- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
88500 - 88401
105639 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 89901 89900 - 89801 89800 - 89701 89700 - 89601 89600 - 89501 89500 - 89401 89400 - 89301 89300 - 89201 89200 - 89101 89100 - 89001 89000 - 88901 88900 - 88801 88800 - 88701 88700 - 88601 88600 - 88501 88500 - 88401 88400 - 88301 88300 - 88201 88200 - 88101 88100 - 88001 88000 - 87901 87900 - 87801 87800 - 87701 87700 - 87601 87600 - 87501 87500 - 87401 87400 - 87301 87300 - 87201 87200 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Azie
őstag
-
Plata
félisten
-
szaszab
aktív tag
1.016.820,038 okom lenne állítani, hogy ez (
vagy tört szerver, vagy) BfA.
De itt van +7 ok, amiből az jön le, hogy kizárt, hogy classic:
1. Burning Legion és Emerald Dream szerver a general chaten.
2. To Northrend quest.
3. 225-ös riding skill.
4. 2, 4, 5-ösre bind-olt ability.
5. Mamut, sárkány, saját mount.
6. 110 férőhely a táskákban.
7. Dungeon finder ikonja.Elég hardcore vagyok?

-
Azie
őstag
-
kkdesign
senior tag
-
Cathfaern
nagyúr
-
Plata
félisten
Tegnap éjjel,már szerintem éjfél után volt,megjelent pár óriási nagy versenyzászló meg cél vagy rajtjelző,mintha a darkmoon cirkuszból nyúlták volna le.Fő téren a bank körül.
Csak a normálisnál sokkal nagyobbak voltak,akkorák voltak mint egy ház.
Vajon játékosok rakhatták le és ha igen hogy?
BfA-n nem classic-on.
Épp northrendre akartam utazni mikor megláttam.
Csak egy képet csináltam.
Mert már igen csak álmos is voltam.
Jah,tudom hogy anomália van az action bar-omon,de engem nem zavar.Lusta vagyok kijavítani,pedig csak két kattintás.
De ha lusta vagyok akkor lusta vagyok.
-
Tarill
őstag
-
Lacee1986
senior tag
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom van jó sok heal spelljük, csak shadow formban nem használhatóak holy spellek. Anno ez volt a felállás. Moonkin formban sincs resto spell, még buffolni se tudok. Medve, macska formban meg semmi interakció nincs az NPC-kkel, postaládával és nem ihatok potit se. Lol hogy pl. tankolok és ki kell jöjjek a formból hogy megigyak egy healing potit vészhelyzetben. Ha nem jövök ki, meghalok, ha kijövök inni, jó eséllyel szintén meghalok.
-
Cheesy
őstag
-
Tigerclaw
nagyúr
A vanilla alatt sokkal problémásabb volt az aggro, ezért is aggro meter addon volt először, nem damage meter.
MC-ben egy jól gearelt dd warrior salva buffal is lehúzta a bossokat a tankról. Rendesen ki kellett várni sok dd-nek 10 másodpercet pull után úgy is hogy volt saját passzív és aktív aggrocsökkentője, salva buffja. Gondolom a tank threat kérdés, meg a rage probléma is a BC-ben volt helyre téve.Én tegnapig feral tank voltam és bár van aggronövelő talentem, de természetesen nem tettem rá még pontot, mert soloban szintezés közbeb semmit nem ér nekem egy 5 pontos talent, ami csak aggro-t növel. Ha nem sokkal nagyobbak a mobok, bossok és kevés a miss, dodge, parry akkor van elég aggrom a fókuszon, meg 1-2 másikon. Ha túl nagy a pack és/vagy a dd nem ésszel targetel vagy aoe-zik, akkor lehet problémás az aggro tartása. Tegnap pl. Uldaman utolsó bosst fel is kellett adnunk, mert a boss 6 szinttel volt magasabb mint én és szó szerint el se találtam, de még a tauntot is resistelte. Ott meg sok a kicsit add is...na azokat szedd össze úgy hogy el se találad őket, és ha nincs rage-em, mert nem találok el senkit, nem ütök criteket és nem engem ütnek. Persze ez extrém példa. Uldamanban is megtehették volna hogy SM módjára szétszedik az instát, ahelyett hogy lvl38-on indul és lvl46-on ér véget.
Amúgy én is találkoztam olyannal aki Darkshore-on osztogatta a quest halakat a kényszerből horgászók között.
-
whitezo88
nagyúr
-
Cheesy
őstag
Aggro nyomonkövetésére létezik valami addon?
Amiket találok az csak azt tudja, hogy ha rámkerül az aggro akkor jelez. De az már késő és ezt az alap UI is tudja.Azt szeretném nyomon követni, hogy a petről ne vegyem le az aggrot a támadásaimmal.
-
Plata
félisten
Nem tudom Classic-on van-e támadás,de BfA-ban is van gond.
Raidben voltam,nagy lag lett,mindenkinek,majd boss harc közben ki is dobott mindenkit a játék.
Vissza sikerült menni,de szinte mindenki meghalt. -
Bencus88
nagyúr
-
Viktor77
titán
-
Bencus88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Van rendesen működő atlasloot a classichoz? köszi
-
Tarill
őstag
shadow priestől elvettek minden heal spellt vagy cssak én vagyok vak?

-
grizlisandor
veterán
Anya kezdődik a DDOS.

-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Veterán, visszatérő idősebb playerekkel keresek a Classic Guildet a Golemagg-on.
Privátban küldjetek leader nevet
Köszi!
-
echterion
nagyúr
Nekem sem volt még rossz tapasztalatom. Folyamatosan kapom a mage / dudu / pap buffokat, én is osztom a sajátomat, ha kerestem partit, szinte rögtön lett, szóval a social része működik.
Egyszer lépett ki egy partiból szó nélkül egy mage, de akkor én is pont azon filóztam, hogy hogy mondjam meg neki, hogy nekem Westfall másik oldalán van dolgom és már 2 centivel rövidebb vagyok a sok talpalás miatt és semmi kedven odacaplatni.
Meg aztán gyökerek mindig is lesznek mindenhol, egyszerűen át kell lépni őket és magunk mögött maradnak. -
Razzul
őstag
Nem titulálom sírásnak amit írtok és értem, hogy ezeket tapasztaltátok. Viszont azt azért hadd találjam már furcsának, hogy a ti negatív élményeitekkel szemben nekem, és minden ismerősömnek szinte csak pozitív történeteik vannak.
A legutóbb is, amikor Elwynnben segítettem az egyik ismerősömnek szintezni, volt egy fickó General chatben, aki más ismeretlen játékosoknak osztogatott ingyen bageket és segített Hoggert ölni. Eddig minden alkalomra jutott legalább egy ilyen kiemelkedő történet.
Nekem jelenleg az egyetlen negatívnak mondható tapasztalatom az volt, amikor Redridgeben egy group quest közben az egyik party társam beszólt, hogy rosszul tankolok. De ezt már megszoktam, BC és WotLK alatt is mindig a tank azaz az én hibám volt, ha a DPS nem tudta féken tartani az aggroját. Ez a fickó pedig nem volt igazán seggfej, csak megjegyzést tett.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ahogy mondod, sokan lemorzsolódnak majd felfelé, mert nekik nem lesz elég tempós a játék, meg hogy hogy zöld staffot dobott a boss, amire még greedelni sem érdemes. Anno MC-t én és még sokan zöld staffal kezdtük, kék-zöld felszereléssel. Ja és még örültünk is neki.
Ma is futottam még egy búcsú SM run-t, mondom jön némi XP, mert ott nekem az összes 4 instában (GY,LIB,ARM,CAT) nincs semmi loot. Erre Cat utolsó bossából esett egy 2H stam-spirit mace, amiből se a stam, se a spirit nem main statom, de örültem neki, hogy lecserélhettem a Gnomereganos mace-t.
Hol vannak még a nagy Stratos, BRD-s, LBRS-UBRS wipefest-ek. A szokásos - "azt a packot kikerüljük" - utolsó mondattal. Vagy a "petet elraktad ugrás előtt ugye?"
Ott még a türelmeseknek is felmegy majd a vérnyomása.
Nem beszélve arról hogy transmog sincs, szóval szar gearben kell játszani, ami ráadásúl úgy néz ki mint ha a kukából guberáltad volna ki. Miközben a BfA-n minden csilli villi epic. Le fog ez tisztulni hamar, meg a sok sok klánból kevés lesz, mert nem jön majd össze a 40 fő raidelni.
Én egyébként csinálnék olyan fun raideket, ahol nem a hatékonyság a lényeg, hanem a szórakozás. Jöhet dd warrior, feral druid, shadow pap, moonkin, retri pala, akármi. Amúgy is a kihívás a lényeg.
-
whitezo88
nagyúr
Nekem szinte csak jó tapasztalataim vannak. Vagy 40+on nincsenek pistikék meg idióták annyira.
-
Ereshkigal
őstag
Egyetértek. Egyébként nem mond ellent annak, amit írtam.
Amiért foglalkoztam a témával: a classic megjelenése előtt annyira ment minden fórumon, hogy mennyire szociális lesz majd a játék, meg ne legyenek addonok, mert tönkreteszik a szociális részt, bla-bla. Nagyon nem jött be az a "kánaán", amit jósoltak... -
warcat
veterán
Szerintem meg felesleges nagy tanulságokat levonni belőle, induláskor 2004-ben rengeteg embernek nagyon új dolog volt még az egész online dolog.
Ha pedig valami nagyon új (munkahely, iskola első napja stb) akkor a legtöbb ember előkapja a legjobb viselkedési formáját.
Ez már rég elmúlt, és előtérbe tört az "interneten anonim seggfej lehetek következmények nélkül" tapasztalat. -
whitezo88
nagyúr
-
Ereshkigal
őstag
-
Lacee1986
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
Mitől lehet, hogy be van kapcsolva az enemy nameplate, de mindig lekapcsolja az összeset combat után. Combatban meg fel. Hogy lehet megcsinálni hogy úgy maradjon? (Classic am)
-
kingpython
aktív tag
-
Azie
őstag
classic és szociális rész: tegnap 11 50+ mage-re írtam rá, hogy legyen szíves csináljon 3 stack 35ös vizet (ez technikailag 2 kattintás). ebből 1 válaszolt, hogy 1g, a többi rá se b*szott.
-
Tigerclaw
nagyúr
Én kezdettől fogva egerezős kattintós vagyok, ezért is béna PvP-ben, de a profik jellemzően felraknak mindent billentyűre, meg egy halom makrót, addont használnak, vagyis az egér használata minimális náluk. Nálam ez max. spéci MMO egér vagy billentyűzetben merült ki, de én szeretem az oldschool kevésbé hatékony irányítást.

-
Viktor77
titán
Tabbal tudsz az elötted lévő targetek közt váltani.
-
kingpython
aktív tag
-
Addel
senior tag
Ha kijelölsz egy másik karaktert, a tied mellet megjelenik (jobb felül ) az ő portréja is, arra jobb gombot nyomva kapsz egy helyi menüt, abban kikeresed az "invite" -ot és arra kattints, csak akkor működik ,ha még nincs csapatban. A chat-ben a névre jobb gomb is felhozza a helyi menüt, vagy beírod chat abalakba
/inviteés a játékos neve. -
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Még nagyon új vagyok a wow világában és azt szeretném kérdezni, hogy játék közben hogy, tudok csatlakozni másokhoz, ahogy engem is meghívnak néha közben? -
Tarill
őstag
-
Viktor77
titán
-
Tarill
őstag
-
Tarill
őstag
-
lakisoft
veterán
-
Viktor77
titán
-
Cathfaern
nagyúr
-
Tarill
őstag
sziasztok! a jobb alsó ssarokba került menüssort(karakter sspellbook talent stb...) vissza lehet valahogy rakni az "eredeti" helyére kicsit jobbra középre?
-
lakisoft
veterán
-
warcat
veterán
-
lakisoft
veterán
-
warcat
veterán
Az új Recruit a Friend előzetes
-
-FreaK-
veterán
Miért kell temetni? Te láttál a linken valamit amit én nem?
Megoldják majd nyugi..
Ha igaz amit a srác kifejtett, akkor ez ddos elleni védekezés, és blokkolja a Linux felől érkező kapcsolatokat. A telefont rootolva, és átallítva valamit ki lehetne probalni, hogy igaz-e, de most csak ezért nincs kedvem rootolni.Tegnap amikor írtam délután, akkor épp ment, aztán utána megint nem. Blizz majd úgyis megoldja, addig viszont kicsit bosszantó.
-
Plata
félisten
-
KTony
tag
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem eddig azt hozza a classic, amit vártam. Lassabb a tempó, amit még jobban lelassítok azzal hogy több karaktert húzok párhuzamosan. Nálam a gond szerintem a raideléssel fog eljönni. ZG-ig nem igazán szórakoztató a dolog.
Szerintem azt fogom csinálni, hogy kiszedem a full T0-ás dungeon szettet minél több karakterrel. Anno MC-t úgy kezdtem hogy talán 2-3 item volt meg abból és nem is nagyon lett több.
Aztán meg ha elérhető lesz a PvP, akkor azt is farmolom majd. A raideléssel meg bajlódjanak a mazochisták.
-
Janusz001
őstag
Én meg pont élvezem ezt az atom tatás tempót, heti átlagban talán kijön a napi 1 óra, többre időm sincs, minimális negatív élmény mellett, nekem hozza azt, amit vártam.
-
Danex
addikt
retailen engem jobban zavart, hogy kb kötelező volt napi 2 órán át ugyan azokat a köröket lefutni (napi questek stb). Bár ez a kiegészitő elején volt...
-
bjergerking
tag
-
whitezo88
nagyúr
-
Danex
addikt
Alapjaiba véve én se szeretem ha csak úgy invelgetnek. Sok questnél invelek én is, de ahol nagyon egyszerűen kell ölni a mobokat úgy, hogy azok alattam vannak, tehát nem okoznak nehézséget, majd jön egy kvázi low leveles és beinvel, ezeket rendre elutasitom.
Így is egy csomó zóna között kell váltogatni, hogy legyen elég XP, ha ezt még lefeleztetem akkor még többet rohangálhatok csak.
-
Plata
félisten
-
Tigerclaw
nagyúr
Én PvE realmon vagyok, tehát lehet hogy átlagban más hozzáállásúak az ottani játékosok, mint PvP-n, de szavak nélkül is megértjük egymást. Az invet nagyon kevesen utasítják el, tudják hogy nekik is jó, másnak is jó, ha nem kell 5 percig vadászni egy-egy mobot, mert túl sokan vannak ott. Segítek a hordásnak is, ha látom hogy volt egy nem várt chain vagy body pull. Egy-egy rosszúl felépített questnél összejön a tömeg, de nálunk inkább emberhiány van, ahogy látom. Gondolom ezért nincs sor sem. Így instákra nehezebb bejutni, lassabb a fejlődés. Muszáj egyszerre több zónában questelni, hogy jöjjön az XP. Tegnap alterac-hillsbrad, desolace, swamp of sorrows, dustwallow marsh. Ma szerintem visszamegyek Arathi-re még pár questért, aztán Badlands, Tanaris, talán Feralas...meg be kéne már jutni végre Uldaman-ba is.
Engem inkább az zavar, hogy sok class-talent ág jelenleg - és még 1-2 évig - értéktelen PvE endgame-et tekintve. Főleg a hibrid classoknál nagy érvágás ez.
Pl. a Druida csak akkor hálás class ha PvP-zel vele BG-n. Ott jól tud healelni, zászlót vinni, őrizni a zászlót, de még moonkinként sem elveszett, jó gearben. Raidben tankként nincs helye, mert nincs raidgearje, elég defense-e a bossokhoz, a Moonkin kifogy a manából és még innervatet is meg kell tartania a healereknek. Egy macska druida talán beférhet az aura miatt, de neki sincs szettje, vagy megfelelő erős gearje, fegyvere oda. Még healer szerepben is béna és jellemzően inkább support mint healer, vagyis csak battleres, innervate, decurse miatt viszik.
Én erősen javaslom a druidáknak hogy maradjanak a WSG, AB, AV világában és akkor jól fognak szórakozni. A raidelés sok keserűséggel jár majd nekik, mert mindig is csak megtűrt játékosok lesz a raidben, minden prióban hátrasorolva...ráadásul resto talenten még farmolni is szar lesz raidre.
A paladin is hasonló szerintem, csak ott healerként, meg aura, sok buff miatt kedveltek lesznek raidben, nem megtűrtek.
-
whitezo88
nagyúr
-
Bootyhunter
tag
Sziasztok!
Classicon ha a pvp érdekel, melyik szerveren/realmon kezdjek?? Jó lenne megint átélni a régi wsg és ab hangulatát!
-
Plata
félisten
Őszintén szólva én is nagyon vártam calssic-ot,és játszom is vele,de az az igazság hogy a classic nem az igazi a régi barátok nélkül.
No meg classic egy kicsit túl zsúfolt nekem.
És ha classic-ozok hiányzik a dark iron törpém.
Meg most retail-on darkmoon és tw event van,emiatt inkább mostanában a rendesen játszom. -
Lacee1986
senior tag
A vanilla wowról az a hír járja, hogy szociálisabb, mint a retail
Egy kicsit jobban rávan szorulva a játékos az emberi interakcióra, de szerintem aki paraszt retail-en, az classicban is az lesz. Nem fog senki se hirtelen megváltozni a játék miatt.
Itt is ugyanúgy megvannak azok az emberek, akik egy szót se írnak party chatre, csak kilépnek ha kész vannak a dolgukkal.
-
Azie
őstag
megdingeltem 40-et a sámival, must have skillek megtanulása után maradt 34g
vízre-kajára nem költöttem, minden értelmes dolgot elbankoltam, mine-skin a prof, mindkettő 225+. Ennyit jelent ha nem abuzálom a layereket. Én elvagyok a kutyaformával.
ami értelmes esett a 40 szint alatt, az egy tigerstrike mantle (15g körüli ára van jelenleg) -
Brenor
aktív tag
Hát nem tudom, hogy vagytok vele, de eléggé felültem erre a wow classic nosztalgia hype vonatra és szerintem tök jó volt ez a játék 2004-ben, de mai fejjel elég elavult a rendszere. Az, hogy elkezdek castolni egy mobra majd egy warri betámadja és övé lesz a mob beinvelni nem tudom, mert groupban van, na meg, hogy rengeteg az olyan quest ami magasabb amivel semmi gond nem lenne, csak sokszor van olyan, hogy beinvelek valakit erre declineolja. Az oké, hogy a mobbol a quest item csak egyikünké lehet, de mondjuk egy gnoll campet sokkal egyszerűbb hárman betámadni, mint egyedül ami egyenlő a halállal. Én nem értem miért kell elutasítani a group felkérést én mindig elfogadom és megkérdezem, hogy mi kéne neki. Na meg ott vannak az elites questek is, ahol van mikor egyáltalán nem találok senkit se akivel megcsinálhatnám, pedig már egy órája hírdetem. Tehát nem ördögtől való retailes lfg rendszer. A vanilla wowról az a hír járja, hogy szociálisabb, mint a retail én nem találom annyira szociálisnak, kb ugyanaz van, mint retailon.
21-es szintig elvoltam vele, de utána visszamentem retail-ra és jelenleg jobban élvezem. Kiváncsi vagyok, hogy mennyire lesz sikeres ez a classic és más is azt tapasztalja e amit én. -
Razzul
őstag
Classicban már ma elkezdődött a Harvest Festival, BfA-ben holnap indul. Jó kis XP jön a lvl 30-tól elérhető questből szintezéshez és az ingyen kapható kaja is klassz.
-
Plata
félisten
Bocs mobilon nem tudok rendesen szerkeszteni.
Nekem tegnap is esett mote of harmony tw instában.
Nem túl sűrűn de esik,hol trashből hol bossból.
Amelyikben sok trash van ott több is esik. -
Plata
félisten
-
Razzul
őstag
-
Departed
őstag
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Danex
addikt
-
lakisoft
veterán
-
atee
őstag
queue 8418
214 perc
Ez az igazi classic érzés.
Most, hogy 8 nap alatt sikerült a supportnak visszaadnia az elvesztett accomat.
És ezért még éjszaka real is sorbanálltunk néha
-
szilchi
őstag
Server restart in 15 minutes...
-------------------in 10 minutes![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
grizlisandor
veterán
Bent vagyok ANYA!

-
echterion
nagyúr
-
-FreaK-
veterán
-
grizlisandor
veterán
Golemagg que 4800, 105 perc.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tigerclaw
nagyúr
Alacsony beállításon talán nem lesz gond, de a ventije persze pörögni fog rendesen. Anno a 2012-es MBA-mal próbáltam játszani pár kieggel ezelőtt külső drive-ról. Az pár generációval régebbi Ivy bridge. A 2015-ös meg Broadwell, ami már jobb. Ha ráfér a játék az SSD-re pláne jobb lesz.
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Razzul
őstag
-
KTony
tag
-
-FreaK-
veterán
Másnak sem megy a WoW Companion Androidos app? A connecting feliratnál áll egy darabig, aztán vissza dob a login képernyőre, ahonnan kezdődik előröl. Vagy esetleg a Ragnaros nem megy? A karakter azon van, amire próbálok belépni.
-
Spet
addikt
-
Janusz001
őstag
-
KISDUCK
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
88500 - 88401
105639 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 89901 89900 - 89801 89800 - 89701 89700 - 89601 89600 - 89501 89500 - 89401 89400 - 89301 89300 - 89201 89200 - 89101 89100 - 89001 89000 - 88901 88900 - 88801 88800 - 88701 88700 - 88601 88600 - 88501 88500 - 88401 88400 - 88301 88300 - 88201 88200 - 88101 88100 - 88001 88000 - 87901 87900 - 87801 87800 - 87701 87700 - 87601 87600 - 87501 87500 - 87401 87400 - 87301 87300 - 87201 87200 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Éjszakai műszak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az meg hogy 2 hónapig játszani se tudok inkább kifizetek majd később egy transfert, ha nem vonnák össze az új szervert.