- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz
nierthen #22097 üzenetére
Akkor nem értem.És semmi mást nem csináltál csak beszéltél vele??Én még tegnap este 23-kor próbáltam, d nem sikerült.Van még 1 questem amikor barlangba kell egy item a medvéből és egy nagy kukacot tudsz előidézni.Lehet mivel nincs kész nem engedi másikat??
Ez a 2 questem maradt már csak storm-ba és kéne az öcsi -
anulu
félisten
remelem, Winterg lelovesevel megoldodik az outdoor kuldizes. vicc, h amikor elkezdodik fel kell szalljak mountra, jo magasra felrepulok, kv, cigi, akarmi... vele, lag el.
az arenas dolgon meg jot rohogtem
-
whitezo88
nagyúr
na patchw 3:57, raidwide buffok nélkül, elején 1 offlineal 20%on 3 embert csapott agyon [link]
emellett gazdagodtam egy haunting callal a kék fegyó helyett + dying curse.
-
Tommmmka
senior tag
hali all!
újabb talentgondokkal küzdök
itt a karakterem:
[link]Ehhez kéne nekem egy rota vagy bármi mert egyszerűen 1800dps-nél többet nemtok kihozni belőle pedig ezzel a gearral buffok nélkül legalább 2400-2500dps-t kéne kitolni. vagy bármi más talent ötletet is elfogadok csak pls rotát is toljatok hozzá
Köszi előre is.
-
!player!
aktív tag
válasz
kovsol #22086 üzenetére
Akkor biztos nem csinálom meg kell még 10 Emblem of Heroism aztán nagyon nem szeretnék HC5fősbe mászkálni.
Malygos 10 man 8 emberrel nem laggol azt mondják.Más: Van itt még aki komolyaban raidel moonkin druiddal?
Az érdekelne, hogy hitcap elérése után (jelenleg 260 körül van változni fog még t7.5 itemekkel +30) spellpower 2100, mennyire éri meg rámenni haste-ra, külföldi forumokon azt olvastam, hogy sokkal jobb mint a crit, néztem armory profilt 1000 haste-al azért az 30%-os növekedés. Tipp? -
hi! felmerült bennem 1 probléma a 3.0.8 as patchel kapcsolatban. mióta lepatcheltem a kliens -t a launcher.exe temp mappából indul. mindig más mappa néven. gondolom ez nem normális. egyedi a problémám v más is találkozott vele? esetleg igy kéne működnie?
-
kovsol
titán
-
!player!
aktív tag
-
whitezo88
nagyúr
mi most áttalenteltünk hogy ne legyen raidwide buff, meglátjuk mi lesz.
btw most hogy Gotta Go nerf lett, megugrott a proto drakes emberek száma
-
!player!
aktív tag
Nem arrol volt szó hogy patchel együtt megoldják a fantasztikus laggot?
Mert roszabb mint volt, eléggé vicces, raidinfoba következő raid időpontja vasárnap 15:00.
GG blizz -
GoTReX
őstag
Sziasztok!Uj vagyok a WoW-ban.Dinamikus arnyékokat kivéve felhuzott graf mellett kb 40-65fps-t mérek Full tömegben IF-ben,vagy SW-ben.Elég lesz ez későbbiekben raideknél stb?Városokon kivül 120-140fps körül van,és nem szeretném ,hogy lagoljon ha sokan fogunk raidben mocorogni
Előre is thx a választ!
-
Bencus88
nagyúr
Egy nagy help kellene!!
link ezt a questet probálom megcsinálni, de már nem tudom mihez kezdjek.Megvan a friendly odamegyek a kinghez és beszélek vele és semmi sem történik.Oldalon valami jégbe fagyasztott kalapácsot is mutatnak, de azt mondták csak beszélni kell a kingel.Lécci segítsetek köszi!! -
D4v3
őstag
-
whitezo88
nagyúr
breaking nyúz
amellett hogy fixwlték a bronz süsü méretét, a sárkány mountok feljebb tartják a fejüket, ferdén ül rajta a karakter, valamint ha forogsz, kitárja a szárnyait, érdekes. -
Iginotus
addikt
Na megnéztem dk szerintem nem lett gyengébb kicsit majd másként kell vele tolni denem hiszem. Mondjuk kezdetek ota unholy vagyok
Észrevette valaki hogy a c betü allat a peteknél a mountoknak az ikonja fe van cserélrve? nálam a lo meg a szárnyas ikonja fe van cserélve és a loval idézem a repülö pacit... -
MCGaiwer
addikt
válasz
!player! #22065 üzenetére
azt tudni kell hogy elég sok ember visszafogta a shardjait amit majd most akar eladni. ez elárasztja az AH-t 1-2 hétre minimum ami erős csökkenést fog okozni az árban. nekem van 35 stack shard anno 3,5-5goldért vettem mind de most biztos nem fogom eladni öket egy darabig. még az is lehet hogy most az első pár napban veszek többet és visszatartom mind amíg kijön ulduar amikor ugye a kereslet megugrásával az ára tovább emelkedik egy hónapig.
-
MCGaiwer
addikt
mit kell itt tesztekre várni hogy megtudd menyit nerfeltek a BM hunteren? blizzard se hülye, ha azt akarná hogy hunter szar dps legyen akkor elvennék mindtől a ranged slotot...
olyan 4-4,5k dps-re lett redukálva.
-
-
!player!
aktív tag
Kiváncsi vagyok, hogy mennyire megy le a dust és essencek ára, shardot nehezebb craftolhato cuccokbol szedni.
Viktor v.mi ötlet? -
slayer006
addikt
Mostmár világos az új bányászati rendszer.
Csak egyszer kell kibányszni a nyersanyagot és megkapod mindet amit eddig egyesével kellett kikocogtatni.
Úgy működik mint a loot -olás halott ellenségen. -
capafog23
őstag
Blizz updater szedi komoly 4k-val a patchet ...
Szerk:
Itt a patch ha kell valakinek:
Link -
slayer006
addikt
Megy ez.
Már csak addon -okra leszek kíváncsi.Egy-két ikon alaposan megváltozott.
-
Junkie
aktív tag
Köszi
-
!player!
aktív tag
válasz
Junkie #22054 üzenetére
Tuti, hogy nincs benne és van arra esély (szerintem 100%), hogy a kövektező nagy pathcb sem lesz benne amivel Ulduar jön.
Dual talentről: Eléggé nagy healer és tank probléma van HC instákba, remélem a legtöbb warrior, DK, nem egy ujabb DD ágat fog kitalentelni ezzel a lehetőséggel.
-
Junkie
aktív tag
Melóhelyről nem tudom megnézni sajna a patchnotes-t valaki tudja ebbe lesz már duál talent vagy majd csak következőben?
-
Ribi
nagyúr
Nyilván az a gond, hogy a szerverek nincsenek online, így elvileg a peccset sem tolhetted még le. Nincs is hova csatlakozni. Nincs mit izgulni.
MB hunerre nagyon ráfér a nerf. 5 fős instába voltam 2 hunterrel, egyik friss 70-es kék cuccokban. Hát kis bossokon kitoltam magamból a 3k dps-t, de így is durván elmaradtam overall dmg-ben. Arról nem is beszélve, hogy néhány bosson csak a pet 1800 dpst tol ki magából. Így hunter szirszar gearben 4k dpssel enyhen bealáz. Hát mondom roller.
-
whitezo88
nagyúr
délig úgyse nagyon lesz online a dolog.
-
nak0n
aktív tag
Leszedtem a 3.0.8as patch GBenglish változatát az a.wirebrain.com oldalról, feltelepítettem, utána ugye automatikusan indul a játék, és... bal oldalon, a Breaking News-ban június 24-i figyelmeztetések az aznapi maintenance-ról stb-ről, jelszó beírása után pedig unable to validate game version. Remélem, ez csak valami bug, rohadtul nincs kedvem újratelepíteni meg patchelgetni a WOWot.
-
Backspace
tag
Az Unforgotten nevű, magyar guild a Bronzebeard szerveren várja a Hordás játékosokat!
Whisperelj Vesuvio-nak, vagy töltsd ki a [honlapunkon] a jelentkezési lapot. Ha jó arcokra, laza légkörre vágysz és céljaid vannak Azeroth világában, nálunk a helyed!Vesuvio
-
Wolverine
félisten
Úgy néz ki, a 3.0.8-cal idegesítő bugok is jöttek...
-
Wolverine
félisten
válasz
samfishR #22032 üzenetére
Yatba: beírod a chatbe, hogy /yatba és beállítod, mit mutasson és mit ne.
OmniCC: mármint az ellenfél CD-it is mutassa? Az nem fog menni, és nem tudom, van-e jelenleg ilyen addon. (a GhostRecon a 0.9.* kiadásaiban tudta ezt, de a 0.10-re a fejlesztő kivette, mert nem megbízható) -
nierthen
tag
ezt valaki próbálta már? hogyan működik, hogyan kell működtetni?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Azazello- #22037 üzenetére
3.0.8 patch notes
Alapvetően BM nerf, pet talentek érintettek, illetve steady shot, de van egy-két buff is, szóval elég vegyes a kép, szerintem rota átalakítása után nem lesz olyan túl sok különbség (szóval nincs szó porig rombolásról). De majd kiderül. -
nierthen
tag
megvan a 79.
döbbenet, hogy mik vannak: mondom elugrok már megnézek egy repus vendort. zul' drakban megcsináltam az összes kvesztet, fogom magam, átmegyek dragonblighton keresztül storm peaksbe, ott folytatom a questelést. blighton úgyis hagytam pár groupos questet, azokat megpróbálom beszólózni (ilyen egyébként BC idejében eszem ágába sem jutott volna. wotlk-ban jobb a helyzet, itt akár plusz egy szintel nagyobb elitnek is nekimegyek). na szóval, úgyis ott van kalu'ak vendor, nekem meg megvan a revered, megnézem mit adnak. hát olyan macet adtak, hogy több mint százzal, majdnem 120-al megnőtt a dps-em.még egy szint és remélem mehetek raidelni, úgyis a playing for fun, a guildünk shadow priestet keres
majd pont ott leszek én. remélem. feltéve, hogy bejutok raidre.
.questrewardos, repus cuccokban nyilván nem, kell pár kör heroic, de nem akadály az sem
még jó, hogy kitartottam a drága jó papom mellett.
-
samfishR
senior tag
válasz
Wolverine #21951 üzenetére
yó ez a yatba, csak az a baj h kiír mindent ami rajtam van(buffokat, hotokat mindent), pedig nekem elég lenne csak pl a bleed effect, méreg, debuff stb. másik, h nem tudom beállítani h amit az enemyre pakolok, azt is mutassa. csak azt látom ami rajtam van, meg ami beproccol. omniCC meg csak az időtartamokat írja rá a spellekre. hogy lehetne belőni h mutassa azt is ami az enemyn van?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok Sikerült megoldanom a Temp fájl tett be neki...BattleChestem van és és eddig csak sima WoW-ot aktiváltam,ami 31.-én jár le.Ha utána aktiválom a BC-t vajon jár még 1 hónap free?Mert sztem nem csak nekem jutott ez eszembe
Bár sztem a Blizz nem követne el ilyen hibát
-
szilchi
őstag
Gondolkodtam egy patch utáni builden és összeállítottam egy ilyent.
ákombákom build
Az alap egy másik rugoé az eu-wow forumról.Annyit variáltam rajta,hogy betettem a hemo-t. -
capafog23
őstag
A BM hunternek ez most brutális nerf lesz? Vagy még azért így is ott lesz a top dps-be?
(patch miatt) -
!player!
aktív tag
Elmondom életembe először és utoljára tudtam feltelepíteni a wow-t cdről utánna nem ment, egyszer még ment hogy virtual discet csináltam, de utánna mindig a netről letöltöttet használtam.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!Ujradobtam a rendszert,és nem tudom feltenni a WoW-ot.Elkezdődik az Install amit persze nem kapkod el
Szépen el is ér kb 98%-ig majd kapok,egy halom hibaüzenetet hogy a Dokumentumokban letrehozott mappát nem tudja átnevezni stb,majd "Sorry install failed"Googleban rakeresek és találtam vagy 140k postot hasonlo ügyben.Kikapcsoltam a tűzfalat,majd a virusirtot és kb elértem hogy csak egy hibaüzenetet kapot,de a helyzet változatlan.Ha valamelyikőtöknek volt ilyen hibája és megoldotta légyszíves segítsen mert nem szeretném vegigprobalni mind a 140K tippet
Szinte ugyanaz van a gépen mint eddig szwal nem ertem,a DVD-n nagyitoval sem lehetne karcot találni,mert egyszer lett kivéve a tokbol,és akkor sem csaptam a tálcába stb...Előre is THX!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!Ujradobtam a rendszert,és nem tudom feltenni a WoW-ot.Elkezdődik az Install amit persze nem kapkod el
Szépen el is ér kb 98%-ig majd kapok,egy halom hibaüzenetet hogy a Dokumentumokban letrehozott mappát nem tudja átnevezni stb,majd "Sorry install failed"Googleban rakeresek és találtam vagy 140k postot hasonlo ügyben.Kikapcsoltam a tűzfalat,majd a virusirtot és kb elértem hogy csak egy hibaüzenetet kapot,de a helyzet változatlan.Ha valamelyikőtöknek volt ilyen hibája és megoldotta légyszíves segítsen mert nem szeretném vegigprobalni mind a 140K tippet
Szinte ugyanaz van a gépen mint eddig szwal nem ertem,a DVD-n nagyitoval sem lehetne karcot találni,mert egyszer lett kivéve a tokbol,és akkor sem csaptam a tálcába stb...Előre is THX!
-
-
!player!
aktív tag
Van most olyan farmoló hely ahol mobok normális pénzt clothot esetleg szürke zöld cuccokat dobnak(mint régen TyrsHand)?
-
szilchi
őstag
hmm...akkor holnap patch.Pedig jó volt ez a HAT build,reméltem hogy még egy Naxx vagy egy pár Archavon belefér.Tegnap Archavon-on első 2600 dps-el.Na mindegy,meglátom patch után mi lesz a pálya.
-
temes69
aktív tag
szisztok!
régen játszottam a játékkal, és most újra kedvet kaptam hozzá, viszont azóta volt egy költözésem és most mobilnetem van. T-nél, és korlátlan. kérdés: elég a mobilnet a wownak?
arra gondoltam ha igen akkor megveszem újra, mert nekem még a sokcds verzió van meg, amit egy fél napig kell telepíteni.
a segítséget előre is köszi! -
WTS bontatlan [WotLK] 8000HUF Szegeden /w me
-
Ribi
nagyúr
Csak azt nemtudom hogy akkor meg minek kellett a rez cucc. Vajh Ulduarban fog kelleni ? Mondjuk ahova tenyleg kell.
Illetve hogy az az insta fog-e tartani 1 napig a HC gamereknek. Most, hogy mar mindenkinek megvan a maxos gear. Vagy, hogy is lesz ez az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest