flashelve így ha valaki szeretne GoW-ozni az vegyen fel :D Fenixroe a Gamertag-om :D

Aktív témák