Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
válasz bypass|HUN #67779 üzenetére
Ha BP játszik, a Kölcsey utcában a Rákóczinál van egy idegennyelvű könyvesbolt, ahol sok warcraft könyv megvan a sorozatból. (Bár nem ez a legolcsóbb mulatság)
-
salaam
senior tag
válasz Brenor #67805 üzenetére
Én is ugyanígy vagyok, sőt, rátaláltam a legelső accountomra, ami még a b.netbe sem volt integrálva, azt is visszakaptam most. Mintha azt olvastam volna, hogy a kieg. előtt jön már a legion, szóval szerintem is egy jó időpont most ez a szintezgetésre, questelgetésre. ^^
-
salaam
senior tag
Tud valaki segíteni abban, hogy 90-es karakterrel hogy is kéne indulnia a WoD questlinenak? Sem az Adventure Guideban, sem a Boardon nem ajánlja fel (ott még Hyjalos questet ad).
-
salaam
senior tag
Van esetleg valahol (felnőtt, értelmes emberek között) egy social hely ragnaros horda oldalon? BC/WOTLK voltam aktív, arathor alliance oldalon, Másik accounttal, de megvettem a kiegeket, de általában be sem fejeztem a szintezést. Ez viszont most olyan, mint régen, nagyon tetszik. Jelenleg csak achizgatok, bebarangolom az általam nem látott helyeket, de a kiegészítőt szeretném komolyan venni.
Amennyiben valakinél esetleg kerülne egy hely, szóljatok kérlek.
Köszönöm.
-
salaam
senior tag
Gathering proffosok. Ti üldögéltek az új matokon, vagy azonnal betoljátok őket az AHba?
-
salaam
senior tag
Na meglett a 110, három nap nyugodt (minden quest szövegét elolvasva) szintezés alatt.
Mindegyik terület nagyon tetszett, a maga módján mindegyik gyönyörű volt, talán Stormheim volt a legizgalmasabb. Darkheart Thicket eléggé egysíkú volt, az nem tetszett, ellenben Neltharion's Lair az egyik legszebb ötfős, amit valaha láttam.
Proffokat is sikerült közben húzni valamennyit, bár egyelőre jól állok még pénzzel, de előbb-utóbb el kell kezdenem majd komoly pénzkereset után néznem. -
salaam
senior tag
Fú, a world questek (főleg a wardenesek) iszonyatosan jók. Utoljára talán a BC elején éreztem ennyire nehéznek a játékot. Az előbb ötször wipeoltunk egy world quest bosson, végül kb. 20 hordás - 20 allis ütötte, hogy végre kinyírjuk. Nagyon jó eddig ez a kieg.
-
salaam
senior tag
válasz BoneDragon #70710 üzenetére
Én azzal fejlődtem, meg azzal is játszom mainként, nem kell nagy pullokat csinálni, 2-3 mob és gyorsan lehet haladni
-
salaam
senior tag
Végre sikerült elérni a 810-es ilvlt és mehetek hc-ra. 2 napig 809-en voltam, nem esett semmi jó, world questekből sem, 90k aranyat meg nem szívesen adtam volna ki egy ilvl miatt, aztán ma eszembe jutott, hogy a class cuccok upgradelhetőek, úgyhogy végre meglett
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Ha guildel mentek be fog engedni, csak kérj egy summont. A 810 csak a group finderhez kell.
Más: Ha esetleg horda oldalon (ragnaros, de mehet a cross is) valakik tolnának innen mythicet és hiányzik egy emberük, szóljatok légyszi. Guild nélkül nem olyan egyszerű összeszedni 4 értelmes embert. Tudok dpselni, meg mozogni is, nem halok meg a tűzben, stb.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Valamennyi idő után változnak. A launch környékén kikerült spreadsheet is azt mondja, hogy gear-resource-ap mentén érdemes csinálni ezeket.
Én 3 naponta csinálom meg a hármat és néha ránézek, hogy profession questet tudjak csinálni.[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz Frozzy #71684 üzenetére
Parancsolj, itt letöltheted és mindent megtalálsz a telepítésről
-
salaam
senior tag
Édesdrágajóistenem, lottószelvényt kellett volna venni.
*Mondjuk egy vállalható legionös legendarynak is örülnék
Imgur[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz powernap #71949 üzenetére
Alchemyvel egy értelmes dolog volt szerintem, hp poti szétszedés ->obliterum eladás. De mostanában sokan tolják már, meg rakat idő és nagyon unalmas, nem nagyon éri már meg csinálni, én is abbahagytam. Az meg vicc, hogy flaskon/elixiren haszon 0, +2-300g ráfizetés a részedről (kivéve, ha te farmolod a gyomot hozzá).
-
salaam
senior tag
válasz whitezo88 #72019 üzenetére
Alttal sima mythicek:
-Srácon bis legendary gyűrű, arra nem képes, hogy legalább egy kék követ beledobjon - végülis bármelyik pillanatban lecserélheti-
-Healer questelt, ezért 2% manája van, nekem már első packon potit metamorphosist el kell tolni (VioletHold) - piája nincs, oldjuk meg, talán bossig regenel (nyilván nem)
-Melee szakosztály semmit nem szakít, egyik gyerek válasza: "I don't have interrupt on bind, it messes up my rotation"Ezek alapján én mythic+t nem is próbálom, utolsó nap szoktam keresni boostoló brigádot, aztán kiütöm mindkét karival a +4-t kb. 40 perc alatt. Ha nincs rendes klánod, neked is javaslom ezt a módszert.
-
salaam
senior tag
válasz Tigerclaw #72193 üzenetére
Ja meg spawnol néha 1 withered, amit k.kristof is írt, bár szerintem az már rank 2-nél is van, azért nem is írtam.
CactuS: Nincs pontos adatom róla, de tsmben visszanéztem az eladott rose mennyiséget, az alapján szerintem 7-800 node között proccolhatott valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz vgyuri #72201 üzenetére
Wow-recruit is van, azt is érdemes megnézni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest