Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Healbacsi
üzenetére
Pont valami ilyesmit szeretnék látni, de ha lehet messziről
(főleg a horda oldalán)
Azért azt megnézném, hogy 10-20 vagy még több ember miután legyőzte a bentieket, kattogtatnak a Selfie kamerával a holtak mellett.
Ezzel viszont szinte teljesen biztos lett, hogy az öt hét alatt lesz egy ally-s hely is. -
Healbacsi
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
2 jegy? Akkor tuti szetraidelik az allisok orgrimmart.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Healbacsi
üzenetére
WoW Scavenger Selfie Hunt 5 héten keresztül, az első hely ahol selfie-t kell készíteni: Orgrimmar.
5 héten keresztül ki kell találni egy képről, hogy honnan van és ott selfiet készíteni, amit fel lehet tölteni és hetente értékes nyereményeket nyerni. A fődíj pedig a végén 2 jegy az idei BlizzCon-ra!!! -
Healbacsi
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Miert mi fog tortenni ezen a heten?
-
Hunbeast87
senior tag
Orgrimmarba mostantól kezdve egy hétig be-beköszönnek majd az allysok egy selfie erejéig..

Látnom kellene egy ilyen pillanatot.

-
Arnold2
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Attól függ: max lvl e már a monk, vagy még most húzod? Az átlagos heirloom valamivel jobb statokkal bír mint az egyenértékű PVE társa.
Ha most húzod akkor érdemes legalább azokat a loomokat kivenni ami exp boostot ad.
Ha már max lvl a monk és csak addig kell a cucc amíg le nem cseréled PVP öltözetre akkor nem feltétlen éri meg. -
Micsurin
nagyúr
Heirloom megéri ? Vagy inkább PvE cuccban szenvedjem ki a PvP szettet ? bocsi ha hülye kérdés.
szrk.: DPS Monkkal egyáltalán lehet érdemben pvpzni ? -
Arnold2
őstag
válasz
LuckyL
üzenetére
A többiek már elmondták h nagyjából ki ő. De ami annó extra volt benne, hogy nem megölni kellett őt hanem felgyógyítani. Egy zöld sárkány volt, akit gonosz leechek fogságban tartottak.
Így a fight igazából arról szólt, hogy a healerek healelik 1000rel a sárkányt és természetesen a raidet, a többiek meg ölik az egyre gyorsabban érkező add hullámot. Amúgy Valithria Dreamwalker a becses neve.(#62082) Skyhunter: Uhh na erre nem számítottam. Azt hittem 2-3 reset alatt megvagyok. Az én szerencsémmel, akkor még összel is ICC-t farmolom majd... Gondolom 25 HC-ben nagyobb eséllyel esik a cucc mint normálban.
-
Arnold2
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Mi buggoltatuk és elmentünk mellette, majd visszamentünk és jól kigyógyítottuk, de nem honorálta shard-dal fáradozásainkat
(Sámán kolléga heróval kb 2-3 spellből kigyógyította szegényt én meg néztem mint Rozi a moziba).(#62079) Cathfaern: Valóban. Különben a pure DPS classok sajna nála megakadnának.
-
Fl3x
aktív tag
válasz
csecso22
üzenetére
Itt megtalálsz minden kasztot, de általában prios statra encsiznek minden karit

-
csecso22
tag
Hali
Sh papnak melyik draenoros enchant kell? -
Viktor77
titán
válasz
Arnold2
üzenetére
Meglett, ty. Nálunk is vetkőzött az egyik sámán. Én ki tudtam healelni, de csak pár mp-vel a harapás elött kelt a biztonság kedvéért. A másik csak két harapás után healelt, akkor leesik mindenki hp-ja.
MOD: Sőt, a Frost is, bár ott is azt írták, nem jelenik meg a fegyverbuff, de megjelenik. És 3 után le is járt rólam a frost, a 4.-et külön kaptam. Készültünk meghalni, mert mondom lejárt, nem jó, mikor guildtársam szólt, hogy kattintsak le magamról mindent, hogy gyorsabban meghaljak, akkor láttam meg, hogy ott a buff.
-
Arnold2
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
A videóban is mondja, hogy nem történik semmi amikor megvan a kellő harapás. Nos igen (hanyagságra gyanakszom, de biztos ráfogják, hogy inkább instát építettek
).
Neked egy kalappal, bár triviális már már a content, de HP-ra figyeljetek azért oda. A sámánom félig levetkőzött, hogy meg tudjon halni időben, de így csak akkor volt szabad felkelnie mikor nekem kb 5-6 sec-em volt harapásig mert 0 manával alig tudta magát életben tartania, hogy még meg tudjam harapni. -
Micsurin
nagyúr
Beszarok a B.net kliensen , játszom , alt tab gmail nézés , lépnék vissza : Go Online felirat , rákattintok nem engedi megadni az androidos autentikátort , majd : próbáld újra 1 perc múlva , oké , de WoW közben persze szépen fut , ez mi ?
Gép restart útán jó , fura volt 
-
ldave
félisten
-
Arnold2
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Huh. Arra emlékszem, hogy az unholynál és frostnál tuti megjelent, direkt néztem is.
Nem akarlak félre vinni, nem emlékszem, de mint ha nem (de ne ebből indulj ki, módosult tudatállapotban voltam mikor csináltuk
)
. De amint megvolt a harmadik harapás nem cicóztunk, öltük és beadta.
(A videókban nem látszik véletlen, hogy megjelenik e a kis icon? )Bár nem kérdezted, de tipp a frosthoz: ha többen vagytok, pl ketten: vigyázz, hogy ne fagyaszd be magad te is a frost tomb-ba, mert akkor despawnol a boss. Ha mégis megtörténne sebaj, mert az addig megszerzett fújások fennmaradnak és a következő pullnál nem esnek le és simán beadja a questet.
Illetve még egy tipp: ha sikerülne a blood inf. akkor skippeljétek a gyógyi sárkányt és menjetek a frost inf-et megcsinálni. Add le a questet és vedd fel a következő "Gyűjts 50 shardot" küldit. Mert gyógyi sárkány is dobhat valamint LK is és ha szerencsés vagy már egyből 2-ről kezded a következő resetet

-
tPedro_
őstag
Erdekes modon kezd beallni a token ara mindegyik regioban, alig ingadozik mar...

-
Arnold2
őstag
-
Healbacsi
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Milyen fegyver van a kezedben?
meg ezt talaltam wowheaden:
Shadow Infusion Will show as a buff.
Thirst Quenched Will NOT appear as a buff.
Frost-Imbued Blade Will show as a buff.I don't think I was the only one thinking that you needed Thirst Quenched to be shown as a buff as it did on the previously quest: Unholy Infusion.
I did this quest on my warrior with a warlock and paladin (Holy). Warlock had soulstone on himself.
First bite = Warlock ---> he dies.
Warlock uses Soulstone.Before second bite warlock put out his teleport Demonic Circle: Teleport in the middle of room. When the boss flies up in the air its important to spread because of Bloodbolt Whirl otherwise you die. At the same time boss flies up you will become a vampire. After bloodbolt have finished you will have a small gap of window witch allow you to bite the warlock again, and that is the part he uses teleport to you, standing on warlocks Demonic Circle..
Third Bite = your healer
After that Gushing Wound will disappear and you won't get Thirst Quenched as a buff BUT it still counts and you will get the quest completed.. -
Viktor77
titán
Mit csinálok rosszul kérdés következik.
ICC, Lana'thel, Blood Infusion Q.
3-an vagyunk, retri pala (én), sámán, druid. A számok a rajtam lévő debuff számot mutatják.
Ütöm a bosst, kapom a debuffot, 1. Megharapom a sámánt, 2. Meghal a tűzben, felkel időben, megharapom, 3. Meghal, lent marad. 3-as debuff van rajtam, megharapom a druidot, amikor is át kéne változnia a debuffnak fegyverikonná, hogy a fegyó kész a boss vérére. Ehelyett a debuff visszaugrik 1-re.
Nem bubiztam, elvileg jól csináltuk.Mi a gond?
-
törölt tag
válasz
kippedli
üzenetére
Szerk: Már látom van Warlords verzió is.

-
kippedli
tag
Lehet tudni mikor lesz nagyobb leárazás a wow storeba? Új accra megvenném a battlechestet.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Xantor
üzenetére
Ezzel is ki lehet jönni combat-ból Draenoron:
Treessassin's Guise -
slayer006
addikt
-
törölt tag
válasz
Xantor
üzenetére
Priest, Hunter, Night Elf (racial), Rugo, Mage ezek mind kepesek az eltunesre es igy kikerulnek a combat-bol, majd mount es kesz is.
(Monk, Druid szinten kepes elkerulni a harcot ha nagyon akarjak de ez most nem ide tartozik, ja Paladin-ok meg ugye bubi+hs mesterek de azt is macrozzak nehogy tul sok gomb legyen mar xD).
World PvP mar eleve halott es akik meg neha kimozdulnak Garrison-bol azokat meg kell becsulni es nem bantani oket mert nagyon kevesen vannak
Ami nekem inkabb zavaro volt, hogy allandoan Warlock/Shamy szintezes kozben mindig combat bug-ban voltam es percekig nem jott le.
A masik amit a mai napig nem javitottak azaz Evade fele borzalom.
Apropo, a repulest nem hozzak vissza de a Garrison melle betesznek egy hajos dolgot 6.2-tol , nanemar
-
Viktor77
titán
Aranyszabály, elöször legyél raidbe invelve, aztán lovagolj be. Persze kidob, mert nincs hely, de mikor kitölt, akkor már a leader szerverére történik. Ezután mehetsz majd be, ha behív.
Amúgy igen eléggé allis terület lett, akkor van bukó, mikor hirtelen a semmiből feltünik 1-2 ruszki raid, semmi perc alatt meghalunk. Olyankor raidend, másikra becsatlakozás.
-
Xantor
tag
Hogy tudnak néhányan combat-ból kijönni PVP közben?
-
Fl3x
aktív tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Próbálkoztam vele, de rengetegszer volt olyan, hogy beinveltek és a térképen ott voltak, de amúgy nem, a placc full ürs volt. Próbálkoztam, hogy kilogolok, kirepülök Ashranból és ws-ből, aztán vissza, de nem segített. De ez még 6.1 előtt volt, azóta gondolom változtattak, csak már elment tőle a kedvem, hogy újra megnézzem.
-
Fl3x
aktív tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Jó neked
Az elején eventeztem sokat, mert az altjaimnak capeltem a CP-t, akkor minden eventet a H nyert és napokat votlam bent kb, de 1-2 hónap elteltével megfordult a dolog és az alli vette át az uralmat, aztán megúntam h bemegyek és farmolnak minket. De nem meglepő, vmelyik oldal mindig dominál, akkor most a horda, de szerverfüggő is, ahogy nekem itt mondta vki, bár ebben nem értek egyet, de ez lényegtelen. -
lakisoft
veterán
A kérdésem hogy mi alapján osztanak 72 órát és mi alapján 6 hónapot? Végleges bant nem osztanak?
Más: Ashranba szokott-e valaki rendszeresen járni?
-
ígyvanferi
addikt
Teljesen biztos vagyok benne, hogy scriptel a blizz (vagy csak rossz csillagzat - ld.: Birodalmi Szakáll csillagkép - alatt születtem), mert az nem lehet, hogy véletlenül nyitottam a Hearthstone-ban olyan kevés legendary kártyát, amikor másoknak folyamatosan azt sikerül. Tuti, hogy humbug van a dologban. És akkor biztos itt is.
Majd azért ha kiderítitek, milyen időpontban fog esni a HH mount, szóljatok, befizetek egy hónapra és kiszedem. -
tPedro_
őstag
Nem ertetek hozza. En regebben csak 1 karakterrel farmoltam a mountokat, nem esett egyik sem. Aztan elkezdtem harommal es egy csomo mar kiesett. Ez a titka, 3 karival kell farmolni. De ne adjatok tovabb, mert a Blizzard nerfelni fogja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Madwe
nagyúr
válasz
DrGonzo22
üzenetére
Nade nem elég h 2 kockával dobhat e 2 hatost, hanem 6 év alatt, de csak mindig decemberben 1 hétig, na azt lehetetlen kiszámolni 6 évre vetítve! ha kidobja, akkor pedig biztos a csillagok tehetnek róla, vagy a gyíkemberek! és különben is végtelenül kicsi a valószínűsége ezért biztos nem is random hanem scriptelt valami dönti el, blizz nyilván egy egyszerű rng helyett egy ultrabonyolult többtényezős scriptet fejleszt le sok változóval, mert miért ne, nekik is egyszerre esett, ez tény! no de szerintem is engedjük el, higgyen mindenki abban amiben akar

-
DrGonzo22
őstag
Hagyjad, halvány fogalma nincs a valószínűségről, kiszámolni pedig végképp nem tud semmit, még a legegyszerűbb feladatokat sem. Levezetve kiszámolom neki a dupla HH drop valószínűségét 6 évre vetítve (1,2%), de továbbra is olyan dolgokat ír, amiért náluk simán megbuktatták volna gimnáziumban (volt egy idős matektanárunk, az nem szarozott, egy ilyen beszólás, hogy a HH mount dobásának valószínűségét nem lehet kiszámolni, mert évente csak 14 napig tart az event, és abban a félévben 2-esnél jobb jegyre nem is számíthattál, ha megfeszültél, akkor sem). Egyébként meg én vagyok egy barom, hogy leálltam vitatkozni egy olyan kvalitású emberrel, aki nem tudja kiszámolni, hogy mekkora a valószínűsége annak, hogy 2 kockával 2 hatost dob... az ilyen fajta dob két hatost, és azt hiszi varázslat történt... boldogok a lelki szegények...
-
warcat
veterán
Az ilyen összeesküvés-elméletes embereknek én szívesen ajánlanám az ismeretterjesztő sorozatokat,pl a Through the wormhole vagy az új Cosmos-ban is foglalkoztak ezzel a témával,röviden:
mindenben mintát keresünk,mert az evolúció folyamán ez a mutáció,ami erre ingerel minket,komoly előnyt biztosított.Csak hogy már a "közelmúltból" hozzak példát: az összes ókori civilizáció mintákat fedezett fel az éjszakai égbolton ->csillagképek. Pedig a csillagok helyzete teljesen véletlenszerű és ahogyan haladunk tovább a Tejút középpontja körül keringve,folyamatosan változik a helyzetük az éjszakai égboltunkon,pár ezer év alatt szétesnek.Mégis belelátunk dolgokat ebbe,majd hoppá, összekötjük azzal, hogy ha a Birodalmi Szakáll csillagkép pont északon áll,áradni fog a Nílus.
Próbáld ezt elfogadni,hogy folyamatosan működik bennünk ez a folyamat,és akkor a tudatos éned felül tudja bírálni a zöldségeket amiket kitalálsz
-
Madwe
nagyúr
válasz
frostitualt
üzenetére
neked meg az nem esett le, hogy 7-10 millió emberből 2 ember az nem jelent semmilyen patternt... Az égvilágon semmit, bármi megeshet ott, semmilyen következtetést nem tudsz lehozni belőle! 0.000029%os valószínűség felett minden könnyen valószínű 7millióval számolva (10 millióval 0.00002%), alatta már tényelg érdekes ritkaságszámba menő a dolog, de attól még legit random. S vedd hozzá h többször próbálkoznak az emberek, ami szintén növeli a %os valószínűséget...
-
frostitualt
tag
válasz
DrGonzo22
üzenetére
"Például az én matektanáraim tuti, hogy nem farmoltak ki semmit (mert nem wowoztak), azonban nem hinném, hogy különösebb nehézséget okozott volna nekik kiszámolni azt, hogy 6 év alatt mekkora a valószínűsége annak,"
hát tudod ha okoskodni akarsz nem árt ha okos vagy
a hh az egy event nem lehet 6 évig farmolni csak évente x napig.. és ugye az még mindig nem esett le hogy ha valami 1% körül droppol akkor igencsak kicsi az esélye annak hogy két emberenek EGY IDŐBEN esik... a valószínűség számitásra van addon rarity a neve ha jól emlékszem, a wowhead-es statisztika alapján számol.. és kb annyit is ér.. -
nonsen5e
veterán
válasz
frostitualt
üzenetére
Nem ötleteket vártam, a szoftvert magát ismerem, wowra sose használtam se ezt, se mást. Csak eljátszottam a gondolattal, hogy a szoftveres botolás, vagy robotos roBOTolás.

-
frostitualt
tag
válasz
warcat
üzenetére
hát őőő... szerinted a main accountjával botol bárki is? 1. orosz proxival csinálsz egy reg-et a bnet-re megveszed a bchest-et két kifli áráért, csinálsz egy guild-et a botos account-al beinvelsz sok embert közte a egyik main account-os karakteredet. ráereszted a hb-t berakod valami instába ami sok trash-t ad és a gold-ot nyomja a guildbankba a bot, a main acc-al meg szeded ki szépen. Ha bannolják a bot-ot 2-3 hét után akkor goto 1.
-
-
nonsen5e
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Kimutatható botolásnak számítana, ha szó szerint beb*szok egy robotot a számítógép elé? Pl. beállítom a LEGO Mindstorms robotot beprogramozom, hogy nyomja meg 2 másodpercenként a bal klikket.
-
warcat
veterán
válasz
DrGonzo22
üzenetére
Ez tetszik!

Amúgy még visszatérve,ez a 6 hónapos ban nagyon okos ám.
Nem rakják ki véglegesen az elkövetőt,később visszatérhet fizetni,ugyanakkor nem is lesz akkora kedve szimplán új fiókot csinálni(ha nem pénzért csinálta) hiszen ott lesz a régi minden karival stb.
A normálisabbja ért is a szóból,hiszen a 6 hónap alatt ami kimarad jövedelem pl garrisonokból azt sosem tudná összebotolnikb. -
warcat
veterán
válasz
lakisoft
üzenetére
Nyilván így van első kihágásnás esetén,de ha volt már valami probléma korábban(például akár négereztél generalon stb, illetve ha már korábban elkaptak) akkor 6 hónapos bant kapsz.
Amúgy nem neked,korábbira:
-ha nem bannolnak,mocskos pénzéhes Blizzard inkább hagyja a csalókat,csak fizessenek
-ha bannolnak,nem kell nekik az előfizető?! - ironizálás
Szerinted mit kéne tenniük? -
nonsen5e
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
Három opciót olvastam.
Valami chates addon.
Alt boostolás Ruby Sanctumban. (beengedett kis szinten)
Pick pocket automatizálás valahol.Ha van olyan akit bannoltak innen, az tudna valamit megerősíteni, cáfolni? Idegesít, hogy nem tudom, miért bannoltak jópár embert klánból is.

Lehet túl sok volt az előfizető?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De kék szerint az eddigi legnagyobb banhullám, és senkinek, semmi körülmények között nem fogják visszacsinálni az accot, és nem is mondanak több indokot.
-
nonsen5e
veterán
Érkezett egy nagy (6 hónapos) banhullám "botozás" címszóval. Tud valaki erről valamit? Mármint az okról.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(főleg a horda oldalán)

Köszönöm , neki is láttok
)
(Sámán kolléga heróval kb 2-3 spellből kigyógyította szegényt én meg néztem mint Rozi a moziba).
).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)