- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
hemaka #87996 üzenetére
Nagy veteránok maradunk.
Sokan lemorzsolodnak ez biztos. De ne legyen igazam. Én újra mászkálni ilyen formában Barensen első 13 lvlt jobban élveztem mint a BFA bármely percet. De ezt tudtam is, hogy jobban fogom élvezni. Szűk 20 fős guildem pedig csak velem egy idős játékosokkal van tele akik most jöttek vissza LK óta.... Szóval mi jól elvagsunk -
whitezo88
nagyúr
Golemaggon Ashenvale meglepően üres. 2 allissal találkoztam a partra futás alatt Silverpineből.
-
Janusz001
őstag
Akkor a BfA -t ki is lehet dobni a kukába, ahová véleményem szerint eddig is való volt és az erőforrásokat átcsoportosítani a classicra.
-
DjDanee87
addikt
válasz
echterion #87990 üzenetére
Én úgy saccolom olyan 1500 játékossal megdohatták a Mirage Raceway létszámát. Annyival volt kevesebb a sor ma, mint korábbi napokon. Ha ennyivel emelték mindet akkor nyilván a fullosabbakon ez nem sokat segít.
De ha úgy nézed hogy van mondjuk 30 szerver (sőt vaszeg több) az összes régióban és mindegyikre felfér még 1500 ember az eddigiekhez képest, az elég szép létszám növelés.
Most eléggé örülök, hogy a kisebbséghez tartozok, azzal hogy rühellem a PvPt
PvE server nem gáz sorbanállás szempontjából.
-
Whysperer
addikt
Bementem RFC-be na mondom ostmr jó vayok erre elment a net és vissza logolásnál 5770 que és 140 perc.
Pedig mi már átmentunka Razor serverre ami eddig low popos votl erre már az is tele van FULL
-
echterion
nagyúr
Fél 3 óta áll sorban a gépem, még 163 perc. Hát ez így sem lesz jó, pláne, hogy jövő héten már lányom is suliban lesz, nem fog tudni délután beléni.
-
szilchi
őstag
Van/lesz Armory a classic karaktereknek?
-
Plata
félisten
válasz
MasterMark #87984 üzenetére
Aha,nem rémlett.
Pedig régen is mining engi volt a proffom,de erre már nem emlékeztem. -
Plata
félisten
Az normális hogy 1 copper lelőhelyet 3-5 alkalommal is kitudok bányászni?
Nem mintha bánnám,csak fura. -
pachito
őstag
Razorgore elveszett. Pár napos a szeró és már ez is tiszta gyász..
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Tudnátok nekem dobni prot palához egy franko talentet?(classic) ha egyáltalán van ilyen a neten már
Hálás köszönrt
-
AlexWolf
senior tag
Egy elég hülye kérdés, de nem tudom hol kereshetnék rá választ....
Na szóval most, hogy elindult a classic WOW, volt-e róla szó mi lesz a jövő?
Hagyják a legelső kieg nélküli WoW-ot futni, amíg meg nem unják a népek, mikor már mindent is kifarmoltak 1,5-2 év múlva? Vagy 15 év eltéréssel megint kiadják a kiegészítőket újra és újra (vagyis a BC jön majd 2022-ben)?Erről van valami hír?
Üdv:
-
rio92
csendes tag
Sziasztok!
Mai nap folyamán úgy látszik sorra fogok kerülni (nem dolgozom ma
) a Golemagg-ra, már csak 6k előttem.
Ragaszkodom a realmhez, mert sajnos tudom milyen az amikor egy szerver később elnéptelenedik, és bízom benne, hogy a későbbiek folyamán valamilyen módon orvosolni fogják a hatalmas sorban állást. Mirage is esélyes volt, de a pvp fontos számomra.
Szeretném megkérdezni ezen realmen játszók között, hogy melyik frakció népszerűbb a magyarok körében? -
torik
senior tag
Golemaggon abszolút nem látszik hogy megnövelték a kapacitást
mi haverokkal átmentünk Ten Storms-ra, ott még este sem volt sor.
-
Azie
őstag
9k sor, 240min. TW alapján, most kattintottam rá
-
-
wjbhbdux
veterán
Pár perc beállítani ezeket, Chrome remote desktop vagy Steam Link app desktopra nyitva és rányomsz a telefonon a playre a munkahelyeden, mire hazaérsz be van lépve.
-
func93
senior tag
sziasztok,
sajnos munka miat még nem nagyon volt időm fejlődni, de érdekelne hogy ki hanyason áll éppenséggel?
-
Lacee1986
senior tag
-
Spet
addikt
Azért hétvégére mindenki tervezzen programot, mert, hogy a bejutás nem lesz egy sétagalopp az biztos
-
bypass|HUN
aktív tag
Golemagg 2400/40min most...
Üdv: bypass
-
-
Azie
őstag
igen, tök más egy 30-90p sor, amikor hazaérsz és raid előtt megkattintod és raidre bejutsz és lehet játszani, mint egy 10 óra+ sohasenem bejutós fos.
6-kor belogoltam tegnap du., este f10kor lefeküdtem, 12kor megébredtem, kiDCzett s sorból, visszalog, mázlira kb oda tett vissza, 2-re beállítottam ébresztőt, de 1kor megébredtem, akkor megint DCs volt az acc, relog, f3-kor felkeltem, akkor megint DCs volt, de beengedett sor nélkül. 3kor szerver restart, 3.15-től tudtam játszani 7ig. és ezért fizetünk... o.O amúgy tegnap írtam egy fórumposztot nekik -
Janusz001
őstag
Most meg offline minden :/
-
-
Fandango
veterán
Nem értem a felháborodást, a sorban állás a Classic-al jár mint anno. Igazán hitelesen csinálja a Blizzard, le a kalappal előtte.
-
malacka87
őstag
Azért remélem a pénz visszafizetés játszik. Ez már enyhén üti a fogyasztóvédelmi kategóriát.
-
BoneDragon
veterán
Ma kora delutan sikerult kicsit jatszanom vegre. Ud-t inditottam, nagyon szokatlan volt, hogy nem mutatta merre menjek. Eloszor csak szaladtam elore es kerestem a nyilat, aztan esett le...
igazából fejbol emlekszem nagyjabol az osszes questre mi hol van, de nagyon elveztem, hiaba kellett varni a mobokra. Teljesen mas erzes mint a mostani wow.
-
Azie
őstag
ez nem a hab a tortán, hanem a cseresznye a hab legtetején. eddig láttunk báta szinten kiadott AAA címeket, 4 éves várást egy release-re. na ők meglépték, hogy sorbanállásért subot fizessünk. mondjuk
bolsonaro, trump, borisjohnson, orbánfortnite és társai után tényleg nem volt magasan a léc, hogy a blizzardhoz is begyűrűzzön az idiotizmus -
szilchi
őstag
Én egy német médium pop-os szerverre mentem,gondolván ez csak medium,itt nem lesz sorbanállás.Hát tévedtem
.Meg rápillantva az előbb a realmlistre,mindenhol full,csak 1-2 szerver volt high.Igaz az én szerveremre most "csak" 125 perc várakozást írt.Reggel,munka után simán beenged 7 felé.Délután ha felkeltem,akkor is általában.Délután 5-6 után már sorbanállás van ott is.
A hétvége az meg valószínüleg katasztrófa lesz.Aki játszani akar,az hajnalban belép és egész nap nyomja.Ha kilép,hétfőn kerül vissza valószínüleg.
-
torik
senior tag
Én dél óta állok sorban, most ír 15 perc/550. helyet a sorban. elég érvágás az egész
remélem blizz majd csinál valamit vagy legalább kiad egy közleményt hogy terveznek tenni a dologért valamit mert hosszú távon ezt sokan nem fogják tolerálni.
Oké hogy apadni fog a közösség miután lement az első hullám meg üres szerverek meg stb. de ez sem jó így -
Janusz001
őstag
Hajnal 3 tól délután 5 -ig folyamatosan ki-be tudtam lépni a Mirage -n, most 120 perces sor, persze ez már nem érint, este 8 kor én már eldőlök
-
echterion
nagyúr
válasz
Bárcás #87936 üzenetére
17867...744 perc. Kezdek bepöccenni, hogy rendes munkába járó emberként este esélyem sincs játékra azokkal, akikkel szeretnék, mert nem lehet belépni. Kicsit bassza meg érzésem van, mert nem nagyon látom, hogy mitől fog ez jobb lenni mondjuk egy hét múlva. Komolyan, most én is tartsam bekapcsolva a laptopot fél napig, míg be tud engedni ez a nyomorult játék? A gyerkőc otthon van még, meg tudnám tenni, de csesszék már meg, hogy csak így lehet belépni.
-
grizlisandor
veterán
Várok az előfizetéssel még egy/máséf hetet, nincs kedvem que-ra várni, addig csapatom más game-el.
-
Bárcás
újonc
4448 queue est. time 100+ perc
-
anulu
félisten
nos, így röviden: ez az a Classic, ami miatt anno behúzott a WoW és ott is tartott évekig. persze, sokminden változott már azóta IRL, de ami tőlem telik megteszem, hogy ami kimaradt, azt most el tudjam érni. Vanillában 5 boss volt meg Naxxban, előtte minden pucolva többszörösen. szóval, az endgame miatt tértem vissza.
és imádom! vért könnyezés a szintezés warriorral, de imádom.
-
hemaka
nagyúr
Mondjuk ahhoz képest, hogy várni kell meg midnen , egy épkézláb csapatot nem lehet összeszedni WC-re.
-
malacka87
őstag
válasz
Lirion #87926 üzenetére
Én nem akartam vaníilia fagyit! De ha már van és a hétre kimaxoltam a main karit akkor tolnám vele. Ja és a másik nagy faszság hogy várólista közben nem tudsz bfa-n játszani. Ezt se tudom melyik idióta barom találta ki.
(#87929) Whysperer: low medium pop szerverre több okból se mennék... -
Whysperer
addikt
Mi ezért mentünk a Razor szerverre. Meg csak médium. Nagyon klassz újból ugyan ott szaladgálni.. Totem quest élni stb.
-
malacka87
őstag
8 órája állok sorban és még mindig 300percet ír szánalmas és nevetséges.
Hajnali 3-4 óra környékén szerver restart után esetleg lehet játszani de napközben...
-
DjDanee87
addikt
válasz
Mr.White #87922 üzenetére
Csak az előfizetés kell, játék nem. Játék csak az aktuális kiegészítő tartalmához kellene (BFA jelenleg). Aktív előfizetés viszont classichoz is kell, tehát ha lejárt a sub oda sem fogsz tudni belépni. Előfizetés nélkül csak az aktuális játék játszható 20as szint korláttal.
-
Mr.White
senior tag
Hali!
Gondolom nem én vagyok az első aki megkérdi, de két oldal visszapörgetése után nem találtam rá választ szóval:
-Elég csak egy havi előfizut vennem és játszhatom a játékot és annak a classic-ját, vagy először meg kell vennem a játékot és még az előfizut?
Bocs Elder Scrolls Online-ból jövök.
Köszi a helpet!
-
Cathfaern
nagyúr
-
Dr.Burn
őstag
válasz
szaszab #87916 üzenetére
Most jelenleg igy mukodne.
(#87917) DjDanee87: Senki nem mondta, hogy csinaljanak masik 100 szervert.
Layering jo otlet volt, csak sokkal nagyobb letszamra kellett volna tervezni. Ido volt.....
Ha 30percet, vagy 1 orat kell varni, az megoldhato. Jelenleg tervezni 3-5 orara eleg nehez. -
DjDanee87
addikt
Semmi blue post sajnos, de van ez a subredditen levő post : [link]
Arról szól, hogy beáll a sorba és azért streamelni twitchen, hogy telefonról lássa hol van a sorban. Eközben ő akár gyúrhat is.Amiért írom: top comment teamvierrol szól, és sokan írják hogy használják ilyen célból, és senki sem említi hogy emiatt ban járna. Persze továbbra sem találtam semmit.
Dr.Burn: hosszú távra terveznek. A kihalt szerver nem menő. Ahogy az sem ha elveszted a karaktered nevét szerver összevonás miatt. Így most van sorban állás, ami azért mérséklődik hamarosan. És remélhetőleg nem lesz kihalt szerver később sem.
-
Dr.Burn
őstag
Eleg gaz, hogy tudtak mar indulaskor baj lesz. Persze at lehet menni masik szerverre, nem gond. Bar akik atmentek azok is sorban allnak.
Most azt mondjak, hogy menjunk egy masikra
. Nyilvan majd stabilizalodni fog, de ez igy most gaz.
Nekem nincs annyi idom, hogy sorban alljak 4-5 orat, hogy majd tudjak jatszani 1 -et. Nem beszelve arrol, hogy tegnap tobb, mint 5 orat alltunk sorba, es szerencsenkre jott a DC. Kinek van kedve megint varni
-
pachito
őstag
Én a hivatalos magyar szeró kihírdetéséről lemaradtam ezért választottam egy olyan angol pvp szerót, ahol nem 600 min-es queue fogadott, a választás a Razorgore-ra esett
-
Ideg
aktív tag
válasz
szaszab #87911 üzenetére
Haha ezt még nem is láttam.
Régen követtem őket, tényleg vannak jók! De szerintem az elmúlt 1 évben nem követtem őket. Köszi h felhoztad.
(#87910) pachito
Egyébként Golemagg szerver. Persze át lehetne menni másik szeróra, de amíg nincs char transfer addig nincs értelme olyan szerveren húzni ahol semmi haver nincs fent, plusz ugy volt megbeszélve, hogy ez lesz a nemhivatalos magyar szeró.
-
szaszab
aktív tag
The Magic of WoW Classic – Old Friends
Ezt ismeritek?
Nekem csak tegnap mutatta munkatársam. Marha jó videókat csinálnak. -
pachito
őstag
Ti milyen Classic szerveren indultatok?
-
warcat
veterán
Amúgy kis szerveren tényleg kegyetlenül halott a retail, máskor azért a reset miatt volt mozgás pl AHban (enchantok a ládás cuccokra stb) most szinte semmi. Persze friss a Classic, de nagyon kíváncsi leszek mi lesz 1-2-3 hét múlva.
-
Ideg
aktív tag
Hehe, már nagyon régóta nem osztogatnak free napokat, de régen tényleg így volt egyébként. Ha nagyon laggos volt, vagy sorban állás volt, netán sok DC és karbantartás, akkor osztogatták szépen. De mivel a retail megy gondolom szépen, ezért nem lesz itt semmi kompenzáció. F@sz a fülükbe.
-
Plata
félisten
Az előbb world boss megölte hordást,erre kaptam egy honorable kill öcsit a karimmal,míg ott várakoztam.
-
whitezo88
nagyúr
mi értelme van a dinamikus gyors repopnak ha a q mobnak (ami nem kill x hanem neves, Kreenig) 10 perces respawnja van?
-
warcat
veterán
Elképzelhetőenek tartom, hogy teamvieweren keresztül való botolás miatt tiltják, nem érzékelhető a bot program de maga a tv igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest