Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Sayiid919
üzenetére
Hát, én nem temetem a játékot, csak sok olyan embert ismerek, akiknek nincs annyi kitartásuk, amennyit a classic igényel a BFA kényelméhez képest. Azt azért ne felejtsük el, hogy az emberek rettentően kényelmesek tudnak lenni és ragaszkodnak a kényelmükhöz. De az idő majd úgyis eldönti.
-
qw78er89
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy van-e info arról, ha egy starter editiont feltöltök 30 nap játékidővel, de nincs meg hozzá a BfA. akkor a két előző karakter boost-ot ( WoD és Legion) megkapom?
Köszi
-
hunvarlan
aktív tag
Nem tudom de nekem tuti nem lesz időm a classic wowra meg a rendes wowra inkább azzal játszok mint a classiccal nem tudom felfogni mi abban a jó hogy 10-20 percet várnak 10-en 1 quest mobra pl vagy hogy 3. mob után elfogy a manna jó volt szép volt de ma ez nagyon kevés szerintem max 3 hónapig lesz érdeklődés iránta utána lesz 2-3 guild akik játszanak vele és kész. Blizzárdnak inkább a mostani wowal kéne foglalkozniuk mert a legion után kész katasztrófa ami most van!
-
szaszab
aktív tag
"This will reset all of your talents in a tree allowing you to reallocate all of the Talent Points you've earned, but at a cost that increases each time you relearn your talents, so please choose wisely. This cost begins at 1 gold, but quickly escalates to 2, then 5, then 10 all the way up to 50. Talent costs above 10 gold slowly decay over time until they return to 10 gold." -> 1 goldról indul, aztán a következő 2, majd 5, 10, egészen 50-ig. 10 felett egy idő elteltével csökken 10-ig, de az alá nem. Emlékeim szerint reset után két nappal áll vissza az eggyel kevesebb árra. De ez már csak teória.
Illetve most olvasom, hogy havonta csökken 5 golddal. Nolysz! ("This cost will be reduced by a rate of 5 gold per month to a minimum of 10 gold.") -
kovsol
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
És van aki azt az egy gombot se tudta jól nyomni.

Én az első hullámnak aki otthagyja nem adok két hétnél többet. És utána fokozatosan morzsolódik le majd.
Nekem attól függ majd meddig tartok ki, hogy lesz-e akivel tudok játszani ismerősök közül. -
-
-
kovsol
titán
Én úgy gondolom amúgy max két hét és ez a Classic lelkesedés le fog menni.
Én már a beta óta toltam anno a gamet, Level 60-in is Naxxot raideltem, így elég jól emlékszem milyen is volt. Ez nem fog bejönni a legtöbb embernek.Egyébként én a BC -t jobban szerettem. Mai napig tisztán emlékszem a legtöbb bossra, ettől meg kiráz a hideg még mai napig: Order of Watchers (OoW) vs Illidan_Stormrage (Zsemlemorzsa frost mage vagyok én)
Server first Illidan killünk, utána mentünk Ogrimart raidelni xD Staffot vittem akkor belőle, és mai napig ott van a bankomban az az item az egész T6 szettel. -
kovsol
titán
Régen 1500gold egy vagyon volt.
Az 100% -os mountra is farmoltunk ezerrel, aztán az 1000g "csak"
-
KTony
tag
[kép] Jól értem én hogy ezt elküldhetem az egyik kis karakteremnek és ha eléri a 120 at egyből tudja használni mindegy hogy cloth vagy leather?
-
válasz
Hansomester
üzenetére
Úgy néz ki, hogy mage karaktert kezdek, de még gondolkozom rajta.
Wotlk-ban tankon is lehetett jókat tolni pvp-ben warriorral/paladinnal.
Phase3-ig szerintem nem fogok szórakozni a pvp talent-tel.(#87578) szaszab:
Azt akartam elkerülni, majd meglátjuk mennyire húz be a classic élmény. -
szaszab
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Sok aranyat fogsz költeni talent resetre.

-
Plata
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
Jesszus,világító csápos csillár.

-
Hansomester
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Attól függ mennyire specifikus a karakter amit kezdeni fogsz.
Pl tank nyilván nem lehetsz PvP talenttel.
Régen úgy volt emlékeim szerint, hogy Honor pontokat kaptunk skálázva.
Tehát első ölésért pl 10 pontot és minél többször ölted meg egyre kevesebbet, a végén pedig már semmit.
Vannak PvP vendorok és rankod alapján Náluk vásárolhatsz PvP cuccot.
Pl Grand Marshall fegyver
Persze lehet tévedek, nem most volt
-
#classic
Most nézem, hogy a Dual Talent csak 3.1.0-ban jött. Akarok majd pvp/pve tolni, mennyire fognak a leaderek szeretni a pvp talenttal pve-n?
Találtam leírást a Pvp content-ről(katt) jól értem, hogy Phase1(továbbiakban P1) csak worldpvp statisztika nélkül, P2 Honor system + PvP rank, world pvp-re ad reward-ot vagy hogy kell ezt elképzelni?(azt hittem, hogy arena lesz, de csak BC-ben hozták be)
-
templar5
csendes tag
Sziasztok leendő WoW Classic játékosok!
Klánunk tagfelvételt hirdet Alliance oldalon a Mirage Raceway PVE szerverre, célunk hetente 3 napot raidelni, de ha aktuális lesz még egyeztetünk a tagokkal, a raidekre ha nem jelentkezel nem kötelező járni, mindenki annyit játszik amennyit szeretne, nem kényszerítünk senkit semmire, de ha tanácsot kérsz természetesen szívesen segítünk bármiben. Lesznek Casual raidek is bármennyire hihetetlenül hangzik, azoknak az embereknek akik esetleg kimaradtak valamelyik raidből illetve a keveset játszó Casual embereknek kiegészítve altokkal, így mindenkinek lesz esélye lejutni raidre. Több veterán is jelentkezett már hozzánk akik szívesen segítenek azoknak az embereknek akik nem játszottak vanillában, erre természetesen lesznek külön Class Leadereink is. Ha szeretnél egy normális, felnőtt társasághoz tartozni akkor jelentkezz az alábbi facebook csoportunkba: Link
-
Bencus88
nagyúr
-
torik
senior tag
-
Plata
félisten
Ez a free t-shirt event mi a szösz?
Én sw-ben kis karival nem látok semmit. -
GoTReX
őstag
Köszönöm a válaszokat!
3800. Huf-ért láttam g2a-n prepaidet. Ti hol szoktátok beszerezni?

-
echterion
nagyúr
-
torik
senior tag
Én a mostani Bnet accomon nem izzítottam még be a retail wowot (nem is áll szándékomban) de classic miatt letöltöttem de így sem jelenik meg a legördülő menüben. Több helyen is azt olvasom hogy ott kéne lennie előfizetés nélkül is. Most jutottam odáig hogy van alkalmam lefoglalni a neveket de a classic opció hiánya eléggé bosszantó

-
laceszgamer
addikt
Ragna allyn valaki nagyon unatkozott

-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Hogy van most a WoW feltöltés? Azt tudom hogy lvl20-ig ingyenes a dolog kisebb megkötésekkel. Én Panda óta nem vettem kieget. Visszamenőleg ezeket meg kell vennem, vagy már kiváltható ez másképpen is feltöltéskor?
Előre is köszönöm a segítségeket!
-
Spet
addikt
válasz
Melorin
üzenetére
Színes-szagos leírás, ha lefelé görgetsz. (1 DVD méretet töltött le első körben nálam csak)
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
A közelgő Classichoz már elérhető a kliens? Csak hogy ne az első nap kelljen elkezdenem letölteni a 30Mbites netemmel :S
Lehet már tenni előkészületeket, karakterelnevezést vagy hasonlót vagy ki kell várni a szerverek indulását?
Köszi! -
Razzul
őstag
-
warcat
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Alapverzió megvásárlásához 5 token kell, amennyiben ki akarod használni a korai bétát, napi 25 278 aranyat kell kitermelned. Ha ráérsz megjelenésig október 20-ig, 13 788 g / nap.
Ennyiért nem kell túl bonyolítani a dolgot, menj el virágot szedni (Zin'anthid+ repülés) napi 3-5 stack és meglesz. Ha ez túl nagy erőfeszítésnek tűnik, akkor tessék túlórázni a munkahelyen inkább

-
Lacee1986
senior tag
válasz
Iginotus
üzenetére
Ez a srác youtube-on csinált több tesztet is. Érdemes megnézni.
FullHD-ban a 60 Fps-t szerintem már egy alapabb konfiggal is lehet hozni, GTX 1060 tuti elég.
-
Iginotus
addikt
Jelenleg hol tart a gépigény?
60 fps a cél full HD maxon
I5 vagy ryzen x1600 elég vagy kell alá I7 vagy ryzen 2500?
8 gb ram elég vagy kell több?
1060 6gb elég vagy kell egy 1080 ? -
lakisoft
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Az igazi goblinok szigorúan örzik a titkukat.
. -
Csokishurka
őstag
Goblinokhoz lenne egy kérdésem. Ki mivel keres sok goldot? És ha nem féli elmondani a titkát megírhatja inkább privátban!
Köszönöm!

-
Lei559
tag
Csak az AV-kat fogják battle groupos sorsolásokba engedni a Classicban igaz? WSG , AB marad szerver szinten?
-
Pedig elég sokszor fogtok találkozni Gehennas-szal (és Golemaggel is). Úgyhogy szokjátok a nevet.

-
-
Razzul
őstag
A hatalmas igény miatt plusz egy új angol PvP szervert kap az EU Gyehennász néven. Golemagg és Shazzrah konkrétan tele van.
-
szaszab
aktív tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
10k repunként (paragon) ad egy "ládát", amiben sokminden lehet.
Rustbolt láda
The Unshackled ládaDe a wowhead kommentekben azt írják, hogy "I just opened my 6th paragon box today... all 6 have just had gold and war resources - such a joke". 10k repuért járhat valamennyi azerite, meg ~4k gold, illetve valamennyi war resource. A többire már kevesebb esélyed van. Mérlegeld, megéri-e neked.
-
Lei559
tag
Ekkora hátszéllel , hogy egy tonnányi ember figyeli a döntésüket... hát nem lesz nehéz összeszedniük a fanatikusokat az official szerveren sem.
Viszont több hasonló klán is lesz akik mondjuk sosem mentek volna törtre , így talán idővel el halványul a kiugró HC PVP beállítottságuk. -
Lacee1986
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Ez a mount az. Szegényke nagyon csúnya.
-
Spenike
tag
Sziasztok
Nem rég tértem vissza a WOW világába" ... van már 2-3-om 120-as karakterem Ragnaroson játszom Horda oldalon.
Szeretnék csatlakozni NEM ! hardcord klánba ahol tudnék értelmes emberekkel legalább myticre le járni okítanának
esetleg kisebb rédekre le jutni.Valaki ismert esetleg ilyen klánt ahová csatlakozhatnék?...
-
Zimmi91
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Na tegnap csak meglett végre a repülés, úristen de örültem

Érdemes tovább repuzni? Mechagon így easy lesz, mondjuk volt Jetpackem, szal nem sok különbség, de Nazjatarra nagyon nagy segítség a repülés. Altokkal is sokkal könnyeb végre WQ-zni, mindenhova a robot papagájjal megyek ha már azt is adta a repüléshez
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nekem 2008-ban törték fel, szerintem azért merd 3rd party model changert használtam
egy ideig jó móka volt aztán jópár hét után volt ez. Elég hamar visszakaptam mindent a GMtől utána, de szar volt. -
válasz
Brenor
üzenetére
Használj authenticatort. Sokáig én is feleslegesnek tartottam, aztán egyszer feltörték az accomat. Nem tudom hogy, mert se előtte, se utána nem volt vírusom, semmi mást nem törtek fel, semmi nem tűnt el. A legjobb víruskeresőket használtam, nem használtam crackelt programokat, stb. Egyébként kifejezetten könnyű volt visszaszerezni, nem is tűnt el semmi, csak megjelent egy tajvani wow acc is a másik mellett, azóta is ott van.
De lehetett volna rosszabb is, bár a Blizz azért elég sok mindent vissza tud állítani.
Én nem érzem körülményesnek a használatát. Felugrik egy üzenet a telefonodon, ráböksz az engedélyezésre, és kész. Egyébként meg lehet adni azt is, hogy adott gépről (pl. otthon) fellépve ne kérjen hitelesítést. -
-
Brenor
aktív tag
Mennyire biztonságos blizzard authenticator nélkül használni a fiókomat? Ti szoktátok használni? Nagyon nem szeretem, inkább beállítok egy biztonságos jelszót, minthogy mindig vacakoljak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)