- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
MasterMark #88292 üzenetére
Azonnal leveszem róla az aggrot, mert még csak lvl7-es. Ölöm a lvl11-12 Plainstridereket, de nem akar szintet lépni a dínó. Vissza kéne vele mennem kisebb régióba felfejlődni?
-
Plata
félisten
válasz
AlexWolf #88291 üzenetére
Engem már vanilla óta azért piszkált hogy kezdjek undeadot,most hogy újra van classic megint ezzel piszkált,mondtam neki hogy mért nem játszik vele,de neki inkább a Bf meg hasonlók kellenek.
Mondjuk ha én játszok akkor néha szokta nézni.
Jah meg inkább PS4-en játszik én meg nem szeretem a konzolokat. -
AlexWolf
senior tag
válasz
Departed #88288 üzenetére
Pont ma 6 éves.
Viszont neki elég, hogy mászkál meg eteti a tigrist, meg lövöldöz.
Mondjuk olyan ütembe eteti, hogy ha nem robban fel a tigris, akkor pár napon belül lesz egy baromi kövér, de baromi boldog macskájaArra jó, hogy megtanulja használni az egeret, meg a billentyűket, max ha megunja a környéket, átmegyünk valahova.
-
Cheesy
őstag
Lekerültem Barrensre lvl 11 troll hunterrel és halok folyamatosan... erre tegnap húgomék jöttek látogatóba, indított egy undead priestet és 2 óra alatt már lvl 6
-
Departed
őstag
-
AlexWolf
senior tag
válasz
nesh_019 #88276 üzenetére
Család mellett max 1 órát tudok játszani 1-2 naponta. Tegnap lett a main mage-em 18-as.
De legalább nekiálltam kinevelni a következő játékos generációt, mert a kislányom NE hunterrel már 10-es.Cserébe öt percenként megkérdi Darnassus környékén, meglátva bármilyen NE nőt, hogy az hercegnő?
Mondtam neki igen bmeg ez pont olyan mint a My Little Pony, és mindenki hercegnő!Ekkor megnyugodott és ölte tovább az enviromentet.
-
kkdesign
senior tag
válasz
grizlisandor #88281 üzenetére
Én is ezért hagytam a francba, először visszamentem bfa-ra, aztán most hogy lejárt az acc, szépen megvárom míg egy kicsit visszaesik a golemagg szerveren a létszám, nekem is ez a max 1 óra várakozás lenne az ami belefér, meló + esti suli mellet
-
grizlisandor
veterán
válasz
whitezo88 #88272 üzenetére
& (#88273) NyalokAA:
Köszi, akkor várok még egy kicsit vele, hogy nekem beleférjen időben.
0,5/1 óra várakozási idő azt mondom ok, mert első dolgom akkor belépek és mígy csinálom a többi dolgom bekerülök. Ez amit te is írtál (#88273) NyalokAA, ez még nekem kicsit sok. -
nesh_019
senior tag
[lassan 50, döcögünk a 60 felé.!]
Ti hogy álltok a classikkal, mármint aki játszik?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Razzul #88261 üzenetére
A skinning lw jó szintezéshez ha csinálsz magadnak geart, illetve rengeteg extra farmolást generál, mert kell a bőr. Sűrű beast-es helyen meg dőlhet a rengeteg ingyen nyúzás. Később viszont nincs mit craftolni vele, se maganak, se AH-ra igazán. Core leathert meg csak raiddel tudsz farmolni, ami megy a guild bankba. Talán Naxx 1.0-án kell nem kevés bőrt a szett craftoláshoz. Akkor talán fel fog lendülni az bőr forgalma.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
grizlisandor #88271 üzenetére
6 óta állok sorban 9000 ről 3615 ig jutottam még 77 perc a kalkuláció szerint és talán csinálhatok lefekvés előtt 2 db questet
-
whitezo88
nagyúr
válasz
grizlisandor #88271 üzenetére
Egyre jobb. meg beindult már a transfer.
-
grizlisandor
veterán
Gondolkozok rajta, hogy holnap előfizetek és elkezdem húzni a karakterjeimet. Végül horda mellett tettem le a voksom, wotlk-ban shámi main voltam, és itt is kipróbálnám magam. Szerver típusnak PvP, ahogy néztem az itteni infókat meg az FB csoportokat Golemagg-on vannak főleg a magyarok(tudom, hogy bármelyik szerveren összefuthatok honfitárssal). Javítsatok ki kérlek, ha tévednék! Mekkora cumi jelenleg a que szimulátor ezen a szerveren?
-
Plata
félisten
Én kedvelem az eventeket,Brewfesten is el szoktam marháskodni,mountok réges rég megvannak.
-
whitezo88
nagyúr
-
DjDanee87
addikt
-
Plata
félisten
válasz
Viktor77 #88265 üzenetére
Te figy BfA-ban most rengeteg minden jön,eventek orrba szájba.
Most TW van,hétvégétől lesz cirkusz is,jövőhéten kezdődik Harvest,utána kalóz buli meg sörfesztivál.
Állandóan lesz valami.
Mondjuk cseszhetem,most jut eszembe szeptember 10 jön az új DLC az Awakening,azt is farmolnom kell. -
Viktor77
titán
válasz
Tigerclaw #88250 üzenetére
Bődület el vagy tévedve. Még mindig többen vannak BfA-n, ebben biztos lehetsz. Saját példát hoztál, én is fogok (de egyik sem releváns). Nálunk pont ugyanannyian voltak tegnap, mint máskor (ez egy HC és egy Mythic raidet jelent, kb. 50 fő, a nem raidelőkkel együtt).
És igen, lesz új raid is még, meg ki tudja mi.
-
Plata
félisten
Bakker,valami fura dolog történt megint.
Be logoltam játékba,a karim boralus harborban állt a transmogos melett a postaládánál,bementem boltba vettem seal of warton fate-et,és átugrottam a portálon nazjatarba.
Erre feljön a bónusz roll ablak és félpercnyi hezitálás után rányomtam.
Kaptam egy 415-ös cipőt.
Nem is játszottam a karival napok óta. -
Razzul
őstag
válasz
Tigerclaw #88252 üzenetére
Skinninget szintezéshez a gold farmolás miatt is ajánlják. Én is herba/alchemyt kezdtem el húzni, és én nem bánom, mivel a legalapabb potikat és elixireket is látványosan jól veszik AH-ban. Meglepően jó pénzt hoz alacsony szinten is ez a prof kombináció, visznek mindent mint a cukrot.
-
Azie
őstag
válasz
DjDanee87 #88249 üzenetére
lvl33, 9 gold
semmit nem adtam el, csak a bop nem használt cuccokat és szürkét, minden ment altokra
layer egy baromi nagy csalás, tegnap bementem raptoros barlangba wetlandsen, kitakarítottam, majd kértem grp-ot és instant mineral node-ok... ja így könnyű pénzt farmolni annak, akinek van zsebsidekickje, akivel invelteti magát (csak felmerül a kérdés, miért kell valaki, akit basztassak hozzá? ez lenne a social élmény?)
hozzátartozik, hogy utána kiléptem és nem rakott vissza az "eredeti" layerre.
tegnapi élmény szintén, dun garok elitek: warri kilép a keg loot után szó nélkül, a többiek képtelenek a healt ütni/szakítani /cczni. sámán berohan elitek közé. 2 wipe után másik csapatba inveltetem magam, itt is ugyanez 4en 4 mobot ütnek és az előbbi szarságok.
ppl are terrible még egy 15 éve sjátéknál is. szánalom -
Janusz001
őstag
válasz
Tigerclaw #88257 üzenetére
Én pár napja loch modan -ban mérgelődtem kicsit, elite ogre dob valamelyik küldihez valami kristályt, csapattal oda vissza vagy 4 szer letoltuk az egész területet, semmi. Aztán később arra vitt az utam, első ogrét lenyomtam, hopp, ott a quest item!
Ettől függetlenül egyelőre minden percét élvezem, persze töredék időm van játszani, mint anno. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
hemaka #88256 üzenetére
Tegnap bezzeg Desolace-ban a hajós láda farmnál rendes tömeg volt. Persze nem is lett volna gond, ha normál a droprate. Megöltem vagy 80-at azokból amik dobhatták volna, de sehol semmi. Szerintem ki is dobom azt a questet, mert csak időpazarlás. Látni hogy gyűlik fel nagyobb tömeg, ahol valami problémás quest van.
-
echterion
nagyúr
válasz
Tigerclaw #88253 üzenetére
Tegnap este tele volt Boralus. Ma reggel is voltak fent emberek. Nincs ez még kihalva közel sem. Tök jól el lehet tölteni benne az időt mindenféle gyűjtögetéssel, lazán stresszmentesen.
Csak az zavar, hogy ha meglesz valamikor a mount, utána már nem sok értelme lenne azzal a karival belogolni, mert szinte mindent ki kell hozzá maxolni és sok minden nem marad utána.
-
Tigerclaw
nagyúr
Én vagy két hete loggoltam be és senki sem volt fenn a nem olyan kicsi klánból. Ráadásul pár ember kivételével mindenki hetek óta inaktív. Boralusban is talán volt 15 ember.
A classic is érdekes ebből a szempontból, mert hiába high pop a szerver, nincs tömeg és új karit húzva a kezdőhelyeken is sokkal kevesebben vannak.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
DjDanee87 #88249 üzenetére
Szerintem én megvárom a lvl60-at a mount ügyében, addig el leszek a travel form-al meg az FP-kkel. Én herba, alchemy-s lettem, de most még bánom, mert skinning, lw-vel jobban tudnék szintezni a jobb gear miatt. Később viszont a legtöbb crafting szakma értéktelenné válik. Talán a herba, fishing lesz a legkeresettebb az endgame-ben BC előtt, vagyis a consumable dolgok.
-
Plata
félisten
válasz
Tigerclaw #88250 üzenetére
Szerintem kicsit tévedsz.
Sw-ben és boralus-on is nyüzsi van.
Tegnap nazjatar heti boss-ra volt hogy 8-10 raid volt egyszerre.
Timewalkingra sem kell sokat várni dps-ként.
Sw-ben az ah-nál tegnap elég szép tömeg volt.
Warrival és huntival farmoltam Tw-t,warrival azé mert kicsi és kell xp.Huntinak meg kell 5k tw badge a második draenor mount miatt,már 4550 megvan. -
Tigerclaw
nagyúr
Mármint új raid tier, szóval nagyobb tartalom. Tekintve hogy a következő kiegről még semmi hír, még vagy másfél évig mutatniuk kell valamit. Annak a pár embernek aki maradt BFA-n felesleges fenntartani sok szervert. Persze lehet hogy már rég nem dedikált szervercsoportokon mennek a realm-ok és rugalmasan tudják szabályozni a gépigényt. Talán már nem is saját vason futnak, hanem bérelnek virtuális gépeket egy szolgáltatótól.
-
DjDanee87
addikt
Meglett tegnap a Classic lvl40. Van 60 goldom úgy, hogy sok skillt nem tanultam meg korábban sem, de 36tól semmit. Kíváncsi vagyok hanyas szintű leszek mire meglesz a mount. Tailor/enchanting miatt állok szarul, mert így a clothokból és minden quest rewardból shard lett, amikből más esetben lehetne jó pénzt csinálni.
-
Tigerclaw
nagyúr
A BFA -hoz jön még content?
-
Janusz001
őstag
válasz
Interceptor #88245 üzenetére
Tökmindegy, amiben örömöd leled, talán enginek van pár hasznos kütyüje, legalábbis legionban még volt, de bfa -ban már ebben sem vagyok biztos.
-
warcat
veterán
Megint akciós a WoW battle.neten, 24.99€ ha csak a BfA kell, 29.99 pedig az egész egyben újoncoknak 30 nap játékidővel (Complete Collection).
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Classic Golemagg szerveren keresek magyar guild-et. 32 éves, családos, jóképű Warlock, just 4 fun.
Nexor - LethalRabbit#2226 -
Razzul
őstag
válasz
Tigerclaw #88227 üzenetére
Igen, az új modellek szinte mindegyike zseniális lett. Az egyetlen dolog amit kritizálni tudok, mert nem tetszik az Jaina teljesen őszes/szürkés haja. Remélem, ha egyszer feltűnik a Classic+ a láthatáron akkor a BfA-s modellek egy részét beépítik a játékba. Így pedig Sylvanas is újra megszépül és ismét lecserélődik a régi placeholder emós night-elf formája Undercityből.
-
L4mie
veterán
válasz
Whysperer #88231 üzenetére
Mert ugyanannyi eséllyel esett warrior dropp mint bármi más és tank prio mindenhol volt, bezzeg a 6 másik shamannak rolloltunk meg DKP-ztunk összevissza
/ én pl amúgy kivártam a csudaszép Red Dragonscale Protector-t de T2 vállasom soha nem volt :_( /
-
Whysperer
addikt
Érdekes mert 40 fő el 2 tankot mi mindig gyorsan felgeareltunk és általában volt 2 dps warruor akit offra geareltunk és guild bank goldbol retakenteltuk, ha SOS kellett.
-
Tigerclaw
nagyúr
Egyébként még egy ok a 20-as raid méret engedélyezése mellett: (Ez is saját tapasztalat a vanillából)
A 40 fős raidekbe is csak két tank kell és nem is gearelnek többet, csak úgy hogy offspecbe ha esik extra. Jellemzően két raid progressz képes tank van. Ha az egyik lelép akár másik klánba, akár IRL abbahagyja, akkor az jellemzően komoly probléma...de még az is, hogy neki pont akkor nem jó mint a másiknak. A content haladásával egyre több tank morzsolódik le. Mondhatni fele annyi tank van a játékban endgame szinten mintha engednék a 20-as raidelést. Ilyenkor esnek szét a klánok, meg gearelik gyorsba az offspeceseket, idegeneket, akik megint lelépnek. Nem beszélve a betanításról összeszokásról, ami szintén idő.
Nem véletlenűl modernizált sok dolgot a Blizzard később. Elég ha a content classic, a játékmechanikai elemek egy részéhez hozzá lehet nyúlni szerintem.
-
Whysperer
addikt
Alig fért be.
-
TBT
addikt
válasz
BoneDragon #88223 üzenetére
Tetszik nekem is, de számomra még mindig ő az "igazi":
Jaina-val majd meglepem magam Karácsonyra.
-
TBT
addikt
A Blizzard elkezdte kiküldeni a Jaina szobor előrendelői példányait, szóval a Tenger leánya már a nappaliba/polcra is kitehető:
-
Plata
félisten
válasz
szaszab #88217 üzenetére
Na de kérlek Tigerclaw sokkal érthetőbben és jobban leírta a dolgot.
Köszi a válaszokat.
Egyébként ha bfa kari akkor lilába is lehet már öltöztetni,csak sok péz kő hozzá.
Mert Bfa-ban már epic cuccokat is lehet találni,igaz én nem adtam el,ráraktam karira.
Gyűrűt cipőt övet is találtam rugóval. -
warcat
veterán
Attól függ mennyit tudsz játszani vele.
Néhány óra alatt eléred a 20-as szintet még totál kezőként is, viszont a starter fiók átalakulása rendessé a battlechest aktiválása után 24 óra+ ba is kerülhet. Nem okvetlenül,de megeshet, és akkor bosszantó várni.Legdrágább előfizetéssel számolva napi 144 forintot spórolsz meg, ha csak 20-as szinten aktiválod
-
szaszab
aktív tag
khm... google... khm
"In World of Warcraft, a "Twink" is a non-max level character who collects the best gear and stays at a certain level to remain in a particular PVP Bracket."@GoTReX: Igaz, ez a leírás classic-ra vonatkozik. Ott nincs heirloom. Vesd össze a fentebb írt BiS-nek vélt item-eket a heirloom-okkal. Meg tudod nézni, hogy 19-es szinten az utóbbiak mennyi statot adnak, aztán döntsd el, megéri-e költeni rá, vagy farmolnod kell.
-
Tigerclaw
nagyúr
A twink karakter egyik jellemzője, hogy a szintjéhez képest szinte a legjobb elérhető itemekkel rendelkezik minden slot-on, tehát rare és epic...vagy heirloom. PvP-re használt karakter és jellemzően XP lockolják arra a max. szintre, ami BG-k esetén egy-egy sorsolási korlátot jelentenek. Most nem tudom pontosan hogy van, de mondjuk a lvl10-lvl19 közöttiek kerülhetnek be közös battlegroundba, akkor a twink lvl19-es. Gondolom van valami item normalizáció ilyen tág szinttartomány esetén, de anno egy twink úgy darált le akár több ellenfelet is, mintha ott se lettek volna. Gyakran kell hozzá BoE rare, epic item, amit AH-ból szereztek be, vagy szerencse esetén esett saját nagyobb karakternek esett...vagy az farmolta.
Tényleg a "piros" BM hunter már a classicban bejött vagy a TBC-ben? Azt nagyon nem szerettem PvP-ben ellenfélnek.
-
Effen
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Vettem egy World of Warcraft Battlechest-et. Most az ingyenest kezdtem el. Ha elérem a lvl 20-at akkor kell "beaktiválnom"?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
GoTReX #88208 üzenetére
"Live"-on vagy a Classic-on? Classic-on nincs heirloom és szerintem még várni kell hogy bekerüljön a piacra elég sok twink item. Amúgy a heirloom biztos hogy ideális twinknek, de azt nem tudom hogy BiS-e minden slotra.
Btw, egy kérdés erre. Hol lehet kikapcsolni az XP szerzést?
Anno a BFA indulása után kitaláltam, hogy visszamegyek a Legionba és minden classal végigviszem a class quest láncot, de az artifactok kinyírásával eltűnt a Legionból minden érdekes. Megoldhatták volna úgy is, hogy ha nem léped át a Legion levelcap-et, akkor minden marad a régi.
-
Razzul
őstag
válasz
Interceptor #88207 üzenetére
Jesszusom, így reggel félreolvastam a kommentet és csak most látom, hogy BFA-re kérdeztél nem Classicra. Hülyeséget írtam, bocsi.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy 19-es Twink Huntert csinálni. Hol érdemes itemeket vadászni hozzá?
Heirloom lenne a legjobb?
-
Razzul
őstag
válasz
Interceptor #88203 üzenetére
Ha az az elsődleges, hogy PvP-ben és PvE-ben segítsen és a lehető leginkább hasznodra váljon a prof, akkor mindenképp Engineering.
-
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt olyat, hogy BfA flottul megy, a classicban viszont néha szakad a kép úgy is, hogy minimum grafikára veszem? Megoldás van erre? Köszönöm előre is.
-
Interceptor
addikt
bfa-ban egy rogue-nak melyik profokat érdemes nyomnia? pvp meg pve is érdekelne. köszi.
-
torik
senior tag
válasz
Ereshkigal #88200 üzenetére
Az elég kidobott idő lenne akkor
-
Peetey91
senior tag
válasz
Ereshkigal #88200 üzenetére
Diabloba átvinni a karaktert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest