Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
salaam
üzenetére
Hát az ancient mana az jelenleg haszontalan a Suramaros questchain vége után. Azt nem tudom, hogy a 7.1-el vagy a 7.2-vel ez változni fog-e, de most nem ér szinte semmit.
Amúgy manát inkább a piacon farmolok a városban. Ott jellemzően folyamatosan poppolnak gemek, virágok, porok, borok lent és a tetőkön is, ahova grapling hookkal fel lehet menni. Mondjuk egy dupla erős bor ad 200 manát is.
Amúgy elég szomorú, hogy rank 3-al is csak 1-et ad.
-
válasz
salaam
üzenetére
No, ahhoz gratulálok. Mennyi szedés után sikerült kieszedni a rank 3-as questitemet?
Azt hiszem redditen olvastam, hogy valakik csoportosan szedték és mindenkinek ugyanabból a virágból esett a rank 3-as quest. Ez mondjuk annyira nem jó, mert én mindig Surumar egy kis részén keresem a virágokat. Bár az is lehet, hogy csak az RNG és urban legend.
-
powernap
tag
-
TheProb
veterán
válasz
salaam
üzenetére
Akik hírdetnek azok progress-re keresnek embert, én most csak egy jó társaságot keresek, mert egyébként csak "lötyögni" akarok, ezért is írtam a casual-t.
u.i.: hun chat, meg sajnos 80%-ban idióta kisiskolások flamelésével és kurvaanyázával van tele...
De azért próbálkozok még, bár azt nem értem, hogy mért nem tud itt senki valamit ajánlani.
-
powernap
tag
válasz
salaam
üzenetére
hol/hogy lehet upgradelni? én elkezdtem a JC quest sorozatot, mondom majd jól csinálok magamnak gyűrűt meg necket, csak azzal nem számoltam hogy egy kék kő olyan 4-7k gold, és kell belőle vagy 5, szóval nem éri meg túlzottan
én is 809 ilvlen vagyok most, de healerként rettentő szopás a sima insta is, nemhogy HC... -
k.kristof
őstag
-
Whysperer
addikt
válasz
salaam
üzenetére
Báár az az artifact fegyver ahogy a Resto shamané kinéz az valami kritikán aluli. vagy 2 percig bírtam transmogolás nélkül! Többi is wowhead alapján elég tré. kb annyi köze van egy shamanhoz mint nekem az űrhajózáshoz. Talán egy játszható Naga aki shaman annak elmenne. 
-
Whysperer
addikt
válasz
salaam
üzenetére
Nagyon jó lehetett.
Nekem még 1 óránál több nem jutott játékra,de az az 1 óra alatt röülök ,hog ynem is jutott rá több, mert Nagyon tetszett a hangulata... aztán nem engedte ,hog yrákattanjak 8)Resto shaman arftifact weapon-nél mikor úsznom kellett az örvény fele és ahogy vissza néztem és láttam ahogy eltünik a talaj és csak úszol a semmiben .. Elég érdekes élmény volt. 8) -
Peetey91
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Keményen megdolgoztál érte. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)